Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Azoknak szól ez a topic, akik a lentebb felsorolt csomagok valamelyikébe léptek:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
Ha régen digi mobil előfizető voltál, de átjöttél velem együtt a vodafonehoz, itt megoszthatjuk a tapasztalatokat.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Azoknak szól ez a topic, akik ezen csomagok valamelyikébe léptek:
MobileMax díjcsomag:
30GB adat (nem roamingolható) / 5 Mbit/sec
10 forint/perc, 19 forint/SMS,
2990- e-pack-kelMobilePlus díjcsomag:
200 perc beszélgetés belföldre/EU-ba
15GB adat (10GB roamingolható) / 5 Mbit/sec
2990- e-pack-kelMobileJunior díjcsomag:
10GB adat (az egész roamingolható) / 5 Mbit/sec
1990- e-pack-kelNetActive50 díjcsomag:
50GB adat (nem roamingolható) / 5 Mbit/sec
2490- e-pack-kelÁremelés márciustól nem lesz ezeken a csomagokon.
Február 16-tól elérhetőek a csomagok, csak Digi Mobile ügyfeleknek, Vodafone-nál.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
mjuti
tag
-
energiezolee
aktív tag
Szerintem rossz a cím és megtévesztő. Nem kötözködésből írom, de szvsz "Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok" kellett volna, mivel úgy tudom Vodának van otthoni vezetékes internet szolgáltatása is, így könnyen hihetik azt mások, hogy a Digi vezetékes internet szolgáltatásáról tértek át a Vodafone otthoni internet szolgáltatására...
[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
aldebaran
őstag
válasz energiezolee #8 üzenetére
Thx a címadást
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Mértem sebességet
-
arion123hu
csendes tag
Sziasztok,
Amennyiben áthordozom a DiGi-s számomat a Vodafon által megadott a DiGi-seknek megkreált 4 csomag egyikébe, akkor valamilyen Vodafone flottába kerülök, vagy egyéni előfizető leszek, mint a Digi-nél?
-
4Grider
nagyúr
válasz arion123hu #13 üzenetére
A Digi Mobil topikban szellőztetett flotta csomagokkal is egyéni előfizető leszel, szóval értelmetlen a kérdés.
-
energiezolee
aktív tag
-
őstag
Sziasztok!
Munkatársamnak DIGI adatkártyája van, azt mondja havi 1300ft-ot fizet, 50gb-ért. Ha jól sejtem a netkártyásokra ez a csomag vonatkozik:
"NetActive50 díjcsomag:
50GB adat (nem roamingolható) / 5 Mbit/sec
2490- e-pack-kel"Tudja valaki mikortól szüntetik meg a meglevő DIGI mobilos csomagokat ? A megszűnés pillanatában is elérhetőek lesznek ezek a DIGI-seknek szóló vodafone-os csomagok ?
Mondtam a munkatársamnak hogy hívja fel a 1270-et és érdeklődjön milyen csomagokra válthat, de azt mondta megvárja míg papíron kiértesítik h megszűnnnek a DIGI-s mobil csomagok és csak utána akar lépni.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
aldebaran
őstag
válasz energiezolee #16 üzenetére
Debrecenben mértem a panelben a legbelső mellékhelyiségben reggel. Majd nézem, hogy mikor állítják be a sebességkorlátot.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok,
A vodához átmenve ott már lehet váltani díjcsomagot vagy egy az egyben átteszik egy digisnek megfelelő vodás csomagba?"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
aldebaran
őstag
válasz lizakattila #21 üzenetére
Bármelyiket választhatod.
-
aldebaran
őstag
Az összefoglalóban is említett digis csomagok ára nem változik, viszont az összes többi vodás csomag ára nőni fog és egyikben sincs ennyi adatforgalom. De mindenki meglátja, hogy mi a jó neki.
-
sa.attesz
csendes újonc
Bennem az merült fel kérdésként, hogy a Netactive50 telefonban is használható vagy csak mobil wifi routerrel?
-
83JLBekaroj
csendes tag
Hűség időn belül is lehet díjcsomagot váltani, természetesen felfelé, tehát bármilyen drágább csomagra, ami lehet publikus illetve flotta is.
-
aldebaran
őstag
válasz 83JLBekaroj #32 üzenetére
De lehet akár azonos árú csomagok között is. Nekem pl. rosszul állították be, ezért a MobilePlus-ból át fogok menni MobileMax-ba mindenféle különösebb költség nélkül. Csak 7-e után tudják nekem beállítani, mert akkor van számlazárás, vagy ilyesmi.
-
pilipi
aktív tag
Akkor ha jól értelmezem nincs más dolgom mint felhívni a 1270-et ott az új előfizetés menüpontot kérni vagy van számhordozási pont is ?
Majd bediktálni a 3 számomat az ügyintézőnek és MobilePlus díjcsomag-ra áttérhetek?
Telefonon el tudom intézni az egész procedúrát és kiküldik postán a sim kártyákat? -
anrab
addikt
Sziasztok. Hátha tudtok válaszolni.
Mobil Max csomagom maradt meg a 4-ből.
Ha átmennék a vodához, tudnék juniorra váltani?
Ez a 76 Ft-os világbajnok raoming nem jön be! -
anrab
addikt
válasz 83JLBekaroj #37 üzenetére
Köszi.
Ezt szeretném elkerülni.
Inkább bemegyek. -
aldebaran
őstag
Egyébként a VoLTE-ra kérdezzetek rá, mert nekem a 4 kártyából csak egyen kapcsolták be, 3-on kimaradt. De felhívtam őket most és simán bekapcsolták a maradékra is.
-
4Grider
nagyúr
Ha voda kártyával megy az adott modellen, akkor megy, hiszen Vodafone előfizető lett. Sajnos sem a voda, sem a yeti nem arról híres, hogy az összes vowifi képes telefont tudja támogatni. Ebből a szempontból sokkal jobb volt a Digi vowifi, illetve a Telekom vowifi-je, azok a modellek 95%-át támogatják.
-
sa.attesz
csendes újonc
A digi Mobil topicban a 46175-ös hozzászólásban írta ezt valaki:
"Ha két kártyád van ,és a másik szolgáltatód a voda és egy előfizetésbe akarod rakni, a vodás számot bukod,azért mert maradsz a digi flottában ,csak már a vodának fizeted a díjat"
Nem teljesen értem mit akart ezzel mondani. Ha van már elofizetesem a vodafone-nál, netalán flottás, akkor nem jó egy ugyfelszam alá hozni a digiset, mert bukom a másik elofizetesre a flottát? -
MrBazsi
senior tag
Este megtörtént a digiről átállas zökkenőmentesen, eddig jó, a kérdés csak h mit kene latnom a térerőikon mellett kiirva? 4g+-t mutat most, a telenoros sim meg volte. Ezt itt külön kell bekapcsoltatni?
Üzemidőn latszik a javulás már most[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Leesett a net sebessége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest