Hirdetés

2023. szeptember 30., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#1) Deck3515


Deck3515
csendes tag

A Konami focis játéka 2021 összétől free to play alapon folytatja tovább, eFootball néven. Az új játék innentől kezdve nem egy évente érkező játék lesz, hanem maga a free-to-play modell kap majd újabb és újabb frissítéseket, amelyek lehetnek ingyenesek, vagy éppen fizetős kiegészítők egyaránt. A Konami teljes crossplatform támogatást ígér. Akkár mobil vs PC vagy éppen PC vs PS5.

Képen a roadmap:

[ Szerkesztve ]

(#2) Stylerr


Stylerr
addikt

Csak legyen normális online kontent, mint Fifában (WL, Rivals), onnantól már annyira csak nem lehet rossz.
Örülök, hogy nem fog évente új játék jönni.

(#3) ProEvoFan válasza Stylerr (#2) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Master ligát megveszem dlcben, oszt' jó napot. :K
A lényeg, hogy ps5ön lehessen rátenni a rajongók által készített hivatalos adatbázist. Friss mezek, nevek...stb...

(#4) Deck3515 válasza ProEvoFan (#3) üzenetére


Deck3515
csendes tag

Kicsivel a megjelenés után az Options file mokkolás is visszatér. PS5-re kérdéses bár ha korábban PS4-re is lehetet akkor miért ne.

(#5) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

Én már nézegetem a Samsung Glapot, de azért egyelőre megvárom a telefonos megjelenést. 😀 Hiába a csalódottság a trailer után, egyre jobban várom. Valamiért bízom bennük.

(#6) Cs1csó válasza ProEvoFan (#3) üzenetére


Cs1csó
félisten

Mondjuk, ha maga az alap játék ingyenes lesz és a DLC "ócsó" lesz (az eFootball PES 2021 nyitóára 10k volt tehát ha az alap játék ingyenes akkor "nyitóáron" a DLC-ért adok 4-5k-t feltéve, hogy felmegy rá a SmokePatch kiegészítő. ) ha nem akkor lehet átállok a sötét oldalra. ;]

(#7) TrueGooner válasza Cs1csó (#6) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Amúgy ez tök érdekes kérdés a jövőre nézve. Tekintve, hogy egy folyamatosan frissülő játékot készítenek, a Master Leaguet elég lesz egyszer megvásárolni és "örökre" megjapjuk, vagy évente lesznek szezonális Master League DLC-k, friss keretekkel/mezekkel stb...? :D

Vagy lesz egy adatbázis frissítés, ahogyan jelenleg is lenni szokott alkalmanként, és frissül az egész?

Remélem utóbbi, mert ezesetben Részemről 10-12e Ft-os megér, ha évekig kiszolgál.

De sanszosnak tartom az előbbi verziót, ezzel továbbra is fenntartva az évi fix bevételt, illetve így tudják a fejlesztéseket is eszközölni a játékmódon.

Szóval Én egy olyan Free to Play játekot képzelek el, ahol a MyClub ingyenes, de minden más módot évről-évre piacra fognak dobni.

Apropó, a MyClubot vajon újra kell kezdeni majd minden évben ezután?

Sok a kérdés... :D

Ja és még egy, a Konzolon megkezdett MyClubot, vajon folytathatom a telefonomon, vagy kettő különböző fiókot fog használni?

(#8) Cs1csó válasza TrueGooner (#7) üzenetére


Cs1csó
félisten

Pár dolgot még ők sem tudnak, vagy inkább úgy mondom, hogy majd a pénzügyi jelentések feldolgozása után még lehet módosítanak rajta.
Nekem ami lényeg: Master League + SmokePatch
Ha nem lesz Master League vagy nem lehet hozzá feltenni a SmokePatch-et vagy valamiért a SmokePatch készítő csapat abbahagyja a munkát én dobbantok is FIFA-ra.

Nem vagyok annyira PRO játékos, inkább casual gamer tehát nekem egy "kevésbé" realisztikus játékmenet is megfelelő de a rendesen licencelt top 5 bajnokság kell tehát rendes keretek, mezek, stadionok stb.

(#9) d3tox1c válasza Cs1csó (#8) üzenetére


d3tox1c
senior tag

Nekem már a tavalyi fifa is(sajnos) jobban tetszett... Szurkolói hangok, KÉZszabaly,jatekos arcok, stb.
Ha a jatekmenet nem lenne olyan hulladék, amilyen,már a pes-t elő sem szedtem volna.
Az új rész, és az arról szóló hírek, videók viszont eddig engem sajnos nagyon el szomoritanak.
Lehet hogy idén én is a fifa mellett kötök ki,vagy lemondok a focis játékokról.
Csak azért annyira hihetetlen, hogy 2021-ben egy kiadó sem tud össze dobni egy minden tekintetben élvezhető focis játékot.
Pedig csak a játékosokra kellene hallgatniuk, figyelniük mit szeretnének, szeretnénk.
Na, pont ez amit magasról leszarnak

(#10) TrueGooner válasza d3tox1c (#9) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Az a vicc, hogy tényleg csak és kizárolag ennyit kellene tennie a FIFA-nak. Egy élvezhető játékmenetet letenni. Bár ez szubjektív, hogy kinek mi az élvezhető/szórakoztató, és az EA úgy döntött, inkább az árkádosabb vonalon fognak mozogni.

Másfelől az olyan játékosnak mint én, elég annyi, amennyit a PES nyújt. Mert Én a realisztika miatt játszom vele, ami a fizikába jelentkezik, nem pedig a mezekbe vagy a címerekbe.

Augusztus végén fogják ELMÉLETILEG bemutatni a NextGen játékmenetet. Csak redditen olvasgattam, semmi hivatalos, de elméletileg amit láttunk az valami "skálázott cross-platform" játék volt. Nem tudom ez mit jelent, nem értek hozzá. 😀 De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy azt kapom PS5-ön amit láttam a Trailerben. Aztán lehet pofára esek, de kivárom. Fifát csak a legnagyobb elkeseredésemben fogok vásárolni... :)

(#11) d3tox1c válasza TrueGooner (#10) üzenetére


d3tox1c
senior tag

Persze, én is várom, szintén ps5-re.
Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyire képesek, amiket eddig mutattak.

(#12) Cs1csó válasza TrueGooner (#10) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szerintem kell a körítés és a jó játékmenet is. Nulla körítéssel unalmas lesz előbb utóbb persze ez fordítva is igaz.
Körítés nélkül max barátokkal vagy online emberekkel szembeni játék lehet élvezetes.

(#13) TrueGooner válasza Cs1csó (#12) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Ezt 100%-ban embere válogatja. Ami engem illet, PS5-ön tolom a PES2021-et, tehát tehetnék rá Option Filet, de egyszerűen nincs rá igényem, mert a foci miatt játszom. Megcsináltam magam a Master Leaguebe, és már asszem a 4. szezonomat játszom, minden meccset letolok.

Tehát emi engem illet, jó ha van körítés, de ha nincs, az se baj, csak legyen jó érzés játszani vele. Mit kezdjek a csili-vili stadionokkal, nevekkel, arcokkal, mezekkel, ha egy okádék a játékmenet, és a játékos a háta mögé ugyan olyan pontossággal passzol, mintha 1 méterre kellene maga elé passzolni? 😀 Ha a labdákat nem fontos lekezelni, és a lövések 80%-ban kaput találnak, és vizilabda-eredmények születnek?

Szeretem a PES-t, nem zavar a licenszek hiánya, és nagyon, nagyon remélem, hogy marketing hack álodazati vagyunk. 😀

(#14) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

Aki nem tud kínaiul, annak Google Tranate ajánlott. 😀 [link]

Az eFootball "Producerével" (forditás alapján) készített interjú, amiből néhány dolog kiderül. Többek között, hogy kissebb lesz a randomitás, tehát játékbeli célok teljesítésével olyan játékosok lesznek megszerezhetőek, akiket saját magunk jelölünk ki, így elérve, hogy igazi álomcsapatot állíthassunk össze. Jól hangzik, hogy nem a nyitogatáson fog múlni minden, egyre kíváncsibb vagyok az új MyClubbal kapcsolatban is.

[ Szerkesztve ]

(#15) bilon73


bilon73
aktív tag

twitteren toltak egy official threadet.

szerintem nem lesz ez rossz.

egyre jobban bizakodom.

(#16) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

Q: Can you sign players without special agents?

A: Previous games had a strong “lottery element”, but eFootball™ lets you nominate and acquire your favourite players with Match Pass, a system to receive items based on matches played. Free & Paid Match Passes will be available.

- Így kell ezt csinálni, ez a helyes. Fizetni kell érte? Igen! Azt a játékost kapod cserébe akit kinéztél magadnak? Igen! Nincs lottó, nincs szerencsefaktor, (bár biztos lesz hasonló "láda" is, amiben random játékos van), végre pontosan azt kaphatjuk amiért fizetünk.

Illetve lesz ingyenes része is, ott gondolom majd a gyengébb játékosok közül lehet válogatni, de csak tipp... :D

Nekem nagyon tetszik amiket írnak, és bár láttam a trailert, hiszek Nekik, hogy kifogja használni a PS5 hardverét, és mobil ellen játszva sem fog romlani a minőség. Vagy koppanok majd vagy nem, de hiszek nekik, és még a végén tényleg kiderül, hogy Mobil trailert láttunk... :))

(#17) underdark válasza TrueGooner (#16) üzenetére


underdark
aktív tag

"Így kell ezt csinálni, ez a helyes"

???
p2w,
első órában fullos csapat jól hangzik tényleg :C
má caak azt remélem lesz valami normális filter az erősség szűrésre, mert ez a játék a 3 v 4 csillagos csapatokkal az igazi

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#18) TrueGooner válasza underdark (#17) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Azta, ezt melyik infó forrásból szűrted le, hogy kiválasztasz 11 játékost és fél óra alatt megszerzed?! Annyira negatív az összes ember, hogy ilyen a világon nincs... Twitteren is mindenki sír... Senki nem tudja pontosan hogyan is fog ez működni, senki sem tudja hogyan is fog ez kinézni, de mindenki sír előre, hogy milyen szar. Te is beállsz a sorba, és fogalmad nincs a részletekről.

P2W, kedvenc fogalmam... Ha fizetsz, jobb játékosaid lesznek mint másoknak? Nem. De hamarabb? Igen.

Kb ennyiről szól MINDEN játékban a Season Pass, szerintem itt sem lesz másképpen, ha igen, elnézést fogok kérni Tőled... :) De ez eddig is így volt. Ha bevásároltál MyClub coinból, csak várni kellett egy fasza Special Agentet aztán kész is volt a keret. Most lehetőséged fog adódni, hogy a kedvenc játékosaidat gyűjthesd, célzottan. Miért baj ez? Garantálom Neked, hogy nem fogok órák alatt kiszedni a favorit játékosaidat, de azt is, hogyha a MatchPasson felül vásárolsz coint, UGYANÚGY fullos kereted lesz max 1 hét alatt, ahogyan MOST IS. Mi a különbség? Hogy most a játékot ingyen kapod.

Ez a P2W fogalom megőrít, mindenki dobálja orrba-szájba, és ha létező fogalom is, ebben az esetben egyeltalán nem tudjuk, hogy jogos-e... De mint írtam, sírjunk, károgjunk, de szar nekünk, olcsóbb lesz az ML, ingyenes a MyClub, tolhatjuk ezentúl mobilon is azt amit konzolon vagy pcn elkezdtünk, kaki konami. 🤣😀 Miért jó mindent lehúzni még azelőtt, hogy kipróbáltad volna? Vedd meg a FIFA-t, vegyél bele FIFA pontot, és amikor benne van 100e forintod, még akkor sincs normális játékosod. Itt elkérik a MatchPass árát, és garantált favoritot választhatsz.

Semmi se jó...... :W

Elragadtattam magam, sorry...

(#19) TrueGooner válasza underdark (#17) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Még egy gondolat, ha megengeded...

Egyetlen játéknak sem célja, hogy egyszer fizess és fullos legyél. Egyszer fizess de akkor sokat (Fifa pontok vagy PES Coin), vagy sokszor keveset, tehát a Match Pass-t. Biztos vagyok benne, hogy egy "Dream Team"-et hónapok lesz összerakni, és akkor a Special Players-ek még nem jöttek szóba. A céljuk, hogy folyamatosan olyan Match Pass legyen eléd téve, hogy úgy érezd "aah, ne ezt még megveszem, mert megéri". Ezt az érzést pedig csak úgy érhetik el a fejlesztők, ha minden szezonban keveset adnak, de az a kevés nagyon jó minőség. Ezért lesz (szerintem) fizetős oldalon akár szezononként 1-2 special player is (akár legenda), és Coin is.

Ez pedig attól nem lesz P2W, mert másképpen is megszerezhetőek lesznek ezek a játékosok, de nem fixen azok, akiket Te szeretnél.

Ez csak spekuláció a részemről, de teljesen logikusnak tűnik.

(#20) satyátó


satyátó
tag

Sziasztok. Hogyan kell beállítani a csapatneveket,friss igazolásokat stb...? Ps4re.
Előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#21) TrueGooner válasza satyátó (#20) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Szia! Több Option Files is létezik, érdemes rákeresned a neten és a neked szimpatikusat letölteni. YouTubeon pedig találsz telepítési segédleteket, de egy Pendrive-ra szükséged lesz, amit formatálnod kell majd.

(#22) satyátó válasza TrueGooner (#21) üzenetére


satyátó
tag

Igen a telepítést azt megoldanám, de nem találok olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni...

(#23) TrueGooner válasza satyátó (#22) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Én nem használok, de nézz szét itt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#24) satyátó válasza TrueGooner (#23) üzenetére


satyátó
tag

Köszi. Megpróbálom

(#25) Rhair


Rhair
csendes tag

Eddig se volt esélye a PES-nek, de olvasva a konkurencia újításait még ennyi se lesz. Én is offline szerettem a játékot, de most sokkal vonzóbb a másik játék. Rengeteg az újítás, ez meg egy demó lesz megjelnéskor? pff

(#26) Cs1csó válasza Rhair (#25) üzenetére


Cs1csó
félisten

Melyik patch-et használod? Én a SmokePatch-et.

(#27) satyátó válasza Cs1csó (#26) üzenetére


satyátó
tag

Ebben a patchben milyen újítások vannak?

(#28) Cs1csó válasza satyátó (#27) üzenetére


Cs1csó
félisten

Kattints a link-re és olvasd végig le van írva. Jelenleg a PES 17-18-19-20-21 támogatott náluk én a 21-hez készült patch-et használom ez annak a közvetlen linkje: [link]
röviden:
valós mezek, bajnokságok,arcok, keretek, reklámtáblák, logók, molinók, szurkolói hangok (apróság: magyar válogatottnál a magyar himnusz stb.)
A patch telepítése mellett még le kell szedni az kiegészítőket is, ezek elérhetőek a felső menü részen a PES 21-hez elkészült egy csomó bajnokság is.az SP21 EXPANSION név alatt érhető el.

(#29) TrueGooner válasza Rhair (#25) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Offline egyeltalán nem lesz esélye a PES-nek, mert 2022 előtt nem lesz offline része, a 9 csapatos mobil grafikás demót ne nevezzük annak. 😀

Azért mondom ezt, mert van egy interjú (egész pontosan ez: [link]), ahol elhangzik a következő állítás:

"While the core game engine is the same for console and mobile, we’re working to ensure the best gameplay experience on each platform,” he says. “[New-gen] consoles and high-performance PCs allow us to devote more resources to gameplay, so we’ve included a variety of elements that are not possible on mobile, such as 3D lawns, spectators’ realistic movement, cross-processing of moving kits, rich lighting, and motion blur. This is something that cannot be achieved on a mobile device."

Majd egy bekezdéssel később:

"Kimura stresses that some of these features will “not be included at the time of release” and will be “implemented in a future update”.

...Ha úgy értik, hogy megjelenésekor még 3D gyep sem lesz a játékban, akkor szerintem mindent elmondtak, és valóban egy mobiljátékkal nyitnak konzolon.

Igyekszem pozitív maradni, de napról-napra tesznek olyan nyilatkozatokat hogy égnek áll a hajam, és lassan kénytelen vagyok igazat adni a kételkedőknek.

Szerintem az UE5 motor eltolása okozza Nekik a legfőbb galibát, de miért nem tudják lekommunikálni ezt? Az pedig, hogy mkstmár hivatalos forrásból tudjuk, a "a játékmenet minden platformon megegyezik, csak grafikai különbségek lesznek", szintén aggodalomra ad okot, mert sosem láttam még konzol minőségű fizikát mobiljátékban. Szerintem (de nem értrk hozzá), nem lehetséges.

Másfelől a FIFA-val továbbra is ugyan az a problémám: Hiába lehet színezi a stadiont, és saját csapatot készíteni (ez egyébként PES-ben is megvolt, hogy egy alap PES kerettel indultál), de 3 meccs után unalomba fullad a játékmenet miatt.

Szar dolog a várakozás. 😀

(#30) VinoRosso válasza TrueGooner (#29) üzenetére


VinoRosso
veterán

Azt írják, hogy mobilon nem lesz elérhető az ami PC-n igen. Magyarul mobilon ultra lowban fog futni, míg PC-n ultra highban (már akinek). Kifejezetten hangsúlyozzák, hogy lebutítás csak mobilon lesz:

" We will make graphical adjustments to the mobile version but the next-generation graphics on consoles and PC will not be downgraded."

A grafika meg a legkevesebb egyébként. A legnagyobb baj az, hogy egy mocskos csaló agyonszkriptelt szar az egész online, és ez szerintem addig nem fog változni, amíg a Coinami csinálja a játékot, mert fejétől bűzlik a hal.
Még a kommunikációban is hazudnak, mert már a PES 21 is elég valószínű, hogy a tartalamaz egy béta verziós cross platfrom playt, csak nem mondják el. Másképpen nem tudom, hogy miként játszhatok online PC-n olyan ellenfelek ellen, akiknek olyan managerük van, ami csak és kizárólag a mobil verzióban elérhető? Nyilván sehogy máshogy, mint úgy, hogy az ellenfelem mobilról játszik...

(#31) bilon73 válasza VinoRosso (#30) üzenetére


bilon73
aktív tag

szerintem is mobilról szól.

főleg, mert twitteres qna-ban azt írták, eredetileg console-ra fejlesztettek.

(#32) Rhair válasza TrueGooner (#29) üzenetére


Rhair
csendes tag

Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek!

(#33) TrueGooner válasza Rhair (#32) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Azt nem is tudtam, hogy az EB is oda... Bár az új beállítottságuk miatt szerintem nem is nagyon volt küzdelem érte, elvégre a Free to Play MyClubba minek bármilyen sorozat licensze? Márpedig ez az új prioritás.

(#34) satyátó válasza Cs1csó (#28) üzenetére


satyátó
tag

Köszönöm. Esetleg az EB is benne van valamelyik patchban? Most szeretném megvenni a PES 21 et és sok infót szeretnék. Régebben ISS PRO ztam ps1en:) azota átpártoltam a FIFARA most megint vissza jövök PES re :) ja és ps4en játszanék vele.

[ Szerkesztve ]

(#35) Cs1csó válasza satyátó (#34) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ez a "patch" "mod" csak PC-re érhető el, és igazán jól eredeti játékkal működik. Amúgy olvasd el az oldalon mindent amit találsz és össze fog állni miről van szó, én sem egyik napról a másikra rázódtam bele ma már pikk-pakk megy a dolog: a letöltése, a telepítése, az esetleges beállítások stb.
pl. 1. a játék telepítése - ha Windows-t újratelepíted de a játék mondjuk egy másik meghajtón van akkor ugye elég a Steam könyvtárból betallózni megtalálja a korábbi telepítés fájljait és már kész is ez után érdemes futtatni először még a Patch telepítése nélkül szépen engedni, hogy lefrissítse magát majd jöhet a telepítése a patch-nek - egy csomó minden van hozzá van amit telepíteni kell van amit csak az adott helyre bemásolni nem bonyolult - ezután érdemes a SIDER.INI fájlt megnyitni sima txt fájl, majd ott a a játék net elérését tiltani - mert ha már telepítetted a patch-et akkor utána bezavar ha erre ráfrissít persze le van írva, hogy ha megint online akarsz játszani, akkor hogy kell deaktiválni a patch-et és az alap játék lesz akkor elérhető majd utána megint lehet a patch-et aktiválni és blokkolni a netet - ami nagyon hasznos mert sokszor jön valami tök fölösleges frissítés ami telibexarja az egészet amit addig beállítottam.
Mivel én kizárólag offline master league-t játszom ezért nekem ez így jó.

(#36) satyátó válasza Cs1csó (#35) üzenetére


satyátó
tag

Valamit kell találjak ps4 re. Igazából friss igazolások, csapat nevek ,logók , stadionok , mezek , arcok. Ezek érdekelének.... Addig meg sem veszem a játékot míg ezek meg sincsenek pendriveon

(#37) koppasz1986 válasza VinoRosso (#30) üzenetére


koppasz1986
tag

Ez a manager dolog nekem is feltűnt... nem egy olyan jatékossal játszottam aki 3 csatárral nyomta, első perctől olyan managert akartam én is, de sosem volt a kínálatba pedig szinte minden nap figyeltem

(#38) bilon73 válasza koppasz1986 (#37) üzenetére


bilon73
aktív tag

anno én is akartam klopp 3csatárost, de az csak annak volt, aki early accesben vette meg.
utána nem is tették vissza.

volt még hébe-hóba 3 csatáros manager, de nagyon ki kellett fogni. (valami 3 vagy 5 védősnél)

amúgy ez igen geciség volt, és tényleg nagy lucky volt, aki talált.
(remélem az ilyeneket akarják kivenni az újból....)

szóval szerintem nem a mobilosok tolták a többiek ellen :)

(#39) bilon73


bilon73
aktív tag

a gamescomon (aug 25-27) jönnek új infok.

(#40) VinoRosso válasza bilon73 (#38) üzenetére


VinoRosso
veterán

Szinte biztos, hogy mobilosok voltak, nem csak ezzel a 3 csatáros dologgal volt így (én is akartam amúgy).

Mindig megnézem, hogy az ellenfelem milyen taktikával játszik, mert ahhoz választok én is taktikát, és szinte minden nap van olyan, akinek az edzőjét nem találom sehol google-al, kizárólag YT-on van róla videó és az mind mobile.

Előbányásztam az előzményekből amire mostanában rákerestem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(#41) hadam98


hadam98
senior tag

Elvileg még a hónapban bemutatják jobban a játékot. Kipróbáltam a Genshin Impact játékot PS5 konzolon ami egy mobil játék. Szerintem nem kell aggódni. Brutális mennyire szép egy mobil játék konzolon. Szerintem ezek után hasonló lesz a PES is és nem kell csalódni. Az eddigi bemutató meg szerintem arra ment ki, hogy ezt az utat követik és egy rövidke bemutató volt.

(#42) TrueGooner válasza hadam98 (#41) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Nehéz jelenleg ezt az egészet elképzelni, még akkor is, ha van egy Fortnite vagy egy Genshin, amelyek mind gyönyörek konzolon. De valamiért, nem tudom miért, egy futball játék más. Grafikailag toppon lesz, amúgy ettől én sem tartok (max koppanok egy nagyot :D ), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell. :D

[ Szerkesztve ]

(#43) hadam98 válasza TrueGooner (#42) üzenetére


hadam98
senior tag

Ma jön az előzetes, kiváncsi leszek.

(#44) TrueGooner válasza hadam98 (#43) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Igen, nem tudom honnan volt a fejemben a 25.-e... Pedig valahol biztos olvastam. De ja, ma este érkezik, tweetben is megerősítették.

OFF:
Egyébként bejelentettek egy totálisan új foci szimulációt is, UFL néven. Semmit sem tudni még róla, de kíváncsi vagyok erre is.

joinufl

[ Szerkesztve ]

(#45) VinoRosso válasza TrueGooner (#44) üzenetére


VinoRosso
veterán

Na, talán valaki megunta ezt a két hulladékot, és csinál végre egy korrekt játékot.

(#46) ROBREGGAE


ROBREGGAE
tag

Kinek mi a véleménye a trailer alapján? Az enyém olyan csapongó. :D

(#47) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#46) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Képtelenség megítélni még mindig a gamet... Részemről semmi extra, ki kell próbálni, de egyeltalán nem kapott el a hype, a vágy, hogy jelenjen már meg, mert ez olyan kurva jó... Semmi. Látványban nulla fejlődés, trailer alapján animációkban visszalépés...

(#48) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#47) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Nekem konkrétan elég tré, csak nem merem hangosan kimondani még... Lehet ez az ára, hogy nem kell megvenni a játékot. Jobb volt az úgy ahogy régen, legalább offline tartalmat is kapott az ember hozzá rögtön.

Amennyiben nem esne nehezemre átállni a Fifára, a látottak alapján simán váltanék. Amit elég gáz így kijelentenem, de lehet igazam lesz...

(#49) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#48) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Ami engem illet, kb 1 hónapja FIFA karrierezek, és bár sok dologban (tárgyalások, átláthatóság, praktikák, edzés), élvezetesebb a FIFA, meccseket fél szezon után alig van kedvem játszani, márpedig ez lenne a lényeg.

Én tanácstalan vagyok. Nem akarok fifázni, de ez a PES gyengének tűnik. Viszont FIFA-zni ennek ellenére sem akarok, mert nem élvezem.

Ez az UFL lehet még érdekes, de arról egy CGI felvételen túl semmit sem láttunk még, szóval... ja... várunk tovább az első próbáig.

(#50) Marky18 válasza ROBREGGAE (#46) üzenetére


Marky18
aktív tag

Tovabbra se latok fejlodest a kiadott alfa verziohoz kepest, ugyanaz az arkad mobil hulladek.
2-3 nap eselyt adok neki, mert ingyenes, aztan atterek a FIFA-ra.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.