Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Van olyan aki vett beta kodot uplay-re és nem kapta még meg?
Nekem működik csak haverom bénázik.
-
varadigabor
senior tag
Valaki játszi a rainbow six siegel?
varadigabor2 accom vegye fel akinek van kedve multizni
-
varadigabor
senior tag
válasz
james001
üzenetére
De hogy volt
Ratchet and Clank meg Acecombat UC4 meg FF remake volt szerintem ami jó volt. Fele third party játékokról szólt ( magyarul láthattuk a jövő évi ps+ játékokat) meg arról hogy mennyire jó az új COD meg a PS VR meg a Star Wars. Mondjuk még az Epicnek lesz Új FPS Moba játéka ami durván nézet ki.Mondjuk én egy darab belsős fejlesztésű új AAA játék bejelentést vártam volna.Az EA-től egy ingyenes játék jó lett volna ha már tavaly adtak vagy legalább a Sony-tól

(#70406) faham Én is így jártam

-
varadigabor
senior tag
Doom alpha-hoz nektek talál szervert?
-
varadigabor
senior tag
Nincs valami olyan oldal ahol tudok venni USA feltöltött (paypal is jó lenne) ? Amazon nem enged be, telefonszámot kér de tuti valami kamu számot adtam meg..
PSN se engedi a magyar paypal-al, amcsit meg nem tudom h csináljak.
pcgamysupply ismeri valaki?
Ott találtam most. -
varadigabor
senior tag
Azt miért csinálj a PS hogy ki volt kapcsolva és bekapcsolt és ki adta a lemezt? Utána meg alig akarta vissza venni, de csak vissza vette és nem dobta ki utána. Marha jó volt hajnal 3kor erre kelni hogy ez ott csattog...
Gumibak miatt csinálhatja? Nem olvastam még olyat hogy kikapcsolva is kilöki a lemezt... -
varadigabor
senior tag
Na az van hogy ki másoltam az összes játékot usb-n keresztül arra a HDD-re amit bele akartam rakni a ps4be. Bele tettem, rá mentem hogy rakja újra. Meg kérdezte hogy biztos mert le töröli az adatokat. Oké hagy menjen. Gondoltam én hogy a backupot békén hagyja ha már meg csináltam. Kész. Rá akarok menni hogy másolja vissza, de ott csak ilyen USB-ről másolás van. HDD amúgy is üres lett. Szóval most rest módban leszedek megint mindent

Mire kelett volna amúgy menni? -
varadigabor
senior tag
Jó kérdés, mert ez csak egy sima usb-s átalakító , rá mentem arra h backup ott vártam egy kicsit és pár perc múlva engedte.
Mikor rá dugtam pedig írta h rossz fájl formátum,
De a windows se engedi formázni exfatra csak ha usb-n keresztül dugom rá. Sima sata kábelel csak fat-ra engedte -
varadigabor
senior tag
Mit csináljak hogy lássa a gép a usb-s hdd-t? exfatba van formázva...
-
varadigabor
senior tag
Streameltem youtubera NFS-t és ma megnéztem a videót és nincs hang. Írja hogy szerzői jogok miatt letiltották a hangot... mekkora egy hülyeség hiszen az alapból a játékban van....
Ki kellene kapcsolni a zenét a játékban? -
varadigabor
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Codot nagyon ritkán áraznak le, következő megjelenése előtt de akkor se sokkal. Pl. Gta akció is most volt először. Ezek akció nélkül is jól fogynak, hülyék lennének le árazni.
-
varadigabor
senior tag
válasz
85EasyRider
üzenetére
amazon
-
varadigabor
senior tag
Mesélj még pls

-
varadigabor
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Szerintem az Eu szerverekre dob be nem az amcsira.
-
varadigabor
senior tag
PS3 erős volt meg drága ,nem nagyon vették. PS4 nem csúcs teljesítmény de olcsó. Viszik is mint a cukrot.
Amúgy szerintem fejlődni fog még fps szám meg a grafika is. PS3 is nagyon szép játékok jöttek generáció végén. PS4 sokkal erősebb ,bírnia kellene szerintem csak nem akarják ellőni az elején az összes puskaport.Itt valami olyasmit írnak hogy (már ha jól értem , nem vagyok egy nagy angolos) 3,5 giga Ram kell az operációs rendszernek. Az majd nem a fele... szerintem ha lenne egy frissítés és 1 GB ramot használna az oprendszer akkor marha jól és nagyon szép grafikával tudnának futni a játékok.
-
varadigabor
senior tag
Ubisoftnak lesz konferenciája ? Ősember szimulátorról mutathatnának valamit.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Pöttön
üzenetére
Ordert azt nem a Ready at Dawn csinálta?
Annyira nem nagy siker mint pl: Bloodborne hogy DLC-zék . Esetleg meg csinálják az Order 2-őt 2017-re.Santa Monica inkább csináljon új IP-t ,ne a God of war-t nyomják megint. Killzone-t se erőltetik. Guerrilla Games is inkább új címet fejleszt és szerintem jól is teszik.
-
varadigabor
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
UC4 miért volt TLOU -szerű? TLOU lopakodni kell ebben meg mindenki rohangál.
Szerintem a WILD is jó lesz, legalább valami új.
Mondjuk ez a Boundless nem tudom mi akar lenni. Gondolom Minecraft ellenfél.
Az tetszik hogy nagyon sok az exkluzív vagy legalább console exkluzív cím. VR-hoz mondjuk szerintem még mindig kevés , mert a fele olyannak tűnik ami 2 nap alatt meg lehet unni. Remélem PS experience is ilyen tartalmas lesz.
Kaptam Battleborn betát. Gondolom mostanában küldik ki.
-
varadigabor
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Legalább lemezt olvassa ? jó ezt közbe megválaszoltad

Szerintem gariztasd.
-
varadigabor
senior tag
Jönni fog még idén PS exkluzív játék? No may skyról sincs semmi hír, én azt hittem idén fog.
Paris Game Show remélem lesz értelmes bejelentés. -
varadigabor
senior tag
Tölteni akartam fel videót youtubera. De mindig hibát dobot rá, kitörölgettem az uploadnál a figyelmeztetéseket és utána engedte.. érdekes egy hiba.
-
varadigabor
senior tag
-
varadigabor
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Jó de a Star Wars az Star Wars

-
varadigabor
senior tag
válasz
arpi6k
üzenetére
Szerintem marha drága ennyiért. Nekem ilyen van. Ugyan azt tudja szinte, fényerőben marad el de az nem befolyásol szerintem semmit. Ebben bónuszban van Tv-tuner meg távirányító meg mediaplayer. Amúgy szerintem itt mindenki nagy tv-n játszik csak én tolom kicsin meg néha projektoron.
-
varadigabor
senior tag
válasz
mahoni
üzenetére
5000Ft/hó adok tanácsokat hogy mit nézz meg

Elég nagy alap művet hagytál ki a Star Wars-al
Joyal se nehéz szerintem. Gyakorlás kérdés-e.
(#63730) gyuromoj Nekem is sikerült. Egyszer majd nem be is kötöttem az AT-AT: Nagy nehezen rá jöttem mit kell csinálni

AT-ST-vel meg marha jó pálya széléről szedegetni az embereket
-
varadigabor
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Ez semmi Tony Hawk is akkorát kapott mint maga a játék
De az ugyan olyan sz@r maradt
Battlefront amúgy szerintem király de én többet vártam tőle. . Klónháborús részt meg űr csatákat rakhattak volna bele. Imádtam régen beszállni ellenséges hajókra és belülről elpusztítani. Jó hogy lehet menni TIE figtherekkel meg X-winggel de hogy földi ellenfeleket én nem tudok eltalálni vele az is biztos.
(#63584) szgergely Én most vettem észre hogy emelték 45-ről 60 mbps a netem és vidéken

-
varadigabor
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Elméletileg megtanulnak programozni és jó lesz

Mikor kijött a ps3 meg az xbox 360 elég ronda játékok voltak. A végére azért elég szépek lettek. Pl GTA 5 vagy MGS 5. Remélem itt is lesz fejlődés.Kojima mondta hogy mikor fejlesztették az MGS4-et. PS3-nál levoltak korlátozva az erőforrások.
PS4-nél szerintetek van ilyen? -
varadigabor
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem lejött japánból 10perc alatt

Jól agyon is vertem 3 embert Vaderrel

-
varadigabor
senior tag
Japánban már 8.ik a van gondoltam még nézzem a storeban a Star Wars Battlefront Bétát de még nincs fent

-
varadigabor
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ja velem is ezt csinálja. Killzonenál is ez volt

(#63283) phgergo
Sniperrel tényleg nem a legjobb. Igazából szerintem csak a gépfegyver használható.
Amúgy nekem tetszik csak én nem 4-5 mapot meg 3 játék módot vártam volna.
Folyamatosan jönnek majd a cuccok hozzá?
Legelső trailerben teljesen más játék mód volt. -
varadigabor
senior tag
-
varadigabor
senior tag
Amazon postáz most már Magyarországra is? Elég olcsón van pár játék.
-
varadigabor
senior tag
PS4 kamerához még mindig csak a playroom van meg a Dancecentral?
Haverom gondolkodik ps4 vagy xbone , csak kinectes játékokkal is akar játszani. Mondjuk szerintem ahhoz sincs sokkal több játék.
-
varadigabor
senior tag
-
varadigabor
senior tag
válasz
N@idia
üzenetére
Naughty dog sokat tanulhatna az Ubitól

Pl.
-hogy csináljunk FPS dropot,
-játék támogatás/patchek (ami fél év után játszhatóvá is teszi a játékot)
-hogy adjuk el ugyan azt a játékot 6x csak más néven. (AC)
-hogy csináljunk nagyon szép gameplayt ami megjelenéskor nagyon nem úgy fog kinézni (WD) -
varadigabor
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Ez a PSN
Nem jön le semmi 20 perc alatt
Főleg hogy mindenki holnap tölti majd. -
varadigabor
senior tag
Használt ps4 kontroller mennyibe megy mostanában? Vagy a PS Tv?
Nagyon kell az a 20 éves joy
-
varadigabor
senior tag
Na engem ezekkel kapcsolatban lehet engem keresni multira

MGO
GTAO
TLOU
PAY DAY 2
Driveclub
Killzone
AC Unity
Dying Light
Rocket League
Tomb rider (nem tudom mi az alcíme)
BF4
BF Hardline
PVZ 2 -
varadigabor
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De mindegyik csillogni fog
30 fps-el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez tényleg kevés személygépjármű. -
varadigabor
senior tag
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Dying lightot?

Remélem jó lesz a Dlc, buggyk meg ilyenek
Glitcheltem rá jó pár milliót
(#61458) marilllyo : NFS-t nem tudom még lehet hogy majd meg veszem, mostanában az autós játékok nem lettek valami szuperek.
BF4-be nagyon lámák vagyunk
Tankkal vagyok viszonylag jó , meg helivel.Amúgy vegyetek fel nyugodtan,
-
varadigabor
senior tag
Arra gondoltam hogy lehetne már fekete péntek akció a storeban meg amazonon meg zavvin
De még marha messze van
-
varadigabor
senior tag
Annyira azért nem szörnyű ,biztos vannak gondok csak akinek megy azt nem halljuk mert nem írja be. Engem csak akkor nem enged be ha nagy leállások vannak vagy ddos, szerintem sok embernek az otthoni hálózatával van a gond. Fb csoportban router cserét mondták megoldásnak.
-
varadigabor
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
Az a durva hogy fő mission szabadíts ki valami fontos embert, bónusz feladat szabadíts ki 2 rabot, , kúszok szépen a cellához 5 méterre előttem lelövik.... mondom mi van
úgy látom itt igyekezni kell.
Na ilyenek miatt is tetszik ez a játék
Mikor ki kell nyírni 3 btr-t az is durva küldi
Főleg hogy időre kell. Közben még szabadíts ki 1 fő túszt akit kocsival visznek, + 1et aki hülye helyen menekül 4 katona elől és persze azokat is fultonozd fel 
-
-
varadigabor
senior tag
válasz
norborg_
üzenetére
Mindkettő jó játék , mondjuk Mad max csak este lesz kipróbálva .
MGS V eddig nagyon durván jó, a sztori meg az egész játék. De én előtte kipróbálnám a Ground Zero-t ha meg kaptad ingyenesben. Elején jó nehéz, újra kellett kezdenem vagy 15x mire megszoktam, de megéri beletanulni ha szeretsz lopakodni. Meg azt tudni kell hogy japán szóval vannak benne érdekes dolgok.
-
varadigabor
senior tag
ma este meg nézzem

Nekem ilyen fülesem van Akartam ajánlani mert több mindenhez jó, de én még 13-ért vettem nem tudom mi történt hogy így megszaladt az ára

-
varadigabor
senior tag
válasz
Tatyla
üzenetére
Eddig nálam is
Nem szoktam mostanában singleben játszani (5 játéknál nem vittem végig a fő sztorit) de ezt nem bírom abba hagyni
Mad Maxet meg vette társam és meg az MGS5. A Mad maxet még el se indítottam
BF4-nél se néztem meg az új mapot pedig előtte arra voltam rá függve
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek