- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Kendek #281848 üzenetére
Ja, mindegyik szériából nem szeretnék venni, max egy "köznapi" meg egy magasabb kategóriás Pro/PS5 lenne esetleg.
A vicc az egészben, hogy ezt a gépet újszerűként árulták, ezért is vettem meg (az újszerű az mást takar az én felfogásomban). A sok üzemidő miatt szerintem eladom (amúgy hibátlanul működik). Csak ezt kéne eldönteni, hogy "kezdő" PS-esként megelégedjek-e egy 4 Slim-mel, vagy rögtön PS5 Slim.
Persze köztes megoldás lehet egy PS4 Slim és majd év végén egy PS5 Pro, ha tényleg megjelenik.
Kék színű PS dvd tokot hol lehetne venni? 1 db új kéne egy törött tok helyett.
-
-
balintka
addikt
válasz
I02S3F #281845 üzenetére
Köszi a választ Neked és Kendek-nek is! "Újonc" PS-es vagyok, világéletemben Xbox-aim voltak, kedvem támadt megnézni ezt az oldalt.
Vettem használtan egy PS4 Pro-t, de igazából az én gépemen és nyilván mások használt gépén is meglátszik a kor, ez engem zavar (én mint gyűjtő, makulátlan, karcmentes állapotban vigyázok az Xbox-aimra is meg minden műszaki cuccomra). 150 napnyi üzemidő van a Pro-mban, ezért is örülnék egy nullperces gépnek, amit én bontok ki és üzemelek be. Ezért gondolkodom hogy eladom a használt Pro-t és veszek egy új Slim-et, vagy PS5-öt.
Egyébként ilyen konzolokban a 150 napnyi üzemidő soknak számít? Én ezt elég soknak tartom.
Az új Slim 100e körül van, 25-30 ezer lenne egy 1 terrás SSD, ezzel meg már nem vagyok annyira messze a PS5 árától, ezért is lehet azon kéne gondolkodnom? PS4-re nem jönnek már az új címek, ugye?
Vagy persze megtarthatom egy ideig a Pro-t és akkor PS5 csere.
-
balintka
addikt
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre, érdemes-e még 2024-ben PS4 Slim 500GB modellt venni újonnan? Most 100e Ft körül van az ára. Vagy ha hozzászámolom egy 1TB-os SSD árát, akkor már érdemesebb kipótolni és PS5 Slim-et venni?
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Gyári kontroller
Temuról rendelt
Csináltam a Temusról még egyet...
-
Guitar14
senior tag
válasz
vargalex #281828 üzenetére
Nem csak a négyzet számít.
Nekem ajánlottak már vezeték nélküli Dualshock 2-t aliról, hogy az nagyon jó. 20 perc után örökre a szekrénybe dobtam. Az analog deadzone ami számomra 3x rosszabb mint a circularity probléma.
Általában az olcsó analogoknál az egyik irányba majdnem nulla a deadzone míg a másik irányba jelentősen, érezhetően nagyobb.
FPS-nél finom irányzáskor és autós játékokba nagy sebességgel való haladáskor ezek a finom mozdulatok kulcsfontosságúak. Célzok sniperrel és hozáérek jobbra már mozdul balra meg eltolom van 3 milit és meg se mozdul.
Ez is kimutatható a teszten persze amit küldél. Finomakat kell mozgatni minden irányba és látjuk, hogy hol mekkora deadzone.Bogyi007 kontrollerén én is kíváncsi lennék ezekre mert ezek sokszor játékba valóban nem derülnek ki.
-
vargalex
félisten
válasz
Bogyi007 #281823 üzenetére
PS3 topicban szervizes kolléga írta, hogy itt érdemes megnézni a kontroller működését. Az analóg tesztnél hibátlan és gyári (vagy ahhoz közeli) analógok esetén kb. kört fog rajzolni, így utángyártott esetén négyzetet (legalábbis DS4 esetén, mert úgy tűnik, hogy DS3 esetén a gyári is négyzetet mutat).
-
F-ECT$
titán
válasz
Bogyi007 #281823 üzenetére
Akkor jól jártál
2 kiegészítés:
-A Temu most piacot szerez, így ez a cucc nekik több került, mint amennyiért adták, de szerintem már most sem tudnál ennyiért náluk kontrollert venni.
-A konzolgyártók a konzolt adják olcsón, minden mást drágán, főleg a kiegészítő hardvereket. Szóval a 20-25e Ft-os kontroller sajnos ezért ennyi.Egyébként működik minden funkció? Pl nekem a Nacon PS4 tartalék kontrollerben a mozgásérzékelő funkció hiányzott.
-
Bogyi007
veterán
Pár hónapja a Temu hazai indulásakor volt szerencsém rendelni egy Ps4 kompatibilis kontrollert is 882 forintért.
Nos tegnap volt alkalmam összehasonlítani Ps5 és PS4 gyári kontrollerekkel Ps5 konzolon a Sky Force Reloaded játékkal játszva.
Írhatnátok majd reakciónak hogy biztosan csak az olcsó ár miatt húzok az utángyártott konti felé, de nem. Ez kérem szépen PONTOSAK UGYANAZT a használati élményt és minőségét hozza mint a gyári Sony által gyártott kontroller.
Nem tudom hogy hol gyártják de mivel gyanúsan nagy a hasonlóság a kontrollerek között (természetesen a PS4 kontit nem ideszámítva) még azt is megkockáztatnám hogy ugyanott készülhetnek csak néhány apró változtatás van az utángyártott (?) konti esetében...
Pár fénykép összehasonlítás gyanánt.
-
Shadowfax
addikt
Másnak is lehalt a PS Plus? Nem tudok multizni, hibát dob...
-
válasz
Kendek #281798 üzenetére
Köszönjük mindenkinek aki részt vett a nyereményjátékon!
A topikot ideiglenesen láthatóvá tettem, egy darabig meg lehet nézni, de később majd elrejtem. Ki lettek emelve a minden kérdésre helyes választ adók hozzászólásai, a többieké pedig OFF-ba lett téve. Azon nevek kerültek a kalapba, akik a többi feltételnek is megfeleltek.
A sorsolást megejtettük, gratulálunk a nyertesnek!
A nyeremény átvétele ügyében opr fog keresni. Neki is köszönjük még egyszer!
-
vargalex
félisten
válasz
Alarikman #281813 üzenetére
Ahogy nézem 2 havonta ennyi szokott lenni..
-
Alarikman
senior tag
Az új akcióban talált valaki valami érdekeset? Ahogy látom sok NFS, Assassin's creed játék van leárazva. A Valhalla nem volt még ilyen olcsó, ugye?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Elfogyott a türelmem a játékokhoz. Belemehetnék a részletekbe, de a lényeg, hogy most nincs motivációm játszani. Félre teszem pár napra a ps-t.
(Az elmúlt pár napban inkább fusztrált, mint kikapcsolt
)
-
válasz
T0mBd1gg3R #281799 üzenetére
Igen, elég stabil talp nélkül is, de a jobb szellőzés érdekében mindenképpen érdemes megemelni kicsit. Persze olyan módon, hogy ne legyen emiatt sokkal instabilabb. Tehát a négy radír az nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Én vágtam hozzá 5 mm vastag gumiból egy-egy talpat, 2 x 6,5 cm-es darabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged