Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csillag01
aktív tag
Szeretnek share playezni, lecci vegyetek fel: gordon8501
-
haddent
addikt
Na aki akar Driveclubbot tesztelni shareplay-el jöhet: Rowra44_US
(Egyébként minden hülye kérdést és xbox fánt megelőzve: De, tökéletesen megy a PSN az update után is
)
Def26 na mer, mi baj?
-
-
Rage47
veterán
válasz
Hókusz Pók #33902 üzenetére
nekem ez eldöntötte (sajnos, pedig a one-ra most jobb játékok jönnek sztem)
-
Tegla80
addikt
válasz
sting2 #33922 üzenetére
Ha most ps4,akkor kesobb miert is xo??
Mert meg jobban kijon majd ami mar most is latszik?,h mar most is keves??!!(es ms berenc kell a jatekfejlesztok nyakara,h annyira mar megse maradjon el!!! )
Ne viccelj mar. Eltosztak azt a gepet.....ha visszakeresel En mar megjelenes elott leirtam,h jobban jarnanak ha tolnanak az xo kiadasan es ujragondolnak ezt az egeszet,mert nagy lekvarosbukta lesz..... az is lett.es idovel megjobban kierzodik majd ez a 2gep kozott. Igen tudom....megtanulnak majd jol pogramozni es optimalizalni one ra,h csokkentsek a dolgot.....
Csak kerdem En,addig a ps4re dolgozo emberek ,nem okosodnak??mer valszg ok is jobbak lesznek ugye.
A kezdeti elony marad es sztem a vasat kiismerve es a maximuma alatt futtatva picivel a dolgokat ,messze veri majd a one-t ebben a generacioban!! (vegig) -
haddent
addikt
válasz
cyberkind #33930 üzenetére
Meg fogják oldani hidd el. Ha mást nem, akkor lerenderelik 480p -ben és felskálázzák 1080p -re és ha az összes látni fogod a különbséget is letagadják. De érthető, ki ne tenné ezt?
sting2 kettő címmel adós is volt ..
Mellesleg tudtommal (tippre, nem számoltam) nemes egyszerűséggel több az exkluzív ps -re, nem?
-
cyberkind
félisten
válasz
haddent #33927 üzenetére
Itt esélytelen mert a Rockstar és a Sony jóbarik, mint az Ubi meg a Microsoft, de az tuti hogy ezt senki se felejtené el a Micro-nak, hiába akármilyen Forza, Halo meg GoW reamstered.
Jajj de messze van az a rohadt 18.-a.
Viszont itt a másik dolog is, amíg 10/8 stúdiót letud fizetni a Micro, addig tökmind1 hogy melyik gép az erősebb, vagyis én így látom, de 2 év múlva nem lesz mind1. -
Bagan
aktív tag
Ez a 2.0 egyenlo a szarommal. Osszevagtak mint a szart. Temanak nevezik azt, hogy valtoztatni lehet a hatterszint? Nem is lenne ezzel ekkora baj. De legalabb a gyari kek ikonok is valtoznanak. Nagyon jol mutat a sarga hatteren a kek ikon
-
-
-
Neoteric
addikt
Azért a $350-os xbone ac unity v cod aw bundle elég vonzó ajánlat, pár százezret biztos lefarag majd most a hátrányából usában a box, főleg ha black fridaykor még olcsóbban adják majd.
-
haddent
addikt
válasz
cyberkind #33917 üzenetére
Egy cseppet sem szurkolok az XO -nak, de irreálisan nevetségesnek tartanám, ha egy remastered cím nem lenne 1080p. Szerintem 1080p lesz. (Azt azért nem mondom, hogy sajnos nyugi
)
sting2 hülyeség... egy éven keresztül pontosan ezt hallgattuk, hogy "az xo már megjelenéskor tele volt játékkal", most meg az ellenkezőjét? Be van indulva mindkettő.
-
sting2
addikt
válasz
Logikusan nézve, a PS4 talán már jobban " Elindult ".
Az XO, inkább 2015 őszétől indul be de akkor nagyon.
Tehát most PS4, később XO.. -
Tutu7030
veterán
válasz
wannnabeees #33918 üzenetére
Ááá..!
Persze amikor multit játszanék a dc-ben, akkor lehal a szerver.
-
Tegla80
addikt
válasz
gyuribácsi88 #33908 üzenetére
Ilyenek ezek ottan....
Az a baj veluk,h mind1ikben +van a tuske,h "gyengebb a one", de hat ez van.
Ez atjon,ha olvasod folyamat azt az oldalt is.Nem tudjak kiolni magukbol.Igy okosan ,h is ervelhetne barki is ott....max a kinect ami jobb es,h eszi az mkv-t.....na bumm es ennyi.
A tavoli jovokepuk szted mi lehet....."lesz ez meg rosszabb is,es idovel nohet tovabb a szakadek.....??!!"
Erosen gondolkodom,h bedobjam e nekik a 900p s gta5 dolgot igy ebed elott.Legyen min ragodniuk..... -
fricci
tag
válasz
akár az is lehet egy konzol meletti/elleni érv hogy milyen a community ami körülveszi
azaz hogy melyik fórumban milyen válaszokat kap
-
optikal
tag
Na meghalt a PSN?.....
-
válasz
haddent #33911 üzenetére
Hát ja
Én meg azt mondom hogy ha nem volt eddig konzolja és nincs egy kialakult baráti köre a játékokhoz akkor azt a konzolt vegye, aminek az exkluzív játékai neki jobban bejönnek. Én pl nem fogom győzködni, nézze meg hogy melyikre milyen játékok jönnek a közeljövőben és döntsön a szerint.
-
haddent
addikt
válasz
Hát tudod, az pattog aki érzi, hogy bizonyítania kell. Kisebbségi komplexus
-
Madwe
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #33904 üzenetére
Nem feltétlen. Ha neked fontos a médialejátszás konzollal, akkor xonenak ott +1. Nekem erre van egy dedikált lejátszóm, ami alig fogyaszt, jobb, több mindent visz, telefonról is lehet pl irányítani, halkabb, megbízhatóbb, uh nekem ez nem szempont.
A kontroller meg szubjektív, nekem a ps4é sokkal jobban bejön, sokaknak fordítva, fogdosd meg mindkettőt h rájöjj, neked melyik a jobb
(#33908) gyuribácsi88 kissebbségi komplexus sokmindent kihoz az emberből
-
Szegény, milyen paraszt válaszokat kap a túloldalon, atyaisten
jól bemutatkozik az a tábor
-
WaterWave
veterán
Novemberi gamekből szemezgetve
Néztem Gameplayt a hamarosan megjelenő Cod-Advanced Warfare játékról... Rendben van nagyon, viszont multi részét megöli az ugrálós jet-pack szerű dolog... Ezt előre látom... Nem is értem ezt miért rakták bele a készítők, mert az oké, hogy a játékmenetet felgyorsítja, de számomra ez teljesen abnormális. Single része meg nem fog nekem megérni 18 ezret... Ugyhogy ez a játék kiesik.
Far Cry4 is rendben van, erre szerintem beruházok
Assassin's Creed - Unity számomra egy kellemes meglepetés videok alapján. Gondolná az ember, hogy már minden bőrt lehúztak erről a sorozatról de nem. Szóval ez is "must have" gyanus
Gta5 öt meg nem tudom még hova tenni az majd kiderül
-
haddent
addikt
válasz
Kontrollert élőben nézd meg, mert a DS4 -nek semmi köze a DS3 -hoz klasszisokkal jobb. Nekem jobb az X360-XO kontrollernél is, de ki kell próbálni. Ha lesz/van különbség akkor a ps4 -en futnak jobban a játékok, ez biztos. Médialejátszás mostmár 2.0 -val úgyahogy, xbox többet mutat, de egyik konzol sem erre való.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mind a kettő, ha van pénz.
Amúgy PS jobbnak tűnik, bár ez nyilván szubjektív.
GazRic: ja most kapcsoltam be én is egyből el is kezdte tölteni lefelé.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kontrollert próbáld ki
médialejátszásra ps4 nem jó (ugyan xone képes rá, de tényleg konzollal akarsz ilyeneket intézni? 20kért már kapni rendes médialejátszókat, azt a konzol pályafutása alatt feleslegesen elhasznált többletáram ára többszörösen túl fogja lépni...)
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Ne legyetek mérgesek, hogy itt is és az XBOX One topikban is felteszem a kérdésemet, de egyszerűen nem tudok dönteni. XOne, vagy PS4... Szeretnék venni végre egy konzolt, de nem tudok dönteni. Igazából mindkettőre van olyan játék, ami érdekel. A kontrollerek, valamint a médialejátszási képességek okoznak plusz fejtörést még.
Segítő tanácsaitokat, véleményeiteket, tapasztalaitokat előre köszönöm szépen. -
GazRic
senior tag
Fent a 2.0!!!
Eddig jónak tünik, de témát nem találok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest