Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Múltkorában már írtam azzal kapcsolatban hogy monitorra is szeretném rákötni a PS4et.
Egyelőre még nem szereztem HDMI elosztót, így marad a ki-be dugdosás. Egy darabig megteszi. Viszont kérdés.
A jelenlegi monitorom nem tud 4K-t, csak 1440p-t. Ezt a felbontást használom PC-hez, az jó is úgy.
Váltani a monitoron szoktam, egész egyszerűen átváltom DP portról HDMI-re, ami oké, de ez így elég? Nem kell valamit variálnom? Mármint a PS pro nem tud 2K jelet küldeni tudtommal, de a monitor átáll ilyenkor 1080p-re vagy számíthatok valamiféle torzításra? Kell valamit valahol állítanom, vagy a technika megoldja magának? -
pethYeti
addikt
Summer sale meddig tart?
-
wolf13
őstag
Tom Clancy's The Division 2: Gamescom 2018 Official Gameplay
Jó lenne tudni, kap-e magyar lokalizációt.
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Volt már vkinek olyan hogy automatikusra volt állítva a plus előfizetés megvásárlása ha lejár és úgy meghosszabbította egy évvel hogy a kártyán nincs is pénz ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Devil May Cry V - Március 8.
-
tuki2200
senior tag
-
rumkola
nagyúr
válasz
Peace #161672 üzenetére
Az első 3 Uncharted-et 3x játszottam végig, utoljára pár hónapja, mielőtt a PS4-et megvettem.
Nekem a 4. rész már semmi újat nem adott (grafikailag sem), és nem is ütött semekkorát. Ha nem látom milyen gép van a TV alatt, simán elhiszem, hogy a 3. DLC-je.
Az viszont tény, hogy jelenleg generációban is a TOP 5ben van kb. a 4. rész. -
penge111
addikt
válasz
Krissz1983 #161666 üzenetére
Uncharted Lost Legacy, The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn, Beyond Two Souls, Heavy Rain, Ditroit Became Human, Bloodborne, Shadow of Colossus csak pár hatalmas exclusive cím, el leszel pár hónapig
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott Sekiro: Shadow Die Twice gameplay (Lehet törlik majd)
-
Peace
nagyúr
válasz
Akkor Te is trükkösen a negyedik résszel kezdtél, szép mondhatom!!! Rajtam kívül senki nem szopatja magát azzal, hogy az elsőtől kezdi a szériát?!!
-
x4matyee1986
csendes tag
válasz
Szerintem a heavy rain és a beyond two souls is kihagyhatatlan. Engem beszippantott mindkettő.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Krissz1983 #161664 üzenetére
Ez különösen szép annak tükrében mekkora szitokszó az a játék abban a táborban
Csak így tovább, próbáld ki a többi lesajnált gagyi exluzívot is, nem fogod megbánni -
Peace
nagyúr
válasz
Krissz1983 #161664 üzenetére
De nem az első részt gondolom.
-
Krissz1983
aktív tag
3 hete van ps4 itthon előtte a zöld táborban voltam.
Most fejeztem be az Unchartredet.
Azt a k@rva mindenkit mekorra játék basszus. 😂😂😂
Örökké ps-es leszek 👍🏻😂 -
Xaels
félisten
Beújítottam a Titanfall 2-t. Gyerekek, technikailag sajnos érezni, hogy nem top csapat a respawn bár cserébe azért kellemesen pörög az fps, de a játékmenet zseniális.
A robotharc így kampány szinten nagyon adja.Kifejezetten jól át ültették ezt a PoPWW időmanipulálós részt. Úgy néz ki tartja magát az utolsó dátumhoz a Neocore és a héten jön a Warhammer 40K Inquisitor Martyr [link]
-
Bencus88
nagyúr
oh köszi szépen!
-
wolf13
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest