Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
Tuomas
üzenetére
Hello,
Mindjárt megerősítenek vagy megcáfolnak, de szerintem:
1, Ha egy új User-t létrehozol, akkor azzal tud játszani, oda elmenti a dolgokat. De egyébként egy PS profilt csak érdemes lenne csinálni, akár a multihoz, akár a letöltögetéshez.
2, A fiókba be fognak tudni menni a gépen, de sok mindent nem tudnak csinálni. Állítsd be, hogy ne jegyezze meg a jelszót és ne lépjen be automatikusan PSN-re. -
FunPro
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy genetikailag nem előnyös az izomtömeg. Az izmot adod le először. Ráadásul a konditermi buflák állatok sem kifejezetten erősek. Persze, rövid távon nagy erőt tudnak kifejteni, de hosszútávon elég hamar elfogynak. Aki napi 8 órában 50 kilós cementeszsákokkal rohangál, nagyon messze áll egy konditermi gyúróstól testalkatilag. Ha pedig a konditermes áll neki kardiózni, hogy az állóképessége is jó legyen, akkor pedig már nem lesz annyira buflák.
Ha egy lastofus világban túl akarsz élni, jobban jársz ha inkább Bruce Lee-re hasonlítasz.
Szerintem ezért irreális Abby testalkata, mert abban a világban olyan életmóddal nem nézhetne úgy ki.
-
Szabi®
addikt
válasz
Tuomas
üzenetére
Pont ezt akartam írni,nekem is van nő ismerősöm aki hasonlóan maszkulin és edzenie sem kellett.Az öltözködése is kimerül a farmer/kockás ing kombóban.
És micsoda váratlan fordulat 6 éve kapcsolatban van egy hölggyel
De magát a fent akadás sem értem ezzel kapcsolatban.Végre egy játék ami valamiben "más".És mert más lenni
-
mango21
csendes tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Másképpen látjuk a dolgokat, van ez így. Senkit nem akarok meggyőzni. Régóta edzek (igaz az utóbbi pár hónapban nem voltam konditeremben). Láttam ott izmos nőket, akik szerintem már nem szépek, nem nőiesek. Egyik sem nézett ki ennyire durván. Pedig ők, mint fentebb is írtam folyamatosan használtak táplálék kiegészítőket is, ami azért nyilván segített is nekik az izomépítésben. Szerintem eltúlozták Abby karakterét. Ez a véleményem, de tiszteletben tartom, hogy Te másképpen látod.
-
mango21
csendes tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Számomra sem reális az, ahogyan kinéz. Egyetértek Deckkel. Konditermekben látni izmosabb nőket, és messze nem így néznek ki. Úgy, hogy ők sokat edzenek, megfelelően táplálkoznak és sok táplálék kiegészítőt fogyasztanak. Ezeket egy olyan világban nem lehetne megvalósítani. Véleményem szerint ezt túltolták a készítők. Egy irányítható karakternél nekem ez nagyon is zavaró. Semmi nőies nincs benne. Taszító a kinézete. Átestek a készítők a ló túloldalára. Nem lehet azonosulni a karakterrel, nem tudod beleélni magad a helyzetébe, nincs szimpátia.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Tuomas
üzenetére
Véleményem szerint meg a 10/10 pontozás is aránytalan. Olyan nincs, hogy egy játék hibátlan. Semmi értelme ennek a "kritikának" így, ha 9 alá soha nem akar menni semelyik pontozás.
Ezért nem tartom semmire a kritikákat, inkább megvárom a jónép mit gondol. Mondjuk vettem már meg játékot így is amit mindenki istenített és nekem nem jött be.
FunPro: [link]
-
Jim-X
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Par orat beletoltam este, nagyon jo. Ahogy kinez, az valami pazar.
Az elso jeleneteknel mar behuzott
Most megint varnom kell delutanig, hogy folytassam
(#250736) Tuomas : Igy van! Lehet pl. baromi jo Curling szimulatort csinalni ami a maga nemeben egyedulallo, de valoszinuleg az emberek 99%-at nem erdekli. De attol meg nem kell lepontozni annak a nagy tobbsegnek
-
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Köszönöm.
Én szét vertem a nappalit, és minden vezetéket bevéstem a falba,illetve át alakítottam a jelenlegi setup-hoz. Ennek csak annyi a rizikója, ha bútor/TV csere lesz és nem gyártóazonosra, akkor megszívtam
. Illetve 55"-nál nagyobbat nem tudok belgyűrni a résbe... (ez most 49") -
crue
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
Én jártam úgy egyszer hogy nem érkezett meg egy előrendelt játék, de nem a kv hibájából. Viszont példásan kompenzálták, mert mindenki eggyel "nagyobb" kiadást kapott mint amit rendelt és azt hiszem még egy ezrest is elengedtek az árból.
Mondjuk a TLOU2-nél idegrohamot is kapnék ha nem kapnám meg pénteken, úgyhogy az már ott van előrendelve és letöltve a gépemen. -
Lacr0ix
tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Kár ezt olyannak magyarázni,aki csak az ingyen játékért fizet elő.
Évente kétszer szokott 13000 Ft körül lenni az éves tagság,ami az én szememben kötelező díj a multi miatt. Aki ilyen ár érték arányban bármilyen grátisz cucc miatt hisztizik annak baj van a toronyban. A népi hisztiért főleg azok a felelősek,akik elhúzzák a mézesmadzagot előre 1 héttel és jön a pofára esés. -
Steve1207
veterán
válasz
Tuomas
üzenetére
Kísértetiesen emlékeztet a helyzet a PES-es havi játékokra.
Felőlem beiktathatják amúgy mindkettőt, csak pont egymás mellé a vírus idején... Ettől inkább kimennék, mint a ps előtt üljek.
Számomra az ilyen stratégiai jellegűek mindig is egér-bill-hez kötöttek, mert aprólékosabbak és azzal gyorsabban elvégezhetők a műveletek.
Másrészről meg mindegy, 1e-ért jó ez is, mert még mindig nem a játékokért van a ps plus. -
Moby
veterán
-
nemorino
tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Én az L2-R2-t akarom rajta használni, hogy gyorsabban lehessen használni, rövidebb úton lehet lenyomni, mint a ravaszokat meghúzni. Szerintem elsősorban a kompetitív online játékokban érdekelt játékosok fogják vásárolni. Ha makrókat is lehetne rá programozni, akkor nyilván hasznosabb lenne, de pvp-ben talán már túl nagy segítséget jelentene.
-
Xaels
félisten
válasz
Tuomas
üzenetére
Az az értelme, hogy amíg a jobb oldalon lévő klasszikus 4-es használatához le kell venned a jobb analógról az ujjad addig ehhez nem kell. FPS-ekben jellemzően nem tudsz ugrás közben célozni vagy csak jelentős késéssel, ezzel megoldható a 2 együtt pl. ami egyes szitukban előnyt jelenthet.
-
törölt tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Nem forgattam ki semmit, te fogalmaztál hanyagul, ráadásul hamisan azt az érzetet keltve, miszerint a Netflix nem fut jól tv appon. Ami nem igaz.
A "sok embernek gondja van vele", "sokan mondták", "sok embernek rosszul működik/nem fut jól" kijelentésekkel mindig is bajom lesz. Milyen sok?
Hányat kérdeztél meg? Ötöt? 20-at? 50-et? Az 50 az sok? Vagy ha a szomszéd is mondja, akkor már tényleg sokan? Kik mondták?Ha már pár ember beír egy topikba, hogy nem működik az alkalmazása, akkor azzal tuti gond van?
Szerintem helyesen úgy lehet ez, hogy - mint mindennel - akad néhány felhasználó, akinek gondja van vele, ettől függetlenül hibátlanul működik az alkalmazáson keresztüli stream.
-
-
GEIL
addikt
válasz
Tuomas
üzenetére
De jobban belegondolva pl Fortnite-ban kék folyadékot iszok, hogy a "pajzsom" is feltöltődjön....aztán kapok egy fejlövést ami leviszi a pajzsomat 0-ra és ha szerencsém van akkor a HP-ből marad annyi hogy talpon maradjak és tekerjem a kezemre/alkaromra a "bandage"-et fejlövés után.
Na én nem szeretnék reális játékokat...ezek így jók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Karácsonyi vacsorakor is mondtam fiamnak hogy nyomja halat is mert az is "heal"-el....
-
saelin
veterán
válasz
Tuomas
üzenetére
Pár hónapja Fortnite-al játszottam egérrel és kontrollerrel, hogy nézzem melyikkel megy jobban. Rólam azt kell tudni, hogy csak munkahelyen fogtam egeret mióta megvan a ps4... szóval számítottam rá, hogy nem leszek a legjobb vele. Nem sokat játszottam így, csak 1-1 órát, de annyira béna voltam egérrel hogy már party-ban rám is szólt a barátom, hogy ne csináljam már, meg hogy tuti direkt vagyok ilyen béna stb. Aztán a 2. órában váltottam kontrollerre és érezhetően jobban teljesítettem. Én ennyi évvel kontrollerrel a kezekben azt mondom, hogy fps-t is lehet jól játszani vele, csak rá kell érezni. Múltkor még engem neztek hülyének, hogy PC-s Mortal Kombat alatt kértem egy kontroller-t, mert handicap-elve éreztem magam. Hamar azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet hagynak játszani...
Sőt, nekem megvan a They are billions című játék is, ami ha úgy nézzük egy defenzív rts. Igaz, ott le lehet állítani a játékot, de úgy egészében teljesen játszható. Viszont egy starcraft-ot már nem vállalnék be vele. Arra akartam kilyukadni, hogy nagyon kevés cím van amit tényleg szar kontrollerrel játszani. Mióta létezik a Final Fantasy XIV, azóta azt sem lehet mondani, hogy az MMO abba a kategóriába tartozik. -
-
válasz
Tuomas
üzenetére
Pár éve azért már fejlesztik, és akkor még nyoma sem volt annak a hardvernek ami a PS5-ben lesz. Viszont nyilván úgy tervezik, hogy könnyű legyen feljavítani a grafikát. De a lényeg szerintem most is azon van, hogy a konzol életciklusa végén kihozzák belőle a legtöbbet. Nem lesz itt gond az optimalizáltsággal és a képminőséggel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tuomas
üzenetére
Az a gond h nem tudjuk milyen lesz a PS5. Mert ha lesz valamilyen speci kepessege a konzolnak (Eros pelda de 4k/120FPS), akkor nyilvan kiadnak plusz egy valtozatot majd hogy prezentaljak az uj gep kepesseget. Esetleg egy termetes patchet kap utolag ezzel usszak meg remaster verziot.
-
markknight
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Hiszed vagy sem, óriási eltérés van a fordított és az eredeti mű között. Mondjak olyan könyveket melyek rövidebbek magyarul mint angolul? És nem csak a tördelés meg a betűméret miatt, hanem komplett "részek" hiányoznak?
Vagy említhetem az Acélember trailerét, ahol a "God" szót "Good"-nak fordították a trailerben, majd Jor-el nem azt mondta, hogy a fia isten lesz az emberek közt, hanem hogy "jó" lesz hozzájuk.. vicc az egész

De a film vége is nagyon jó amikor Superman azt mondja Zodnak angolul, hogy "I'm gonna stop you" a magyarban pedig "Nem tudsz megállítani!" kis változtatás, kicsi szakmaiatlanság és máris más jellemet adunk egy-egy karakternek a szócsöveken keresztül.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Tuomas
üzenetére
Az egy tv-s topik, ráadásul "elitista"*, nem nagyon segít a gyakorlati vásárlásban playstation (egyáltalán konzol) mellé. Én egy külön szekcióra gondoltam, vagy egy táblázatra, amibe össze lehet szedni a tapasztalatokat mindenki okulására és kevesebbszer merülnének fel ezek a tv-s kérdések újra és újra.
*sznob -
Peace
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Ez így igaz. Én követtem azt a topic-ot olyan egy hónapig még a vásárlás után és próbáltam okosakat írogatni, de egy idő után már nem néztem. És nem is fogom. Ezt a topic-ot viszont folyamatosan nézem. Úgyhogy ha valakinek van kérdése Samsung QLED-el kapcsolatban, kérdezhet. Max nem tudok rá válaszolni.
-
válasz
Tuomas
üzenetére
Jó az a topik amúgy, Tv vásárlás előtt én is sokat jártam oda, de konzolos témával kapcsolatban szinte semmit nem tudnak segíteni. Ergo van, de akit innen átküldötök oda az nem ér vele semmit. Egyébként ennek a témának is megvan ám a helye, méghozzá a PS4 off topik.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Szerintem egy új kedvcsináló videót kapunk, aminek a végén felvillan a megjelenési dátum.
Ja, és bejelentik a kövi havi ps+ játéknak az első részét....utána meg a magyar hivatalos playstation képviselet facebookon lehozza a hírt, hogy a második rész magyar felirattal fog megjelenni
Remek elmélet, ámen! -
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért vannak fent ingyenes cuccok is, játékok, demok, hátha az jól jöhet nekik.

+ / a

. Illetve 55"-nál nagyobbat nem tudok belgyűrni a résbe... (ez most 49")

Kendek