Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#223951) 30z.Samu válasza NyMRooD (#223948) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem nincs rajta a számlán, elsőre fel sem tűnt. Gondoltam majd megkapom kód formájában, ahogy a KV szokta csinálni. Bár ha végül nem kapom meg, akkor sem vágok eret, jó deal volt ez így is úgy is.

Sic Parvis Magna

(#223952) EasyLife válasza NyMRooD (#223948) üzenetére


EasyLife
aktív tag

Megnéztem a számlán sincs rajta, akkor ezt buktam. :W Te is a nagy akcióban vetted?
Felhívtam alzát is azt mondták nem tudják, hogy akkor mi volt, de lehet hogy később mikor vissza igazol a posta nekik, hogy átvettem a csomagot akkor fogják aktiválni a fiókomba.

(#223953) Carlos Padre válasza Balagee85 (#223893) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Csak ha szoktál multizni és nem a kontrollerbe dugva akarod használni.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#223954) NyMRooD válasza ProEvoFan (#223946) üzenetére


NyMRooD
őstag

Az egész bekezdés alapján is elfogult, lásd kiemelt részek:
"A verdiktet illetően azonban mégis gondban vagyok. Igyekeztem minél kevesebb konkrétummal kapaszkodókat nyújtani hozzá, mégis tudom, hogy lesz aki nem érti majd vagy mást vár tőle. Aki nem talál örömöt a szállítók életében. Aki keresztülnéz a különleges közösségi élményen. Mert a Death Stranding valami olyat követel meg tőlünk, amit hús-vér társainknak is csak ritkán adunk ma már meg. Türelmet. Figyelmet. Minőségi időt. Viszonzásképpen pedig a generáció egyik legemlékezetesebb élményét nyújthatja. Szóval olyan ez picit, mint Lars von Trier filmet ajánlani ismeretlenül valakinek. Vagy örök barátok lesztek, vagy soha nem szól hozzád miután megnézte."

Itt konkrétan leírja, hogy akinek nem tetszik az egyszerűen nem érti vagy csak mást várt, de ha rászánod az időt a generáció legemlékezetesebb élményét nyújthatja, azaz az jön le amit (#223931) markknight is ír, ha nem tetszik hülye vagy :D, szerintem ez elfogult. De mint mondtam bántani nem akarom a játékot mert még nem játszottam vele a legtöbb kritikát és bemutatót meg kerülöm mert spoileres (esetleg valamelyik irányba túlzóan elfogult).

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223955) Wesder válasza .LnB (#223949) üzenetére


Wesder
félisten

Olcsón minden eladható.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#223956) NyMRooD válasza EasyLife (#223952) üzenetére


NyMRooD
őstag

Igen, annyi, hogy reggel lemaradtam és délután sikerült levadászni 1 darabot, de egyébként eleve előrendelői bónusszal hirdették, szóval átvétel után (nehogy töröljék a kupon miatt) én futnék egy kört Alzánál, annyit megér.

+ Infó, nekem rögtön megjelent a fiókomban, csak addig nem fértem hozzá amíg a berakott kábel elérhető nem lett, egyébként postabox-ba rendeltem és ma érkezett meg.

(#223955) wesder Én eredeti áron is gondolkodtam, csak az éven nem nagyon volt időm játszani + nem vitték túlzásba a marketinget + első AAA(?) játéka a stúdiónak. Lényegében ez is egy (WD) Norman Reedus szimulátor.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223961) NyMRooD válasza Carlos Padre (#223959) üzenetére


NyMRooD
őstag

Igen a játékmenettel kapcsolatban jelenleg inkább negatív a véleményem az eddig látottak alapján, azért szeretnék valami olyan bemutató megnézni ami arra fókuszál

Egyébként .Lnb véleménye pl nagyon érdekelne - még ha esetleg elfogult is - de nem olvasom el, mert írja, hogy spoileres.

u.i. A sztorival kapcsolatban viszont pozitív a véleményem, pontosabban az érdekel nagyon.

u.i.2 Nem vagyok Kojima fan, tudtommal egy játékával sem játszottam, az MGSV-ön kívül, azzal is csak 5-10 percet (nem azért mert nem tetszett, csak volt más amit nyüstölhettem)

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223962) sxxorp válasza RangerFox (#223923) üzenetére


sxxorp
őstag

Úristen, a Hajdú B.-s? Ennyire repül az idő? Elég repetitív volt, de mókás :)
EA Access: ha van rá kupon, akció, stb. most osszátok meg, ne utána olvassak róla, miután megvettem :D
A profil nemzetiségének kiválasztását már kérdeztem, de bocs, még nem tisztult le, hogy a magyar feliraton kívül van-e bármi különbség, ami szempont lehet a döntésnél. Valamiért azt érzem, pl. egy amerikai profilnak lehet előnye a magyarral szemben pl. akciók terén - de a most vásárolt 'magyar' lemezeim működnek-e vele gond nélkül?

Seth: valószínűleg itt konkrét emberre célzol, akiről nincs meg az előismeretem, és leszögezem, hogy a a DS-szel sem játszottam, a trailereket is kerülöm. Azt csak általánosságban sejtem, hogy a klasszikus alapprobléma merül fel: amikor egy mű túlmutat szűk műfaji keretein, és olyan témát boncolgat és/vagy olyan módon, amire rendszerint az emberek többsége nem nyitott, mélyebb/magasabb, stb. dimenzió. Mivel ő nem képes ezt a dimenziót meglátni, így értékelni sem, ezért ő arra fókuszál, amit lát, hogy szűkebb értelemben pl. filmként, zeneként, játékként az adott mű milyen. Akiknek a túlmutató dimenzióra is van befogadókészsége, azoknál a mű konkrét műfaji sikeressége másodlagos, sokszor jóval értékesebb, amit közvetít. Viszonylag ritka, az, amikor mindkét területen sikeres valami. Ekkor nincs akkora vita, lehet, hogy más indokkal, de mindenkinek bejön.
Ha viszont a alapfunkció gyengébb, a csak arra nyitottak szerintük jogos fikázásba kezdenek, egymást csordaként erősítve (általában a társadalom többsége definíció szerint hétköznapi szemléletű - amúgy nem az lenne a hétköznapi :)), hogy mekkora elszállt idióta a másik, nézd mennyien vagyunk, nekünk van igazunk. A mögöttes dimenzióra nyitottabbak pedig ott hibáznak, hogy nem tudják elfogadni, hogy a másik nem lát annyit (kell-e egyáltalán neki?) és a gazdagabb értelmezés miatt nagyon könnyű az egoista felsőbbrendűségbe helyezkedni, de nem látja, hogy semmivel sem jobb, több, mint a másik, más, és ezzel nagyjából sértetten pont azt köpi szemen, amire ráérzett. (Az is gyakori tévedés, hogy a különbség intellektuális: sok anyagiasabb szemléletű okos ember van, és sok egyszerű ember tapasztal olyan dimenziót, amit csak néhány mű kíván, és képes megszólítani.)
Erről nehéz beszélni, talán a Shenmue volt az első, aminél utólag (olvasva pár tesztet, kommentet) láttam, hogy játékként vannak nyilvánvaló hibái, ha valaki csak azt érzékeli, valószínűleg konkrétan szenved - de meghívott bennem egy olyan létérzést, amit azóta sem sok alkotás... Vagy ott volt a Rez, egy mozgó, játszható Kandinszkij-replika, aminél hirtelen rádöbbentem, hogy olyan, mint az ember belső útja, önkutatása, a benne lévő begyöpösödött, beégett 'szoftverek' elleni küzdelem, pedig egy középszerű rail-shooter a héja. Majdnem azt írtam, hogy nem úgy, mintegy szimpla lövöldözős játékban, de beugrott a Halo1 pillanata, mikor leérkeztem a talajra, és megpillantottam felfelé a gyűrűvilágot....
Némi tolerancia és humor mellett ezek a nézőpontok együtt is élhetnek, sőt tanulhatnak egymástól. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a DS bennem mit vált ki, de ezek a klasszikus előjelek, parttalan viták számomra kedvezőek szoktak lenni :))

[ Szerkesztve ]

(#223963) 30z.Samu válasza sxxorp (#223962) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem volt olyan változatos a magyar kommentár, de ettől függetlenül én élveztem. :D Konzolon jóval folyamatosabban is beszélt egyébként, PC-n "darabosabb" volt.

Sic Parvis Magna

(#223964) Madoc válasza RudY (#223933) üzenetére


Madoc
veterán

Azzal hirdették, kosárba is azzal került, 2 nap után kivették. Képernyőképem is van róla. Az első pdf-ben is szerepelt, aztán azt is módosították.

[ Szerkesztve ]

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#223965) 30z.Samu válasza Madoc (#223964) üzenetére


30z.Samu
félisten

Tanusítom.

Sic Parvis Magna

(#223967) NyMRooD válasza Madoc (#223964) üzenetére


NyMRooD
őstag

Az úgy viszont gáz. Tényleg apróság és alapból jó ára volt a játéknak, okosítva meg még jobb, de ez így nagyon nem szép húzás. Mindenképpen hívd fel őket hátha, ha nem akkor meg legalább megpróbáltad.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223968) 30z.Samu válasza NyMRooD (#223967) üzenetére


30z.Samu
félisten

Bennem sajnos valahol csilingel a lelkiismeret. Nem elég, hogy az akciót is leakcióztam, de még reklamáljak is? :D Tudom, azzal hirdették meg, meg minden, normál esetben szóvá is tenném ha nem kapom meg (még nem tudom, nincs nálam), de most valahol pofátlanságnak érezném, ha egy DLC miatt pattognék.

Sic Parvis Magna

(#223969) GEIL


GEIL
addikt

Sziasztok !

2 kérdésem volna, ami végülis összefügg:

- PS4-nél a hangbeállításoknál mennyire számít hogy PCM linear vagy Dolby vagy DTS....pl ha controllerbe dugok fülest...akkor fog számítani ? Mi a 2jó2 beállítás pl fejhallgatóhoz ?
- jelenleg egy régebbi , de minőségi sztereo fejhallgatót használok.....ha vennék 5.1 vagy 7.1 fejhallgatót/headsetet, akkor controllerbe dugva is átviszi a több csatornás hangzást ?
(nem akarok 20.000-ért fejhallgatót venni...találtam 8-10.000 körül is korrektet.)

[ Szerkesztve ]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#223970) NyMRooD válasza 30z.Samu (#223968) üzenetére


NyMRooD
őstag

Igen, úgy értettem a "hívd fel őket hátha, ha nem akkor meg legalább megpróbáltad" részt, hogy ha azt mondják így jártál szó nélkül elfogadnám, de azért rákérdeznék, mert gáz hogy ott volt majd kikerült, mivel ez lehet hiba is a rendszerben és teljes árú játéknál is járhat majd így valaki.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223971) crue válasza Wesder (#223955) üzenetére


crue
őstag

Csak az xbox nem :))

(#223973) 30z.Samu válasza NyMRooD (#223970) üzenetére


30z.Samu
félisten

Mondjuk nekem az is furcsa, hogy az a pakk amit később adtam le, az ma már a kézbesítőnél van, míg az első az oldal szerint csak még a központban. De nehezen akar megérkezni... :D

Sic Parvis Magna

(#223974) Wesder válasza crue (#223971) üzenetére


Wesder
félisten

Azért robbant fel a topik mikor jöttek rà alzàs kuponok.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#223975) .LnB válasza NyMRooD (#223961) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Próbáltam nem elfogult lenni. De nem hiszem, hogy sikerült. Minden félelmem ellenére levett a lábamról a játék.
Akartam előbb neked írni, de tényleg nem szeretnék a témába beleszólni. Nem releváns a véleményem sokaknak, főleg mert bevallottan Kojima fan vagyok.

Ezzel kapcsolatban akartam írni:
"de ha a játékmenet annyi, hogy csomagot vigyek a-ból b-be és közben kerülgessem a terepakadályokat és egyensúlyozzak, akkor nem igazán érdekel a játék"
Ezt le is írtam a beszámolómban, hogy alapjaiban ez igaz. Ugyanakkor nagyon nem erről van szó. De ezt nehéz spoilermentesen kifejteni.

És azt is kifejtettem, hogy az hogy itt csomagokat kell vinni. Az miben más azzal, hogy enemy packokat kell lelőni egymás után? Minden játékban ölünk, gyilkolunk folyamatosan. Itt nem. Itt ez másról szól, de így is izgalmas, érdekes. És nagyon kidolgozott. Olyan mechanikák vannak... Egyébként viszont itt is lehet lövöldözni, harcolni. Bármikor, bármennyit, a játékoson múlik.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#223976) penge111


penge111
addikt

Akit esetleg érdekel egy Alzás Days Gone+Lego Harry Potter Colletion+patch kábel 12420 Ft-ért, mivel nem adták meg a kuponkedvezményt végül, az írjon rám priviben megadom az átvételi kódot,amivel a bemutatóterembe péntek zárásig átveheti a fenti összeg megfizetésével a 3 terméket, én nem bohóckodok tovább velük :U

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#223977) .LnB válasza sxxorp (#223962) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Huuh, az az off rész nem semmi. Nagyon tetszett. :R

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#223978) Deck válasza penge111 (#223976) üzenetére


Deck
titán

Hogy, hogy nem adták meg? :Y Nekem az összes csomagom utánvéttel kuponkóddal volt de egyiknél sem volt probléma. Ma is jött 2 csomagom.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#223979) NyMRooD válasza .LnB (#223975) üzenetére


NyMRooD
őstag

Nekem tetszeni szoktak az írásaid, lehet elolvasom így is, mennyire spoileres amúgy az írásod van olyan fordulat amit leírsz benne?

Olyasmi mint amit az ow-sek is elmondanak, hogy pl a magzat miért látja a holtakat vagy miket annyira nem zavar

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223980) 30z.Samu válasza Deck (#223978) üzenetére


30z.Samu
félisten

Lehet elkezdtek vele foglalkozni?

Sic Parvis Magna

(#223981) .LnB válasza NyMRooD (#223979) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igazából sztori szinten nincs benne spoiler. Játékmechanikai szinten van. Pont az amit sokan kritizálnak. Az, hogy az egyszerű "séta szimulátor" hova fejlődik a játék előrehaladtával. Szerintem végigolvashatod.

Írd majd le utána a véleményed róla, őszintén. A kommentek közé. Köszi.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#223982) Deck válasza 30z.Samu (#223980) üzenetére


Deck
titán

Akkor az alza topik tömegesen tele lenne ezekkel a beszámolókkal.

PS5

(#223983) penge111 válasza Deck (#223978) üzenetére


penge111
addikt

2 telót vettem én is előtte kuponzva, itt az első visszaigazoláskor még szerepelt a kupon kedvezmény, aztán minden levélben már a kedvezmény nélküli ár volt, utolsó levélben is a számlát kinyomtatva 12400+ összeg szerepel, a kupon már fel sincs tüntetve a számlán. hívtam őket, a szokásos a kupon erre nem jár, mondtam neki, akkor a két előző telefonomat ne vigyem vissza, mert egyik se tartozik se a sport, se a kiegészítő eszközök közé :)
Lehet valakinek így is jó ár, mert két játékot kap 12400-ért a l Lego-s játékot el is lehet esetleg adni, vagy 14 napos elállással lemondani a Days Gone kivételével a többi cuccról, de ezekkel én nem vacakolok. Majd később beszerzem innen apróról, van bőven játékom így is... Szóval felajánlottam, hogy ne vesszen kárba, át én így nem veszem most...

30z.Samu : alzás, best buy topikban van pár hozzám hasonló eset, de zömében nincs gond továbbra sem a kuponozással, ez van, ezt dobta most nekem a gép:K

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#223984) Deck válasza penge111 (#223983) üzenetére


Deck
titán

Világos. Sajnálom, azért. Ha fontos lenne mondanám rendeld meg újra, de akkor nem az. :))

[ Szerkesztve ]

PS5

(#223985) 30z.Samu válasza Deck (#223982) üzenetére


30z.Samu
félisten

Jogos.

Sic Parvis Magna

(#223986) NyMRooD válasza penge111 (#223976) üzenetére


NyMRooD
őstag

"amivel a bemutatóterembe péntek zárásig átveheti a fenti összeg megfizetésével" - ezzel ment el a kupon kedvezmény, kuponozva ajánlott az utánvét és/vagy a bemutatótermi átvétel kerülése, a kettő külön-külön alkalmazásával is sokan így jártak, együttes alkalmazásukkal meg szinte borítékolható a kedvezmény törlés.

Az hogy minden kuponozható az Alzán az egy bug, ha észreveszik, hogy valamelyik rendelésnél kihasználtad akkor törölhetik azt, legegyszerűbb észrevenni ha a csomagot személyesen veszed át vagy betelefonálsz, legegyszerűbb törölni egy rendelést ha az még nincs kifizetve.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#223987) RudY válasza Madoc (#223964) üzenetére


RudY
addikt

Elhiszem és nem vonom kétségbe, csak meglepett, hogy még mindig van ilyen bónusz...elvileg. :DDD

(#223988) xbrbiz válasza NyMRooD (#223986) üzenetére


xbrbiz
tag

Ez nem feltétlenül igaz. Mivel párom az Alza bemutatóteremtől 2 percre dolgozik minden rendelést személyesen veszünk át. Az összes kuponos vásárlás (volt benne, PS4 játék, mobiltelefon stb) annyiba került amennyit az oldalon fizetésnél láttam. A Days Gone előrendelői bónusz is megjött emailben.

(#223989) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Az NFS Heat és a RDR 2 már itt van. :)

Sic Parvis Magna

(#223990) Nescafé válasza 30z.Samu (#223989) üzenetére


Nescafé
őstag

Alza nfs heat tegnap rendelt, megyek nemsoká érte. :)

 iPhone 15 Pro

(#223991) 30z.Samu válasza Nescafé (#223990) üzenetére


30z.Samu
félisten

Have fun! Én csak holnap tudom kipróbálni. :R

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#223992) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

Aki vett Gays gone-t majd írja meg, hogy jó input lagos e az irányítása. :D

The Truth is out there...

(#223993) felixo


felixo
őstag

Alzán a Days Gone újra akciós, 12990 Ft. [link]

Redmi Note 9

(#223994) Wesder válasza felixo (#223993) üzenetére


Wesder
félisten

Gays Gone nincs?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#223995) Lackooo84 válasza felixo (#223993) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ezen mi az akció? Storeon nagyon régóta ennyi. Kupont meg a játékoknál törlik.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#223996) 30z.Samu válasza Lackooo84 (#223995) üzenetére


30z.Samu
félisten

Kuponnal le lehet vinni 9k-ra.

Sic Parvis Magna

(#223997) GEIL válasza GEIL (#223969) üzenetére


GEIL
addikt

:U

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#223998) Willhunting válasza Wesder (#223994) üzenetére


Willhunting
aktív tag

Az Microsoft ex lesz. Scarlet nyitó cím 4k/120 fps. Jövő ilyenkor már élvezkedhetsz vele.

(#223999) Wesder válasza Willhunting (#223998) üzenetére


Wesder
félisten

Majd gyere vissza ha sikerül egy jó beszólàst kitalàlnod.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#224000) Frod válasza NyMRooD (#223986) üzenetére


Frod
addikt

Remélem most ezzel nem arra utaltál, hogy személyes átvételkor rácsapnak a kezem, hogy "ácsi, akkor ehhez a rendeléshez kérnék még 4000-et".
Épp ma megyek átvenni két csomagot is - persze előre lettek fizetve, mert utánvétnél nekem kiszedték a kuponokat...

Do you see the white shadow?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.