Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
válasz
gabor0077 #33397 üzenetére
megkérdeztem a boltot mielőtt kihozattam(vidékre) a ps-t, hogy melyiket kapom
Már csak az új 11es szériások vannak túlnyomó részt forgalomban
Annyi hogy picit javítottak a belsején meg a wifi erősebb
Legalább is ezt az infot kaptam az eladótól telónViszonyítási alapom nincs
Más:
Előrendeli valai a GTA V-t?
Remélem brutális lesz!
Bár ps3-on is brutal jó volt, de ha eat mug überelik az manga less a money boldogság -
-
N@idia
őstag
válasz
gyuribácsi88 #33394 üzenetére
Úgy tudtam...Szal még is megy az az xXx
Na,de tényleg elég legyen az off-ból,még végén az off beszélgetésért is adót kell majd fizetni. Ami azért nem volna hülyeség,mert rögtön csökkenne az off részek száma
-
Bence717
tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy PS4-et vásárolni. A kérdésem, hogy olvastam van valami új széria a Last of Us bundleben, aminek más a szériaszáma. Tud valaki erről bővebben mondani valamit? Sok a probléma a régivel? Mit ajánlotok?
Valamint milyen sebességű internet kellene, hogy döccenőmentesen menjenek a játékok?
-
-
N@idia
őstag
válasz
gyuribácsi88 #33391 üzenetére
be linkeled nekem a videóid szemügyre vennék egy kettőt ha nem baj
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BlackDesert #33385 üzenetére
Nem fog, csak takarni akarják a diplomáciai botrányokat.
-
-
BlackDesert
tag
Sry skacok, hogy kissé eltérítettem a fórum témáját. Remélem, hamar újra a normál kerékvágás lesz itt
Gyuribá: ez kemény!
-
N@idia
őstag
válasz
bulikavagyok #33387 üzenetére
A sok xXx megdobja ám a forgalmat
-
válasz
Ha igaz, ki fogja megvenni?
Egyébként szerintem kizárt..
gyuribácsi88:Ezt hogy!?
-
válasz
El ne hidd már, nem lesz belőle semmi.
Nekem sokba lenne -
BlackDesert
tag
Ha igaz ez az 1GB/150FT internetadó, eladom a péesem
-
Yummy
tag
Ha ps+ hun accon van de van nekem tobb is primarykent a felho a mentesek letoltesere mukodik a tobbi accon is? Mert toltenem le az egyik mentesem de keri, hogy vegyek ps+-t. Mert a multi ugye megy, de ilyesmik akkor nem?
-
-
HaZsolt
őstag
Hogyan oldjam azt meg, hogy halljam a csapattársaim Destiny alatt? Egyszerűen túl hangos a játék és túlharsogja őket. Destinyben nem lehet a hangerőt állítani, valami más megoldás kell.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Cyberpunk #33378 üzenetére
Lehet annyit amennyit csak akarsz
primary accból is lehet több a gépeden (érdemes is arra tenni mind a tieidet). Viszont arra figyelj, hogy ahol elkezdesz ps+-t használni, azt érdemes majd folytatnod. Tehát ha te uk ps+t akarsz majd venni (miért nem usa amugy? az sokkal olcsóbb!!!) és most magyar ps+-t használsz, akkor amiket addig ingyen beszerzel a magyarral, azt késöbb nem tudod használni (mert az ingyenest csak addig használhatod ameddig él a ps+ előfizud, s ha áttérsz, akkor megszűnik a magyarra)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Cyberpunk #33375 üzenetére
Ha a ps+ kód amit kaptál uk, akkor uk-s psn acc kell hozzá. Ha meg a psn-ed uk, de a gépet itthon vetted, akkor az gyanúsan magyar kód, s csak magyar psn-en jó...
(#33376) tarti19 ez így elvileg nem működik... van 1 hely ahol primary, ott elég ha más profillal lépsz be, meg van 1 ahol meg épp aktívan használják. 3. mit csinál?
Félve kérdem, hány éves a haverod
?
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. Mesélte egy haverom, hogy az account megosztás 3 emberrel is működik.
AZ ő barátja készített egy accot amiről csak vásárol s így a srác s a másik két haverja is le tudta tölteni a ghostot s együtt nyomulnak multiban? Akkor most WTF van Srácok? -
Cyberpunk
félisten
Hali ma vettem egy PS4-et. amihez kaptam egy 90 napos PS Plus előfizetést is, de hiába írom be a kódot nem fogadja el sehogy sem. Már 1000x leellenőriztem nem jó, bankkártyám regisztrálva van már, meg minden. Ötlet?
-
bananjoe
csendes tag
Sziasztok!
Sleeping Dogs DE-t próbálta már valaki?
-
boksz
senior tag
válasz
n000rbi #33359 üzenetére
Ok, csak az a baj, hogy én nem látom, hogy világít, mivel előre világít.
Akkora fénye meg nincs, hogy a TV-vel szemben ( általában úgy játszunk ) lássak valamit a szobában belőle.Ez majd akkor lesz érdekes, ha a kamera látja és valamiféle mozgással kapcsolatos game lesz. pl. mint volt anno a Start The Party a PS3-n.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
pHantom x #33361 üzenetére
Én Pc-s voltam és nekem a Ghost multi nagyon lassú Ps4-en!Vagy csak én csatlakoztam béna játékosokhoz!
De mindenki bújkált magyarul camp bajnokság zajlott!El is cseréltem a Ghost-ot Bf4-re!Mérföldekkel jobb a játék és a játékosok is.Bár ez sem tökéletes de jobban fekszik! -
pHantom x
tag
Sziasztok.
Ha valakinek van Call of Duty Ghost játéka Ps4-re, a játékosok milyenek rajta?
Elég furcsa kérdés de engem ez érdekelneKöszi előre is...
-
-
Garada
őstag
válasz
n000rbi #33355 üzenetére
Hát az alapvető dolgokra amit a cég meglépett.A régiózár amit aztán töröltek mert bukta lett volna az egész.A kinect amihez annyira ragaszkodtak aztán kivették, hogy szintén jobban menjen a konzol.A csere lehetőség ami a playstation tábor esetében nagyon szabad bármikor adhatod cserélheted a játékod, ott más a helyzet.Az offline funkciók pedig nincsenek olyan szinten támogatva.És még van pár negatívum amit fel lehet sorolni ezzel kapcsolatosan.
-
Garada
őstag
válasz
n000rbi #33352 üzenetére
Csak az a szomorú, hogy sok jó dolgot nem lehet arról a konzolról elmondani.Tehát nekem a bemutatás napján bebizonyosodott az ismét a sony lesz az akihez lepártolok.Az XOne tábort jelenleg egy dolog miatt irigyelem de nagyon, az pedig a Forza Horizon 2 ami miatt nagyon fáj a szívem.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Garada #33349 üzenetére
Egyértelmű, de mint tudjuk szinte egészen a megjelenés előttig úgy volt, hogy minden géphez alapból jár kamera, tehát eleve nem is tervezték máshogy. Aztán a verseny miatt kivették a kamerát a pakkból, hogy olcsóbb lehessen a gép, a kontrolleren meg nyilván már nem változtattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PS5 Streaming bundle
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest