Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz eisento #271515 üzenetére
Ha visszateszed azt az SSD-t amin egy anno működő rendszer volt, de azóta már használtad a konzolt egy másik vinyóval, akkor természetesen nem fog elindulni a konzol, hanem kéri a teljes újratelepítéshez a pendrive-ot. Ez azért van, mert megváltozott a titkosítás kulcsa, és a régi fájlrendszereket nem fogja tudni értelmezni.
-
törölt tag
válasz eisento #263867 üzenetére
Platinát én is néztem de nem akarok annyi időt tölteni vele. Rá kell érezni a bunyóra, én inkább hosszan nyomtam a háromszöget ha láttam hogy piroslik valaki. De sokszor fura az egész.
Most nyomtam le az egyik DLC-t, hát ez elég gagyi volt Remélem a másik jobb lesz, az hosszabb is.
-
tothjozsi96
addikt
válasz eisento #255926 üzenetére
Igen, én is láttam tesztekben hogy vannak játékok ahol behoz egy percnyi előnyt, de még így is több mint egy perc a töltődési idő.
Az a baj hogy szerintem nem SATA3-as port van integrálva a PS-re, de ez csak tipp, de nem értem, rengeteg idő 1 perc csak arra hogy betöltsön egy játék. PC-n SSD-ről játszom, de itt nem a játék betöltése sok idő hanem mire összejön egy squad mondjuk BF-ben, de a játék betöltése másodpercek.
-
marilllyo
veterán
-
-
Frod
addikt
válasz eisento #247641 üzenetére
Nemtudom lehet-e, én pár hete a zölddel együtt rendeltem párját 1 $-ért, szóval nem akkora csapás a pénztárcának.
(nem úgy az izopropyl alkohol ami azóta is hiánycikk kb bárhol, és elég húzós ára van, pedig csak két löttynyi kellene a kontroller tisztításhoz )(#247638) ProEvoFan
leírás alapján kell hozzá az alapjáték, mert csak az expansion-t + bónusz dolgokat tartalmazza.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz eisento #242461 üzenetére
Le ne töröld már azért mert ő "megnyekkentette" a kontrollerét! Teljesen nyugis játék a Dirt Rally 2.0. És ajánlatos is nyugiba játszani vele, odafigyelve.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
JoceeHunt
őstag
válasz eisento #238868 üzenetére
Hát összegzem az elhangzottakat, köszönöm mindenkinek.
Akkor a G35-öt az USD-je miatt sztem nem tudom használni.
A. változat vezeték nélküli fejhallgató.
B. változat fülhallgató vezetékkel.
Mérlegelek Köszönömjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
.LnB
titán
válasz eisento #238834 üzenetére
Kiszedték a járókelőket is belőle amúgy? Elég vagány lenne, hogy miután belépsz a játékba, nem jöhetsz ki Peter szobájából.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz eisento #238813 üzenetére
Nem vitás hogy érdemes. Én csak azt mondtam hogy nagy csodát nem fog tenni. Nálam No Man's Sky és RDR2 alatt is ugyan úgy felpörög a venti. Lehet már nem olyan hangos, de még így sem kussos. Néhány játéknál viszont tényleg menü szinten marad a gép, mint Overwatch, most a Dishonored 1, Rainbow Six Siege, Diablo 3 stb. Régen ezeknél is hallatszott a venti, de tisztítás és pasztázás után már semmi. Ott ahol turibinává valaki meg csak egy kicsit segít sajnos. Ezért írom mindig azt, hogy csodát nem tesz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
eisento
addikt
válasz eisento #238811 üzenetére
Hat ha hiszed ha nem bf v alatt porszivokent uzemelt mar a menuben is most a venti alapzajan kivul nem sokat hallani, fel orankent kb 10mp-re fentebb megy a fordulat nem zavaroan de utana ismet csend. Asztali pcm hangjaval vetekszik pedig az is halk (alpenfohn corsair cuccok vegyesen). Majd kiprobalom uc4 alatt ha mar jon plusba hatha ott nagyobb hangja lesz de szerintem mindenkeppen erdemes kitakaritani es a gyari "pasztat" cserelni...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
saelin
veterán
válasz eisento #238811 üzenetére
"Kussba", mert azért még pasztázva és thermal pad-ozva is tud lenni hangja. A különbség annyi, hogy kicsit később kapcsol vagy az eredeti állapothoz képest nagyobb teljesítményen a venti turbó fokozatba. Király lenne, ha az új gép silent lenne és mint feature adnák el.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz eisento #236583 üzenetére
Szerintem túl profin akarják megoldani már vagy 15 éve az a baj, a THPS 2 és 3 volt a másik széria legjobbja anno és ott se a hűdenagy realizmus vitte a játékot, hanem az ökörségek, zene és megvolt az összhangulat.
Más oldalról viszont olyan bénaságokat kaptunk azóta, hogy már az is előny, ha a fizika jó és semmi egyebet nem nyújt.
-
Bogyi007
veterán
válasz eisento #235940 üzenetére
Hát a nemrég kijött Sonic film miatt még igaz is lehet, Boxon is lesz GwW címként egy Sonic játék...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Frod
addikt
Simán benne van, mivel jelenleg mindkettő full áras a Store-ban.
(#235939) erahurka
Na azt pl kétlem, hogy adnák ingyen, ellenben egy Horizon-t várok még idénre. Ha amúgy is jön pc-re + tényleg ez az egyik pletykált nyitócím, akkor csak nyerhetnek vele, ha Plusba teszik. (amúgy is a többségnek megvan már)[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Mivel nem rég vettem meg a Colossus-t és még nem játszottam végig, szerintem simán lehet valós
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Frod
addikt
válasz eisento #223728 üzenetére
Most épp egyik sem akciós, tehát ez a szempont oké, de EA játék sosem szokott lenni, pláne az Access után minek lenne...
Bár a másik játék épp 15k, tehát a Sony gondolhatja úgy magáról, hogy mekkora jó játékot ad már. Nálam egy hasonló soha sem kerül elindításra. ~2,5 óra múlva többet tudunk.
-
.LnB
titán
válasz eisento #213682 üzenetére
Gearbest, ali, onnan rendelhetőek még mindig szerintem.
Én ezeket használom PS4-hez. Olcsóak, és ahhoz képest jók.
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
-
törölt tag
válasz eisento #203298 üzenetére
A keresztlányom 6 éves és imád kocsikázni a forza horizon 4-gyel. Nem versenyezni, csak menni. Már 30 órát tuti játszott vele és tök ügyes lett. Minden nap végén szépen leparkol a kocsival egy kocsibejáróra.
Nem tudom, hogy ps4-en milyen hasonló opciók vannak. Egy nfs vagy the crew lehet tetszene neki.
Amit imádott nézni, az a goat szimulátor, ahogy a kecskével felökleltem az embereket.
-
-
-
Agostino
addikt
válasz eisento #183285 üzenetére
kérdezd meg tőlük. küldjenek róla részletes tájékoztatót. milyen módon használhatod fel, meddig stb. ámbár én sosem voltam híve az utalványozásnak / levásárlásnak. kérem vissza a pénzem, elköltöm máshol, ha ott nem tudnak mit kezdeni vele.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest