Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#232379) .LnB válasza markknight (#232349) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Persze. A 20-év alatt annyi embert láttam profi versenyeken, akik kontrollerrel alázták a többieket.... Nullát. Egyet sem. :U

Itt fórumon volt egy srác anno a Siege topikba, aki írta, hogy ő jól játszik. Én meg mindig csak legyintettem rá, mivel Xbox-on tolta. Aztán belátta ő is, hogy az igazi multiplayer nem ott zajlik. Vett egy PC-t, és folytatta ott a Siege-et. Na ő volt az egyetlen eddig, akire azt mondtam, hogy azt*qva. De profi ő se volt komolyabb szinten. Csak ott volt alapja tényleg az állításnak, hogy jó, ügyes játékos. Annyi játékintelligenciát, játékismeretet magára szedett konzolon Siege-ben, hogy már csak egy egér kellett a kezébe. És amint ez meglett, tényleg jól is játszott.
De komoly, professzionális szinten nincs ilyen. Max egy egy villanás. Van a youtube-on olyan srác is aki egy kézzel játszik Fortnite-ot elég jól, és vannak még páran ilyenek. Elismerésre méltó, emberfeletti teljesítmény szerintem is. De ettől még nem pro szint.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.