Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
danielgalaxy #176947 üzenetére
MI van , ha gyorstöltőről töltöm ? A telefonom töltőadapterét használtam több alkalommal is ( mate 10 pro ) eddig nem volt baja . Kárt tehetek a kontrollerbe ? mintha azt olvastam volna pont ezen a fórumon , hogy nem árt neki
-
.LnB
titán
Shadow of Colossus:
Colossus down. Ha holnap is így haladok, akkor szerintem be is fejezem. Nem tudom lesz e valami meglepetés még a végén, vagy nehezebbek lesznek e? De darabra nem sok van már.11 -
Darabokra
senior tag
válasz
danielgalaxy #176947 üzenetére
de amikor volt egy fat ps4-em és használtan vettem, csak ps-ről töltöttem, az is bírt 10-12 órát emlékeim szerint.
-
Darabokra
senior tag
Üdv! 3 hónapja vettem egy Ps4 Slimet 1 controllerrel újan az Euronics-ban. Normális, hogy 3-4 óra alatt lemerül a controller, úgy hogy a fény is halványra van kapcsolva? Csak a konzollal töltöttem mindig. Fülest sem szoktam beledugni.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
vodrosjozsi #176941 üzenetére
Én ilyet nem látok, szerintem ez most nincs a Plus-os akcióban. A Plus a multiplayer módhoz kell.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
SH4D0W2011 #176926 üzenetére
Én is láttam
nem erre irányult a kérdés. Amikor a játékra rámegyek akkor ugye kiírja, hogy 13.490ft és mellette a PS Plus lehetőség is ott van és írja h fizessek elő mert akkor tudok játszani vele. Ez mit is jelent pontosan? Olcsóbb előfizuval?
-
KaitouP
nagyúr
Digital Foundry PlayStation Classic review, avagy miért kaksi az egész ahogy van: [link]
-
Revolit
senior tag
Masnak is szarakszik a ps store?
Ha belepek, hibat ir ki. "Cannot find this page" Nem jo be semmi. Ha inkognitoba megyek, jo minden. (Logoutolni sem tudok). -
SH4D0W2011
őstag
válasz
vodrosjozsi #176924 üzenetére
13.490 Ft. A kereső használatában ne segítsünk?
-
front3r
őstag
Most rakták ki!
TLOU Part II reakciók a Sony-tól.
Rögtön az jutott az eszembe, hogy lehet a Video Game Awards-on kapni fogunk egy új trailer-t. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
spyduck #176918 üzenetére
Szia!
27" felett már lehet kevés lesz az FHD felbontás, valakinek már ekkora képméreten sem tetszik. Nekem egy ilyen Dell van, olyan 1.2-1.5 méterről nézem, nem látom életlennek, és szép képe van. Ha itt nem is, a monitoros topicban biztosan tudnak mást is ajánlani.
-
válasz
vodrosjozsi #176916 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
100-150.000ft között keresnék egy minimum 27"-os, 1920x1080-as monitort PlayStation 4-hez (játékra).
Mit javasoltok? -
Köszi mindenkinek a válaszokat TF-el kapcsolatban, marad az alapverzió
-
vodrosjozsi
addikt
Most psn-en be lehet húzni olcsóbban a battlefrontot?
-
F-ECT$
titán
Joy kupak beszerezhető Bp-en is valahol, hogy ne kelljen rá heteket várni Kínából?
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Tyler Durden #176901 üzenetére
A TF2 ultimate kb semmi érdemlegeset nem ad hozzá az alap játékhoz, nem ér meg szvsz pár száz forint plusszt sem. Emiatt indítani egy refund process-t meg pláne felesleges.
Szerk: közben látom, hogy ráléptél a helyes útra 😁
-
Woodslave
félisten
válasz
mindegy elolvastam
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
De miért akarsz ultimate-et venni? Elég az alapjáték is.
-
Woodslave
félisten
Én a dying lightot szúrtam el csak egy ezres volt a különbség
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion go
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest