Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#241903) PrometheusX válasza PrometheusX (#239517) üzenetére


PrometheusX
aktív tag

Sziasztok,

eléggé régi kommentre válaszolok, de csak az érdekesség kedvéért osztom meg a történet folytatását. Ha nem illik a topikba akkor nyugodtan töröljétek ki a hozzászólásomat, offba is raktam a biztonság kedvéért. Köszönöm!

Ahogy az előző hozzászólásomban említettem, felvettem a bolttal a kapcsolatot emailben ahogy a telefonos ügyfélszolgálat javasolta. Emailben kaptam értesítést hogy az illetékes munkatársnak továbbították a problémámat.

Ezután nem kaptam választ egy hétig, így következő héten felhívtam őket. Azt mondták hogy mivel nincs raktárkészleten a termék hogy kicserélhessék, jelezték a magyarországi forgalmazó felé a problémát, és folyamatban van a megoldás. Arra a hétre ígérték hogy a vezetőség felé jelzik a problémát és kapok valamilyen megoldást a problémámra (vagy egy cseremaszkot, vagy valamilyen jóváírást).

Ezután eltelt még egy hét válasz nélkül, és tegnap előtt ismét felhívtam őket hogy mi a helyzet a problémámmal, mert nem érzem úgy hogy történik bármi is. Az ügyintéző döbbenve vette ezt tudomásul. Kértem őket hogy péntek délutánig adjanak egy egyértelmű választ, mert két hetet vártam már a problémámmal, és nem született semmiféle megoldás. Megígérte hogy holnapig beszél a vezetősséggel és péntek délután fognak jelezni nekem vissza.

Tegnap érkezett a válasz a magyarországi forgalmazótól, a Cenega Hungary Kft.-től, egy teljesen általános email címről (tehát nem is direktben egy ügyintézőtől) - sajnálattal vették tudomásul hogy hibás terméket kaptam, és közvetlenül a kiadó - a Sega - tud segíteni ilyen esetekben. Belinkelték nekem a https://support.sega.co.uk/hc/en-us/requests/new oldalt hogy itt nyissak egy hibajegyet, hogy megnyithassak egy hibajegyet a külföldi forgalmazónak a problémámmal kapcsolatban.
Azonnal visszahívtam a boltot, és jeleztem hogy szeretnék élni a pénzvisszatérítési igényemmel, mert nem kaptam kielégítő választ a magyarországi forgalmazótól. Nem csak azért mert deflektálták a felelősséget, hanem azért is mert én az ügyintézést nem tudom végigvinni, és úgy érzem hogy nem is nekem kellene ezzel foglalkoznom. Egyszerűen nem látom az ügyintézés végét, egyik helyről a másikra küldtek el, és ezt így nem tudom kezelni, mert nem látom hogy lesz vége az ügyintézésemnek. A játékot pedig azóta se bontottam ki, mert nem tudom hogy mi lesz az ügyintézés vége és ne essek el a pénzvisszatérítéstől.
Azt ígérte az ügyintéző hogy beszél ismét a vezetőséggel és meglátják hogy mi legyen a megoldás.

Szóval most itt tart a dolog. Remélem más nem járt így, de ha igen, akkor tanulságos lesz valaki számára ez a bejegyzés és segít neki az ügyintézésben és hogy mire számíthat.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.