Hirdetés

2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1) akooos


akooos
veterán

Köszi Bone, korrekt teszt. Kicsit sajnálom azért a Huaweit, mert ez a készülék elég durván jól sikerült megint. De félkarú óriás :(

Szerintem fotókban az egyik legjobb most a Mate 40.

(#2) atike


atike
nagyúr

"mert akárhogy is jutottunk ide, végső soron a vásárlót sikerült megfosztani vagy elbizonytalanítani a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjének kellékeitől"

Ennyi. Kár értük.

Köszi a tesztet, elég komoly készülék lett. Csak hát lábon lőtt készülék....

(#3) HawerKing


HawerKing
őstag

Szopoka nyaloka, jol kicsesztek veluk, es azon gondolkodom hogy a tobbi kinai gyarto is igy fog e jarni ha tul erosek lesznek?

▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂

(#4) FoxiestFox válasza atike (#2) üzenetére


FoxiestFox
félisten

A vásárló segghülye ahhoz, hogy önszántából ne vásárljon a CCP-től, a Huawei kipöckölésével viszont végre elindult valami.
Remélhetőleg.

(#5) Hallosz


Hallosz
senior tag

Nekem nagyon tetszik, remek darab. :R
- Azonban, a mérete miatt esélytelen, mint minden ekkora készülék
- A rendszere miatt szóba sem jöhetett, és most pláne nem.
- És az itthoni Huawei routert is lecserélem, más típusra.

Kár értük, kár azokért, akik kedvelik és szeretik használni.

Mert lakni, muszáj.

(#6) Aryon87


Aryon87
félisten

Korrekt teszt lett, tetszik plecsnit jó rég nem is láttam már :)).
Simán mondanám ezt a modellt egy méltó lezárásnak is, mert már én sem látom, hogy jövőre jönni fog a P50 széria, főleg ha már ez a széria limitált példányszámmal rendelkezik, aminek legalább a felét a hazai piac viszi el.
Sajnálatos, remek márka pedig. Bízom benne, hogy egyszer visszatérnek és megadják a módját ahogy kell.

A tesztben találtam egy érdekességet, ami nekem is feltűnt a P40Pro-n, a P30Pro után:
Hibátlan a helyzet éjjel is: tuti a vonalélesség, nem jelentős a zajszűrés, kiemelkedő a dinamika, bár itt-ott némileg sárgásabb a fehéregyensúly a saját szemem által látottnál, bár ezért Budapest közvilágítása is okolható. Annyira jók az automata felvételek, hogy az éjjeli mód konkrétan homályosabbat lő, így ki lehet hagyni.
Én már kezdem elhagyni az éjjeli módot, mert az automatika annyira jól összehozza a képet + az utólagos szoftveres HDR is rásegít, hogy az eredmény elképesztő, míg az éjjeli mód kézből nálam rosszabbat hoz, mint a sima automata. Állványon már más a szitu értelemszerűen. + az automata már nem csinál olyan durván sárgás képeket, mint a P30Pro.
Zseniális mit összehoztak. Bár a hardveres automata HDR már bekerülhetett volna, de a szoftveres verzió is egész jól végzi a munkáját olyan 90%-ban.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4

(#7) KaitouP


KaitouP
veterán

Ez az a készülék, amire gondolkodás nélkül leváltanám a Mate 20 Pro-mat, de így, hogy nincs Google... Sajnos túlságosan összenőttem a Google szolgáltatásaival ahhoz, hogy olyan készüléket használjak, amin nincs. Kár érte, azok a fotók, a design, a nagyobb képernyő, a hardver... Perfection.

[ Szerkesztve ]

Monster Hunter Rise teszt (PS5): https://playstationcommunity.hu/monster-hunter-rise-ps5-ps4/

(#8) fahrii


fahrii
őstag

GMS-el szemrebbenés nélkül lecserélném rá a Mate 20 Pro-mat. Sajnos így továbbra sincs olyan készülék a piacon, amire szívesen váltanék.

(#9) RoBos válasza HawerKing (#3) üzenetére


RoBos
senior tag

Közel sem azért tart itt a Huawei mert túl erősek, hanem...

"Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva komoly szankciókkal sújtotta a kínai Huaweit. A kínai mobilkommunikációs cégek amerikai kitiltása először 2018 januárjában merült fel komolyabban.
Az első csapást egy másik kínai mobilcég, a ZTE kapta, de ők végül megmenekültek. 2018 decemberében letartóztatták a Huawei pénzügyi vezetőjét, mert az amerikaiak szerint a cég megsértette az Irán elleni szankciókat. A későbbi vádemelésben emellett csalással és technológialopással is megvádolták.
2019. május 15-én Donald Trump amerikai elnök rendeletben tiltotta meg az amerikai cégeknek, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő külföldi vállalatokkal üzleteljenek.
A rendelet hatására a Google bejelentette, hogy korlátozzák a Huawei hozzáférését az Androidhoz, majd amerikai csipgyártók is közölték, hogy szakítanak a kínai céggel."

Hát ezért tart itt a Huawei jelenleg!

(#10) Rocket6 válasza Aryon87 (#6) üzenetére


Rocket6
senior tag

Az automata HDR-el az a baj, hogy nem megfelelő fényviszonyok mellett inverzé teszi a színeket, ez a P40-nél sok esetben látványosan tapasztalható és ki sem kapcsolható. Megnézném, hogy a Mate 40 Pro esetében ezen reszeltek e valamennyit szoftveresen. Vagy legalább tennék kikapcsolhatóvá ezt a funkciót.

work: https://endel.io/

(#11) HawerKing válasza RoBos (#9) üzenetére


HawerKing
őstag

Pedig de :DDD amit irtal az csak az o kifogasuk...

▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂

(#12) Aryon87 válasza Rocket6 (#10) üzenetére


Aryon87
félisten

Azért írtam, hogy 90%-ban jól teszi a dolgát, de vannak néha olyan szituk, aminél tudok ám szitkozódni, hogy ezt most miért kellett. Igaz én általában 3-4 képet szoktam csinálni, szerencsére ezeknél van mikor nem megy rá legalább az egyikre az "utóHDR" (így hívom), így már könnyebb dolgozni is a képpel.

Itt egy példa. Totál lehetetlenné tette a képet, amit szerkesztéssel sem tudtam korrigálni
[kép]

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4

(#13) Mans20 válasza Aryon87 (#12) üzenetére


Mans20
addikt

Ez a szoftveres HDR melyik szériától létezik? Mert nálam auto módban borzalmak születnek P20-on, inkább pro módban fotózok már csak, ott nincs az a kihipózott effekt.

(#14) rdt89


rdt89
addikt

Remélem pár szoftveres funkció megérkezik a P40 Pro-ra is. :) Nekem ami tetszett a készülékben és szerintem a ebből tesztből kimaradt az a mozgáskövető kamera funkció. Kár a Huawei-ért remek ügynök volt és a P40 Pro-t imádom, a Mate most először nem győzött meg, pedig remek készülék. :)

(#15) Fuxosbömis


Fuxosbömis
tag

PR szagú teszt. :((

(#16) Aryon87 válasza Mans20 (#13) üzenetére


Aryon87
félisten

A 40-estől. 30-asban még nem volt benne ilyen. És nálam az AI ki van kapcsolva

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4

(#17) S e t h


S e t h
nagyúr

De miért kell ennyire túlszaturálni a fotókat?
Ilyen kék színű égbolttal még sosem találkoztam.
Egyébként kár a brandért, kiváló ügynök volt.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#18) tesz-vesz123


tesz-vesz123
aktív tag

Hát, ebbe aztán beleadtak apait, anyait! :Y Kár a HMS-ért, nem nagyon lesz sikeres Kínán kívül...

(#19) joey04


joey04
titán

Olyan, mintha Aryon írta volna a tesztet.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#20) Rocket6 válasza Aryon87 (#12) üzenetére


Rocket6
senior tag

És, ha a quad bayer nélkül maximum felbontáson fotózol akkor is előjön?

work: https://endel.io/

(#21) Aryon87 válasza Rocket6 (#20) üzenetére


Aryon87
félisten

nem szeretem a max felbontást, mert a zoom akkor nem elérhető. De egy teszt erejére ki fogom próbálni.

Joey: hahaha.. :P

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4

(#22) janeszgol


janeszgol
nagyúr

Kiváló telefon.

(#23) Fred23 válasza FoxiestFox (#4) üzenetére


Fred23
nagyúr

+1
Nem csak a hülyeség, hanem az érdekemberség, gátlástalanság, önzőség is. Én is vennék Huawei telót, ha elvileg ellene is vagyok; csak egy nagyon jó ár-érték arány esetén a csábításnak úgymond megéri engedni. Szerencsére az most itt nincs. :D Egész jó teló lett, de ilyen méret és ár mellett nekem saját használatra... -kizárt. A sima Mate 40 meg nem kapott IP68-at, ha sok helyen ezt is írják. Pedig az fél év múlva, egy jó árazással vonzó tudna lenni még úgy is, hogy szintén hatalmas darab. A forma, a dizájn szerintem kifejezetten szép lett, ha nem is túl praktikus.

(#24) #26097408 válasza joey04 (#19) üzenetére


#26097408
törölt tag

:DDD

(#25) #24536576 válasza Fuxosbömis (#15) üzenetére


#24536576
törölt tag

Még nem szoktad meg?

(#26) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Ez a nagyon ütős készülék lett. :C Nekem a jelenlegi felhozatalból ez jön be a legjobban. Még Huawei is ráadásul ... Aminek most már nem örülök :O

[ Szerkesztve ]

(#27) Silenzio


Silenzio
addikt

Unalmas ez a "túl erősek, ezért szankcionálni kellett őket"-szöveg. Elég. Mindenki tudja, mi történt és miért történt. Jogállamban működnek a piaci felülvizsgálati szervek. Nem csak a Huawei-t szexualizálták fenékbe, a Google virtuális ánuszát már kenegetik egy trösztellenes perrel, lubrikátum vásárlásával felkészül: Facebook, Apple, és remélhetőleg később mások is.

Oké, ezek gazdaságvédelmi szempontok. A HW ellen egy ilyesfajta per direktben még nem állhatta meg a helyét, még akkor sem, ha hálózattechnológiai szempontból is hegemóniára törnének a termékeik ár-érték aránya miatt, volt azonban egy jogosan aggályos szempontrendszer, a Kínai Népköztársaság haditechnológiájába ágyazottságuk, ami nemzeti érdekellentétet implikált, és így nemzetbiztonsági (és mint jobbára kiderült, világbiztonsági) kockázatnak tekinthető.

Első személyű (nem nagyon jó) tapasztalataim is vannak a céggel, de tegyük hozzá: más techcégek is érdekeltek a hadiiparban, és az sem mellékes, hogy terrorveszélyre hivatkozva a velejéig rohadt amerikai társadalom felett árgus szemekkel bábáskodó nagytestvér is jó ideje figyel. Viszont Kína már látszatra sem jogállam, egyfajta militarista-orwellista SIMS-t játszat 1,6 milliárd állampolgárával, a Rohingya Autonóm Területen milliókat tart háziőrizetben, COVID kísérleteket végez rajtuk, lágerbe zár további százezreket, rohingyákat, tibetieket és más - elsősorban vallási - kisebbségeket. Kapják be. Kína rossz ÉS túl erős, ez a kulcsa a sztorinak (nem a HW "erőssége"), és ezt a tényt semmilyen üzlet nem befolyásolja. Persze ezt az oktondi és felelőtlen nyugatnak kellett volna időben megtanulnia, de nem tette, így most nekünk kell.

A telefonról: futurisztikus, mint egy elektromos BMW, mindent tud, amit megfelelő Google szolgáltatáskínálattal elvárhatsz, de a kamerák... Mi az a random rángatás a 4K 60 fps esti felvételnél 2020-ban? Ilyenkor szokott bejelentkezni a cikk szerzője, hogy "upload előtt még nem volt". Vagy féltucat ilyenre emlékszem csak 2020-ból. Persze, hogy nem volt, mert a telefonok codecje általában még mindig nem tud konstans fps-sel rögzíteni, ezért csesződik el feltöltéskor a videó. Mi ez a mosottas, kásás, okádék kép? Valaki tartson már mellé egy ugyanott, este, Sony Cinema Pro appal készült esti felvételt - akkor kiderülne, mit is tud valójában a kínai techóriás algoritmusa. Miért maximalizáják (ránézésre) 50Mbit alatt a 4K bitrátát? Mi ez a vertikális ricegés? iPhone-nál miért nem látsz ilyet 24 fps-nél, ha fordulsz vele? Oké, én kamerafókuszú vagyok, de lássuk be, azzal lehet kitűnni. És egy Apple-nek vagy Sony-nak már egy ideje sikerül. Hatalmas akksis, remekül teljesítő tepsiből viszont túl sok van, és ezerszer inkább egy Xiaomi - holott a Mate 20 Pro nagy szerelem volt és maradt is.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#28) k-adi


k-adi
nagyúr

Már egy ideje lecserélném a kis P9-em, de a p40 nem jött be, ez már jobb, de ez a lehajló kijelző, meg gms nélkül nincs kedvem mókolni ennyiért... de amúgyse lesz belőle készlet, úgyhogy végülis totál mindegy is.

Arról nem is beszélve, hogy chip készlet hiány miatt, aki akarna is nem fog beleugorni HMS-be, mert a köv. modell már nem lesz mire upgrade-eljen..
Az biztos, hogy ha itt a vége, akkor legalább nem egy szarral fejezték be.

[ Szerkesztve ]

(#29) spect80 válasza HawerKing (#11) üzenetére


spect80
senior tag

persze, tuti. Már majdnem elérték világszinten a 11%-os market share-t, az USA-ban pedig a kemény 1%-ot.
World:
https://gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/worldwide/#monthly-201612-202009
USA:
https://gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/united-states-of-america#monthly-201612-202009

(#30) Zolibá69


Zolibá69
addikt

Nagyon sajnálom, mert kik@rt jó telefon, simán venném day one ha nem lenne ez a szarság vele😔

***13 éve a PH-n! Zolibá69 felhasználónak 665 pozitív értékelése van***

(#31) doooo válasza Silenzio (#27) üzenetére


doooo
addikt

1,4 milliárd a lakosság, és ujgurok, nem rohingyák. Csak, hogy nehogy megkeverjük a jelenlévőket... :B

(#32) embe


embe
nagyúr

Kár érte....jó ügynök volt... :(((

".... a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok annak primitív paródiájába beleöregedni.."

(#33) siege5 válasza Silenzio (#27) üzenetére


siege5
tag

Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy ez akármire fogják (még ha van is alapja), akkor is pusztán egyfajta kereskedelmi szívatás(pont Trumph alatt, jóóó vicc)? Most őszintén, te magad írtad, hogy melyik techcég nincs benne a hadiiparban, szerinted az amerikai orosz angol német francia cégek nem "tartoznak" semmiféle "kötelezettséggel" egy esetleges előre nem látható, vagy egyéb helyzet esetén? ( na ne vicceljünk)
Ha innen nézem nem létezhetne országok közötti szabad kereskedelem, tiltsunk le mindent kezdve ugye a Googlevel ami kifejezetten felhasználja az adatainkat. (hagyjuk már ezt a ....)
Az is furcsa, hogy jóó ideje tart ez a boszorkányüldözés, de mind a mai napig nincs semmi konkrétum, ennyi erővel jó hogy nem vitethetem be odamondok alapon jóskapistát, hogy lehallgat.
Nem védem a huaweit, csak túl egyirányú a dolog. Nekünk felhasználóknak nincs előnyünk, csak hátrányunk (ha nem ez akkor más, az iphone-ról is kiderült, hogy adatokat szivárogtattak ki, a googleról ne beszéljünk, de akkor meg legyen a xiaomi is betiltva ésatöbbi, csak hogy az ismertebb márkákat említsem), míg odaát egy nagy ellenfelet golyóztak ki több piacról, és azért megnézném kik nyertek ezze.

On: Maga a készülék szintén mate 20-ról jó alternatíva lenne, sajnos nálam is a GMS a fő ok amiért ez kimarad. Sajnos olyan monopóliuma van a googlenak, hogy nagyon rá lettünk kényszerítve, akár tetszik akár nem. Nem mellékes az ár sem, de fél év múlva már lehet másabb lenne. Viszi tovább amit én szerettem a szériában, és nagyon nem tudom még hogyan tovább.

(#34) rdt89 válasza k-adi (#28) üzenetére


rdt89
addikt

Mióta elment a GMS a Huawei-től, most olvastam tőled a legjobb és legszebben leírt kommentet, mindenféle szarkazmus nélkül és én is így gondolom, annyi kivétellel, hogy imádom a P40 Pro-t és nekem tetszik és azt is birtoklom, a többivel 100-ban igazad van! :R

(#35) #68270080


#68270080
törölt tag

Mindig élveztem, mikor egy számítástechnikai eszköz attól jó, hogy RGB LED-ek világítanak rajta mindenhol - ott is, ahol nem látható.
Most is nagyokat röhögök, mikor 3-4-5-6-7-8-9-csilliárd kamerás TELEFONOKRÓL beszélünk.
Mivaaaaan?
:Y
Emlékezzünk: az iPhone 3G több, mint egy évig MMS-t sem tudott küldeni, majd egy programfrissítés után ugyan lett magyar menüje, és MMS küldés is, de alapjában véve tudásban egy kommersz akármilyen Nokia sz*rrá verte.
Most is ez az érzés motoszkál bennem, csak a Huawei irányában. Plusz a kémkedés, plusz a f*slebár virtuális billentyűzet, plusz a full gagyi alkalmazásbolt.
Kínait amúgy sem veszünk...
Sajnos a cég, ahol dolgozom, ráállt a kínai motyókra, így egyre több Huawei szivárog be hozzánk céges telefonként. A céges policy amúgy tiltaná a kémkedős kínait, de mert olcsó, ezért jöhet... no comment.

[ Szerkesztve ]

(#36) janos68


janos68
aktív tag

Olvasom sokaktól, hogy nem vesznek Huawei készüléket, mert túlságosan, hozzánőttek, vagyis függenek a Google szolgáltatásaitól.
Hála Istennek, én nem estem ebbe a "hibába", és remekül elvagyok a Hms-sel. Sőt, a Gms, és Apple rendszerével is. Számomra ezek csak eszközök, nem ideológiák, és mindegyiket tudom használni, és "eldobni". Most egy P40-esem van, és ha nem lenne ez akkora batár, meg iszonyat drága, akkor ezt megvenném, mert fasza kis anyag.

(#37) siege5 válasza janos68 (#36) üzenetére


siege5
tag

Ez addig él, míg alap felhasználó az ember, egy gmail-t vagy térképet én is megoldanék, egy külsős jelenleg csak playen létező szoftvert már kevésbé

(#38) dutrás válasza k-adi (#28) üzenetére


dutrás
őstag

Meglepően korrekt hsz tőled.
Mindíg vanúj a nap alatt...

A teszt remek. Én simán bevállalnám HMS-el együtt is.

[ Szerkesztve ]

P50 pro/P40 Lite

(#39) WhiteWalker válasza #68270080 (#35) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Kémkedés? :DDD Ez jó :C
Mert a Gugli , stb nem kémked ugye? Tényleg nem , mert ők legális"lopják" az adataid és szokásaid mikor elfogadod az EULÁ-t. ;]

[ Szerkesztve ]

(#40) #90305280


#90305280
törölt tag

Írja itt valaki felettem, hogy csak jó ár/érték arányban engedne a csábításnak.

Miért, mi bajotok azzal, hogy HA ideér, akkor kb. 540.000.- HUF lesz az 1.200.- €??? ;]

Sokan írjátok/írtátok, ha nem is most, itt, hogy lehet élni GMS nélkül HMS-sel.
Persze, ha 0-ról jössz, de ha már 0.1-en vagy GMS-sel, már nyakig ülsz a szószban.
Sajnos, nagyon sok olyan app van, amit gyaníthatóan nem fog senki sem átültetni, hogy az továbbra is megkapja a dedikált engedélyt - és nem csak a gúglitól.
Erős példa: bankolások.

Igen, nekem is tetszik a nyüves, de ár + hiány-probléma miatt lett (lehet nyugodtan lehülyézni, lepattan) egy hörögve utált samu nót húsz ultra.
Szeretném évekig, nagyobb probléma nélkül használni, ha már kiadtam értelmetlen mennyiségű pénzt a nyüvesért.
És senki sem garantálja, hogy működni fog az esetleg rámókolt GMS.
Simán letilthatnak, inaktívvá tehetnek. És akkor oda a csomó program - és nem csak a megvásároltak mennek emiatt, esetleg, a levesbe.

Pedig nagyon jó választás lehetett VOLNA.

(#41) Solten válasza HawerKing (#3) üzenetére


Solten
addikt

Csak ha elkezdenek nyomulni az 5G kiepitesebe kinan kivul.

Saor Alba

(#42) toronyhaz


toronyhaz
aktív tag

Hozzá lehet szólni egy Huawei cikkhez. De jó ;]

(#43) Inkvizitor1


Inkvizitor1
tag

Ha jövőre flottul fog futni a HarmonyOS (úgy fog), kijelző alatti előlapi kamera lesz (kérdéses), és raknak bele cerkát mint a Note10-be (kevés az esélye), akkor ilyet fogok venni. De az a baj, hogy túl elégedett vagyok a Note-al.

The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters

(#44) Benetnes


Benetnes
tag

Most készülök leváltani a P20 pro-t egy P40 pro-ra de lehet a Mate 20 pro-t is hamarosan váltom erre a csodára. A P6 óta velük vagyok, sajnos a Sony és az LG is szinte elvérzett közben így kevés a normális alternatíva számomra. A Xiaomi-nak valahogy a mostani felhozatala nem fogott meg, viszont a Mix 2 a mai napig szerelem.

Nagy kár a Huawei - ért, mindenki kémkedik főleg az amerikai verebek azzal a bohóccal az élen.... Ezen kár vitázni, viszont ha Kína bekeményít lesz nagy szopóroller az amerikai cégeknek rendesen.

(#45) joey04 válasza janos68 (#36) üzenetére


joey04
titán

Applenél minden elérhető ami a google, azzal ilyen szempontból semmi hátránya nincs az embernek. Itt is az a baj egyébként amit az elején is leírtak amikor kikerül a gms, hogy sok app arra támaszkodik és nélküle nem megy rendesen, vagy sehogy. Nem (csak) az a baj, hogy a google alkalmazásai mennek nehézkesen.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#46) Lami66


Lami66
őstag

Javítani kellene a címet: Ha felérsz a csúcsra, abbahagyatják veled.

(#47) enginev3.0


enginev3.0
félisten
LOGOUT blog

Nem semmi egy telefon :K

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#48) Snowy_owl


Snowy_owl
őstag

Helyes, elkaszálták végre a Huaweit, amúgy is útáltam a memórakezelését. :D

Megérdemelték, ugye? :R

[ Szerkesztve ]

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#49) Sly189


Sly189
senior tag

Nekem tetszik. Huawei láthatóan erősíti a HMS-t, meg az AppGallery-t, bár utóbbiba kevesebb szemét ingyenes appot szívesen látnék. (PlayStore is tele van ilyenekkel).
Elkövettem én is azt a hibát, hogy összenőttem a Google szolgáltatásaival, de kezdek lejönni a szerről. Egy saját OS-el érdekelne a Mate 40 Pro. :K

(#50) sNake^


sNake^
tag

Hát sajnos így Play Store meg internet bankinges alkalmazások nélkül (telefonnal fizetek mindenhol ahol van POS), ezen az áron... Nem Európába szánták. 2020-ban egy 1200€-s telefonnal ne lehessen fizetni, egy kicsit meredek.

Ugyan ez a hardware mondjuk 400€-ért elgondolkodtatóbb lenne, mókolni rá valami Play Store-t és imádkozni hogy működjön a Magisk minden frissítés után 😆

Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.