Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#211901) Deck válasza markknight (#211900) üzenetére


Deck
titán

5 fajta nehézség van. Ott a legkönnyebb a "Story".

PS5

(#211902) markknight válasza Deck (#211901) üzenetére


markknight
veterán

Tudom, végigtoltam mindhármat :K

(#211903) Wesder


Wesder
félisten

Tegnap néztem DF-et és Control alatt elfogytak az alap konzolok, de màr az X is meg-megakadt. Tényleg itt az ideje a nextgennek.

One 720p
PS4 900p
Pro 1080p
X 1440p

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211904) Deck válasza Wesder (#211903) üzenetére


Deck
titán

Ja, hát ha már az X is megakad akkor nincs mese jönniük kell.. ;]

PS5

(#211905) Wesder válasza Deck (#211904) üzenetére


Wesder
félisten

Amikor az alap konzolon beesik 10fps köré, akkor ott màr gondok vannak. Pro-n is van olyan rész, ahol 20fps.

erahurka
Szerintem a DL2 meg CP2077 sem lesz màr stabil az alap konzolokon.

Amúgy rohadt jòl néz ki a Control, bànom hogy nem vettem meg. Van egy kis QB utànérzete.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211906) erahurka válasza Wesder (#211903) üzenetére


erahurka
félisten

Ha az X is akad, akkor itt nem a konzolokkal van baj... Érdekes, az RDR2 korrektül tud futni mindenen.

(#211907) S e t h


S e t h
nagyúr

Hát akkor „néhány” szó a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands-ről.
Mindig is szerelmese voltam az open world gameknek, mondhatni csak azokat kajtatom, mert ezek adnak olyan szabadságot, ami nem szorítanak korlátok közé, hogy mikor mit csináljak.
Hogy miért is kerülte el eddig a figyelmemet ez a játék? Mert tavaly novemberben merült fel bennem ismét a gamer énem, elég sok mindent kellett pótolnom az elmúlt pár évből.

A játék értékelései alapján nem kellett felkapnom a fejemet eddig, de most olyan olcsó volt, hogy azt mondtam egy próbát megér és azt kell mondanom, hogy ez szintén azon játékok körébe tartozik, ami előtt több tucat órát fogok eltölteni.

A játék Bolivíában játszódik, amit uralma alá hajtott a kábítószer és az azt termelő, elosztó, értékesítő kartell.
Mivel a kartell elkövette azt a hibát, hogy megölt egy amerikai ügynököt, így minket küldenek, hogy számoljuk fel a szervezet, ami kicsit viccesen hangzik, de miért hátrálnánk meg egy ilyen kihívástól?

Rögtön le kell szögezni az elején, hogy ez coopra kihegyezett játék és abban nagyon komoly hangulatot képes nyújtani, nálam a Division fasorban sincs hozzá képest, igaz csak az első résszel játszottam. Szólóban sem annyira negatív a megítélése a játéknak, ilyenkor a gépi AI által irányított 3 npc katonatársunk fog mellettük küzdeni, aminek van előnye és hátránya is. Előny, hogy egyik utasításunk hatására vmi brutális precizitással képesek kilőni akár messziről is az ellenséget, hátrány, hogy időnként lemaradnak, elakadnak, nem szálnak be járműbe, mi meg éppen meghalunk a kartell zsoldosainak össztüze alatt.

A térkép hatalmas, muszáj járműveket vagy fast travelt használnunk, mert óriási távolságokat kell áthidalnunk. Egyébként a táj gyönyörű, elképesztő autentikusággal adja vissza a bolíviai hangulatot, ebben a zene is szerepet játszik.

Az Ubisoftra jellemző óriási szabadságot kapunk kinézetünk, tárgyaink külsejének megváltoztatását illetően, persze sokat csak pénzért adnának nekünk, ez szintén Ubisoft sajátosság.

Hatalmas választék van fegyverekből, ezeket is lehet pimpelni, plusz tulajdonságaikat változtatni a játék során megtalált alkatrészekből. A fegyverekhez kétféle módon juthatunk. A bossok eliminálásával, valamint a térékpen elszórtam található fegyverládákból. Számomra nem tűnt úgy mintha akkora jelentőségük lehetne a fegyvereknek, variálhatóság ide vagy oda. Lehet csak azért tűnik így számomra, mert nem vagyok nagy fps fan, nálam egy COD résszel a játékipar ezen része háttérbe szorult, a Far Cryok meg más kategória.

Sokat halunk, elég sokat, főleg ha rosszul választjuk meg a nehézségi fokot és itt bizony pillanatok alatt ledarálnak, ha nincsen rutinunk. A játék mintha nem is támogatná a rambozást, kivéve ha profi vagy fps-ben, de egyébként lopakodásban érhetőek el könnyebben sikerek, de ugye ez sem mindig kivitelezhető, mert vannak küldetések, amikor hullámokban jön ránk az ellen.

A fejlődési rendszerrel nem voltam kibékülve, mert látom mi volt a Ubisoft célja és hát kapják be. Pillanatok alatt egy rakás skill pontot gyűjtöttem össze, mert ezeket nem csak szintlépés során kapjuk, hanem a térképen is elérhetőek bizonyos helyeken, gondoltam nosza, van pont, fejlődjünk.
A gond az, hogy hiába van sok skill pontod, nem úgy működik ám, hogy gyorsan fel is tudod fejleszteni ezzel a csapatot, ááá, nem. Bizony kell még 3-4 külön nyersanyag, és azokból rengeteg, hogy tudjál fejlődni. Ezeket a nyersanyagokat konvojok megtámadásával, helikopterek, repülőgépek ellopásával tudjuk megszerezni, képzeljétek milyen az, amikor a sokadik konvojnak megyünk neki, csak hogy fejlődni tudjunk.
Kérdés megéri-e, mert bár van 1-2 szükségesnek tűnő skill, de alapvetően nem látom mennyiben segítene, ha fejleszteném magam orrba-szájba. Rakosgattam szorgosan a pontokat ide-oda, de a játékmenetben ezek haszna nem nagyon mutatkozott meg, számomra ugyanolyan maszatolásnak tűnik, mint a ruházat, fegyverzet változtatása, ezen még kellett volna dolgozni, de úgy érzem az Ubisoft ezzel a végtelenített grinddel akarta a játékidőt kitolni. Példaként említeném, hogy az igen jól használható drón hatótávjának növelésekor szinte alig tapasztaltam érdemi változást, kéne még egy rakás nyersanyagot gyűjtenem, további 10-15 skill pontot rádobnom, hogy legyen is eredménye.

A járművek fizikája botrányos, olvastam korábban, hogy ezen javítottak, elképzelni sem tudom milyen lehetett korábban. Művészet az úton maradni, de vajon érdemes –e egyáltalán az utakat használni, mivel bármilyen jármű bármilyen terepen szinte gond nélkül elmegy és mondhatni végtelen sérülést képes elnyelni. Életszerű? Nem. Szórakoztató? Fogjuk rá, de időnként inkább bosszantó.

Hátrányként értékelhető, hogy a játék rendkívül repetitív. Kb. 20 főnököt kell legyűrnünk a szervezet felszámolásáig, ami nagyjából 100-120 főküldetésen át vezet, a számtalan mellékküldetésről nem is beszélve.
A mellékküldetések során tudunk segíteni a lázadóknak, és azt kell mondjam ezek a küldetések időnként élvezetesebbek voltak, mint a főküldetések, bár nem kevésbé önismétlődőek. Ha sokat segítünk a lázadóknak, akkor ők komoly segítséget fognak nyújtani ezért cserében pl. élőerő küldése ha megszorulunk, tüzérségi támogatás, felderítés, elterelés, de ezekért a segítésekért azért meg kell dolgoznunk, időnként izzasztósan.

Szóval a küldetések száma nagyon nagy és ezért a játék hamar unalomba fulladhat, mivel folyamatosan ugyanazt csináljuk. Mégis mivel tudná a játék fenntartani az érdeklődést? A háttérsztorival, a szervezetben elfoglalt helyük szerinti vezetők egyedi történetének dokumentarista, eligazításszerű elmesélésével, ami alapján tényleg úgy érzed, hogy egy kommandós csapat vezetője vagy, aki megkapja a célpontokról az eddig megszerzett összes infót és onnantól fogva rajtad múlik hogyan szerzed meg a hiányzó infókat és miként eliminálod a szervezet vezetőit.

Erős egy hónap múlva jön a második rész, ami a fentiek alapján nálam majd vásárlós lesz, de nem rögtön az elején, mert úgy gondolom lesz majd egy pár szépségtapasz, akarom mondani update, ráadásul a tervezett fejlesztések mindegyike sem nyerte el a tetszésemet, de azért titkon bízom benne, hogy két év alatt sikerült vmi. fejlődést eszközölniük a készítőknek.

Nem tudom feltűnt-e másoknak, de nálam a kartell , mint szervezet bemutatása erősen hajaz az Assassin Creed Odysseyben prezentált kultuszéhoz. Hogy ez hiba, vagy rókabőr-e ezt mindenki döntse el maga, nálam ár-érték arányban 3000 forintért ez a játék nagyon jó vétel volt.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#211908) Deck válasza Wesder (#211905) üzenetére


Deck
titán

Csak vicceltem. Szerintem is már rég itt az ideje az újnak. De az azért egyértelmű, hogy majd patchelik meg javítják mert nem kéne így futnia. Sokkal szebb és nagyobb játékok is képesek normálisnak futni.

PS5

(#211909) tboy93 válasza Deck (#211901) üzenetére


tboy93
nagyúr

Ha van a DS3-ban valami easy mód, akkor lehet én is bepróbálom. Dark Souls féle agyvérzésre nekem nincs szükségem.

(#211910) Deck válasza tboy93 (#211909) üzenetére


Deck
titán

Van a story mód. Az szinte egy h&s mód. Mész és darálsz.

PS5

(#211911) #92557568 válasza Wesder (#211903) üzenetére


#92557568
törölt tag

Fujj !!
A Control csak 1080p ben fut pron??..
Úr isten!
Azt a gammát se kell akkor megvenni :D

[ Szerkesztve ]

(#211912) Wesder válasza #92557568 (#211911) üzenetére


Wesder
félisten

A HUD 4K.:P
Ha 1080p szar, akkor a 720p micsoda?:Y

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211913) Zoleee83 válasza Wesder (#211905) üzenetére


Zoleee83
addikt

A többi játék meg szépen fut.

Talán Remedynek is meg kellene tanulni optimalizálni? Hmm. :U
Nem a vassal van ott baj. Ennek ellenére jöhet az új gen, de ez rossz érv mellette hogy 1-2 optimalizálatlan játék nem fut simán.
Én inkább azért várom az új generációt mert sokkal nagyobb számítási teljesítmény lesz, szebbek lesznek az effektek, rombolhatóbb lesz a környezet, kisebb lesz a töltési idő, stb.

A Control must have nálam, nagyon hangulatos, nekem is QB utánérzésem van, mindenképp megveszem majd.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#211914) Deck válasza Zoleee83 (#211913) üzenetére


Deck
titán

Mindkettővel baj van igazából.

PS5

(#211915) Wesder válasza Zoleee83 (#211913) üzenetére


Wesder
félisten

A QB nem futott rosszabbul az alap konzolon. Időközben biztos elfelejtették hogy kell optimalizàlni.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211916) .LnB válasza S e t h (#211907) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem rossz játék a Wildlands, de nálam a látvány viszi el a hátán. Egyszer régebben unalmamban megvettem PC-re, és meglepetésként ért, hogy lekötött egy időre. El lehet vele játszogatni, nekem is tetszett, de nem tartom kiemelkedő játéknak semilyen szempontból se. Viszont a helyszín hatalmas (és gyönyörű). Helikopterrel is percekig tart eljutni A-ből - B-be.

Viszont Co-op-ba nem olyan erős mint a Division! Ezzel vitatkoznék. Azért a Div 4-en DZ-ben, az hatalmas élmény volt. Mondjuk az igazat megvalva az nem Co-op volt, hanem konkrétan multiplayer. Na mind1. Így még is csak neked van igazad. :)

Viszont én abszolút nem várom a Bré'pontot. Nekem az teljesen lehúzás, rókabőr feeling. És a gameplay-ek alapján jó gagyinak is tűnik.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211917) #92557568 válasza Wesder (#211912) üzenetére


#92557568
törölt tag

Nekem nincs bajom a 720p vel sem.
( lásd ps3 a hálóban )
De srácok ps 4 pron 1080 p ?!!
Na neee....
Vagy az optimalizáció kuka vagy a ps4 Pro hw nyúgdíjba szeretne már vonúlni.
Vagy sztem mindkettő :D

[ Szerkesztve ]

(#211918) Deck válasza #92557568 (#211917) üzenetére


Deck
titán

Általában akkor 1080p valami ha 60fps-el fut ugye. De a Control csak 30fps-el fut.
Gáz? Az. Ez van :D
Azért 4k tv-n 55"ön igencsak lehet látni a felbontás különbségeket is.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#211919) F-ECT$


F-ECT$
titán

Úgy tűnik, hogy bejött a pcland-es megrendelés is :)

Dive ever, work never.

(#211920) .LnB válasza Wesder (#211903) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azon ritka játékok egyike a Control, amit elsősorban PC-re írtak, optimalizáltak, a ray-tracing miatt. Ráadásul mindezt, az Nvidia közreműködésével tették. És a konzolokban milyen hw van?! Hát nem NV. Ez a játék az NV egyik Rey Tracy techdemo-ja is egyben. Nem kell meglepődni a konzolos teljesítményen.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211921) Deck válasza .LnB (#211920) üzenetére


Deck
titán

Ekkora játékosbázisnak ami konzolokon van az az elvárható minimum, hogy normálisan adják ki és fusson. Itt legalább megveszik az emberek.

PS5

(#211922) Chalez válasza F-ECT$ (#211919) üzenetére


Chalez
őstag

Nálam is alakul, elvileg beérkezett a nagykertől :K

(#211923) Zoleee83 válasza Deck (#211921) üzenetére


Zoleee83
addikt

Nem tudom hogyan lehetne megoldani egy Nvidia alapú, eleve arra írt játék fullos optimalizációját egy AMD-s architecturára.
Ez ilyen lett, ezért mondtam hogy nem a vassal van ott baj, hanem az optimalizációval, illetve azzal hogy nem a célhardware-re készült.
Azon egyébként rendesen meglepődtem hogy Kojima felbukkan a Controlban is. :D

@Woodslave - A Days Gone botrányosan sz@rul futott slim-en, eszembe juttatta a régi PC-s időket mikor nem volt pénzem erősebb hardware-re és mindent low-ban kellett játszani, néha szaggatva is. :DDD

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#211924) hombre[EU] válasza .LnB (#211920) üzenetére


hombre[EU]
veterán

18:00

Nem tudom miez az engine,de a Remedy programozása botrányos. Nem látom,hogy lesz ezeknek jövōjük

Life, Uh, Finds A Way

(#211925) Deck válasza Zoleee83 (#211923) üzenetére


Deck
titán

Nekik kell megoldani ha már kiadták konzolokra is.

Olvastam, hogy PC-n is vannak gondok vele.

PS5

(#211926) Wesder válasza .LnB (#211920) üzenetére


Wesder
félisten

Ennek fényében, akkor talàm nem is akkora baj. Megvetted végül?
Ha igen, eddig hogy tetszik?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211927) Woodslave válasza Deck (#211921) üzenetére


Woodslave
nagyúr

aha mondod ezt egy days gone után ami ps4 ex és slimen így se tudott simán futni. ;]

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#211928) Gigicuci


Gigicuci
senior tag

Tegnap megvolt a slim-ről az átköltözés a 7216b pro-ra. Tényleg sikerült a gépen fejleszteniük mert nagyjából olyan hangos mint a slim, ami azért komoly előrelépés. A Days Gone alatt szegény slim már nagyon szenvedett, hangosan zúgott, na ehhez képest a Pro csendesebbnek tűnik, igaz nem sokkal. Ellenben hiába csak 1080p a TV és nincs HDR sem, rögtön láttam a különbséget a játékban az egész valahogy kevésbé homályos, részletesebbnek tűnik, nagyon jól néz ki na.

Ahogy írták az előttem hozzászólók, tényleg elérhették az alap gépek a korlátjaikat, legalábbis a slim hangja erre utalt a komolyabb címek esetében. Akkor meg már miért ne legyen pro, én így gondolkodtam.

(#211929) .LnB válasza Wesder (#211926) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem, még nem. Lehet, hogy hétvégén megveszem. Unatkozok igazából, szóval lehet elmegyek hétvégén egy példányért.

(#211924) hombre[EU]
Gáz, ez nem vitás. Bár még mindig jobb mint ez: [link]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211930) Deck válasza Woodslave (#211927) üzenetére


Deck
titán

A DG-al voltak gondok, főleg slim-en és az alap konzolon de ez volt az első nagy játéka a stúdiónak. Nem jellemző ez a Sony ex-ekre.
Kíváncsi leszek majd az akkora játékok mint a Cyberpunk 2077, hogy fog futni az alap gépeken.

PS5

(#211931) Wesder válasza hombre[EU] (#211924) üzenetére


Wesder
félisten

Northlight Engine, ezt a Remedy fejlesztette, a sajàtjuk.
Ezzel készült a QB is, de ott nem voltak ilyen beszaggatàsok.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#211932) Deck válasza .LnB (#211929) üzenetére


Deck
titán

Voltak ilyenek a DG-ba de sok javítás jött hozzá. Amúgy meg úgy csinálsz mintha csak a DG-ba fordulnának elő hibák.

PS5

(#211933) FunPro válasza Deck (#211925) üzenetére


FunPro
senior tag

Amúgy ilyeneket vicces olvasni.

Mármint, én gépen szidom a konzolportokat, hogy visszahúzzák az egész piacot, meg egy kalap kula az összes, itt meg szidják a konzolra portolásokat, mert kalap kula az összes. :D

Elkezdhetnének már végre normálisan játékot csinálni, nem csak jobbra-ballra portolgatni...

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#211934) Deck válasza FunPro (#211933) üzenetére


Deck
titán

Mindegyikbe van igazság. Ha lesz egy erős következő generáció akkor fasza lesz.

PS5

(#211935) tboy93 válasza hombre[EU] (#211924) üzenetére


tboy93
nagyúr

Hát ez így nagyjából játszhatatlan. 18-20 fps fHD-ban, komolyan? :U Inkább ki se adták volna akkor PS4-re.

(#211936) tboy93 válasza .LnB (#211929) üzenetére


tboy93
nagyúr

DG-nél is rohadt gáz, de ott főleg azért mert Sony ex cím, konkrétan csak PS4-re kellett volna optimalizálni.

(#211937) Deck válasza tboy93 (#211935) üzenetére


Deck
titán

11-22 között ugrál néha feljebb majd 28-30-ról le 14-re. Ez így borzasztó.

Ezen csak nevetni tudok :DDD

[ Szerkesztve ]

PS5

(#211938) hombre[EU] válasza .LnB (#211929) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Tapasztaltam :D de nem ez az átlagos, a gameplay során nálam csak motorozás közben random szaggat be;
a Bend nagyon kezdō, egy openworld (kommersz engine,nem saját), sokkal részletesebb/komplexebb terek stb :)
Itt egy kis fizika/particles számolás kinyírja a vasat...

Life, Uh, Finds A Way

(#211939) Chalez


Chalez
őstag

Nekem pc mellett a GOW is szaggatós Pro-n, pedig van egy jó 100Hz-es TV-m. Mondtam is, hogy wtf...
60fps alatt konzolon is sírni tudnék, nincs gondom az 1080P-vel, de folyjon a grafika az a lényeg :K

(#211940) Peace válasza Deck (#211918) üzenetére


Peace
nagyúr

65-ön is szépek még a 1080p-s játékok. ;) Control is abban fut nekem PC-n és sok más is a videókártya miatt. Mozgás közben nem igen tűnik fel. 1-2 játéknál kíváncsiságképp kipróbáltam a 4K-t, de nem volt az a hűdenagy különbség.

(#211941) Deck válasza Peace (#211940) üzenetére


Deck
titán

Én 1,5-2 méterről nézem a tv-t. Minél kisebb a felbontás annál jobban észreveszed a homályosítás, recés, textúra betöltéses stb dolgokat. Persze lehet más nem látja ezeket csak én :P

Amúgy ne a PC-s játékokat hanem a konzolosokat nézd így.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#211942) saelin válasza Wesder (#211745) üzenetére


saelin
veterán

Azért ne szó szerint értsd! :DDD

Este volt és a játékban egy nagyon sötét helyről mentem ki a napfénybe, ami szabályosan nyillaló fájdalmat okozott a szememben. Nem mondom... tényleg hatásos volt. De azért na, este lefekvés előtt az ilyen mértékű fény nem hiányzik az embernek. Napközben viszont oké, ha van elegendő környezeti fény mellé.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#211943) .LnB válasza Deck (#211932) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szerinted ez engem mennyire érdekelt amikor játszottam vele?! Nem is értem ezt a kommentet. Majd jön patch a Control-hoz is biztos.

(#211933) FunPro Én ezért is írtam azt, hogy azon ritka játékok egyike, amiket PC-re fejlesztettek, optimalizáltak. Szerencsére kevés az ilyen.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211944) Deck válasza saelin (#211942) üzenetére


Deck
titán

Pont erre van a paper white beállítás. Amúgy megértelek nekem is kell lámpát kapcsolnom ha megy a HDR :D

PS5

(#211945) Deck válasza .LnB (#211943) üzenetére


Deck
titán

És a 11-ből hirtelen fix 30 lesz? ;]

PS5

(#211946) .LnB válasza Deck (#211945) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, lehet.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211947) Deck válasza .LnB (#211946) üzenetére


Deck
titán

Lesz választás.
720p / 30 fps
480p / unlocked fps 45-60
;]

PS5

(#211948) LeventeV


LeventeV
senior tag

Megjott a headset az ipontol. Korrektek voltak, nem csalodtam bennuk.

(#211949) .LnB válasza Deck (#211947) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Idegesítő vagy...és.. :(

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#211950) Deck válasza .LnB (#211949) üzenetére


Deck
titán

Ugyanmár. :P

PS5

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.