Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13136) F.B.I. válasza LaptopSystem (#13127) üzenetére


F.B.I.
veterán

Elég minőségi ingyen játékokat adnak a PS+-hoz. Ha csak a Warframe, Warthunder játékokat nézzük (persze PC-én is ingyenes) nálam már döntött. Nagyon minőségi játékok, korlátlan játékidővel. A multik egyformák (barátomnak XO van) nem láttam nagy különbséget a két gép között, játék közben, persze ha pixelt akarok elemezni, akkor biztos megfigyelhető (nem érdekel). Autóverseny itt nincs (még), a Forza 5 nagyon szép de nem nyújt akkora kihívást, mint a 4. vagy egy GT6.
Az XO nekem nagyon halk de nagy, külön a táp (aki nem hordozza, annál nem érdekes, én vagy, hogy viszem a gépet) és egy kicsit bonyolultabb a menü, szokni kellene, a PS4 menü, egyszerű, mint a faék, party chat már jól működik itt is.

Egyetlen dolog miatt választanám az XO-t: a joy...nagyon hamar vége a DS4-nek, 6 óra és ülhetsz a gép előtt a kábel végén (ez sem érdekel, 1 méterre van a gép).

Sony volt a kezdetektől, de a multi élményt és a barátokat a 360 hozta el, 2006 óta. Többen átmentünk egy kis időre PS3-ra multizni de a chat hiánya miatt, gondot okozott, ezért visszatértünk de most mindenki PS4-t vett.
Európában, több eladott PS4 van, ami azoknak, akik multiznak, előnyt jelent, többet nyomhatod, kisebb laggal, net problémával (BF4-nél nem igaz) :DDD , valamint bízok a Sonyban és az exkluzív címekben, a multinál lényegtelen.

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.