Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MixY
tag
Szevasztok! Ismét egy játékról lenne kérdésem, szépen lassan be akarom szerezni azokat a gameket, amikkel hosszabb távon is el lehet lenni.
Az új NFS-ről érdeklődnék, hogy tényleg nem annyira nagy szám, ahogy beígérték, hogy úúú visszajön az UG2 feeling stb.? Nekem az volt a best játékom, hiába, nekem mind1 milyen az NFS, mindegyiket szerettem többé-kevésbé.
Ki lehet tolni a játékidejét elég hosszúra úgyis, hogy nincs PS Plus-om? Akár órákat is el tudnék bíbelődni a kocsik kinézetével.
Köszönöm! -
Próbálta már valaki? Netflix mától megy Magyarországon is...
-
zso79
őstag
Nem azzal van bajom, hogy nem tudom hogy kell. Pont ez a lényeg, nem volt beállítva megújítás, screenshotom is volt róla amikor aktiváltam a 14 nap trialt, hogy tudjam meddig él. Ma meg egyszercsak jött egy sms, hogy levontak 1 havi díjat, belépek és látom, hogy be van kapcsolva.
-
szasanyi
félisten
-
törölt tag
Basszus ps3-ra sokkal jobbak a plus tartalmak, mint ps4-re.
Meg uj vagyok ps teren, de nyugtassatok meg, hogy ez nem lesz minden honapban igy ugye? -
zso79
őstag
Elég "vicces", hogy amikor aktiváltam a 14 napos plus trialt nem kértem automatikus hosszabbítást, most meg levontak 1 havi díjat és be van rajta kapcsolva.
Lehet ez ellen tenni valamit, reklamálni, mert pont hogy a másik accountomra vennék plust?
-
andro93
aktív tag
Ahogy pomk írta, egyrészt csapdaként használhatod a felgyújtott ellenfelet, másrészt ha kevés a töltényed, akkor lábon lőheted a zombit, és mikor fekszik felgyújtod, és ilyenkor is használhatod csapdának. Bár töltényben én nehezebb fokozaton sem szenvedtem hiányt, de lehet te nem vagy olyan mesterlövész, mint jómagam.
-
>Deego..
senior tag
Ha valaki nem olvasta volva.
-
Chereiose
addikt
Valami info nincs esetleg arról, hogy a GT sport mikor fog megjelenni? Remélem legkésőbb nyáron, már kéne egy rendes autós játék
-
james001
veterán
PS2 játékokat próbálta már valaki PS4-en? Csak kíváncsiságból kérdem hogy mennyire érezhető rajtuk az "újítás".
-
A`rpi
addikt
válasz
Earl18 #73575 üzenetére
Digitális monitorokban lehet HDCP.
Mivel neked analóg minitorod van, így digitális másolásvédelem nem is lehet a megjelenítődben.Hasznos tartozékok, kiegészítők között, találsz egy aktív átalakítót, ami HDMI ből csinál Dsub-ot. Elvileg azzal neked is fog működni, csak ugye ezektől az olcsó átalakítóktól nem kell sokat várni.
Egyszerűbb szerintem ha veszel egy DVI-s vagy HDMI-s
szélesvásznú megjelenítőt olcsó pénzért itt az aprón. -
Earl18
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítség kéne lenne 1 ilyen típusú monitorom [link] sajnos csak vga kimenet van rajta, hdmi - vga kábellel összetudnám kötni? Ha nem DHCP-s a monitor akkor is adnia kéne képet nem? Néztem YT-n videót és sokkal régebbi monitorral kötötte össze egy csákó és adott képet.
-
pomk
őstag
Ha jól rémlik, akiket megöltél, azok már nem kelnek fel, így felgyújtani sem kell őket. Legalábbis nem ez miatt kell/lehet. A felgyújtott hullák jó csapdák lehetnek a többi, még élő társuknak mert azok bele vagy átsétálnak a tűzőn ami így továbbterjed, így kevesebb ellenfelet kell megölnöd.
-
törölt tag
Amplitude Demo --> storban
-
Az Evil Withinben minden ellenséget fel kell gyújtani? Még csak a játék elején vagyok, de nem tiszta, hogy mikor kelnek fel újra a már földre küldött ellenségek. Mivel limitált a gyufa, nem akarom feleslegesen használni, de mivel lopakodok, ezért az sem lenne jó, ha pillanatokon belül farpofán harapna az, akit egy perccel korábban még ütöttem.
-
Batyops
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
Malachi
addikt
BF4 szerverek tele vannak még? szóval pörög a játék? az a helyzet, hogy a SW: Battlefieldet kb. három hete el sem indítottam és most elég csábító lövölde ez az akciós BF4 főleg úgy, hogy PC-n soksok órát beletoltam már.
-
Tegla80
addikt
válasz
Batyops #73555 üzenetére
Akkor zarjuk rovidre:input lag database(elfogadott,hiteles oldal)....szoval Sony 55"W805C.
Amugy ez picit magasabb kategoria a sumokhoz kepest.Ronam
Voltak gondok a droiddal mikor kijott es szidtak is rendesen(olvashato),de azota helyre raktak(dec volt frissites) es pl az itteni Sony topicban is dicserik mar nagyon. -
Batyops
aktív tag
Azért ide irtam mert elsősorban Ps4-hez venném szinte csak játékra használnam. Úgyhogy az input lag számit nagyon is meg persze azért jó legyen a képminőség is.
-
tepenzed
őstag
válasz
Batyops #73552 üzenetére
http://logout.hu/tema/milyen_tv-t_vegyek_2/friss.html
Itt vannak olyanok akik értenek is hozzá
-
Batyops
aktív tag
Tv vásárlás előtt állok. Ezt a három tv néztem Samsung55h6400 samsung55J6400 sony55w805c.
Az ár miatt hajlok a H6400-as felé mert azért 50 000-el olcsóbb lenne lagalább mint a másik kettő.
Szerintetek érdemesebb a sonyt vagy az újabb J6400-at választani vagy annyival nem érnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kerékpársportok
- Suzuki topik
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest