Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #224793 üzenetére
Kell hozzá némi perverzió, hogy az ember 60-70 órát beleöljön egy rossz játékba!
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #224798 üzenetére
"Boxból Rockyt vagy Millió dolláros bébi"
Várjá, itt most melyik a pozitív és melyik a negatív példa? -
hombre[EU]
veterán
Figyeld külön-külön nincs nagy baj vele. A harcrendszer ami engem is bent tartott. Lightos,el lehet bele bohóckodni semmi extra kb,mint a W3. Open worldnek szép, nagy az Ubi ügyes ebben (gyönyörū világokat "rajzol(tat)nak"). A görög téma dolgot többször olvastam,nem tudom mit jelent ez
Szerintem a setting egyáltalán nem fontos, egy zombi témából is ki lehet hozni MetalGearSurvive-ot és Last of Us-t is. Boxból Rockyt vagy Millió dolláros bébit...nem értem,mindegy.
Ez a játék egyszerūen nekem nem áll össze. 1000 ötlet, de egyik sincs alaposan kidolgozva. A story gyenge nem köt le. Óriási mapot csak fetch questejkel tudták megtölteni. A stealth borzalmas,mert rákényszerít a harcra...papíron minden szép és jó csak a gyakorlatban nem mūködik (nálam) -
gjanner
tag
SziasztOK!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Knowledge is Power-ben, ha olyan környezetben van a PS, ahol nincs WiFi, akkor a PS-ről lehet generálni egy hálózatot amire csatlakozva a mobilokkal ugyanúgy lehet nyomni a gémet (mintha egy WiFi-n lenne PS + telók)? -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #224793 üzenetére
Nem fair a játékokat a W3-hoz mérni..
Aki szereti az új harcrendszert, a Görög témát, hogy OW, annak egy jó játék az Odyssey és biztos, hogy nem rossz játék..
-
hombre[EU]
veterán
Dettó
elōször 10-15ó után hagytam abba,mert úgy éreztem mindent láttam és meguntam. Majd folytattam pár hónap múlva,mert mindenki odamegvissza volt. Benne volt 60-70ó(main story vége+dlckbe belenyaltam), nem értem mit látnak benne az emberek. Szerintem egy rossz játék. A story,narratíva annyira gyenge,hogy nincs motiváció folytatni, de megpróbáltam
a witchernek (amihez hasonlítják) a bokájáig sem ér fel
-
penge111
addikt
válasz
ProEvoFan #224788 üzenetére
OMG, csak most fedeztem fel, ezt anno nagyon szerettük coopba ps3-on! Castle Crashers, nagyon elborult játék, fekete humorral
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #224785 üzenetére
Én ezt néztem ki.
DeadNation: Apocalypse Edition
Elvileg ez is local coop. -
penge111
addikt
válasz
proly01 #224710 üzenetére
Írok neked néhány local coop játékot, amiket még a többiek nem említettek:
Diablo 3, Blazing Chrome, Alienation, Dragon Crown, Borderlands: The Handsome Collection, Trine részei, Rayman Legends, Nex Machina, Sky Force Reloaded, Divinity Original Sin 1-2, Tomb Raider Temple of Light
Persze szinte az összes Lego, verekedős játék, valamint fifa is játszható coopban... -
VTom
veterán
Hol tudom megnézni, hogy hány óránál járok a Death Strandingben?szerk.: megvan.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
markknight #224774 üzenetére
No nem mintha annyira érdekelnének ezek a szarságok.
-
-
felixo
őstag
PS szülinap alkalmából nem jött valami jó kis theme ?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
markknight #224771 üzenetére
Hol? Nálam még a múlthavi van, rákeresve sem ingyenes.
-
VTom
veterán
válasz
ProEvoFan #224769 üzenetére
kétszer álltam neki, valahogy kifulladt. Túl sok benne a küldetés, és kénytelen vagy mellékküldetéseket is megcsinálni, mert úgy szintezi a fő szálat. Meguntam. Majd egyszer folytatom.
Viszont nekem a Syndicate rendesen idegesítő volt. Három nekifutásra 21 óráig jutottam benne. -
markknight
veterán
Tölthetőek a PS Plus játékok..
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #224749 üzenetére
Szerintem jó volt, London szép, az NPC-k faszák (az Arkham-szerű nyomozós questline asszem DLC, az nagyon bejött), a sztori, harc meh, de a két tesó sokat dob rajta. Utolsó játék volt a régi AC formulával, látszik rajta amúgy, de egy Origins után nagyon baltával faragottnak tűnik.
-
.LnB
titán
Múlt héten tartották az éves "Ulthanito, és mindenki, aki egyetért vele" összejövetelt. Nagy buláj volt. Pillanatkép a találkozóról: [A résztvevők teljes létszáma, és a hangulat]
Ha így folytatod, jövőre se leszel meghívva Deck!
-
markknight
veterán
-
nemorino
tag
válasz
ProEvoFan #224749 üzenetére
Olyan átlagos AC élmény, a Sherlock Holmes-korabeli Londonban. A grafika érezhető visszalépés a Unityhoz képest, de ebben vannak járművek is. Steampunk rajongóknak tetszhet, kicsit túl van tolva a gőzgép téma benne, szerintem egy nap alatt nem ment annyi gőzhajó a Temzén, mint itt öt perc alatt. Sokan rossznak tartják, nekem elvitte hátán a hangulat, de semmi különös. Mindenhez van magyar felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest