Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokaktól hallom ezt (nem feltétlenül zelda-switch tengelyen), de igazán sosem értettem. Egyetlen játékra tök jó deal venni egy konzolt. Picit vadászni kell, de vesz az ember egy jóáras használtat, amit aztán bukta nélkül továbbad. Igyen játék.
Állandóra, megtartósba venni valamit...az pénz. Sokszor sok pénz. -
törölt tag
De legyen a PS4 éra TOP5. Az jóval könnyebb, és relevásabb itt:
- Bloodborne
- Uncharted 4
- HZD
- GOW
- W3 -
törölt tag
válasz
gianni85
üzenetére
Azért óvatosan ezzel, a conductonau ahogy szárad ki azokon a területeken, ami a magon kívül van, egyre inkább kezd szilárd anyagként viselkedni. Lepotyoghat róla pont olyan helyre, ahova nem kéne (jellemzően nem szokott, meg inkább rohatd nehéz leszedni később, de nem éri meg ezzel játszani).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én nem gondolom sehogy, én azt írom le, ahogy én működök
Én így működök. Nekem ez nem gond. Nem gond 1 órát lovaloglni, még ebben sem volt az, mert a táj, a környezet csodálatos. Akkor nem gond, ha van kedvem odaérni valahova, ha van célja, vagy én megtalálom benne magam.
Egyszerű példa: Bloodborne-ba mostanra van 5-600 órám. Végigmenni rajta játékismerettel mondjuk 30, ha eléggé minden felnyalsz. Vajon hányszor láttam benne ugyanazokat a pályarészeket, mobokat, bossokat? És sosem untam. Sosem fogom. Ez ilyen. Van a topikjában egy illető, akinek segíteni akartam (és végül vagy két hét alatt sikerült is) lenyomni az egyik DLC bosst. Minden nap 1-2 órát csak azzal az egy bosszal küzdöttem, és segítettem megszámlálhatatlan embernek lenyomni abban a két hétben, amikor minden nap a srácot vártam, hogy beléphessek a játékában. Legalább 100x jártam nála abban az időszakban, és alig tudtam utána is abbahagyni. Ez addikció. Ha ezt egy játék nem tudja belőlem kiváltani, az nekem sosem lesz egy különösebben jó játék. Ha egy játékban zavaró hiákra tudok fókuszálni, akkor ott nincs addikció. Akkor sem lesz, ha a zavaró hibákat kiveszik belőle (hiszen azok egyébként minden játékban ottvannak). -
törölt tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Ha van benne gyakorlatod akkor tekintsd tárgytalannak, csak azért írtam le, mert az a tapasztalatom, hogy a conductonautból elsőre (meg másodikra) szinte mindenki sokkal többet használ az indokoltnál, mert sajnos még a YT videókon is ezt látni/ezt látja. Azzal együtt a thermal padet itt nem feletétlenül ajánlom, vagy kellő elővigyázatossággal, a proci és a hűtő leszorítása itt eléggé esetleges(és csak két pontos), messze nem olyan mint egy rendes proci/gpu lefogatásnál. Ha nagyon vastag a pad, előferdülhet, hogy nem úgy fekszik fel a mag, ahogy kellene.
/lakkal vagy anélkül, ott már semmilyen hűtés nincs. A hőt le kell adnia a hűtő felé, éshát a conductonau épp ebben segíti, szóval ott már nem kéne hevülnie semminek, és ha a műtét sikeül, akkor nem is fog.
-
törölt tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Viszont a mag körüli részt izolálnod kell, mert a conductonaut vezeti az áramot. Erre itt jellemzően körömlakkot szoktunk használni, de jó valamilyen más hőtűrő szigetelő is.
-
törölt tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Hidd el, akinek nem tetszik, az is tisztában van vele, hogy ez nem olyan játék. A nem tetszés nem valamilyen ismeret hiányából ered, bár ezt azok nyilván sosem fogják elhinni, akiknek tetszik, és viszont
Ha egy játékot szeretek, és jó nekem benne lenni, akkor abban 1 óra lovaglás nem probléma.10 óra lovlagás, vagy két útszéli kavics egymáshoz ütögetése sem probléma. Ha meg nem szeretem, akkor a fast travel sem menti meg. Ez nem így működik, nem az értés/nemértés százalékos arányában tetszik vagy nemtetszik valami 
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Sokszor csak műsor ami itt megy, és nem csak a részemről
Én is inkább meghátrálok, amikor azt látom, hogy komolyba fordul. Amúgy meg kb ez is kell, csak egy rajongónak lesz ez annyira fontos mindig is, hogy keyboardot ragadjon, hogy valami ellen/mellett/ kiálljon, vagy csak szimplán leírja mit gondol. Alapvetően egy szekeret tolunk Én sosem voltam különösebben annak híve, hogy itt mindig csak ilyen lassan csordogáló beszélgetés menjen unott egyetértésben. Meg ezért imádom a generációváltásokat pl. Az őrületes hypért, ami olyankor megy
Vagy akár egy nagyobb cím megjelenésénél. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem sosem nézett ki ez rossznak, csak korábban elég sok minőségbeli problémát lehetett látni (leszámítva a mostanra nyilvánvalóan totál kamu reveal trailert). De ezen most gyors belepörgetésben nem igazán láttam ilyet.
/meg a Bend Studio mindig jó dolgokat csinált, de a fantasztikus syphon filterek óta eléggé a háttérben vannak, szóval én szurkolok is nekik, a guerrilla is hasonló volt hozzájuk, és állhatatos, kitartó munkával, és minőséggel csak felküzdötték magukat az élvonalba.
-
törölt tag
Igen, a HZD nagy kedvencem. A nagyon magas minőségét és az igényességét én is látom az RDR2-ben, és az meg tulajdoinképpen jó, ha a különböző igények ilyen magas színvonalú játékokkal vannak kiszolgálva, mint akár ez a két cím. Nekem a negatív élmény abból származik, hogy nagyon más lett a játék, mint amilyennek én vártam, szóval végeredményben az én elvárásaimnál "romlott el" a játék. Ami jórészt az előd lett olyan amilyen.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
penge111
üzenetére
Nem sokon múlt, hogy engem is megbetegítsen, de tegnap több napi agonizálás után én letöröltem. Sokkal előbb kellett volna, de kínlódva próbáltam megkedvelni. Nem érdekel már a története, vagy a vége sem. De ezen a második részen keresztül megutáltam még az elsőt is. A generáció csalódása lett nekem ez a játék, ami elég rendesen elvette a kedvem az egész gémingtől. A legek játéka ez. Nálam a leggyűlöltebb játék címet birtokolja, másoknál meg pont a reciproka.
-
törölt tag
Ez az Astrobot Rescue Mission...atyaég
Azthiszem ez a legjobb VR játék, amivel valaha játszottam
Sosem kedveltem a 3d platformereket úgy igazán (szemben a 2D, vagy 2.5D-sekkel), bár van 1-2 igazán jó, de megszületésük/létezésük itt és most nyert értelmet úgy igazán. -
törölt tag
A kábeles megoldások az azonos busz miatt/-on amúgy is egymást lassítják/lassíthatják. A PSVR elég magas framerate-en üzemel(90 ill 120Hz), és a működése szempontjából alapvető prioritás a latency ultra alacsonyan tartása. A headset iránykövetésnek inputlagja különösen. Emiatt pl PSVR használata közben nem is engedi kábelen csatlakozni más kontrollert, figyelmeztet, hogy leszel szíves kihúzni, ha VR-t szeretnél használni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Már csak az nem világos, hogy ezen miként fog segíteni a wasdegér

/szerintem sehogy. Mondjuk a lövés részét nem értem, ott a dead eye, krumplival is halálra lehet dobálni a játékban bárkit és bármit.
-
törölt tag
válasz
sp8787
üzenetére
Igen, értem, hogy te is így vagy vele, csak a magyarázatot nem látom erre
Mármint elfogadható, értelmes magyarázatot. Az árán kívül nincs ok lcd-t venni. Ez meg már olyan árú lcd, ami hajszálra van az oledtől. Értem amit írsz, de ennyi erővel írhatnád azt is, hogy beluga kaviár kilőve, és bamm, marad az utasellátós, rántotthúsos szendó.
Értelmezhető, de egy ilyen magyarázat csak további kérdéseket hagy maga után./jó, tudom, hogy sokan nem szeretik a kaviárt, nem jó hasonlat, de hatásos

-
törölt tag
Nem, nincs. Mivel ZVR1-em van, és HDR-t is használok, ezért is lehetséges. A VR proci ventije csak akkor zúg fel, ha használva van a fejes, illetve amikor elindul a rendszer. Utána még pár percig megy, aztán ha nem használod, szépen lekapcsol ventistől. Akkor is, ha állandóban rá van kötve.
Egyébként (és ezt is leírtam már többször) ZVR1-nél sem kell dugdozni, csak kell egy hdmi 2.0-s bidirectional kapcsoló, meg 1 helyett 2 szabad hdmi a tévén. Amit én vettem anni amazonról, az már sajnos nem kapható, de most is találni olyat, ami a leírás alapján alkalmas a célra.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahogy ígértem.
Az a mozdulat, ahogy Hosea pofával belecsapódik a földbe...priceless
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Este feltöltöm a videót, az egyik küldiben nálam Hosea akkorát perecel a lóval, hogy öröm nézni

De az is olyan animációs fázisokkal, hogy eskü ezt valami algo számolja, és csak részben mocap. A cusceneket leszámítva hihetetlen milyen fluid az animációs fázisok közötti váltás. A GTAV-ben ez még nagyon balfaszul működöttt, nagyon éles határon adta át a modellt a mocapből a ragdollnak, ebben ez totál újszerűen van megoldva szinte minden játékhoz képest./unchartedekben is van ilyen, de ez sokkal összetettebb
-
törölt tag
Nem én hirdetem, ne üssetek agyon, közszolgálati közlemény: most vettem játékaimon 4000-ért astro bot rescue mission kódot. Nem profil, kód! VR-osok hajrá! Aki próbálta a demót, az tudja, hogy az egyik legjobb VR cím.
-
törölt tag
válasz
Plague666
üzenetére
Ha van rajta ilyen "Not to be sold separately" plecsni, akkor ott a megfejtés. Ezeket a játékokat nem szabad külön értékesíteni.
/mármint a boltnak. Nyilván ezt te eladhatod használtpiacon, senkit nem fog érdekelni. Némelyik boltot sem érdekli, de aki hivatalos sony partner, az valszeg nem pisál széllel szemben.
-
törölt tag
válasz
Spiru86
üzenetére
A profillopások jellemzően nem a ps4-en történnek, hanem más rendszerekbe jutnak be, ahol esetleg ugyanazt a email/jelszó párost használod. Végigpróbálják ezekkel a legnészerűbb szolgáltatásokat, és ami megy vele, azt viszik.
Változtass jelszót, állítsd be megint elsődlegesnek, esetleg még a licenszek visszaállítása kellhet, de ha megy minden, akkor az nem szükséges. Meg kapcsold be a kétlépcsős azonsoítást, az mindig hasznos. -
törölt tag
Szerk: nekem úgy rémlik, hogy kifejezetten BF nem volt. Legalábbis arra emlékszem, hogy ment anyivák, hogy miközben a az alza meg mindenki nyomta ezerrel az akciókat, a sztórban ugyanazok az akciók voltak, amik akkor épp futottak. De nem biztos, hogy jól emlékszem, és még ha így is volt, idén lehet másképp is.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A HDR szempontjából mindegy. HDR üzemmódban csak 2160pYUV420 létezik. 60Hz-en legalábbis, mert a 4K RGB 10 biten már nem megy át a HDMI2.0-n. Az a beállítás az SDR üzemmódra vonatkozik. Oda meg az RGB jobb (illetve jobb lenne az mindenhova, de csak ott lehetséges).
-
törölt tag
válasz
Sordoran
üzenetére
>PC-n ingyenes a multi, PS-en nem, és ez negatívum.
Ez nem negatívum, ez egy üzleti modell. Ebben az üzleti modellben tudja megtenni a sony, hogy olyan játékokat ad ki, ahol nem a közvetlen profit az elsődleges cél, de ajátékosok egy része zabálja. Persze jó lenne, ha a multi ingyen lenne ÉS közben ugyanígy maradhatna minden, de ez nem lehetséges. Ha senki nem fizet a szolgáltatásokért, és a hardveren más veszi le a sápot, akkor azt pécének hívják, ahol a kiadók/stúdiók a rizikót megpróbálják minimalizálni, a profitot maximalizálni, mert az egyetlen pénzforrás az eladott játék, és ebben a közegben készülnek tonnaszám az egymást másoló battleroyale szarok, meg amiben épp pénzt találnak.
Ez így ebben a formában biztos, hogy jobb lenne? Van akinek igen. De ezért is jó, hogy a különböző modellek egymás mellett léteznek. Csak ezek az elméleti relációk, amik itt röpködnek, nos, ezek a valóságban nem léteznek. Ezek ábrándok. Ingyen csak egy dolog van: a semmi. -
-
törölt tag
válasz
javorszky
üzenetére
15000-ért vettem az évest. Most nehéz lenne visszanéznem, hogy melyik vásárlásnál jött le a 10% a plus miatt, illetve hogy mikkel játszottam az ingyenes játékok között, de szerintem vagy pozitívban vagyok, vagy esetleg párezer minuszban. Egy évre.
Plus előfizető vagyok, mióta létezik(7 vagy 8 éve). -
törölt tag
válasz
javorszky
üzenetére
Szívás?
Nos a szívás inkább az, amikor egy winhalál elvitte a százpárórás DS3 mentésem, mert abban épp nincs felhőbementés a steamen. Itt az a havi ezerpárszáz forintért kapsz mandatory felhőbementést minden játékra, és nincs olyan, hogy opcionális. De az ára simán visszajön a plushoz kapcsolódó leárazásokkal-akciókkal, szóval gombokról beszélünk. -
törölt tag
Szerintem legyen tűzszünet és iktassuk ki az rdr2 témát a topikból, van neki sajátja, akinek meg a személyemmel van gondja, az ugorja át a posztjaimat, vagy fizessen elő prémium tagságra, azzal azt tilt le akit csak akar. Kvázi kirúghat a személyes fórumából. Így mindenki boldog lehet

-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
GoW - metacritic 9.1 userscore
Rdr2 - metacritic 7.6 userscore
Az egyiknél a játékosok várták a jó játékot, a másiknál meg kapták is.Szinte tapintható a veszélyhelyzet. Erre gonddoltál, ugye?

-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem a gowra veszélyes az rdr2 hanem a játékosra. Komoly kockázatot látok, hogy játék közben többen kómába zuhannak az unalomtól!
A gowra egyébként sem értem hogy lehetne veszélyes. Az egyiknél nagyon tudtak eladni, a másiknál meg videójátékot készíteni. E két tengelynek nincs metszéspontja. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A megoldást még senki nem írta le. Ha bárki leírta volna, már nem létezne a topikban a probléma. A probléma viszont a mai napig létezik. Amit leírtál azt hozzászólásnak hívják. Ami eliminálja a problémát, azt hívják megoldásnak.
-
törölt tag
válasz
jilian
üzenetére
Nincs rájuk alternatíva. Tartsd meg a kinektes xboxot ha ezek ennyire mennek még. Sajnos mindegyik gyártó totál dobta az összes ilyen mozgásos témát. Hardver szinten, szoftver szinten, minden szinten. Wii-re meg kinektre voltak ilyenek tényéeg jóban, azokból kell szemezgetni.
-
-
törölt tag
válasz
jilian
üzenetére
Sajnos tökéletesen ki lehet vele váltani. Mondhatni csereszabatosak. Abban az értelemben mindenképp, hogy kinekt sincs már, és kinektes játékok sem készülnek már, és Move játékok sem. Jó régóta. Szóval a polcra porfogónak kiválóan jó az egyik a másik helyett, és viszont (néhány VR játék használja, de ezek száma is elenyésző).
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Semmi, majd óvatosabbak leszünk
A GOW nekem is olyan volt, hogy utána nem tudtam semmivel játszani, annyira beleépült a tudatomba. És from játék hiányában ezt az elmúlt években csak egyetlen jáétk tudta megismételni: a Zelda BotW. Na nekem az a tökéletes OW játék. Olyan világot épít egy videójátéknak, amilyet én építenék, úgy működik, ahogy szerintem kellene a játékoknak működnie, úgy mesél, ahogy mesélni kellen, áhh...a mai napig nem ereszt. Na meg a HZD. És a witcher 3. És a...Elképesztő mennyiségű jobbnál jobb játék jött az elmúlt pár évben. Szinte megbocsájható, hogy néha becsúszik egy-egy baki. Óvatosabban kell vásárolni, meg felesleges előrendelgetni 
-
törölt tag
Innen valaki játszik a Firewall - Zero Hour-al?
-
törölt tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Én nagyon szerettem a szériát ps3-on is. Még az elsőt is,pedig az...jajédesanyám de szarul nézett ki
(nagyon nem ment ott még nekik a ps3 programozás). Kegyetlen jó benne a társadalomkiritikus-szatírikus hangvétel, kevés ilyen felnőtt játék van (wd2 ilyen, a totálisan félreértelmezett játék). A second son-ban már el is van ez rejteve-nyomva, PC-nek kell lennie a játékoknak is sajnos, cserébe látvánnyal pótolja. Nem volt annyira jó, mint a mondjuk a GOW, vagy a spider-man, de a ps4 éra elejének egyik legjobb címe volt szerintem. -
törölt tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Order 1886-al kezdődő??? Hát az infamous korábbi, és máig az egyik legszebb ex, és még jó is. És van propatch hozzá. És van egy fantasztikus standalone kiegje. Hát mi több kell még??

-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Persze. Én is szoktam német amazonról venni, és hun fiókon nyomom.
Seniman: minimum megosztó. Sokaknak tetszik, sokaknak nem. 97-es a metascore, 7.6 a userscore-ja. Az elején azt mondták, hogy a sok pécés lepontozza. Hááááát nem. Nagyon megosztja a játékosbázis. A marketingje működik, ömlik a pénz, egész európa ezzel van kiplakátolva. Mindenki megveszi. Mindenki. Az is aki nem akarta. És sokan csalódnak. Én az előd alapján vettem, azt imádtam, ezt képtelen vagyok végigjátszani. Én is lepontoztam, pedig nem pécés vagyok

-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Nagyon boldog voltam én is tőle, hogy argetin sztórból féláron, azt is hómolva megvettem. Ökörség volt
Lemezen már a hardveraprón lenne. Sohatöbbetsemmitdigitben. Mindegy minek milyen pedigréje van. Nem számít ez mamár semmit, nem lehet bizalmat előlegezni senkinek. Kivéve ha sony exkluzív 
-
törölt tag
válasz
Wesder
üzenetére
Vannak olyan töltők, szerintem azok a legjobbak, ahol egy fix alkalmatosságot dugsz a kontrollerbe, a dock annak érintkezőfelületével tölti. A venomok is ilyenek, de van ilyen trustba, meg sokféle. Na ez nem kúrja szét a csatlakozókat, kényelmes, könnyű felhelyezni, stb.
/Jaj ez nem neked akart válasz lenni, sry.
-
törölt tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem értem a kérdést. Mi pont firdítva?
se az álló gép, se a fekvő gép nem darálja a lemezt. Normál esetben nem.
A porszűrők szűrik a port
sosem használtam, nemtudom mennyire hatékony. Biztos kicsit hangosabb tőle a gép, pláne ha eltömődik, enélkül is elég levegőtlen a hűtése, de végeredményben ha belül porosodik, attól is hangosabb lesz. Alapvetően az a legjobb szerintem, ha nincs szűrő, belül meg néha takarítva van. Ha ez nem oldható meg, akkor biztos jobb egy ilyen izé. Ezt legalább könnyű kipucolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Retroid Pocket 5 eladó!
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó keveset használt PS5 konzol, garanciális +FC25
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na ezért nem is állok én neki. Sosem érnék a végére 
A gowra egyébként sem értem hogy lehetne veszélyes. Az egyiknél nagyon tudtak eladni, a másiknál meg videójátékot készíteni. E két tengelynek nincs metszéspontja.
Kendek