- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
penge111 #176046 üzenetére
Apropó, ha lehet bedobnék egy új témát, hagy pörögjön a topic, legyen meg a 200k hozzászólás. Szóval, én ha végigviszek egy játékot, akkor általában megy is fel az apróra többet nem veszem elő, de ritkán vannak kivételek.
Ki melyik játékot vagy játékokat tartja érdemesnek arra, hogy újra végigjátssza, esetleg indoklás is jöhet.
Kezdem a sort Nier, egyrészt azért mert más aspektusból látod a játék történetét, és rengeteg újdonsággal, fordulattal szolgál egy-egy végigjátszás kb. 4*5* kell kipörgetni, hogy teljesen rálásson az ember az egész történetre.
Witcher 3 GOTY, nem részletezném masterpiece. Csak legyen elég időd újrapörgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CPU léghűtés kibeszélő
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Max
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest