- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Utolsót elvittem. köszi
Mekkora ez a béta? 49GB szabad helyem van és nem tölti le, mert hogy kevés a hely. Tök idegesítő, hogy jóval több hely kell a letöltés elkezdéséhez sokszor, mint maga a játék mérete.
(#94444) TedThomas igen, aztán utána gépen el tudod indítani a letöltést. Vagy gépen is szerintem be tudod váltani közvetlenül a kódot.
-
A`rpi
addikt
MTU állítással én nem szórakoznék, nem gondolom hogy ott ez a gond, idáig-i fórumos tapasztalatok alapján szerintem megfelelő router csere meg fogja oldani a fórumtárs problémáját.
-
Elims
veterán
Gratulàlok hozzà!!!!!!!Veszett gyors voltàl!!! :-)
Tényleg ilyen iszonyat nehéz szerkeszteni a hozzàszòlàst??Egymàs utàn lemegy 2-3??
Én szinte mindig opera mini-vel vagyok itt (igen,opera mini) és mindig làtom egyszerűen a szerkesztés gombot.
Elhiszem,hogy pikk-pakk őstagok meg ph akàrmik akartok lenni,de ne egy hét alatt.Megvan az gyorsan minek így "trükközni"??
Legalàbb vàrnàtok ki az 5percet és senki nem szòlhatna semmit!Szerk.:
Firstking: Nagyon korrekt!!Köszi a kòdot! Bàr én nem hasznàlom fel,de ez egy magyar embertől le a kalappal!!
-
N@idia
őstag
Megosztottam egy Dice képet és küldtek privátba 2db kódot, amit itt meg is osztottam veletek, de ahogy nézem nem igen köszönte meg szal szívesen annak aki vitte

PC-n délután 16:00-tól kezdődik ez fix, mert számláló van az Origin-ben a kezdés startja, de elő lehetett tölteni már 7.-én a játékot. Az hogy PS4- en mikor kezdődik azt nem tudom...
(#63365) basel00 7.91 Gb nekem este gyorsan leszedte kb 40-45 perc alatt ma már biztos lassabb lesz a szerverek le lesznek terhelve

-
boost
veterán
Tudom, hogy alma meg körte, de azért a Witcher 3 szerintem változatosabb volt. Nem csak a helyszínek, de maga a játékmenet is. Biztos hogy abban meg sok volt a bug induláskor, meg a vége már nem volt annyira kidolgozva, MGS meg eléggé kipolírozott már, de ha össze kell hasonlítani, akkor ha az 8.5/10, akkor erre se adnák többet.
-
stilo18
addikt
Engem igazság szerint az zavar, hogy miért végig Afganisztánban vagyunk? Ahogy az elején végig húzták a térképen a hajót, úgy lehetett volna menni tovább...
A játékmechanika tökéletes, de ha változatosabb környezet lenne, szerintem nagyon sokat dobna a játékon..
Na mindegy, nálam marad a Witcher 3 eddig az év játéka. -
N@idia
őstag
Hat nem tudom az 50-70 az eleg sok egy fps multi jatekban. Szerintem ahhoz hogy ne legyen lag valahol 20-40 kozott kene lennie az atlagnak. Nekem sajna 40 a legkisebb pingem amit tud a netem. Nem hinnem hogy azert laggol mert 100 feletti a ping, de majd reggel megnezem ha hazaertem. Egyebkent sok forumon megy a vita errol hogy laggol a jatek nem veletlen es itt is jeleztek paran amit beraktam videot azon is nagyon jol latni a laggot de aki nem nezte volna az katt ide
-
Elims
veterán
-
Attila VÁC
csendes tag
Adig jutok mindig hogy ,kéri a gmail(sign id email)meg a pasword (jelszot)
Nyelv:angol.Ország
p.Időt is be álitom,wifiről mennyen,nevet is adok.Utána jön az gmail meg a jelszo meg adása de mindig hibát ir,pedig csináltam csomot.Reseteltem ujra a ps4 et.de semi.Már nem tudom hány gmail.com os cimet csináljak.Amit be linkeltél ugy csináltam.de ott se enged -
killer095
őstag
Nem tudom melyiket vegyem,nekem túl apró a ps4 stickje szóval szélesebb és magasabb kellene.
Classicra vagy ultrára gondoltam de nem tudok dönteni és nem akarok olyat venni ami utána nem lesz jó.
Vagy cqc de az nem tűnik magasnak és nem vágom mekkora lenne jó...nehéz döntés
Valamint érdekelne hogy te honnan vetted,mert a hivatalos oldalról 1-3 hét mire megjönne.
-
Tuomas
addikt
Tudom, hogy nem fog jobban, arra írtam, hogy ahogy kinéz, az alapján már közel a finish

Azért is írtam 2016 első felét
Azért szerintem még van munka vele, ugye nem tudjuk, hogy technikailag hogy áll a dolog, meg bejelentés után még promózzák jópár hónapig, na nem mintha eddig ezt nem tették volna 
-
N@idia
őstag
-
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

p.Időt is be álitom,wifiről mennyen,nevet is adok.Utána jön az gmail meg a jelszo meg adása de mindig hibát ir,pedig csináltam csomot.Reseteltem ujra a ps4 et.de semi.Már nem tudom hány gmail.com os cimet csináljak.Amit be linkeltél ugy csináltam.de ott se enged

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek