- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sovinho
tag
Sziasztok,
Egy haverom kérdését tolmácsolom, mert én nem tudtam segíteni rajta.
Az én lemezes witcheremmel játszik jelenleg, több tízórányi játéka van benne és most megvette a storeból a GOTY verziót. Letörölte a gépről a játékot, majd feltelepítette a store-os verziót, de a mentései eltűntek.
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehetne belevarázsolni a mentéseket?
Köszi és üdv,
Zsolti -
sovinho
tag
4.00 update, végre lesznek folderek.
-
sovinho
tag
Masnal nincs gond az uncharted multival? Elkezdtem tegnap, de a tutorial kozben ki kellett kapcsolnom a gepet. Most pedig ahogy elindul a tutorial, keri, hogy nyomjak egy x-et, de semmire nem reagal...
ujra kene telepitenem az egeszet? -
sovinho
tag
Uncharted 4..
Mondjuk ez annyira nem szpojler.. Szóval csak nekem fura, hogy most itt a testvére? Mármint az eddigi részekben sosem esett róla szó, ráadásul amikor Sully-val találkozott gyerekként, akkor is egykének tűnt. Bele lehet persze magyarázni, hogy az pont akkor történt, amikor ott hagyta egy évre, de nekem akkor is fura. Baromi jó a játék, bár nem is vártam mást. Most tartok az aukciónál. 
-
sovinho
tag
Megérkezett végre ide is az UC special edition az aqua-tól. Ahhoz képest nem is késtek sokat, már majdnem beletörődtem, hogy ezen a héten már nem látom. Egyébként nagyon pofás kis kiadvány, gyönyörű az artbook és a fémtok is nagyon dög, este végre rá lehet próbálni.

-
sovinho
tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
En is berendeltem most ezt a verziot, de mar van fuggoben egy rendeles sima verziora az iponnal... Felhivtam egyebkent az aqua-t, visszaigazolast csak akkor kuldenek, amikor megkapjak a termeket, ami elmondasa szerint 05.10., tehat aznap.. Azt mondjatok, hogy ez gyanus? Nem erdemes lemondani a masik rendelest? Nem sok tapasztalatom van ezen a teren, ez az elso elorendelesem...

-
sovinho
tag
Tudja esetleg valaki, hogy lehet-e ajandekba venni jatekot a store-bol? Haveromnak vennek dlc-t szulinapjara, de nem talaltam meg ra modot.
-
sovinho
tag
Még sosem rendeltem elő egy játékot sem, viszont most ez fog történni az UC4 esetében. Kaphatnék némi tapasztalati infót, hogy honnan érdemes vagy legalábbis mely boltokat érdemes elkerülni? gracias
-
sovinho
tag
válasz
body007
üzenetére
Ez igaz, egyetértek veled, a legtöbbször ezt én is szem előtt tartom, de a környezettudatosság nem itt kezdődik. Gondolom senki sem azért azért kapcsolja ki a konzolt 2 óra játék után 4 óra helyett, mert pusztul a világ. Vagy te igen?
Na jó, tényleg nem akarom elbagatellizálni a dolgot, nem erről van szó.. -
sovinho
tag
Egész várós most a ps+ kínálat, még a gépet is rest mode-ban hagytam, hogy mire hazaérek izzítva legyen a Broforce.

-
-
sovinho
tag
Ez [link] azt jelenti, hogy szépen lassan el lehet búcsúzni a GH Live frissítésektől? Mi a tapasztalat hasonló ügyben?

-
sovinho
tag
válasz
james001
üzenetére
Úgy vettem észre, hogy azért elég nagy különbségek vannak a szintek között. Én most advanced-on nyomom, ott már általában 95% felett mennek a dalok, bár ami ötös erősségű, az még megfektet. Lassan átállok az expertre, mert amúgy is kell egy-két trófeához, meg a 100.000.000 pont is hamarabb meglesz.

-
sovinho
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Erdekes, mert eddig ugy tudtam, hogy kell hozza, illetve vasarlasnal is felhivtak kulon a figyelmem, hogy anelkul a tv resze nem fog menni, bar ez nem erintett mert van plusom. Ugyanakkor most egy kis guglizas utan en is azt latom, h nem kell a plus. Nekem ez az elso gh, de en is imadom, ha kezem ugyebe akad a kontroller, 3 ora lazan elrepul, eleg addiktiv.

-
sovinho
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Kb ez lenne az elvárás részemről. Korábban nem játszottam fps-t sosem, nekem teljesen kimaradt a cs, a codok. Most legutóbb a FC4-et próbáltam és eléggé bejött, illetve jelenleg a metro megy és ezzel sincs különösebb probléma. A multi része annyira nem vonz, bár egy próbát megér, inkább a single ami számomra érdekes lehet. Mivel kíváncsi vagyok a bf4-re illetve a hardline-ra is, így az a kombó pack elég csábító megoldás.

-
sovinho
tag
En anno vadasztam az ilyen konzolos hirdetesekre olx-en. Hulyitettem oket nehany uzenet erejeig, kertem szamlaszamot, meghallgattam a meseiket, aztan elmondtam nekik, h mekkora sz*rhazik es inkabb menjenek kapalni ha penzt akarnak. Tudom, kicsinyes szorakozas volt, de legalabb felhuztam oket kicsit neha...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sovinho
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Hálátlan népség

-
sovinho
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Szerintem próbálgasd visszamenőlegesen a kódokat a fórumról, elég sokan tettük közzé az elmúlt néhány napban az +1 napos gifteket, de szerintem nem minden esetben volt visszajelzés. Ez biztos azért van, mert nem lettek felhasználva, nem pedig azért mert b*sztak megereszteni egy köszönöm-öt.
-
sovinho
tag
BNA5-LBNR-R568
Plusz 1 nap magyar fiókhoz.
-
sovinho
tag
Egyébként igen, kell hozzá némi türelem. Plusz meg kell találni a neked fekvő harcmodort. Nekem is voltak gondjaim, főleg az elején elég hamar leaprítottak. Aztán a varázslatok közül elkezdtem használni a pajzsot, szerintem ez messze a legjobb segítő közülük, így már egész simán ment. Érdemes tolni bele még egy kis energiát, én még negatív véleményt nem nagyon láttam erről a játékról.
-
sovinho
tag
Tudtok mondani valamilyen fasza fps-t? Ezelőtt nem nagyon játszottam ilyen stílusú játékkal, de most nyomtam végig a Far Cry 4-et és eléggé bejött.

A limited edition van meg, amiben elvileg van egy DLC, a Hurk's Redemption. Sajnos ezek a küldetések viszont nem látszanak a mapon... Valahol már felbukkant a csóka a játék során, de küldetések nincsenek.
Ezzel találkozott valaki?
Szóval lényeg, hogy valami hasonló kellene, ami inkább single, mondjuk jobb sztorival, esetleg lehet vele később multizni is.Köszi

-
sovinho
tag
Guitar hero live-ot tolja valaki? Erdemes beruhazni ra?
-
sovinho
tag
Azt lehet tudni, hogy meddig tartanak ezek a learazasok? Csak a mai nap? Vagy esetleg a karacsonyi idoszak?
-
sovinho
tag
Szoval.. Visszamentem mert egyreszt bogarat ultettetek a fulembe, masreszt nincs messze es tenyleg akcios volt..
meg egy Order maradt, ha valaki palyazna ra. Koszi sracok! 
-
sovinho
tag
Van olyan dc csapat ahova lehet csatlakozni? Krealtam egyet, de egyelore meg inaktiv, nincs csapattars.
-
sovinho
tag
Sziasztok, a Dc-ben a Poni betelt, igy inkabb inditottam uj klubot Dreaming Tree neven. Johet barmilyen hontalan versenyzo, egyelore 5 hely van.
-
sovinho
tag
Hello,
Bocsanat ha nagyon alap a kerdes. Az accomat meg tavaly keszitettem, akkor angol fiokkal. Meg tudom ezt valtoztatni magyarra? Torlessel vagy valamilyen modon? Ramennek a driveclubra, de ott nem talaltam jo aron. Elore is koszonom! -
sovinho
tag
Persze, nyilván ha a second hand piacot nézzük, akkor nem túl nagy üzlet, de nem is rossz. Ugyanakkor ha csak a bolti árakat, akkor már jónak lehet mondani. Szerintem ezt a pakkot a gamesoft-nál láttam olcsóbban az átlagnál, de még az is 125k volt. Egyébént az edigitaltól vajon gyári garival jön?
-
sovinho
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Márpedig ez jó árnak tűnik. A játék új ára ~18k, a PS plus 3 hónapra ~5k, így a gép 92k-ra jön ki. Az pedig nem rossz, tekintve, hogy elvileg ez a legújabb széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- Nintendo Switch 2 - ÚJSZERŰ, RENGETEG TARTOZÉK
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB/Media Markt gari 2028.01.30-ig/beszámítás ok/ingyen Fox
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak rosszul irtam, de arra nem reagalt. Ujarainditas utan sem. Aztan most megprobaltam megint es mukodik.
remelem ez nem fog surun elofordulni.
ujra kene telepitenem az egeszet?

A vege fele azert megizzasztott nehol, volt orditas. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)