Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Wesder #211548 üzenetére
olyat én még nem láttam más játékban, mint megoldást addig. Ott tudatosult bennem, hogy erre a játékra én emlékezni akarok, ha végeztem vele.Az a rész, mikor rátaláltál a tesó raktárára, és sétáltál, körülötted pedig realtime pörgött az idő ahogy tesó megtervezte, összerakta a szerkezetet, -
wierra
senior tag
GoW3 Remastered "aMAZEd" trófea kivételével mind pipa. Asszem ez utolsót egyelőre tentative-ba teszem...talán majd egyszer újrajátszom easy-n a sztorit; akkor látom reális esélyét. Hard nehézdségi fokozaton elhalálozás nélkül végigtolni azt a pályarészt nekem egyelőre sci-fi.
Sniper Elite 4-et küldi valaki coop-ban?
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #211546 üzenetére
+ hitvanyalak.
Annak ellenére hogy ez inkàbb film volt mint jàték, én imàdtam.
Az időutazàsos elméletnek volt értelme, és a jàtékmenet sem volt ilyan rossz, mint amilyennek sokan beàllítottàk.Biztos jò lesz a Control is.
-
-
.LnB
titán
válasz
Zolibacsi88 #211543 üzenetére
Így készült a Death Stranding, (és BB) Reedus hordja ki a DS-ben.
Erről fog szólni a game.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #211542 üzenetére
Szerinted milyen volt a Quantum Break?
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Ronam #211530 üzenetére
Mint a pinty, úgy előrendeltem. Ráadásul Konzolvilágnál csak 15e. Azt hiszem IGN-es beszámolóban olvastam, hogy fő- és mellékküldik, kicsit metroidvánia szerű pályadesign ( ahogy gyarapodik a képességeid száma, visszamehetsz majd pályarészekre secretekért ). Különféle mellékbossok, amik néhol erősebbek is a story kihívásoknál. Amúgy is csípem a Remedyt. ( Nagyon imádnám
, ha Sonys belsősök lennének. ) -
Rigormortiis
veterán
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #211536 üzenetére
Szia, azaz igazság nekem kimaradt a Resident Evil sorozat. De a VII-et nagyon imádtam Ps4-en, szerinted ez a remake milyen a VII-hez képest? Olvasatom szerint a régebbi részek azok faszányosak lettek nagyon.
-
Krisz0630
senior tag
Veszi valaki innen a Man Of Medant? Ahhoz képest, hogy pénteken jelenik meg, elég kevés videó van róla.
-
Rigormortiis
veterán
Ó, gyerekek! Resident Evil 2 Remake, Claire B Route, Hardcore nehézség. Leonnal már leküzdöttem hárdkóron, na gondoltam Klerrel is legyen meg...Hát nem elfelejtettem menteni...
A Sheryles résznél meg nem elkapott az a rohadék.
Hogy rúgja meg a macska!
-
Ronam
addikt
Control-ról tudtok valamit? Érdemes szerintetek előrendelni?
-
penge111
addikt
Hmmm, megjött a kedvem egy kis Witcherkedéshez megint. (Witcher III topikból loptam a képet)
-
tihibaby
senior tag
válasz
Jim74 #211517 üzenetére
Rbx.hu is visszamondta:
"Munkatársunk üzenete
Tisztelt Megrendelőnk! Köszönjük megrendelését, de sajnálattal kell közölnünk, hogy az Ön által rendelt termék elfogyott raktárunkból és a beszállítónknál sem elérhető jelenleg. Ezek függvényében nem fogjuk tudni teljesíteni megrendelését. Megértését köszönjük: RBX ügyfélszolgálat."
A levél alján pedig:
"Ez egy automatikusan generált levél, kérjük ne válaszoljon rá."
Oké! -
válasz
F-ECT$ #211508 üzenetére
Focuscamera is törölte. Ők arra hivatkoztak, hogy a nagykerben az átvételkor derült ki, hogy bontott a termék és az állapota is és nem volt raktáron másik. Gondolom ha az 50ezresből rendelek, akkor rögtön lett volna
Szerintem a PCLand és az Ipon se fogja leszállítani, de ne legyen igazam. Ha mégis teljesítik a rendelést, akkor maxirespect nekik.
-
válasz
aram01 #211511 üzenetére
Direkt angol fiokod van? Megteheted azt is, hogy regisztralsz egy magyar fiokot is, mindkettovel bejelentkezel elsodleges fiokkent a PS4-re es akkor mindket profilon levo jatekokkal fogsz tudni jatszani, illetve a magyar profilra tudsz venni magyar ps plust, amit az angol profil jatekaival is tudsz majd hasznalni.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lett egy ps4 prom angol fiokkal. Gondolom ide csak az angol storebol tudok venni plust ugye? Bocsánat teljesen új vagyok a témában. Esetleg tudtok tagot aki 12honspos plus kártyát árul? Koszonom.
-
F-ECT$
titán
válasz
kriszpontaz #211485 üzenetére
Áruk háza: lemondta.
Ipon: visszaigazolás.
Pcland: visszaigazolás.Persze nem biztos hogy lesz is belőle valami.
-
nemorino
tag
válasz
penge111 #211500 üzenetére
Az Originsben a fő sztorinál de a dlc-k sztorija is szépen kezdődött, felvezették az egészet, utána amikor a dolog kezdett kibontakozni, kiderült, hogy vége van. Olyan összecsapott érzést keltett az egész. A térkép mérete is csalós, mert van 3-4 régió, amiben szinte semmi nincs, én azt vártam, hogy ugyanúgy meg lesznek töltve, mint a játék elején. (Ami nekem még fura, az a Bayek és az Aya közötti kapcsolat,
) Az Origins nagyon jó lehetett volna, de nem sikerült rendesen megcsinálni, még egy év sokat segíthetett volna.olyan elnagyolt, egydimenziós az egész. Elvesztették a gyereküket, szétváltak de amikor találkoznak semmi érzelmi kapcsot nem látok, egyből ugranak az ágyba.
Én most az Odyssey-vel játszok, sokkal jobb a sztori, jobbak a mellékküldetések, határozottan összeszedettebb az egész, de a történelmi hitelesség igénye már teljesen odalett. Az Origins Egyiptoma hiteles, jól összerakott, csak a tartalommal van a gond, az Odyssey Görögországa viszont olyan, mintha Las Vegasban épült volna, rengetegszer túllőttek a célon, görögebb a valódi Görögországnál, de a tartalom pótolja ezt a hiányosságot. Persze ez sem Witcher 3, de már közelít. -
Woodslave
félisten
válasz
Mr Bond 007 #211499 üzenetére
de jó kis pörgős. ha jó akkor reméled hogy marad ilyen jó, ha meg xar akkor gyorsan vége
De azért is írtam kérdéses meddig tart a szavatossága ennek a módnak, másért meg nem venném meg. Mondanám majd akciósan, de a COD soha nem akciós
-
válasz
penge111 #211500 üzenetére
Én a hétvégén értem végére a fő sztorinak az AC Originsben 32 óra után. Az eleje nekem nagyon lassan indult be, többször leraktam a játékot, valahogy nem kapott el a hangulat. 10-15 óra után kezdtem kicsit belelendülni, aztán a fő szál vége felé megint ráuntam és lerusholtam az egészet a végéig. 35-ös szinten zártam a sztorit, de tartalom az még lenne benne bőven. Most félreraktam, még nem töröltem le, lehet néha előveszem.
Viszont tegnap belekezdtem az UC Lost Legacyba, ezekért a játékokért éri meg Pro-t és egy rendes 10 bites panellal rendelkező HDR-es 4K TV-t venni. Valami brutális ez a látvány
Csak az államat keresgélem egy-egy új helyszín láttán, megkockáztatom hogy a legszebb PS4 cím amivel eddig játszottam. 4-5 órát raktam eddig bele, a sztori az szerintem jobb volt a 4. részben, nekem Drake is hiányzik, de meglátjuk mi sül ki a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest