Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#262200) .LnB válasza penge111 (#262197) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Elütöm az időt. :) NBA döntő lefoglalt eddig rendesen, nagyon élvezem (Megy az MLB playoff is, NFL szezon is). De van néha játék így is. Nyomjuk a fiammal PC-n az Euro Truck Simulator 2-t. Hát srácok, sokan sírnak itt a fix 60fps-ért.(i5-6600) IGP van csak a gépben, kb meg tudom számolni az fps-eket. Néztem is VGA árakat, de azért nem fogok 40-60 ezret kifizetni, hogy egy hónapig használjam. :D Nincs gáz, de azért fejből tudom, hogy hány hét/nap van még november 19-ig.
Nincs jele annak, hogy ne kapnék a megjelenéskor konzolt. Elutaltam a 20ezer előleget a Sony Központi Szalon-nak. Aztán ha így se kapok, akkor se esek pánikba, de azért nem örülnék neki.
Ami jobban megvisel, hogy film nincs a COVID miatt. Nekünk nincs kábeltv, csak Netflix és a "letöltögetés". Már kb. mindent megnéztünk. Esténként befekszünk általában az ágyba, és filmezünk. De egyszerűen már lassan nincs mit. Már olyanokat néztünk mint a "Rövidzárlat" "Johhny 5 kutat, fúrja a lukat". Ez jobban zavar mint, hogy nincs konzol.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.