Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla P4 játékra avagy az GTX1080 8Gb ultra mini
- [Re:] [ollie:] Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Mr Dini:] 24 órán keresztül programoztam
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
oriic
HÁZIGAZDA
További információk a BlizzCon nyitó konferencia után!
(November 11. 19:00)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

Dr. Akula
nagyúr
Addig reménykedjünk hogy valóban lesz ilyesmi bejelentve, nem csak mi álmodjuk.

oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn

reelc
addikt
Az lesz a legrosszabb, ha bejelentés után is csak álom marad egy normális Diablo.
(#3) oriic: Köszi!
Akkor ezek az elterjesztett pdf-ben nem szereplő kivágott oldalak, ami pdf-re épül a Lilithes szivárgás.
[ Szerkesztve ]

Dr. Akula
nagyúr
pletykálnak még a Diablo 2 felújított változatáról
Ez se lenne rossz, feltéve hogy a classic (1.06b és előtte) is játszható lenne, nem csak a LOD.
Egy darabig működött a 800x600 patch, de asszem csak Win98 alatt, de ma már az se elég sokmindenre.
(#3) oriic: Remélem ez eredeti blizzardos, nem fan made.
[ Szerkesztve ]

sith7
nagyúr
Visszatalálós hsz ...
hogy visszataláljak, ha másfél év múlva megjelenik
szerk.
A D3 topic neve arab számmal van, ez miért lett l'ómai négyes ?
[ Szerkesztve ]

reelc
addikt
" l'ómai"
Gondolom mert ők adták.
Ahogyan a vízvezetéket, stb.
(#8) Sirandrish

Sirandrish
legenda
Pont meg akartam nyitni a topikot, de akkor nem kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Hunt3r22
őstag
Mintha valahol olvastam volna, varázsló, barbár és druida karakterek "szivárogtak ki".
Kíváncsi leszek mennyire fog Diablo 2-re hasonlítani...
Xr

sith7
nagyúr
remélem minél jobban

Dr. Akula
nagyúr
Remélem hogy nem sokban, inkább újítanak rajta. A magam részéről elférne egy gesztus alapú hardrendszer (pl. rúnákat kéne rajzolni egérrel a varázsláshoz), hogy ne csak a bal klikket kelljen szanaszéjjel ütni, hanem legyen benne némi kihívás is (az nem az hogy mindenki immunis rád aki szembejön, az csak sima szivatás). Ugyan a Diablo sorozatnak sosem volt erőssége a grafika (a Dio2 már eleve jöhetett volna 3D-ben, ahogy előtte a Darkstone, és a 640x480 se volt már akkor se a felbontások csúcsa), de nem ártana ha ebben is tudnának előremutatót alkotni, pl. raytracinget belerakni. Ha jó a játék úgyis évekig használatban marad, majd felzárkózik hozzá a hardver.
[ Szerkesztve ]

mpierre
veterán
Erre kíváncsi leszek...
#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Asus Xonar D2/PM hangkártya eladó #### Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

DaveNo1
veterán
Na kíváncsi vagyok mi lesz ebből, már másfél éve nem játszok semmilyen Blizzard játékkal, ezzel még vissza tudnak csábítani ha jó lesz
You are not prepared.

Ellia
addikt
Raytracing előremutató? Csak egy alkalmazható render technológia.
Újítani ebben a műfajban nem igazán lehet, jót alkotni viszont igen amit viszont nagyon nehéz összehozni. Reménykedek, hátha kapunk valami jó dolgot

Dr. Akula
nagyúr
Igen, grafikailag előremutató. Csak hardverigényes, ennyi a baja.

skitzoo
senior tag
Hát ez a Cinematic Trailer odavágott rendesen.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"

ƵøŁĭ
veterán
Hát ez a gameplay....
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

savior
őstag
Kicsit horrorisztikus volt a video.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

mpierre
veterán
B@szki. Rég láttam ilyen jó cinematic trailer-t.
#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Asus Xonar D2/PM hangkártya eladó #### Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

skitzoo
senior tag
Ott volt. És hát.. mikortól lehet elővásárolni?
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"

sith7
nagyúr
Nagyon jó volt

savior
őstag
Mit szoltok a gameplayhez?
Remelem nem lesz nagy a gepigenye.

Fitzgerald
veterán
Bejön a látvány eléggé. Nyilván nem ez lesz a legszebb játék a piacon (ahogy egyik Diablo sem volt az a maga korában), de jóval sötétebbnek, elborultabbnak tűnik, mint a 3. Kicsit olyan, mintha a 2 és a 3 keveréke lenne.
[ Szerkesztve ]

Bencus88
nagyúr
Nekem leesett az állam Jól fordítottam, hogy mától lehet játszani a demoval? minden platformon?

reelc
addikt
A videóik eddig is jók voltak.
Ha jól vettem ki abból amit mondott, kemény meló volt egy demót összedobni, szóval igen sok munka van a játékkal.
Később kiderül milyen rendszerű is lesz.
(#25) Ripper03: Demo ott helyben van.
A felsorolt platformok: azokon várható a játék.
(#30) ƵøŁĭ : Nem.
[ Szerkesztve ]

dante3
addikt
Megvettek kilóra, és azt mondta a csóka, hogy az egész világot bejárhatjuk, eddig csak morzsákat láttunk.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

mpierre
veterán
Háááát, így elsőre még nem t'om... mit. Érdekes. Engem a sacred 2-re emlékeztet.

Piistii
tag
na ez tuti vétel lesz nagyon jó volt a gameplay remélem nagy világ lesz ( a lovaglás miatt gondolom az lesz )
[ Szerkesztve ]

ƵøŁĭ
veterán
Én is úgy értettem.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

Ellia
addikt
Érezhetően sokat vettek kölcsön a konkurenciától, ami nem feltétlenül baj persze. 3 kaszt nekem egyelőre elég kevés elsőre. Amúgy tetszetős.

sith7
nagyúr
be is f@snék

Bazsi1987
őstag
Mivel generáció váltás előtt állunk, és jön ki Ps4-re és xbox onera nem lehet hosszú idő.... 💪

Szeszkazán
senior tag
Sokat vettek a Lost Arktól is , nos a nagy kérdés ott a demo már , ez azt jelenti jövőre jön a beta??? Engem kilóra meg vettek

reelc
addikt
Demo ott helyben van.
A felsorolt platformok: azokon várható a játék.
Ne azt értse már mindenki, amit szeretne hallani!
(#35) Szeszkazán: azt mondta nagy meló volt a demó, nem hiszem, hogy jövőre béta lesz. Szerintem 2021-ben jön ki, és miért lenne béta előtte?
Az animációk jók, szokás szerint, a gameplay: valóban hasonlót lehetett már látni, ami nem baj.
Nem igazán izgatott fel eddig, a 3 kaszt amit tudni lehet, és a sötétebb hangulat, grafika.
Majd jönnek még infók, kiderül milyen is lesz a játék.
[ Szerkesztve ]

skitzoo
senior tag
Én már rénéztem azért Battle-neten. Sajnos még nincs ott a játék.

Cadal
őstag

sith7
nagyúr
én értettem ...

Hunt3r22
őstag
3 kaszt lesz csak?
Paladin, assassin, necro, amazon... remélem nem.
Xr

Piistii
tag
biztos később jelentik be a többit meg kell valamit hagyni a kieg-re is

savior
őstag
A D1-ben is csak 3 kaszt volt.

Ellia
addikt
*DLC-re

Sirandrish
legenda
Hol a BUY IT gomb?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Kicsimix
őstag

Piistii
tag
Kár hogy nem jelentették be hogy Epic Store exkluzív

savior
őstag
Ha jol lattam az egyik bossbol 2 leg is kiesett.

sittes79
addikt
Ha ps4 és xbox one akkor szerintem logikus hogy jövőre jön.

Sirandrish
legenda
A Trailer végén is látható D4 logót nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni? Kéne háttérnek