Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#259170) Steve1207 válasza Mezcal (#259163) üzenetére


Steve1207
veterán

Hát kinek mi, szerintem nincs érdemi pozitív fejlődés itt, SF4 grafikája is szebb volt, na az tényleg egyedi volt és összeillett minden elem. De én kb ugrok mindenre, ami kilóg a sorból ui szinten :D
Egyszerűen ez egy rossz irány, nem letisztult, töltés közbeni eseményreklám (nem érdekel mi lesz twitch-en), ez elég, hogy ne legyen meg a játékélmény.
Ha minden felett szemet hunyok a töltési idő akkor is botrányos és ráteszi a bélyegét mindenre, élvezhetetlen.

Tekkennél meg hiába a fejlődés, a (szokásosan) jó OST és lehet kiemelkedő a szériában ez a rész, de a konkurencia úgy látom többet hozott ki ebben a generációban vagy már a korábbiban/korábbi részből. Lehet ettől még korrekt, de a régi részek hangulatát nálam nem üti meg, amikor PS2-n csapattuk pl haverokkal.
Jelenleg játszok az Injustice 2-vel, SC vonallal pc-n, BlazBlue tv-n emulátorral alkalmi nosztalgiázásra, FighterZ (ez épp parkolópálya), DOA (néha), most a Guilty Gear is beesett ps-en, mindegyiket élvezhetőbbnek tartom, pedig elég különbözőek stílusilag.

(#259167) wesder: ha 10e alá esik szintén vevő leszek rá. Többször is kijátszottam őket, de nálam a 3 volt a legjobb a tracklist és pályák hangulata miatt. Suburbia pályán sokat szerencsétlenkedtem, örök emlék :DDD

.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.