Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bigrob #176347 üzenetére
A 18 és a 19 között annyi a különbség, hogy friss roster van a 19-ben. És, hogy Subban van a borítón.
Én azt mondom neked, hogy 3-4 ezret adj érte kb. Bár nekem ennyiért is csalódás volt. A 19-be beletettek sok hülyeséget, ami egyáltalán nem a gameplay-t fejlesztette. Ráadásként pedig olyan bűn rondák az arcok a játékban, hogy senkit sem lehet felismerni az arcáról.
Nekem a 18 van meg egyébként, a 19-et beta-ban próbáltam ki.
-
bigrob
őstag
Egy széjjel akciózott NHL-nek már nagyon örülnék.. Még a 18-nak is...
-
.LnB
titán
Bazdki, Moby törölve lett(?)! [link] Mi a fene történt? Tudja valaki? Ennyire kikészítette az RDR2, hogy törölte magát?
Tud valaki bármit is?
-
Woodslave
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Krissz1983 #176334 üzenetére
Itt a Spyro, nem nehéz és végtelenül cuki. Yooka-Laylee, Ratchet&Clank, Hat In Time.
-
.LnB
titán
válasz
vonSux #176337 üzenetére
Meg akarom venni. Két másik játékkal együtt, de a Store honlap nem akarja. Egyszerűen nem tudom kosárba tenni.
Lassan két órája próbálkozom. Na majd otthon akkor a PS-en.
(#176338) gyuri00 Gyuri, szerinted melyik Battlefield részre voltak jellemzően a CoD méretű mapok?
Csak érdekel, hogy mit vársz te ettől a BFVé-től?!
-
kriszpontaz
veterán
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami "Mario jellegű" játékot az asszonynak? Sima egyszerű platform játék kéne
Köszi -
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #176328 üzenetére
Mikor linkeltem, akkor működött még az oldal.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
szallasi007 #176328 üzenetére
Kicsit túlterhelt
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
olvasok itt erről a Thermal Grizzly Kryonaut pasztáról. Másik nem jó? pl mx2/mx4?Vennék porszűrő filtert, de vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs fat-hez ebay-en, alin.
-
Ronam
addikt
PSnow-val megoldhato az, hogy mondjuk egy osztrak profillal letoltom a jatekot, es azt egy magyar profillal jatszom? Stream eseteben ez nem mukodott, de mi a helyzet akkor, ha a jatek le van toltve?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
szabi__memo
nagyúr
Ps now-t szokott valaki feltöltőkártyával fizetni?
Működik, hogyan érdemes csinálni? Mire kell figyelni?
Köszönöm -
NoOne1976
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a CUH-2216A modellszám mit takar? Mikoriak ezek a gépek?
-
petszol
tag
Sziasztok.
Bocsi,hogy ilyet kérdezek,de játszik közületek ilyen tévén valaki?
LG50UK6950
Ha igen mi a vélemény a készülékről?
PS4-hez megfelelő? -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #176310 üzenetére
Én régen játszottam egy ninjás játékkal, de már nem tudom felidézni hogy ps2-n vagy PSP-n. Egy női ninjával kellett egy japán faluban az embereket vadászni. Néha voltak boss harcok is.
-
hitchins
őstag
válasz
hombre[EU] #176305 üzenetére
En abszolut ertem mire gondolsz. Tenchu ota varok valami jo japan szamurajos vagy nindzsas jatekra ahol nem orrba szajba demonokat kell kaszabolni halomra meg 5 emletes szornyeket.
GoT trailert kb 30szor megneztem mar es minden alkalommal beleborzongok. Remelem az egesz jatek megtartja ezt a hangulatot.
Egeszen addig a TloU2 volt a top nalam de miota lattam az elso trilert ez a nr1 a varolistamon. -
hombre[EU]
veterán
válasz
james001 #176302 üzenetére
Nem,nem keverem,tudom ki mit fejleszt
a Sekiro egy fantasy souls like
Én a Tenchura gondoltam. Viszonylag realista Távol-keleti assassin game,face-to-face harcokkal. Tudom a nindzsa,nem szamuráj, de a stílus/téma nagyon hasonló. És a grappling hook már ott is meg volt -
james001
veterán
válasz
hombre[EU] #176299 üzenetére
Szerintem kevered a Sekiro-val,azt csinálják azok akik a Tenchu-t is csinálták,ugye a From Software.
Tsushima az Sucker Punch játék,ők az inFamous-t csinálták előtte.
-
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #176288 üzenetére
Elméletileg nem látom okát miért ne menne vele. Persze olyanokra figyelj, hogy a régió egyezzen, de ha itthon veszed boltból akkor erre sem kell.
(Meg hát nyilván ugyanaz legyen, pl egy alapjáték után, ha a GOTY kiadást teszed be az valószínű nem fog menni telepítés nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Ps5 slim
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest