Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 20.születésnapos ps4-et 500euro-ért.Hol tudnám ezt Magyarországon vagy Ausztriában megtenni?
Ezt dobta ki a google róla:
"Nem lehet csak úgy, boltban megvenni"
O.K. De akkor hol? -
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #38941 üzenetére
Köszi... :-))
Akkor az az 500euro-s ár reménytelen? -
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #38944 üzenetére
500euro-t megérne.. :-)
Nem nézem meg ezt az ebay-en,nem fájdítom a szívem. :-/
Köszi! -
Elims
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen gépet és felmerült bennem pàr kérdés.
- A joy hangszòròjàt bàrmelyik jàték ki tudja hasznàlni ha én ùgy àllítom be?
- A menüben làtom a sajàt nevemet is,làtjàk azt a baràtaim is vagy csak a store-os nevemet?
- Plusz tagoknak van egy ingyen driveclub jàték. (Gondolom vmi kis egy-két pàlyàs vmi lehet.)
2.vmennyi gb.Ezt letöltöttem,most viszont tölt még mellé egy 10gb-os vmit is. :-o
Miért?Nekem nem kell most az egész jàték.Azt letölthette volna később is.Vagy enélkül nem indul az a kis exclusive akàrmi?
- Vmint nézegettem az ùj elder scrolls-t.'hàt a trailer-e alapjàn leültem.. :-))) Hihetetlen komoly!!!!!
A store-ban néztem a gépen keresztül.
Megvan ez vkinek?Ha igen,jàték közben is így néz ki? -
Elims
veterán
válasz kentucky #55382 üzenetére
Igen,a joy hangszòròjàra gondolok.
Csak fura picit,hogy làtom a store-os nevem+az igazi nevem.Ennek a beàllítàsàt (hogy hogyan jelezze ki) most keresgettem kb.10-15percig,de nem talàltam meg ebben a -szàmomra még- kusza menüben.
Driveclub: Nem néztem a hasznàlt,lemezes àràt,de szerintetek megéri a store-os kb.7e Ft-ot?
Köszönöm! :-)
Perge: Nem is akartam még most ilyen gépet,3-asra is van még sok jàték amit el sem indítottam :-(( +van több ami függőben van pedig mind tetszik (+most kezdtem elmerülni a skyrim-ben).Szòval nem akartam mostanàban 4-est majd egy limàlt uncharted-est szerettem volna (ha lesz egyàltalàn),de ennyiért nem hagyhattam ott.Kizàrt! :-)
Árpi: Köszi,mindenképp àtnézem. :-)
Szerk.:
Enterr: Köszi! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz ManUnited #55478 üzenetére
Szia!
Én pàr héttel ezelőtt ràszaladtam a deluxe edition-ra vagy vmi ilyesmi. (Minden benne van) 6e Ft. volt -igaz ps3-ra-.
Kb.1òràt jàtszottam vele összesen.Ha 1800Ft. akkor talàn megéri.Icecave: Én ma tudtam vele normàlisan jàtszani -először- és a driveclub alatt azt hittem,hogy zuhog az eső odakint.Rendesen hallottam az utòlag kiderült ventilàtort.A ps3 ehhez képest egy néma Levente.Komolyan.
Nem fikàzni akarom,de ez tényleg hangos. (Bàr a dreamcast-emnek semmi nem ver oda..)Az ùj elder scrolls-t nem pròbàlta még senki?Vagy a witcher-t?Melyik éri meg a teljes àràt?
-
Elims
veterán
válasz icecave #55524 üzenetére
Fasza.. :-) Vagy meg kellett volna vàrni a slim ps4-et az hàtha halkabb lesz majd. :-)
Nagy kérdésem lenne... Ha most megveszem a gta5-öt erre a gépre akkor a ps3-as gta5 karakteremet àt tudom hozni ide vagy mindenképp ùjat kell indítani? (Természetesen az online részre gondolok.)
-
-
Elims
veterán
válasz zoltannagy #55708 üzenetére
Ezért vetted te 7-8e-ért. :-)
Én mindig ràkérdezek az adàs-vétel előtt mindenre.Ha utòlag nem stimmel vmi akkor vissza minden (erre szerencsére eddig nem volt példa)+persze a kemény negatív.EnterR: Köszi!
Kívàncsi leszek..Árpi: Az az 1m egyébként is csak 2x500e. 500e az online-ban és 500e az offline-ban.(most làttam EnterR fotòjàn.)
Az online-ban az pàr òra alatt megvan.
De ha fizetek érte normàlis àrat akkor legyen benne. -
Elims
veterán
válasz icecave #55749 üzenetére
"...legyen a venti alatt rendesen hely, ahonnan a levegőt szívja."
Ez mind szép és jò,de a meleg levegőt a falnak fùjja. :-/ Így pont egy hajszàllal ér többet mint a semmi. :-)
Nem tudod a hàtuljàt kifelé fordítani vagy elhùzni a faltòl kicsit?Marilllyo: "Egy éves ps+ befizetve. Ha most vennék még egy évet az hozzáadódik?"
Ahoy K4rl is írja,igen,hozzàadòdik. (100%)
-
Elims
veterán
A videòn is az a gond van ami az én head-set-eimnél. (Ill. majdnem) :-(
Tepenzed,Angry Rabbit: Köszi!Megvan.
"Joy toltesere en usb toltot hasznalok."
Milyen usb töltőt?Hàlòzatisat? :-o Ps3-hoz vmikor nagyon kerestem olyat,de nem talàlam. :-/
Árpi: Màst nem tudok csinàlni. :-/ messze van a gép a kanapétòl,így jàték közben kizàrt a töltés.
Perge: Ez jò ötlet lenne csak nem tudom mennyire egészséges. ?
Lehet,hogy keresek màsik megoldàst mint ps3-on,megégy joy és amíg az egyikkel megyek addig a màsik tölt/pihen. -
Elims
veterán
válasz perge666 #55856 üzenetére
Hallottam ezt én a ps4-ről még a megjelenése körül.Hogy csinàlod?
A spotify vmi pròbaidős akàrmi ami x hét utàn kemény Ft-ba kerül.Én arra 10fillért nem adnék.Jencihun: Szia!
Nekem ugyanez volt a gondom csak vita-n. (Màr màsodszor)
Egyetlen probléma volt vele,a wifi jelszò első betűje ne legyen nagy betű.
Nàlad szerintem màs lesz a helyzet,àllítgasd a wifi beàllítàsokat: b/g/n majd a tkip aes. Ezekkel lehet gondod.Vagy csak egyszerűen a jelszò? :-)Angry Rabbit: Én inkàbb nem töltöm azzal.Azt hittem,hogy talàltàl ehhez valò hàlòzati töltőt.
-
Elims
veterán
válasz Jhonny06 #55874 üzenetére
Jaa,hogy az ebay-en is van? :-o Nem gàzos az?
+nem biztos,hogy vannak fent olyan zenék amit az ember éppen keresne.Biztos van fönt Mariah Carey meg Robie Williams,de hàt ugye nem mkinek jönnek ezek be. Vmi komolyabb goa biztos nincs,így nekem igen,sok lenne érte pàr ezer Ft.Angry Rabbit: Ha direkt joy-hoz valò linkeld kérlek.Én megveszem.Csak egyszer kell és biztos jò marad az akksi.
Szerk.:
Perge: Köszi! :-)
Én ezt megoldom egyszerűbben..ps3 media server. Csak jò legyen hozzà.Jencihun: Ami a legfontosabb,hogy a wifi beàllítàsokban b/g/n-en legyen.Csak b vagy g nem jò.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Gebriel #55894 üzenetére
Köszönöm! :-)
Rigormortiis: "Tomb Raider kipörgetve."
Ps3-on nem pròbàltad véletlenül?Ha igen,írd meg légyszives,hogy ahhoz képest milyen.
Ha nem pròbàltad,nem szòltam.Tuomas: Ez a media markt-os nagyon fasza lenne! :-)
Sajnos nem làtom rendesen telefonròl vagyok,hàlòzati csatlakozò (dugvillàs) a vége?Hama meg hasonlò dolgok ehhez inkàbb nem.
Tegla: Nem lesz abbòl bünti.Csak azt kérdezte,hogy hol hirdesse meg azt a portékàt. ;-)
Akkòjòva: Én is azt mondom amit VaradiGabor,mindenképp gta.
Ha még nem jàtszottàl az 5-tel azt szerezd be.Pàr hétre/hònapra biztos lekapcsol. :-)
Ja egy fontos dolog!Ne az online résszel kezdj.Vidd végig az offline-t majd az online-t. -
Elims
veterán
válasz Tegla80 #56120 üzenetére
Most lett végem. :-DDDDD
Vki írja meg kérem,mert ez most nekem egyre kuszàbb.
A ps4 csak akkor fog egy előre beàllított időben frissítések utàn/tròfea szinkronizàlàst csinàlni ha rest mòdban van ugye?
Ha a turn off-ra nyomok nem csinàl ilyesmit legyen bàrmi a beàllítàsokban. ?Szerk.: Vmint a joy töltöttséget jàték közben hogyan tudom megnézni?
Azt hihetetlenül nem értem,hogy miért kellett ennyi mindent àtalakítani a jòl bevàlt ps3 menüjéhez képest?Nem kicsit màsabb ez,de Miért???? Az ennyire szar lett volna? Kizàrt!!![ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #56136 üzenetére
Köszi!
Gyanùs nekem,hogy off-ban is bekapcsolt.Nem mondom 100%-ra,de gyanùs.
Jàték közben hiàba nyomkodom röviden/hosszan a ps gombot nem mutatja meg az akksit.Így pròbàltam a legelső jàték òta -ps3-on így van-,de nem mutatta. :-/Koho: Egyértelmű.Nekem is jobb a lemezes jàték,de ha olyan akciò van a store-on ami visszautasíthatatlan akkor muszàj onnan megvenni.
Mint pl. most a journey is.Ps3-on megvan,így ismerem.Először ott is a store-bòl vettem meg aztàn lemezesben.Nagy Élményt ad! :-)Jöhetne egy olyan update is amiben ki lehet kapcsolni a joy led-jének színét.
Marilllyo: Nfs rivals nem ér annyit.Én ps3-on ugrottam rà.Kb.1 òràt jàtszottam vele. :-//
-
Elims
veterán
válasz mrterminator #56450 üzenetére
Vhogy én is így vagyok ezzel.
Sùlyos ezreim mentek el fölöslegesen "mégsem tetszik" jàtékokra,de még egyszer sem fordult meg a fejemben ilyesmi pedig tudom,hogy egyikkel sem jàtszom többet.De persze ha sikerül vkinek... :-)
-
Elims
veterán
válasz perge666 #56531 üzenetére
Mondtam én,hogy "milyen" jàték.. :-))
Szerintetek ez megéri az àràt?:
"Join the official PlayStation® Protection Plan
Your PlayStation®4 comes with a limited one-year manufacturer’s guarantee. Our official PlayStation Protection Plan will give
you peace of mind for a further 24 months after the manufacturer’s guarantee expires.Keep your PS4 protected for just £70."
Kb. 28-30e Ft+2év garancia.
-
Elims
veterán
válasz zoltannagy #56546 üzenetére
Ha találsz olcsón vita-t (20-25e körül 16gb-os kártyával) vedd meg szerintem a gép mellé.
Jól jöhet ha foglalt a tv vagy elutazol vhova -ahol van wifi- akkor a vita-n keresztül tudsz játszani a ps4-en. (nem mindegy játékkal tökéletes a r2/l2 gombok miatt.)Lehet joy-ként is használni,de sajnos nincs fizikai r2/l2 gomb így olyan játékot kissé nehézkes.
-
Elims
veterán
válasz zoltannagy #56601 üzenetére
45e-ért vegyél inkàbb màst,ne ps vita-t 4 ( :-))) ) gb memòriàval.Vegyél inkàbb egy ps3-at pàr jàtékkal ha nem lenne vagy x360-at vagy partyzz egy jòt vmelyik szombaton,de ne add ki vita-ra.
Ps tv-re meg 10fillért ne adj,inkàbb lottòzd el azt az egy-két ezret amit talàn ér. ;-)
De természetesen te tudod én csak tanàcsoltam vmit. :-) -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Kedvencem. :-)
Köszi a hírt!!!!
Árpi: "... rendben van jelenleg kapható széria."
Biztos,hogy rendben van.Vàrt a sony xhònapot/1évet és màr tudja,hogy mennyire és mi hibàsodik meg benne.
Ezért mer 70£-ért +2év gyàrtòi garanciàt adni.Jò széria.
Fat ps3-ra biztos nem volt ilyen lehetőség.Tuomas: Mafia2.
"A 2-nek egyébként egyetlen egy fenomenális momentuma volt:"
Hogy megjelent. :-)Jhonny: "...a srác kicsit túljátssza ezt a topicgazda szerepet"
Igen,ez lehet,hogy így van viszont nem tuskò mòdon teszi.Több topik van ahol màs a helyzet,màs a modor és ha elhajtod még te vagy a senki.
Árpi szerintem segítőkész és ez vitathatatlan.Ezzel a linkelgetéssel ràeszi az embert,hogy legközelebb rànézzen.Szerintem finom mòdon teszi.
Ha nem így gondolnàm nem ezt írnàm.Engem viszont nem zavarnak az ùjra felmerülő kérdések.Mindig jönnek ùj kérdezők és ez bizony egy fòrum és nem teljesen egy "baràti" tàrsasàg.
-
Elims
veterán
válasz Tuomas #56725 üzenetére
Ahhoz sajnos nem volt szerencsém. :-((
N@idia: Mafia 3. Nagyon várom. :-)
MrHitoshi: Teljesen egyetértek Hudekira-val.Ne legyen rögtön átirányítás. Lassan tényleg bejön Gyuribácsi szava.
Ha vki tudja kérem írja meg.Mi pontosan az az Uncharted: The Nathan Drake Collection?
-
Elims
veterán
válasz Tuomas #56739 üzenetére
Köszi!
Na nekem az lenne a legjobb. :-)
Viszont ha már így benne vagyunk a "mi zavar és mi nem" témában,engem kissé a "nem szerkesztés" baszogat.
Ne így akarjunk hsz-t gyűjteni.Ha 5percen belül vagyunk szerkesszük a hozzászólást.Egy hsz-ban lehet több embernek is írni,nem kapunk érte büntetést...Ne értsetek félre,nem akarok bekóstolni senkit,de teljesen fölösleges +1 hsz.
Toompa: Köszönöm! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Nayrobi #56791 üzenetére
Ez nagyon jò!Hònapok òta most..
Köszi!Vki íírja meg kérem -ha tudja-,hogy az az uncharted collection mikor jelenik meg.?Sehol nem talàlom.
Megvenném 17e-ért,de csak akkor ha egy pàr héten belül meglenne.Szerk.:
Vmint ér pénzt az az Arcania - The complete tale
?[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Nayrobi #56797 üzenetére
Köszi! :-)
Andro: Ez nagyon jò!! :-) Köszi szépen!
Azt hittem,hogy csak digitàlisan lesz meg.Így még jobb.Most egy kis dilemmàban vagyok.. Van a project cars ami ugye most akciòs és van a driveclub.
Szerintetek a kettő közül melyik a jobb?Vmint a bloodborne az tényleg annyira paràs mint a trailer-ben van?
-
Elims
veterán
Krx,SzGergely: Köszönöm szépen!!
Így kötelező vétel ez a project cars.
Most akciòban 12e Ft,remélem pàr hét mùlva nem lesz még olcsòbb... :-/ -
Elims
veterán
válasz Nayrobi #56821 üzenetére
Én a gt6-tal voltam így.Megjelenés napjàn,anniversary edition,aztàn kiderült,hogy kàr volt a "kapkodàs". :-//
A driveclub-on nagyon gondolkozom..persze lemezesben.Létezik-e ps4-hez ps3 formàjù joy?Vagy ilyesmi csak otthoni àtalakítàs utàn lenne lehetséges?
Nekem vhogy kényelmesebb a ps3-as joy.A gombàk mindenképp. -
Elims
veterán
válasz PandaMonium #56834 üzenetére
Igen,darabjàt.
Orichalcos: Magyarorszàgon meg lehet venni vhol ezt az ùjsàgot?
-
Elims
veterán
válasz PandaMonium #56845 üzenetére
Eszembe jutott..egy pàr évvel ezelőtt voltam egy olyan ùjsàgosnàl ahol voltak külföldi ùjsàgok is. 100%.
Talàn a Pòlusban vagy vhol a Nyugati környékén.
Kintről rendelve igen költséges lenne -pàr darab matricàért-.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs