Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4rL^
senior tag
COD: Infinite Warfare Béta kulcsok: (Szerintem csak US accounttal jó)
8ETQ-F7NK-LMJD
DNAM-C3NP-5TCD
A5G8-M5NJ-JCNL
ELLF-RRNG-894M
TMRB-5ENF-FT2A -
k4rL^
senior tag
PS4
Big MacPro Specs:
Végre hátra is jutott egy Usb port.

-
k4rL^
senior tag
Horizon Zero Dawn - Aloy's Journey Trailer
Új megjelenési dátum: 2017. feb. 28.

-
k4rL^
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Menj a Play-re és ott lesz a The Following, ez importálja be a karaktered.
-
k4rL^
senior tag
COD: Black Ops 3 előtölthető, 46GB. (US Store)
-
k4rL^
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
US Storeban nem volt fent eddig, most kb 5 perce rakták fel, itt.
-
-
k4rL^
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Évi $30 vagy havi $5 a szolgáltatás. Régebbi játékok bekerülnek oda ingyen, új játékokat vásárlás nélkül ki lehet próbálni 10órára és ha digitálisan veszed -10% kapásból.
(#60182) tigomigocika:
Nagyon ne töltsd az idöd vele, mert a Sony megmondta, hogy ez nem kell nekünk.
-
k4rL^
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
Én már kb. 50 óránál járok, 36. küldetést csinálom épp.
Amit írsz az igaz, nem a tipikus számozott MGS játékokhoz hasonlít, mondjuk nem bánom ezt az open world témát, mert sok mindent lehet csinálni, de a történet eléggé lassan bontakozik és sok a töltelék küldetés közte.Késöbb egyébként beindul majd, de mindig lesz pár kevésbé érdekes küldetés. Maga a történet se elég erös számomra, bár még nincs teljesen vége, de a
Skull Face rész lezárul a 31. után. -
k4rL^
senior tag
Mivel ez sem PS4-hez van én nem vennék ilyet. Ennyi erővel bármit bele lehet dugni a kontrollerbe, de konzolhoz jobb a vezeték nélküli szerintem.
Sony Gold, Turtle Beach Ear Force Stealth 400/500P amiket tudsz magadnak állitgatni és nem a PS menüjében, mint ezeknél a PC-hez való fejhallgatóknál.
-
k4rL^
senior tag
No Server Browser for Star Wars Battlefront
Akik szidták a BO3 Betát matchmaking miatt, készülhetnek itt is.

-
k4rL^
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Open beta, nem kell előrendelés.
Star Wars™ Battlefront™ Beta
Tartalmazza majd a 40 fős Hoth és Survival Coop Tatooine pályát amit már láthattunk E3-n is, valamint egy eddig be nem mutatott Drop Zone mód is benne lesz. -
k4rL^
senior tag
PS Plus: Free Games for September 2015
Grow Home (PS4)
Super Time Force Ultra (PS4)
Teslagrad (PS4/PS3 Crossbuy)
Xeodrifter (PS4/PSVita Crossbuy) -
k4rL^
senior tag
válasz
banana_joe
üzenetére
Nekem meg pont fordítva, ebbe a BO3 bétába többet beletettem már, mint a BF Hardline multiba. Ízlések és pofonok.

Egyébként szerintem a COD: AW töl fényévekkel jobb, pont eltalálták a sebességet, nincs ugra bugra se, mint abban, Treyarch-ban nem csalódtam most sem.
-
k4rL^
senior tag
Már tölthető a COD: BO3 Beta, 1 embernek van 1 felesleges PSN kódom.
Mindenkinek 3 kódot adnak, szóval akinek nem sikerült előrendelni, biztos jut majd. -
k4rL^
senior tag
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
+drk88:
Próbáljátok meg mobilon mobilnetet használva elérni az oldalt. Sony DDoS támadás ellen kizár bizonyos ip(ips)ket és néha ez okozhat gondot. Ezt hiába próbáljátok más böngészövel stb. az nem fog segíteni rajta. -
k4rL^
senior tag
Star Wars Battlefront PS4 Bundle
Ez a kontroller hogy néz ki.

-
k4rL^
senior tag
válasz
Attila VÁC
üzenetére
Van már PSN accountod régebbről?
Amennyiben még nem volt PS3/PS4-ed és nincs hozzá accountod, akkor próbáld meg PC-ről csinálni, ha PS4-en nem engedi valamiért. Itt tudsz regisztrálni PC-n.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Attila VÁC
üzenetére
Regisztráltál már egy PSN accot, ebből nem derült ki?
Itt van egy leírás, hogyan kell PS4-en accountot csinálni, ha még nem tetted meg. -
k4rL^
senior tag
válasz
killer095
üzenetére
A CNC-s az nem sokat emel rajta, nekem még Vortex volt rajta kipróbálni, de homorú kialakítása meg színe miatt nem tetszett annyira, a Sentinel-t használom már régóta.
Ez elég magas és szélesebb is, mint gyárilag, de nem annyira, mint az Ultra.Régebben rendeltem a hivatalos oldalról, kb. 10 nap alatt érkezett meg, akkor pont volt ingyenes szállításra kupon, így nem volt annyira vészes.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Amennyiben tervezel US accot (is) csinálni, itt van olcsón digitálisan általában $10 körül, bár ezt nem tudod továbbadni.
Első játéknak ne vedd a Bloodborne-t szerintem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#57411) killer095: Igen, de fel lehet tölteni pl. Amazononról vásárolt PSN kártyával, összefoglalóban bővebben.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Ezt szoktam nézni, itt nincs TBA, csak amiről már van biztos dátum.
-
k4rL^
senior tag
Mafia III Reveal Trailer
CGI Trailer csak. 2016 -
k4rL^
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Fallout még nincs fent a Storeban, így nem tudni mennyi lesz, de ezek az open world játékok akár 50-60GB-t is foglalnak.
Minden esetben felrakja a gépre a lemezes verziót, azt csak indításnál ellenörzi a játék, utána nem pörgeti, mint régen PS3-mas idökben.
Végigjátszás után, ha már nem kell, simán törölheted, attól a mentésed megmarad és amennyiben máskor játszanál vele újra telepíteni fogja.
Erre mondtam, hogy ha lemezes játékokat tervezel venni inkább, akkor azt gyorsabban újra lehet tenni, mint letöltögetni stb.Ettöl függetlenül szerintem megéri legalább egy 1TB vinyóval használni, mert a share funkcióval, ha mentessz ki videókat az is foglal helyet és ugyebár az 500gb sem igazából 500gb.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Azt Neked kell tudni, hogy mennyi játékot szándékozol rajta tartani, ez az 1TB-os verzió semmi másban nem különbözik a vinyót leszámítva.
Játékokra érdemes min 20-25GB-ot számolni, de van ami akár dupla ennyit is foglal.Én kb. fél éve cseréltem benne hdd-t, így azért nem kell annyira törölgetni a játékokat, még ha nem is játszok vele pár hónapig stb.
Attól is függ pl. hogy milyen arányban veszel majd digitálisan/lemezesen.(#57318) killer095:
Nekem KontrolFreek Sentinel van, szerintem segít a célzásban, magabiztosabban mennek az FPS/TPS játékok, mint elötte. Hivatalos oldalról is megéri néha venni, mert elöfordul, hogy van ingyenes szállításra kód. -
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Szerintem nem felesleges, nekem 350GB-t backupolt kb 3.5 óra alatt és kb ugyanennyi a visszállítása, de legalább nem kellett közben foglalkoznom vele, ment magától.
Persze ez attól is függ kinek milyen netje van, meg a PSN-nek éppen milyen kedve van aznap, de letöltögetni minden játékhoz külön a patcheket is stb.
Én örültem ennek a backup featurenek, ha vinyót cserélnék most is ezt választanám a sok bíbelödés helyett. -
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kimondott MMORPG nem sok van PS4-en, ilyen pl. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited és a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - Heavensward.
Szerintem a közeljövőben sem fog érkezni, mivel ezeknek a játékoknak komplikáltabb általában az irányitása. A FFXIV pl. támogat bill+egeret a konzolon nativan.
-
k4rL^
senior tag
Év játéka gyanús.

-
k4rL^
senior tag
Sajna arra sem a legjobb, az online részt nagyon eltolták, teljesen laggos még most is sok-sok patch után.
Nagyot csalódtam a játékban, nem sok újdonság volt benne, pedig az 1 és 2-t imádtam PS3-mon.
Ezt is digitálisan vettem, mint majdnem mindent a felezés miatt és ez az a játék, amit a legjobban megbántam. -
k4rL^
senior tag
The Witcher 3: PS4 Patch 1.07 vs 1.05 framerate teszt
Nem lett jobb, pár helyen bessault, ahol elötte nem. Xboxon még rosszabb a helyzet, ott akár 8fpssel lassabb, mint a patch elött.
-
k4rL^
senior tag
Amint beléptem a fiókomba feloldotta a lakatokat egyböl, szóval nem sok baj volt vele. Mivel szinte csak digitális játékaim vannak, nekem tetszett ez a funkció.
Pont mielött jött a 2.50 fw vettem a csere vinyót, de direkt megvártam a frissítést, hogy ki tudjam ezzel próbálni, így nem kellett letöltenem minden játékot újra. -
-
k4rL^
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Persze ez a rest mode-ban való töltés nem ugyanaz, mint amikor végez vele. Ebben a mode-ban olyan 65-70W fogyasztása van, hallhatod is, hogy fut a gép. Amikor befejezte, berakja magát a rendes készenlétibe, ami olyan ~5W körüli fogyasztás, de nem áll le teljesen, csak ha Te visszanyomod és kikapcsolod.

-
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
Ez PS3-mon is szép játék volt, nem nagyon eröltették meg magukat, cutscenet is 30fps-en hagyták.
Uncharted Collection-nel is úgy vagyok, hogy mielőtt kijön a 4 majd megveszem feleleveniteni a történéseket, de mivel multi úgysem lesz benne, biztos hogy nem az őszi játékdömpingben fogom megvenni $60-ért, amikor tavasszal már harmadáért lesz kb.
-
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Igen, most nézem hogy a jármüveket is betették , de a régiekböl sincs minden, online több kocsi van pl.
-
k4rL^
senior tag
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Semmit. Eddig a Fallout 4-gyel voltak elfoglalva, Bethesda múltját figyelembe véve szerintem ne is várj semmi infót még legalább 1.5-2 évig.
-
k4rL^
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ja csak finom akartam lenni, itt nem csak a teljesitménnyel van gond, hanem sok minden hiányzik a PC-s verzióból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Interjú a PC port fejlesztőjével.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Kakaduku
üzenetére
India 13 pálya, 15 kocsi és minden játékmód ami a teljesben is van.
Igen a Batman elég gyengén sikerült port lett pc-re, ha nem nézzük azt a pár extra Nvidia GameWorks effektet, a játék szebb konzolon, részletesebb textura, jobb depth of field és PC-n hiányzik az SSAO is.

-
k4rL^
senior tag
Holnap jön a Driveclub PS+ verizója
Offline módban lehet használni egyből, az online részre folyamatosan engedik rá a játékosokat a szerver túlterhelése miatt.
(#53441) A`rpi:
Ez is csak arra jó, hogy aki esetleg nem vette még meg kitudja próbálni és $25-ért upgradelheti a full verzióra. -
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Magyar Store-ban nem tudom milyen árak vannak, de a Legendary Edition 9.15.-én jön ki és tartalmazza az alapjátékot, expansion pass-t és az új Taken King DLC-t $60-ért.
Destinyt csak akkor érdemes most megvenni szerintem, ha mindenképp játszani akarsz vele és nem tudsz várni addig, mivel ehhez a Digital Guardian Editionhöz $40 ~ 12K a kiegészítö ugyanúgy. Nekem sajna ez van, amúgy adnám el és megvenném újra majd amikor jön a DLC. -
k4rL^
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem érdemes megvenni, mivel Szeptember 15-én jön a Legendary Edition, ami $60 lesz és tartalmazza még az új kiegészítôt is.
-
k4rL^
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az Expansion Pass-ban előre mondták, hogy az a 2 dlc lesz benne.
Ez a kiegészitő $40, annak akinek megvan már a Destiny vagy $60 a Legendary Edition, ami tartalmaz mindent. Mondjuk ezzel szerintem is szembeköpik azokat akik megvették anno a Guardian edition-t és csak $20-t ér most. -
k4rL^
senior tag
PSN US Storeban: Best of E3 Sale
Driveclub nincs a listában, de PS+ tagoknak $25.
Aki Jun. 23-áig $100 felett költ az Jul. 7-ig $15-t kap ajándékba.
-
k4rL^
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Igen ez a legegyszerűbb megoldás, de érdemes a továbbvitt verzióját használni, a PS3-t már nem fejlesztik.
Universal Media Server, aki máshoz is használja és a megjelenésre is rámegy stb, oda jobb a plex, serviio, openelec, kodi stb. -
k4rL^
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Miért mi a baj az exFAT-tal? Külső vinyókat azzal érdemes formázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Extraflame pellet kályha
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek