Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Ki mert rosszat mondani a Last Guardianról?! Egyik legjobb játék, ever.
Házi feladat: 1:00 körül vajon mire gondolt a játékos?
-
wierra
senior tag
Just dance-hez kell venni fagyit is?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Al365 #223395 üzenetére
Én játszottam vele. Érdekes volt, szép, jó, de jobban megmaradt belőle az idegesítő irányítás, rossz framerate.
Amúgy behúztam 8.540-ért a 12.000-es feltöltőkártyát. Most nézem, hogy ha mégse játékot vennék belőle, akkor akár PS+-t is tudok venni belőle, ha rakok hozzá még 1500-öt.
Őszintén szólva Last Of Us-ra tartogatom, vagy ha addig jön valami jó akció.
Lehet decemberben is veszek hozzá még egy 12.000-es feltöltőt, úgy is elfogy. -
Deck
titán
Akkor:
Alzán 10.500 Ft a Kingdom Hearts 3 + Ajándék Zseblámpa kulcstartó [link]
Raksz még hozzá egy utp kábelt és még valamit, hogy elérd a 12k-t. De a kuponkód miatt lejön belőle 4k. Így akkor 8.000 Ft-ért tied lehet a játék + az ajándék meg amit mellé dobsz még, ha meg befejezted eladod. Amennyiért veszed annyiért tuti tovább fogod tudni adni.
A kuponkód: KIEGESZITOK4
-
$p@rr0w
őstag
Kérdés: melyik pesti szervizbe erdemes vinni Ps3 fat-et kitakaritani ujrapasztaztatni? aKi megbizhato es korrekt.
-
.LnB
titán
Remélem a Kingdom Hearts 3 lesz az egyik Decemberi játék. A Death Stranding miatt lemaradtam az akcióról, most volt 6k. Jól ellennénk vele a fiammal. Jó lenne most egy ilyen lazább game. 🤞
-
jupp008
senior tag
Kivesézve még az Alzán vásárolt éves PS Plus license kérdéskört (bár sejtem a választ ):
- a kapott kódot ráérek beregisztrálni akár Januárba is ?
Most csak az miatt gondolkodom ebben, ha esetleg a December játékfelhozatal nem lesz kedvemre való ne menjen el 1 hónap a semmire ... -
penge111
addikt
válasz
headhunter86 #223373 üzenetére
És 3 igen
-
-
headhunter86
senior tag
Gondoltam veszek PS feltöltőkártyát Alzán. 12.000 helyett 8.540 ugye patch kábellel.
Meg fogom most akkor kapni a kódot? Mert nem igazán akarnék senkit se beküldeni a boltba a kábelért, én meg nem pesti vagyok.
Illetve még sose használtam feltöltőkártyát. Kapok ugye egy kódot, azt hozzáadom a PS accomhoz, és bármikor fel tudom használni majd?
Ha pl. nagyobb értékben akarok vásárolni, mint amennyi az egyenlegemen van azt bankártyás fizetéssel lehet pótolni? -
no01ricsi
tag
3 db 4800 játéknál az alzán a kiegészítős kuponnal járok a legjobban ugye?
-
Tatyla
őstag
Ha valaki még játszik a Breakpointal, van arra lehetőség hogy a skill pontokat reseteljük?
-
saelin
veterán
Ti mit vártok el a legjobban a kövi generációs VR hardvertől? Nekem főként a gyenge felbontás ami egy nagy NO-NO, aztán az, hogy nem tudnám a kamerás megoldásnak a helyet biztosítani.
-
.LnB
titán
válasz
redwhite78 #223361 üzenetére
Youtube. Házhoz megy a bemutatóterem.
Mit szeretnél annyira megnézni rajtuk?!
Nagy bevásárló üzletekben (TESCO, Media Markt, Auchan stb) ott szoktak kitéve lenni. Mondjuk Switch-et én még nem láttam. Azt csak ilyen PlayIt-en. De az meg fizetős buli. -
ldave
félisten
válasz
Van erre téma: Melyik konzolt válasszam?
Bár van sok játék, ami egyformán elérhető mindegyik gépre, azért szolgáltatások terén sok különbség van a három konzol között. Egyáltalán mivel játszanának a gyerekek? Fortnite? Minecraft? Lego játékok? Vagy Battlefield? -
Wesder
titán
válasz
Ez attól függ mivel szeretnének jàtszani.
-
redwhite78
aktív tag
Hali! Konzolt vennék gyerekeknek, de nem tudom eldönteni, hogy milyen platform lenne megfelelő. Tudnátok javasolni vmi bemutatótermet, ahol meg tudom nézni (ki tudom próbálni) a Nintendo, PS, XBox vonalat és ha kérdezek normálisan válaszolnak is az eladók. (Budapest - Belváros környéke előnyben)
(Bocs ha off, nem találtam jobbat.)
-
-
.LnB
titán
Holnap megtudjuk a Decemberi Plus játékokat.
December 3.-án pedig lesz a The PlayStation Awards 2019. Már fellőtték a YT linket is hozzá: [link] (23 néző jelenleg. wtf?!
) Jövő hét kedd, reggel 9-kor.
-
adalbert1
veterán
válasz
hombre[EU] #223325 üzenetére
Szerintem sportjátékkal én még nem játszottam annyit azóta sem, mint a THPS2-vel (igaz, PC-n, talán a C-V-B-Space voltak az irányításhoz kellő gombok
) - kipróbáltam pár későbbi részt, de úgy igazán egyik sem adta azt az érzést, szóval egy jó TH remakenek örülnék.
-
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden #223352 üzenetére
Teljesen igazad van. Én is tisztelem őt, nem kérdés. Csak írtam pár nevet, ha esetleg valaki azt hinné csak Tony a király.
-
Valahol szerintem el kell kezdeni, az, hogy évekkel később túlnőnek rajta ez minden sportágra igaz (: Hol vannak már mondjuk az 1930-as olimpiai rekordok? Sehol se, szal ez részemről ez nem érv. Illetve a 900at még asszem 48 évesen is betolta Tony, szal respect neki. Ahogy írtam is szerintem is Mullen az No1 ehhez kétség nem fér, viszont a gördeszkázás népszerűsítésében Tony az aki abszolúte az élen jár /pl a cége 1.7 millió dollárt költ évente arra, hogy az USA-ban görparkok legyenek../
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig #223349 üzenetére
Szeretem a sportokat. IS.
Azért egy Jackie Robinson életpálya. Srácok, már attól elérzékenyülök ha belegondolok. Imádom az ilyen sztorikat. És általában Amerika kiszolgál az ilyesmikkel. Ott ez nagyon megy. Jackie-ről van egy film. Mindentől függetlenül, ajánlom, hogy nézzétek meg. Ha érdekel a sport, hanem. Jó film, jó kis szereplőkkel. És az ő története... Hihetetlen. De hát tudok még pár ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest