Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77901) csizo13 válasza Cobra652 (#77896) üzenetére


csizo13
tag

Igen, sajnos nem néztem utána én sem, hogy ez egy online rpg, azt hittem egy rendes, normális játék.
Ezt valahogy nem is tolták az ember arcába az óriás reklámozás közben, ezért is nehezen elfogadható maga a játék, mert teljesen másra számítottam, mint amivel neki álltam lövöldözni.
Érdekes is lehetne, csak valahogy mégsem az, az összes előttem felsorolt indokok miatt egyszerre.

77899 crue Nem a fejlődéssel, taktikázással van gond, hanem a bézbóz alakokkal pl., ez milyen taktika? És minden más, ami negatívumot felsorolta korábban. Pozitív, hogy végre megjelenik, nem kell rá várni és van, aki ennek nagyon örül.

[ Szerkesztve ]

(#77902) andro93 válasza kovacsroli (#77894) üzenetére


andro93
aktív tag

Imádom, mikor valaki ráguglizik egy wikipédiás cikkre, és szentírásnak veszi. :DDD
Az MMORPG röviden, tömören olyan játék, amely szerepjátékos elemeket (értsd, karakterfejlesztés, gearelődés, szintlépés stb) tartalmaz, állandó internetkapcsolatot igényel, illetve javarészt más játékosokkal vállvetve játszol. De hogy ezt miért írtam le, nem tudom, valószínűleg csak trollkodsz.

(#77903) oriic válasza andro93 (#77902) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

+ahogy a nevében is benne van tömeges játékosokról szól.

Live-Die-Respawn

(#77904) andro93 válasza Madwe (#77859) üzenetére


andro93
aktív tag

A Jubinál sajnos ahhoz értenek a legjobban, hogyan kell minimális energiabefektetéssel a lehető legnagyobb profitot termelni. Összeraknak egy jó open world játékmenetet, lásd AC, Far Cry 3, Watch dogs, majd a továbbiakban csak a környezetet/korszakokat rotálják, illetve minimális újításokat tesznek bele.

Az összes játékukban van egy fősztori, a többi meg kb a gép által random generált gyűjtögetnivaló.
Gondolkoztam, hogy beszerezzem-e a FC Primalt, de annak idején a FC3-at is eluntam a felénél a repetitív játékmenet miatt, a 4-et havernál próbáltam ki 10 perc erejéig, most meg olvasom a teszteket, hogy ugyanazokból a játékelemekből építkezik, mint az előző kettő is. Középszerű sztori, a környezet érdekes, de megint ugyanazt csináljam, nyúzzam meg az állatokat, hogy legyárthassam a nagyobb bukszát, tegezt stb, foglaljam tucatszám az őrposztokat, tábortüzeket, kösz Ubi, de inkább kihagyom.

De ha az emberek megveszik, a profit jön belőle, akkor nem is fogják másként csinálni, és ezért nem is hibáztathatom őket. Ők is nyilván a pénz végett csinálják. Nem én vagyon a célközönségük, de eddig is megvoltam teljesen jól Ubi játékok nélkül, ezután sem lesz ez másképp. Akik meg szeretik ezeket a fajta játékokat, azok amúgy sem kívánnak drasztikus változást, mindig csak egy minimális újdonságot.

Ami viszont már inkább zavaró, az az emberek folyamatos megtévesztése a grafikáról. A Division szimplán úgy néz ki, mint valami okádék, bocs a kifejezésért, de amit művelnek, az vicc. Az új Ghost Reconnál is kidobnak egy olyan gameplay trailert, hogy az ember eldobja az agyát a grafika láttán, de nincs az az Isten, hogy ez így nézzen ki a végleges változatban, szépen lassan le lesz butítva Watch Dogs/Division szintre.
A generáció előtt, illetve az elején érthető volt ,hogy páran benézték a next gen konzolok teljesítményét, így járt a CD Projekt Red is a Witcherrel, de a Ubi a FC3 óta folyamat ezt játssza, valószínűleg csak marketing fogásról van szó a Ghost Reconnál is.

Ez kicsit hosszúra nyúlt írás lett, de ki kellett adnom magamból. :D

[ Szerkesztve ]

(#77905) #45378816 válasza Cobra652 (#77893) üzenetére


#45378816
törölt tag

Én ezért váltottam és adtam el a gépem cakkum pakk! Pedig bitang jó gép volt, több száz eredeti játékkal, de rájöttem mit sem ér az egész, ha más player nem úgy játszik, ahogy az meg lett írva, hanem moddol, hack-el etc...
Nagyon, nagyon nem bántam meg a váltást és bár nekem a cod volt, ami meghozta ezt a döntést. (kár hogy nem az mkx, amikor még megjelenés előtt válthattam volna, de nem tettem....)
Szóval, aki nem látja be, hogy egy konzol az, ami játékra lett kitalálva, az vagy nem próbálta ki ezt a "világot" vagy hazudik.
Két ismerősöm december óta be sem kapcsolta a gépét játék miatt, max net, azt is inkább telón intézik vagy ps4-en.
Egy negatívum viszont van, nem minden game ad 60fps-t és kevés a co-op tartalom szerintem illetve sok játékot játszanék/vennék ps4-re is, ami például ps3-ra van csak. (nyilván üzlet áll a háttérben, de reménykedem) :)

(#77906) dilipok válasza andro93 (#77904) üzenetére


dilipok
veterán

van igazsag abban amit irsz, de azert okadeknak nevezni egy pottyet tulzasnak tartom. A tobbivel nagyjabol egyetertek.

AdeX: errol meg az a velemenyem, h a ketto jol megfer egymas mellett ;)

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#77907) LeventeV


LeventeV
senior tag

Debreceni kolléga van köztünk?

(#77908) sting2


sting2
addikt

Most vettem csak észre, hogy a válaszaim és a nekem írt válaszok nem jelennek meg a fórum folyamban.
Pontosabban, én nem látom őket ha a Sz.gépen nézem.
Telefonról görgetve, látom...
:Y

Mi van?.....

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#77909) #45378816 válasza dilipok (#77906) üzenetére


#45378816
törölt tag

Jó, jó lehet kicsit túloztam... :U

(#77910) andro93 válasza dilipok (#77906) üzenetére


andro93
aktív tag

Ha összehasonlítom a 2013-as E3 gameplayjel, ég és föld a különbség. A környezet tényleg részletes, már ami a tereptárgyakat, illetve azok sokaságát illeti, de a low res texturák kiszúrják az ember szemét, mintha egy évekkel ezelőtti játékkal játszanék.

[ Szerkesztve ]

(#77911) dilipok válasza andro93 (#77910) üzenetére


dilipok
veterán

igen, igazad van, de tovabbra is tartom, h tulzas amit irsz. Evekkel ezelotti jatek... mindjart kiderul, h egy c64-es jatek is jobb grafikaval rendelkezett ;]

(ha gonosz lennek, megkernelek, h mutass mar egy evekkel ezelotti jatekot, ami hasonlo felepitesu, es igy (ha nem jobban) nezett ki... ;] )

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#77912) marilllyo válasza dilipok (#77911) üzenetére


marilllyo
veterán

Witcher 3 szerintem szebb. Legalábbis az összkép.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#77913) dilipok válasza marilllyo (#77912) üzenetére


dilipok
veterán

de az egy "evekkel ezelotti" jatek? :F (nem mellesleg egyetertek, raadasul a pc verziohoz volt mindkettobol szerencsem, ultra beallitason :B )

most komolyan, mint mondtam, nagyjabol egyetertek a velemennyel, a mocskos kapitalizmus mar csak ilyen :DDD csak a szerintem eros tulzasra kaptam fel a fejem. De aztan lehet majd mindjart kiszurjak a szemem egy evekkel ezelotti szebb jatekkal. Ez is benne van a pakliban.

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#77914) andro93 válasza dilipok (#77911) üzenetére


andro93
aktív tag

Mint mondottam volt, a környezet geometriailag rendben van, rengeteg a tereptárgy, és egészen részletgazdagon ki vannak dolgozva a különböző helyszínek, de az effektek, és a textúrák közel nem a ma elvárható színvonalat hozzák számomra. Hasonló felépítésű játék te is tudod, hogy nem sok van, a WD szintén ubi fejlesztés, azt ne keverjük ide, de ha pl összehasonlítom a pc-s Gta 4 textúráival, nem sok különbséget vélek felfedezni. Az effektek, a rombolhatóság is le lettek butítva.
A 2013-as gameplay vége fele pl. amikor meglőtték a szellőzőt, a golyó helyén izzott a fém egy ideig, a reklámtáblán ütött lyukakon átszűrődött a napfény, a csatornából felszálló gőz gyönyörűen nézett ki, a kocsik ablakain rendes 3d lyukakat ütöttek a golyók, nem csak textúra szinten, a kerekeiket ki lehetett lőni, leszakadt a lökhárító, a meglőtt festékesdobozokból kifröccsent a festék, és még sorolhatnám.
Érdemes végignézni ezt a 3 és fél perces videót, jól láthatóak a különbségek a 3 bemutatott E3 gameplay között. Most meg ha kilövöd a lámpát, 5 sec múlva felgyullad.

Bárki bármit mond, nekem ez a játék nagy csalódás, bár nem vártam az elmúlt években, amikor megnéztem az E3 gameplayeket, azért fel-felcsigázott, de a béta alapján egyszerűen csalódás, ez van. Biztos lesznek sokan, akiknek meg gyönyörű lesz, és nagy élménnyel játszanak majd vele.

(#77913) dilipok: helyesbítem az előző kommentem: Helyenként idézi egy évekkel ezelőtti játék grafikáját. Pl a textúrák, szintjén. A karaktergenerálásnál is részletszegénynek találtam a karakterek kidolgozását.

[ Szerkesztve ]

(#77916) dilipok válasza andro93 (#77914) üzenetére


dilipok
veterán

no offense, de en nem a promo video es a jelenlegi grafika kozti kulonbseget vitattam... direkt megneztem, hatha nem jol emlekszem, de nekem meg az addonokkal turbozott verzio sincs kozel grafikailag (csak h ne a levegobe beszeljek [link])
Es igen, pont azert mondtam, h mutass hasonlot, mert nem sok van. Igy nem is tudom, h mire a nagy felhaborodas :B (csak az igert vs valos gameplay miatt lehet itt felhaborodni, de azt meg mint mondtam, eddig sem vitattam, es egyetertek a velemenyeddel)

Ahha, igy mar mas :DDD bar butasag lenne egy-egy reszletet csak kiragadni az osszkepbol. Nem emiatt az egy-ket gyengebb minosegu textura miatt nem latszik bevaltani az igereteket a jatek :(

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#77917) NomadND1


NomadND1
senior tag

Sziasztok!

Létrehoztam a játék platform független rajongói oldalát.
Azóta az oldalon egy kisebb csapat dolgozik, hogy egyre több és több
információ kerüljön fel a játékról és magyarországi közösségről.

PM-ben nyugodtan keressetek meg ötletekkel, tartalmi kérésekkel, mert az oldal a közösségnek épül, de bármilyen (negatív, pozitív) visszajelzést megköszönök!

Az oldalt ide kattintva éritek el

Változások:
- Wiki hozzáadva (40%)
- Magyarosítás 100%
- Apró módosítások az oldal kinézetében
- Frakciók oldal újratervezve
- Ügynökök oldal átnevezve Ügynökségekre
- Apró változás a DarkZone oldalon

Tervezett változások:
- Wiki 100%-ra növelése (fegyverek, felszerelések)
- Galéria tesztüzem
- Hírek oldal létrehozása
- Kapcsolat oldal létrehozása
- Frakcióknál a platformok és taglétszám feltüntetése

(#77918) andro93 válasza dilipok (#77916) üzenetére


andro93
aktív tag

Mindegy is, amúgy sincs túl sok időm játszani, csomó játékkal is még elmaradásban vagyok, aztán jön a tavasszal Heavy Rain, Uncharted 4, Mirrors Edge, megvettem a Batmant is, Dark Souls 4. Lesz mivel játszani szabadidőben. :D

[ Szerkesztve ]

(#77919) gyuribácsi88

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#77920) Adam_Shepard válasza oriic (#77915) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Juhhuuu

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#77921) kovacsroli válasza andro93 (#77902) üzenetére


kovacsroli
senior tag

A Révai lexikonban hiába kerestem volna. Nem trollkodok, egyszerűen csak nem tudtam mit jelent ez a kifejezés.

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#77922) MixY


MixY
tag

Sziasztok!
Több kérdéssel is fordulnék hozzátok, mindegyik más témakör. :D

1. Ha letörlök egy játékot, akkor, ha később újra felrakom meg lesz az összes mentésem és trófeám? (a trófea az gondolom, de a mentésben nem vagyok biztos).

2. A The Last Of Us-ban végigjátszás után, ha még össze akarom gyűjteni a kimaradt medálokat, artifact-okat stb., akkor elég csak a chapterekre visszamenni és már csak a hátramaradt cuccok lesznek ott?

3. Milyen játékok vannak, amit ha ki akarok platinázni, nem kell hozzá PS Plus, tehát nincs multis trophy benne? Nem vagyok trophy b*zi, egy platinám sincs, csak pusztán érdekel :D. (2 hónapja van meg a PS, speciel a Dishonored volt az 1. játékom, ahhoz még 1 trophy kell és egyikhez se kell multi)

Köszi előre is! :)

[ Szerkesztve ]

(#77923) Tatyla válasza andro93 (#77918) üzenetére


Tatyla
őstag

Egyelőre maradjunk a Dark Souls 3-nál

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#77924) andro93 válasza Tatyla (#77923) üzenetére


andro93
aktív tag

Elírtam. :)

(#77925) james001 válasza gyuribácsi88 (#77919) üzenetére


james001
veterán

Várható volt. :) PC-n játszottam vele,jó kis játék,jöhet :K

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#77926) pitama


pitama
tag

Sziasztok,

nem rég csatlakoztam a csapatba ( :C ), imádom a konzolt, de lenne 1 kérdésem. Olvastam, hogy nem ajánlott állítva használni a ps-t. Ez azért van mert állítva nem kap elég levegőt? Falra szerelve használja valaki?

Köszi

(#77927) csizo13 válasza pitama (#77926) üzenetére


csizo13
tag

2 éve állítva használom, bármi nélkül.

(#77928) tothl válasza pitama (#77926) üzenetére


tothl
addikt

Van aki szerint fektetve nem ajánlott.. :D

(#77929) #99469312


#99469312
törölt tag

Sziasztok!
Olyan problémám van a nettel (wi-fi), hogy ha elindítom a Project CARS-t, le vannak lakatolva az online részhez tartozó menüpontok. Ha csinálok internet tesztet, akkor A PSN-nél faild jön ki (ezzel a hibakóddal: CE-33987-0), de ha kilépek a játékból és csinálok megint egy tesztet, akkor jó minden. A World of Tanks szintén működik. Aztán kipróbáltam kábellel a netet, így jó is, de a teszt alatt ez a szöveg fogad: "The router in use might not support IP packet fragmentation, and some network features of the PS4 might be restricted. For details, contact the router manufacturer."
A kérdés,hogy a routercsere megoldja-e a problémát, vagy egyéb ötletek?

(#77930) pitama válasza csizo13 (#77927) üzenetére


pitama
tag

Mennyivel hangosabb így, mint fektetve?

(#77931) EczkE válasza gyuribácsi88 (#77919) üzenetére


EczkE
addikt

Varhato volt, a masik kettonek eselye se volt. :DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#77932) gyuribácsi88 válasza Tatyla (#77923) üzenetére

Maradjunk ;] :DDD Csak jöjjön már :))

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#77933) #45378816


#45378816
törölt tag

Valaki használ "tapétát" a ps4-re?
Mennyire teszi tönkre a gépet, már ha tud benne kárt okozni illetve a kontroller szétszedése egy esetleges új burkolat miatt garancia vesztéssel járhat?

adam1844: Én a DMZ-be megadtam a ps-em ip címét, igaz nálam a codbo3-nál volt lag dögivel, azért, de érzem, hogy jobban biztosítja a kapcsolatomat így a gép. Próbáld meg hátha segít valamit. ;)
(setting-nél keresgéld a konzol ip címét, a DMZ-t pedig a router-ben találod)

[ Szerkesztve ]

(#77934) A`rpi válasza MixY (#77922) üzenetére


A`rpi
addikt

1. Ha letörlök egy játékot, akkor, ha később újra felrakom meg lesz az összes mentésem és trófeám? (a trófea az gondolom, de a mentésben nem vagyok biztos).

Trófeáid akkor lesznek meg ha azokat feltöltöd, internetkapcsolat esetén ez automatikus, de ha offline játszol, és törlöd a fiókod, akkor úsznak a trófeák, ha nem kerülnek fel a webes adatbázisba.

Ha a játékmentésed nem törlöd le a gépről,
akkor tudod folytatni elvégre erre hivatott nem? :)

2. A The Last Of Us-ban végigjátszás után, ha még össze akarom gyűjteni a kimaradt medálokat, artifact-okat stb., akkor elég csak a chapterekre visszamenni és már csak a hátramaradt cuccok lesznek ott?

Trófeás és játékspecifikus kérdésekre a legegyszerűbb ha nézel
trófea "leírást" "Trophy Guide".

Ezek a leírások kitérnek minden főbb dologra ami szükséges a platimumhoz.

3. Milyen játékok vannak, amit ha ki akarok platinázni, nem kell hozzá PS Plus, tehát nincs multis trophy benne? Nem vagyok trophy b*zi, egy platinám sincs, csak pusztán érdekel :D.

ps4 single player only games

Vagy a fentebb leírt metódus, nézel trophy guide-ot, ha van benne online trófea akkor azt értelemszerűen offline nem tudod platinázni.

[ Szerkesztve ]

(#77935) Madwe válasza #99469312 (#77929) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ez azért lehet, mert az online játékhoz kell ps+ előfizetés. (13-15k egy évre, havonta kapsz cserébe 2 ingyenes játékot+ online vásárlásnál kedvezményeket.)
A wot azért megy online, mert az free2play, s azokhoz nem kell ps+ az online mókához.

Ha van ps+od, akkor valóban router gond lehet, milyen tipusúd van?

[ Szerkesztve ]

(#77936) #45378816 válasza Madwe (#77935) üzenetére


#45378816
törölt tag

Őőőő bocsi, hogy belekontárkodom, de ez biztos?
Szerintem nem ps+ probléma lesz.

(#77937) #99469312 válasza Madwe (#77935) üzenetére


#99469312
törölt tag

Van ps+, idáig rendben is volt. Ma kezdte ezt csinálni...
Szolgáltató által adott router

[ Szerkesztve ]

(#77938) #45378816 válasza #99469312 (#77937) üzenetére


#45378816
törölt tag

Kábelesen nézz egy tesztet, ha type2 és hozza az általad fizetett sebességet, akkor lehet a wifi lesz problémás.

(#77939) #99469312 válasza #45378816 (#77938) üzenetére


#99469312
törölt tag

Kábellel működik rendesen.

(#77940) Madwe válasza #99469312 (#77939) üzenetére


Madwe
nagyúr

Milyen routerről van szó pontosan?

(#77941) #99469312 válasza Madwe (#77940) üzenetére


#99469312
törölt tag

Home Station ADSL BHS-RTA

(#77942) #45378816 válasza #99469312 (#77939) üzenetére


#45378816
törölt tag

Szerintem nincs gond. Wifirol nekem se szazas a ps, pedig fel meter tavolsag van a gep es router kozt.
Maradj a kabeles megoldasnal az lesz a tuti. ;)

A dmz-vel tegyel azert egy probat.

[ Szerkesztve ]

(#77943) Madwe válasza #45378816 (#77942) üzenetére


Madwe
nagyúr

Tekintve a routert, szerintem ott azzal lesz a gond wifi esetén... Vásárlás elött persze azért érdemes kipróbálni vmi mással.

(#77944) #99469312 válasza #45378816 (#77942) üzenetére


#99469312
törölt tag

Az a baj, hogy kábellel elég kényelmetlen, alig ér el a PS-ig, meg keresztbe van húzva a nappali. Így mindig dugdosgatni kell! :((

(#77945) #45378816 válasza #99469312 (#77944) üzenetére


#45378816
törölt tag

Sejtettem, hogy hasonlot fogsz irni. :/
Valahogy probalj beszerezni hosszabb kabelt, hogy el tudd vezetni szepen.
Viszont, ha ragaszkodsz a wifi-hez (amit egyszeruen en se ertek miert ilyen rossz mèg nalam is+az ismeroseimnel is) akkor nem tudok sajnos ennel tobbet segiteni. :(

(#77946) JenciHUN válasza #45378816 (#77945) üzenetére


JenciHUN
aktív tag

Kissé érthetetlen ez a Wifi-s dolog. Nem értem hogy nem gondoltak arra hogy valaki egyszerűen nem tudja megoldani kábellel a kapcsolatot. Nekem 1 szobával arrébb, a szekrény tetején van a router...

(#77947) #45378816 válasza JenciHUN (#77946) üzenetére


#45378816
törölt tag

Sajna ez van. Sokaktol hallottam wifi problemat, de igazan a multi jatekoknal mutatkozik meg a szornyu arca.

(#77948) TechRobot


TechRobot
aktív tag

Amúgy wifi ellenes vagyok de 30k alatt nincs router, az mind egy rossz vicc. Viszont ha van egy tisztességes routered nem lesz gondod a wifivel sem.

Dikk egy százas...

(#77949) JenciHUN válasza TechRobot (#77948) üzenetére


JenciHUN
aktív tag

Nem gyenge routerem van nekem se. :) Ha csupán a net 20%-át tudja fogadni a ps, mikor minden más többet...az már nem router probléma.

(#77950) TechRobot válasza JenciHUN (#77949) üzenetére


TechRobot
aktív tag

Milyen routert hajtassz?

Én TP-LINK Archer C7-et. De tudnék álmodni jobbat is. Még egy hónapot kell várnom és jön a gigabites net is.. :D akkor tudomujra kötni a szerződést. :D

Dikk egy százas...

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.