Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#280835) Krystal_s válasza FollowTheORI (#280827) üzenetére


Krystal_s
addikt

Alapból úgy van beállítva, hogy minden PS indításnál magától lépjen be, de kb 3-4 havonta, amikor bekapcsolom a gépet nem lép be a fiókba. Olyankor nem ír ki semmilyen figyelmeztetést. Amúgy mindenről kapok értesítést, játék frissítések, akciók, jelölések, meghívások stb, X idő után a rendszer frissítést is jelzi a Notifications menüben, csak nem azonnal a gép indítása után. Helyette kilépteti a fiókom.

Nem játszom más játékokkal, csak GTA 5 online. Az nagyon kényes mindenre. Amikor már várakozik a PS a rendszerfrissítés miatt, vagy újraindításra vár, akkor nem jelez a játék közben, hanem szó nélkül kidob a játékból. Van, amikor csak Storyba tesz ki, máskor kék képernyős error jelenik meg teljes képernyőn és írja nézzek rá nincs-e frissítés. Olyankor van frissítés, ami már várja a restartot... Egyrészről a GTA sem az értelmes működésről híres, de attól még a PS jelezhetne komolyabban.

Szerintem úgy lenne normális, ha már ennyire fontos neki a soft. frissítés, akkor ne csak a Notifications menüben írja kb másik 20 értesítés mellett, amiket nem is szoktam nézni, csak néha veszem észre, ha pont ott vagyok a gépnél, hanem tolja be középen egy ablakban és maradjon is ott, amíg nem hagyom jóvá, hogy ok láttam. Nem vagyok folyamatosan a gépnél....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.