Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #223699 üzenetére
Egy cseppet túlzó a zaklatás vádja. Írtam egy feltételezést. Tisztázást kértem. Ennyi.
-
NyMRooD
őstag
A kérdés inkább az, hogy mi jön a Black Flag mellé, szerintem 30z.Samu neked lesz igazad és utp kábel.
-
30z.Samu
félisten
Szerintem a Fortnite meg az Apex, ja meg a stabil nethez egy UTP kábel, amit postai úton juttatnak el.
-
stilo18
addikt
Metro Exodus a tippem
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #223683 üzenetére
Nem szoktak olyan játékot adni ami épp akciós volt pont előtte, vagy még akkor is.
Így a GoW kizárt most szerintem.(Ellenben egy kis érdekesség: a pc-sek a következő Humble csomagban megkapják a Tomb Raider 3-at, Xboxon az összes benne van a Pass-be, nekünk pedig még a második részt sem adták oda... pedig a Square címek általában hamar landolnak Plusként)
-
Agostino
addikt
válasz
AliceWake #223671 üzenetére
letiltottam az összes profilomat, inkluzíve Steam, mert ez egyszerűen hátborzongató
miért hátborzongató az, hogy lehet látni milyen trófeákat stb szerez az ember? ezekből az adatokból semmi személyes nem jön le. a helyedben éppen hogy büszke lennék a profiljaimra, hiszen ha hitelesen akarok tesztelni, nyilván kipörgetek mindent és csak utána írok róla, szóval éppen semmi félnivalóm. szerintem tedd aktivvá hadd lássák a kételkedők, hogy lenyomtad. kihúzod a méregfogat.
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #223677 üzenetére
Oriic-nak ezt biztos jól esik olvasni..
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Akkor itt is. Ha már.
A "szénné savazta" szövegértési nehézségekre utal.Mellesleg baromira nem a saját profilommal játszottam.
És nem, valóban nem voltam lenyűgözve, noha a játék érdemeit nem mulasztottam el kiemelni. Ahogy a hiányosságait sem. Egy teszt nem rajongói élménybeszámoló vagy marketing anyag.Szerk. Mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le, valóban letiltottam az összes profilomat, inkluzíve Steam, mert ez egyszerűen hátborzongató.
-
Gebriel
veterán
Halihó,
Van már valami infó a decemberi ps+ játékokról? -
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #223663 üzenetére
A GTA V egy 2013-mas játék. Tudod milyen k*rva sokáig tartotta magát? Ha jól emlékszem ilyen 2015-6 körül dobták be először félárra egy karácsonyi ádventi akció alkalmával.
Na most ehhez képest NFS HEAT már féláron van....és mióta van kinn? 2-3 hete? Érzed, hogy mire célzok ugye?Egyébként a Forza is kopik már. Vagyis...nem is maga a Forza..ez a genre, ami egyre kisebb réteget mozgat meg manapság. Rétegjáték lett az arcade autóversenyzős cucc. Mondjuk én szeretem és a Forza H-ért én odaadnám az Uncharted szériát cserébe.
De ez én vagyok....
-
marilllyo
veterán
Sajnos ez az NFS részek "átka"...Mármint a készítők számára. Payback is store-on 10 nappal a megjelenés után FÉLÁRON volt... Nekünk jó mert ócó...de hát a készítőknek nyilván nem. Én is örülnék neki, ha egy annyira tartalmas epic, hipermegaszuper játék lenne...ami indokoltan tartaná az árát, mint mondjuk a GTA V, de sajni nem.
-
marilllyo
veterán
[link] Zoly féle Need For Speed Heat teszt.
Ilyen hülyeséget mondani, hogy "minek bele 100+ kocsi, ha az alappal is végig lehet vinni, ha tuningolod...meg, hogy baj, hogy nem vagy rákényszerítve egy erősebb kocsira". Be is kommenteltem a videó alá...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest