Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angry Rabbit
tag
Lehet oreg vagyok mar,de nekem tokeletesen megfelelne ez a grafika. Igaz en meg GameBoy-on kezdtem 90 kornyeken es ateltem ahogy fejlodtek a konzolok.
Az amikor megjelent az elso GT PS1-re fenomenalis volt es nem tudtuk elkepzelni,hogy ennel szebb valaha is lehet egy jatek! A mai generacio mas szemmel nezi szerintem ezeket a dolgokat. Nem azt mondom,hogy masodlagos a grafika,de ha TARTALOM van,akkor szemethunyok a grafikai hibakon,hianyossagokon.
Lehet ez az en hibam es egyedul vagyok a velemenyemmel,de en nem tudok kiakadni a Fallout 4 grafikajan... -
törölt tag
válasz
Angry Rabbit #51584 üzenetére
2033->LastLight
-
PandaMonium
őstag
válasz
Angry Rabbit #51590 üzenetére
Igen.
-
gyuromoj
veterán
-
Angry Rabbit
tag
válasz
PandaMonium #51589 üzenetére
Akkor elvileg eleg ha megveszem a Reduxot es tartalmazni fogja ezt a ket reszt teljes egeszeben?
-
PandaMonium
őstag
válasz
Angry Rabbit #51584 üzenetére
Csak két rész van a metróból: A Metro 2033 (ez az első rész), és a Metro Last Light (második rész).
A Metro Redux ennek a két játéknak a grafikailag felújított verzióját tartalmazza. -
gyuromoj
veterán
-
aizen92
addikt
válasz
losilee1337 #51585 üzenetére
köszi az infót!
Nem vettem volna meg, de most így kijátszom szerintem. Rég ki akartam próbálni. -
losilee1337
aktív tag
Metal gear szedhető.
-
Angry Rabbit
tag
Valaki tudna abban segiteni,hogy a 3 Metro resz hogyan koveti egymast? Ertem ugy,hogy sztoriban melyikkel kezdjem? Most tervezem a Reduxot beszerezni lemezes formaban.
-
A`rpi
addikt
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Ma sikerült egy Playstation 4-et beszereznem,minden rendben van vele az első 2 órában telejesen gyorsan töltött ps storerol most viszont teljesen lassú wifin,és kábelen is egyaránt.Ezt mi okozhatja ?? Laptopon teljesen jól működik minden. -
ldave
félisten
válasz
gyuribácsi88 #51579 üzenetére
No, megirigyelték a Project CARS sikerét?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Assetto Corsa jön konzolokra is.szerk:
gyuribácsi88 gyorsabb volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #51577 üzenetére
Touché.
-
-
phgergo
aktív tag
Mar csak pár nap és mehet az Elder Scroll Online, cross platformok ( ps4 PC xbox one) van aki meg tolni fogja?
-
A`rpi
addikt
válasz
Dani3457 #51568 üzenetére
Ha veszel használtan gépet arra figyelj hogy ne legyen megbontva, lemezzel is próbáld ki, HDMI csatlakozót mozgasd meg működés közben (ha elmegy a kép nem jó jel). Joystick minden gombja működik e. Internethez legyen csatlakozva, ha van frissítés szedd le, és bármilyen multis játékban egy kőrt menj. Nagyjából ennyi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez nem valami szép.
szerk: Mondjuk ez nem károgás a részemről, mert valszeg játszok vele úgyis, meg érdekel is, de én azért többet vártam.
-
Dani3457
tag
Helló
Az érdekelne hogy ha pl használtan veszek ps4-et akkor vannak olyan hibák amiket észlelhetek , vagy, bármi olyan probléma ami kijöhet egy gépen.
Válaszokat Köszönöm!
-
gyuromoj
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Metro Redux csomag 1/3-a teljesen ingyen.
-
tuki2200
senior tag
válasz
mrterminator #51557 üzenetére
Playstation blogon írták hogy az A.R.K. Dinós multi túlélő játék támogatni fogja a morpheust mar megjelenéskor , szóval szerintem nem kell majd éveket várni a rendes játékokra
-
A`rpi
addikt
válasz
szinimini #51558 üzenetére
DC-ből várható Plus edisön, hogy mikor milyen formában kérdéses, de most inkább ennek a vételét én nem kapkodnám el, még ha csak egy kiherélt változatról is beszélünk.
-
szinimini
senior tag
Promóciós project cars tudnék most 10be, szerintetek ez okés?
Vagy drive club-ot 7be -
mrterminator
aktív tag
válasz
#20844032 #51548 üzenetére
Nagyon pozitívan állok a P.Morpheushoz, sokkal jobban mint a társaihoz, mert remélem a Sony úgy áll hozzá mint a PS4-hez magához, és idáig úgy is tűnik hogy, így is lesz. Az tuti, hogy kell itt majd 1-2év mire magasabb szintre emelkedik a fejlesztők és a játékok által, de így hogy szint a gen elején már élesbe működni fog, nem fog odajutni mint a Move, ahol már nem volt idő kiteljesednie, de annak az öröksége itt tovább él szerencsére és nem volt felesleges még ha (sokaknak) ott úgyis tűnt, csak kiteljesedni itt fog a VR által.
Erő, profi cél eszközök, nagy felhasználóbázis, sok fejlesztő, plug n play. Itt adott minden egybe, hogy tényleg JÁTÉKOK készüljenek el rá. Ezért vagyok bizakodó én is -
Kakaduku
senior tag
És a Destiny- vel mi újság? Nincs meg a játék, de megéri megvenni? Tervben volt a beszerzése, de a visszhangok és a kritikák miatt maradt ki az életemből.
-
A The Last of Us multija mennyire pörög? PS3-on tolom, és szeretném a 4-én is folytatni. És a Killzone: Shadow Fall?
-
szinimini
senior tag
Madwe: Az ps+ előfizu most meg van, akkor elég lesz a sima is, nagy multis úgyse leszek ennyi pénzt meg szerintem meg ér azért
Nem kellenek nekem annyira azok a pontok
Project cars-ra érdemes most beruházni vagy azért van jobb autós játék is nála? ( csak kontrollerrel )
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest