Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#242727) PrometheusX válasza PrometheusX (#241903) üzenetére


PrometheusX
aktív tag

Sziasztok,

sikerült lezárni az ügyintézést a Persona 5 Royal Phantom Thieves Edition PS4 játékkal kapcsolatban (törött maszk probléma).

Mivel se a bolt se a hazai forgalmazó nem tudta kicserélni a hibás kiegészítőt, és a hazai forgalmazó elküldött a külföldi kiadóhoz hogy oldjam meg ahogy tudom a problémát, ezért pénzvisszatérítést kértem a bolttól. A végén elfogadták a pénzvisszatérítésről szóló kérésemet, de egy kicsit a sarkamra kellett állnom, mert a bolt nem nagyon kommunikált velem. Sajnos muszáj voltam olyan kifejezéseket is használni az utolsó telefonhívásom során, mint "fogyasztóvédelem" és "békéltető testület", hogy a problémám megoldódjon. Végül ezután jelezték hogy elfogadják a kérésemet, és az állási jogomat érvényesíthetem pénzvisszatérítéssel.

A játékot természetesen nem bontottam ki, fóliás állapotban van, így az ÁSZF-ükben foglalt elállási feltételeket nem szegtem meg (pontosabban ezt: "Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog: lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta").

Remélem ezzel tudtam segíteni valakinek. Személy szerint fogok még a jövőben tőlük vásárolni, mert kellemesek a boltjaik, az eladó személyzet, és szívesen megyek be hozzájuk. Itt én úgy érzem hogy a döntéshozó hibádzott, akinek foglalkoznia kellett volna a problémámmal; de nem vagyok ebben biztos, nem látok bele hogy mi történt a háttérben.
Mindenesetre adok nekik még egy esélyt, remélem hogy többször ilyen nem fordul elő velem vagy másokkal. :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.