Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#266151) Deck válasza Wesder (#266150) üzenetére


Deck
titán

2x-er jobb lett a teljesítmény... A PS3 grafikát levitték PS2 szintre azért ;]

PS5

(#266152) Wesder válasza Deck (#266151) üzenetére


Wesder
félisten

Van ott PS1 is. Tetszik ez a retro filter a jàtékon, csak kàr hogy permanens.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#266153) sasa134 válasza Deck (#266147) üzenetére


sasa134
addikt

Mehh, hitvány lett a CP2077 konzolokra. Nem is értem..

Prev-genre készült, de ronda és szaggat, nextgenen meg nem nextgen kinézetű. Túl lett ez vállalva érzésem szerint..
Én nem vettem meg, és áldom az eszem.
Pc gamingből rég kiszálltam, nekem ez a játék 1 év múlva lesz okés, felpeccselve PS5re, 20 ojróér. Akkor lesz kész. Bocsi ha valaki lelkébe tiportam...

Avanti Roma

(#266154) erahurka válasza sasa134 (#266153) üzenetére


erahurka
félisten

+1, ez így vállalhatatlan. Ha szépen futna legalább, azt mondaná az ember hogy bevállalja a grafikai butítást, de így? Csúnya is és szarul is fut. Az RDR2 iszonyat ritkán ment szerintem még 25 FPS alá is, nem hogy ilyen 15 környékére, és az úgy nézett ki hogy percenként kerestem az állam a padlón.

(#266155) Deck válasza sasa134 (#266153) üzenetére


Deck
titán

Nem is értem ezt így, hogy lehetett kiadni... Mi lett volna ha kiadják tavasszal... :U

PS5

(#266156) sasa134 válasza erahurka (#266154) üzenetére


sasa134
addikt

Így van. És valahogy megvoltunk az RDR2ben réttrészing nélkül, nem is értem..(Nem a technikát fikázom, csak a hype-ot).
Az most még most is simán körberajzolja megjelenésében a CP-t, hands down.

Avanti Roma

(#266157) S e t h válasza sasa134 (#266153) üzenetére


S e t h
nagyúr

Gondolkoztam is, hogy a Fenyx Rising ér-e 25 ezer forintot, nos nem az van túlárazva, hanem a CP jelenleg nem ér 10-et sem.

Magam sem hiszem, hogy egy Watch Dogot hozok fel példaként, de ahogyan ott müködik a hack plusz a harcok, azok után tényleg nem értem mi volt az elképzelés a lengyeleknél.

Mivel alapvetően stealth karakterben gondolkodtam kíváncsi vagyok mennyire támogatja ezt a játék, ma ezt elfelejtettem kipróbálni amikor 10-en jöttek rám és mindegyik nyelte az ólmot, mint kacsa a nokedlit, és ők még gyenge ellenfelek voltak, gondolom egy erős simán megeszik pár tárat.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#266158) nemorino


nemorino
tag

A RDR2 pc-re egy évvel később jött ki, a Rockstar nem vállalta túl magát - mondjuk nem készült dlc sem, az egész évet hibajavítással tölthették, az online részre ahogy olvasom nem sok figyelmet fordítottak. Én sajnálom a CDPR-t, mert tudom, hogy a legjobbat akarták adni, egyszerre, minden platformon és láthatóan nem sikerült.

Ami a játékosok részéről nekem meglepő volt az a grafika hypeolása, miközben szerintem abszolút középszer volt minden előzetes videóban. Az a szegény Johnny Silverhand még ma sem igazán hasonlít Keanu Reeves-re, pedig folyamatosan javítgatták. Valami Detroit színvonalat vártam, csak open worldben, hát ez eddig egyik videóban sem érte el. Talán a REDengine tehet róla, talán a fejlesztők, ezt nem tudom megítélni. Én, aki W3 előrendelő voltam úgy döntöttem, hogy ebből elég lesz a GOTY kiadás PS5-re, addig bőven fel lesz javítva a játék. Megértem azokat, akik csalódottak, de én még bízok benne, hogy a sztori kiemelkedő lesz, szerintem még ne temessük el ezt a játékot.

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

(#266159) Wesder válasza Lackooo84 (#266141) üzenetére


Wesder
félisten

Megnéztem. Ha nem újgen konzol lenne a monitor mögött, akkor most nagyon morcos lennék.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#266160) raziel01 válasza sasa134 (#266153) üzenetére


raziel01
veterán

Szerintem már nem akartak még többet csúsztatni rajta de így meg kár volt kiadni.
Egy RDR2, God of War, TLoU2 után ez tényleg ilyen PS3 szint.
Az meg egyenesen vicc, hogy nincs igazi nextgen verzió.

(#266161) Steve1207 válasza raziel01 (#266160) üzenetére


Steve1207
veterán

Kicsit olyan amúgy az összkép, hogy csinálták-csinálták, kb kész, ha van vas alatta, megvan minden jó forrásban és kb csak vissza van véve a részletesség mindenhol, hogy ki lehessen adni. Simán belefért volna még fél év amúgy, mert nagyon jó alapanyag az egész a videók alapján, bemutatóban említett árnyékolási felépítés szerintem csúcs, ahogy megoldották RT-vel együtt. De hát megint a felhasználó rinya ment csak, mert "mindenazonnalkell"...

.

(#266162) freeknight


freeknight
őstag

Túl vagyok én is 6 óra cyberpunkon. Szerintem mindent leírtatok felettem.

Én még sem érzem azt, hogy ide a gép lenne kevés. A grafika ps3 nyitócímeket idézi, könyörgöm, láttunk már annyi sokkal szebb játékot, nagyobb világgal vajsima, betonstabil 30 fps-el ezen a gépen futni, erre egész egyszerűen nincsen mentség.
És főleg a cdpr tudatos hazudozása, false marketingja zavar. Nem volt véletlen, hogy kb megjelenéssel egy napon járt le az embargó, és nem volt véletlen, hogy egyetlen konzolos kulcsot sem küldtek ki tesztelésre. A ps4 pro trailerjük sem ps4 pro-n futott, ezt garantálom, látva a digital foundry videójat. Itt bizony keményen le lett húzva a konzolos társadalom. Hagyjuk már azt, hogy ez a nextgen konzolokra lett tervezve, a kanyarban sincs még a ps5 változat, "majd jön valamikor". Az egyetlen ok, amiért ez a game elfut az új konzolokon, az a visszafelé kompatibilitás, semmi más.
Nem, itt a fejlesztési irányvonal a pc volt, csak úgy voltak vele a srácok, hogy nem szeretnének elesni az eladásaik 50%-ától, amit a konzolosok tesznek ki (zömmel még prevgen gépekkel) ezért a lehető legkevesebb melóval kiadtak egy ilyen pre-alpha színvonalú valamit.
Maga a játék tetszene is, de egyszerűen a vezetés közbeni 15 fps-t nem veszi be a gyomrom, és ha még el is tudnék mélyülni benne, úgyis crashel egyet. Lassan 4 éves ps pályafutásom alatt összesen 3 db kifagyást láttam, itt 6 óra alatt már 5-öt. Azt hiszem mindent elmond, hogy 24 órával megjelenés után már 15ezerért szórják az emberek a 20ezer forintos játékot.

Szívem szerint megvenném stadiára vagy geforce now-ra, de egy ilyen céget eszemben nincs támogatni még egy vásárlással, jó lesz ez majd használtan ps5-re 2-3 év múlva néhány ezresért.

És ez egy jó kis redflag legyen mindenkinek, milyen játékok várhatóak itt még a következő 1 évben ps4-re. Azt hiszem megy is a gép az apróra, minden exkluzív megvolt már, ami érdekel, és most még egész jó áron el lehet adni.

(#266163) Carlos Padre válasza fausto (#266043) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ráadásul a CP-t is erre a konzolra írták, nem a nextgre, úgyhogy ez nem kifogás. Még ps5ön is gyalázatosan szar a ps4es verzió pedig abban van erő.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#266164) Carlos Padre válasza Wesder (#266096) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ja, hogy ez az? Már azt hittem bug. Szánalmas, hogy még ps5ön is látok ilyeneket.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#266165) Deck válasza saelin (#265994) üzenetére


Deck
titán

Látod. Tömörített, csak gameplay videó alapján nem lehet megmondani, hogy fut valami. Jónak tűnt, aztán ennél rosszabb kb nem is lehetne.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#266166) Xaels


Xaels
félisten

Nagyjából 2 órányi CP2077 után Pro-n állítom ez a CDPR ugyanolyan kókler banda mint a Crytek. Nem értenek csak a brute force-hoz. Van pár kreatív koponya meg művész köztük, de programozni azt nem tudnak. Ez a játék bár élvezhető mert az atmoszférája, a sztorija elviszi de ennél láttunk jobb multiplatform címet ebben a generációban nem egyet ami technikailag nem ilyen elbaltázott. Az akció kellős közepén pop in-el pár méterre az orrod előtt, az autókázás meg a komolyabb tűzharc alatt nagyon szar a framerate. Ha már tűzharc akkor az irányítás majdnem olyan elcseszett mint az RDR2-nél, itt csak az menti meg, hogy jobban finom lehet hangolni. Az nem vígasztal, hogy a tesztelőknél a fél-1millás, vagy még drágább PC-n jól fut meg ki is néz valahogy. 9 meg 10 pont a játszhatóság határán, lópikulát.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#266167) FunPro válasza Xaels (#266166) üzenetére


FunPro
senior tag

Mondjuk emlékeim szerint a witcherek között sincs egy technikai csoda sem.

A witcher 2-től a mai napig rémálmok gyötörnek...

Szerintem nem tett jót a cégnek a 3 sikere. Én soha nem tartottam őket többre, mint egy jó marketing osztállyal rendelkező fejleszt őbrigádot.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#266168) erahurka válasza S e t h (#266157) üzenetére


erahurka
félisten

Pont ettől féltem... Hogy az RPG vonal miatt nyelik majd a golyót az ellenfelek.

(#266169) zotyka1975


zotyka1975
újonc

Sziasztok.

Tegnap vettem meg a játékot, és nagy izgalommal vártam, hogy belevessem magam.
Sajnos a lendület és kedv nem tartott sokáig. Már az elején a bevezető videó hang nélkül ment végig, de utána csak rosszabb lett. A beszélgetések alatt nem hallatszik az npc-k és a saját hangom, csak a háttérzajok és effektek, ráadásul még a szájuk sem mozog. Az irányítással is vannak problémáim, egyszerűen nem tudom a függőleges irányítást megváltoztatni, pedig van a menüben rá opció csak hiába állítom át nem történik semmi. Az is előfordul sokszor, beszélgetés közben a válaszható felírtatok közül amelyik ki van választva olyan hátteret ad neki, hogy nem lehet látni mi van odaírva. Borzasztóan lehangoló így játszani vele.

Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával, mitől lehet ez?

Sima PS4-em van.

(#266170) icemad válasza zotyka1975 (#266169) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Melyik játékról van szó? :F (gondolom cp2077)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#266171) Batyops válasza zotyka1975 (#266169) üzenetére


Batyops
aktív tag

Szia! Pontosan ez volt nekem is a Cp2077 úgy indult hogy az intronál nem volt hang. Ps4 pron játszom. A legújabb patch fent van aszem 1.02 de az tuti hogy nincs újabb. Aztán játék ujraindít mondom biztos beragadt valami megint nincs hang mondom oké leszarom elindítom nincs a párbeszédeknek hangja nem mozog a karakterek szája sem. Ekkor már kissé ideges voltam. Megint játék kikapcs újraindít és van hang a karakterek szája mozog ha beszélnek hozzám hát azért 2020-ban igy induljon egy játék első pár perce ahol azért villantani kéne na mindegy. Nagyon vártam a játékot tetszik a világ amit összedobtak a hangulata nagyon jó , DE a játék technikai részére nincsenek szavak annyira f@s! Homályos,ronda már az első képsorokba voltak olyanok hogy nem töltötte be a textúrát és a velem szemben álló karakter egy paca volt csak a képernyőn. El se tudom képzelni milyen lehetett a Day 1 patch nélkül ,ha most ilyen. A hangulat, a sztori lehet elviszi a hátán a játékot de azért egy béta verziót kiadni ... talán a legendásan szar Ac Unity volt ilyen állapotban amikor kiadták.

(#266172) FunPro válasza Batyops (#266171) üzenetére


FunPro
senior tag

Batman arkham knight pc-n. :K

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#266173) sasa134


sasa134
addikt

Sokat elmond a CP2077 jelenlegi konzolos állapotáról, hogy így gyorsan megnézve tele a FB marketplace eladó konzolos példányokkal. Nem 1 vagy 2 van 5km-es körben, hanem RENGETEG. Már 40 Euróért dobálják. :U

Avanti Roma

(#266174) marilllyo


marilllyo
veterán

Nagyon sokat kell ezt még csiszolni. Ez a játék ...."játszható" állapotban van. Én azért vagyok vele elnézőbb, mert emlékszem a Witcher 3-ra. Gyerekek, ha valami szaggatott, akkor az igen. Megjelenéskor fájt Velenben sétálgatni. A harcok élvezhetetlenek voltak. Mára persze kipatchelték szépen.
Mindegy...felesbe vettem 10k-ért szóval annyi játszi bőven lesz benne, még így is.

Meg aztán...úgy csinálunk, mintha nem láttunk volna még egy Fallout 4-et. Na azt én otthagytam a francba. Ennél rosszabb állapotban jött ki.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#266175) Xaels válasza FunPro (#266167) üzenetére


Xaels
félisten

Nem nagyon vagyok Witcheres, a Thronebreaker-t nagyon szerettem bár az is produkált érdekes dolgokat.

Ez azért bosszant mert látszik, hogy a játék egyik fele igazi gyöngyszem lehetne ha a másik fele nem szarná telibe. Mintha egy klasszis pilóta alá szar versenyautót raknának.

erahurka a fejest nem szeretik csak olyan fos az irányítás és nehéz jól beállítani, hogy az is megér egy misét.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#266176) Maxell014


Maxell014
senior tag

Sziasztok !

Eddig ezeket a játékokat játszottam végig. Miket ajánlanátok a továbbiakban ?

God of War
Horizon Zero Dawn complete edition
Uncharted 4
Uncharted lost legacy
Gran Turismo Sport (most is játszom online is)

Ezek pedig tervben vannak.
Spider-Man és Miles Morales
The Last of US 2

(#266177) sp8787 válasza erahurka (#266168) üzenetére


sp8787
addikt

Milyen RPG? Ez nem RPG.

Most probalok hiteles forrastol idezni:
"Cyberpunk 2077, an open-world, action-adventure story" - CDPR

(#266178) jupp008 válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


jupp008
senior tag

A Last of Us 2 előtt az első részt mindenképpen játszd végig.

(#266179) erahurka válasza Batyops (#266171) üzenetére


erahurka
félisten

Elnézve a videókat, ez egy tuningolt Deus Ex Human Revolution. De hogy még az augmentációkat is lemásolták onnan... Ok a dialógusok biztos jók meg a történet.

(#266180) fausto válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


fausto
addikt

Ha a TLOU2-t tervezed és az első résszel nem játszottál, akkor azt érdemes pótolni előtte, nagyban épít annak a sztorijára.
A Pókember jó választás és állítólag a MM is jól sikerült, de elég rövid. A Pókembert megkapot 5k körül és elvagy vele 20-25 órát, az MM meg 7-10 óra és háromszor annyiba kerül.

(#266181) balazs025 válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


balazs025
senior tag

Last of Us 2 előtt az 1-et, Death Stranding, Detroit.

(#266182) nemorino válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


nemorino
tag

Úgy látom az exkluzív címeket játszod, szerintem próbáld ki a Heavy Raint és a Detroitot, valamint az első három Uncharted játékot is. Ezeket eléggé olcsón be lehet szerezni és számomra nagy élményt nyújtottak.

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

(#266183) sasa134 válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


sasa134
addikt

A Spider-mant ne hagyd ki a MM előtt!
Detroit se maradjon ki.

Avanti Roma

(#266184) Maxell014


Maxell014
senior tag

Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor beiktatom a Last of US első részét mielőtt kezdem a másodikat. Asszem már kérdeztem itt. Semmi lehetőség nincs az első rész magyarul végig játszására ?

(#266185) tboy93 válasza FunPro (#266133) üzenetére


tboy93
nagyúr

Kb hasonló a szitu mint a GTA5-nél, azt is kiadták PS3-ra, de minek.

(#266186) oliwire válasza Maxell014 (#266176) üzenetére


oliwire
őstag

Rengeteg dolgot lehet még ajánlani, leírok párat, amik nekem nagyon tetszettek, és az eddigi játékaid alapján neked is tetszhet:

Ghost of Tsushima
Days Gone
Control
Death Stranding (ezt akkor javaslom, ha sztori-érzelmi alapon is szeretnél játékot játszani)
Detroit
Shadow of War/ Shadow of Mordor
Spider-Man, mielőtt a Miles Moralesszel játszol!!
Last of Us Remastered, mielőtt a TLOU2-vel játszanál!!
Star Wars Jedi: Fallen Order
Witcher 3
Titanfall 2
Batman: Arkham széria

Szerk.:
Most a Rise of the Tomb Raidert csinálom, még múlt hónapban kaptam PS+ miatt ingyen, szerintem az is tetszene az Uncharted széria után.

[ Szerkesztve ]

(#266187) saelin


saelin
veterán

Cyberpunk mission röviden:
- Feladat: Likvidálni egy magányos célpontot egy épületben.
- Elképzelés: Becsengeteg, kinyitja az ajtót és fejbe lövöm.
- Valóság: Kinyilik az ajtó, majd 5x fejbe lövöm és meghalok.

:DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#266188) Petreszku


Petreszku
senior tag

Sziasztok! The Mummy Demastered, Hollow Knight és a Blasphemous után most a Chasm van sor. A HK viszi a prímet a Blasphemousban kellemeset csalódtam. A Dead Cells-el is játszottam egy kicsit a game pass keretein belül, mondhatni szerencsére, hogy így. Nem igazán tetszett, de még biztos futok vele egy, két kört.

(#266189) oliwire válasza saelin (#266187) üzenetére


oliwire
őstag

:DDD :DDD

Az ilyen miatt duzzogtam az Assassins Creed RPG vonaláért :DDD :DDD
Nem volt rossz amúgy az Origins és az Odyssey, de nekem is sokszor ilyen lett az elképzelés és a valóság :))

(#266190) tboy93 válasza Lackooo84 (#266141) üzenetére


tboy93
nagyúr

Brutál részlétes a világ, nekem nagyon bejön. Az más kérdés, hogy főleg az alap gép már nagyon gyenge hozzá. Röhögtem amikor a videóban az alap gépen beszakad néhol 15-17 fps-re :DDD Azokat az időket idézte fel bennem, amikor megpróbáltam anno futtatni a GTA4-et a potato PC-men.

[ Szerkesztve ]

(#266191) crue válasza marilllyo (#266174) üzenetére


crue
őstag

"Meg aztán...úgy csinálunk, mintha nem láttunk volna még egy Fallout 4-et. Na azt én otthagytam a francba. Ennél rosszabb állapotban jött ki."

Na ez így egyáltalán nem igaz, day1 kezdtem és nagyon sok órát beletettem, de ilyenek pl nem voltak benne, nem ment el a hang stb. Ráadásul az a játék öt éve jelent meg.

[ Szerkesztve ]

(#266192) Deck válasza crue (#266191) üzenetére


Deck
titán

Ránéztem a DF tesztükre azoknak is de egyik sem olyan rossz teljesítményileg mint a CP.

PS5

(#266193) RangerFox válasza tboy93 (#266185) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Azzal nem egészen ez a helyzet, az futott értelmesen és nem volt bugos. A rákövetkező évben viszont kijött a Shadow of Mordor/ DA Inquisition, na azoknak tényleg nem colt értelme, rossz volt rájuk nézni...

(#266194) saelin válasza RangerFox (#266193) üzenetére


saelin
veterán

Ilyenkor mindig megfordul a fejemben hogy minek adják ki egyáltalán? Nem hinném hogy +1 év múlva utálná mindenki a játékot. Viszont most ezzel elérték azt hogy mindenki morog rájuk a bugok miatt. A vizuális élményt olyan hülye bugok tudják elrontani hogy az hihetetlen. Meg ezek a random crash-ek is már kezdenek teljesen frusztrálóak lenni. Én már a hetedik összeomlásnál járok a végigjátszásom alatt. Van hogy hosszú percek kellenek mire újra elérek ugyan azon pontra, mert elfelejtek menteni és csak az autosave van. Gondolok console specifikus problémáról lehet szó, mert a tesztekben nem volt szó ilyen gyakori összeomlásokról.

Mostmár tényleg elgondolkodtam azon, hogy semmit nem kellene venni day one. Egyetlen fejlesztő sem megelőlegezhető ilyen téren és még spórol is vele az ember. Mondjuk ez a vásárlásom még mindig eltörpül az Anthem melett...

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#266195) raziel01 válasza saelin (#266194) üzenetére


raziel01
veterán

Magukkal csesztek ki, mert így majd sok ember max megveszi 1 év múlva 5k-ért az összes patch-el.

(#266196) Wesder válasza raziel01 (#266195) üzenetére


Wesder
félisten

8M előrendeléssel ezt valahogy nem érzem hogy probléma lenne nekik.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#266197) fausto válasza tboy93 (#266185) üzenetére


fausto
addikt

Te játszottál is vele az előző generáción? Mert PS3/360-ra jött először és abszolút megállta a helyét azon a generáción. Nem véletlen van a PS3 verzió 97%-os metaátlagon...

(#266198) F-ECT$ válasza saelin (#266194) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez olyan, mint a járványhelyzet: az orvosok azt mondják, hogy zárjuk le az országot. A vállalkozók meg azt, hogy ne legyen korlátozás. A megoldás valahol a kettő között van.

Itt is gondolom a programozók dolgoztak volna még, de a marketingesek meg pénzügyesek meg már ki akarták adni. Aztán valaki meghozott egy döntést, vállalva annak a kockázatát, hogy a kezdeti vélemények vegyesek lesznek a technikai hibák miatt.

Dive ever, work never.

(#266199) sp8787 válasza Wesder (#266196) üzenetére


sp8787
addikt

Az cca a nullszaldo vagy meg az se.

(#266200) Steve1207 válasza fausto (#266197) üzenetére


Steve1207
veterán

Szerintem is korrekt volt, tipikusan méltó volt generáció végi minőségi játéknak, látszott rajta, hogy amit enged a hardver azt kihozták belőle. Emlékszem egy évet kellett várni a nextgenre és látszott is az ugrás, de senki sem kapott agybajt, hogy a régin játszotta.

.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.