Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Amennyiben tényleg ilyen fogásokra vetemedig a videóban, akkor tényleg szégyellje magát.
Fel lehet úgy is építeni egy anyagot, hogy a vagasokkal nulla érdemi információt kap a néző, de még is érthető és érdekes marad.
Ekkorra rutinnal rendelkező YouTuber csak is direktbe csinalhatja ezt, más ervem nincs erre.. -
ImACeltic
őstag
-
keIdor
titán
válasz
proly01
üzenetére
Zoli videóját látva 4K-ban én csak lestem, hogy milyen atmoszféra van a játékban.
Nagyon átjött az a toronyház, amiről mesélt.
Grafika, animációk meg arcmimika az szokásos ND, nem lehet rá panasz, megint ők kihozták a maxot a generációból szerintem, elnézve a videót.Úgyhogy kíváncsi leszek, a történet megosztó lesz igen, többen mondták.
-
cyberkind
félisten
válasz
proly01
üzenetére
Mire gondolsz konkrétan? Én legalább az OW-től spoileres videót vártam, erre megint jött egy ilyen izé, ömlengés felső fokon, vagy nem is tudom minek nevezzem, elhiszem hogy jó a játék, de ez kb várható volt a szivárgások ellenére is, és minden "teszt" ilyen, ctrl c majd ctrl v, csak mondjuk más hanggal, kezd ez is rettenet uncsi lenni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
proly01
üzenetére
A videót megnéztem, mert ott ott volt, hogy spoiler mentes és az tényleg az volt (vagy nekem nem tünt fel), az oldalukat a sok clickbait baromság miatt már több mint egy éve nem követem, rengeteget spoilereznek filmekből, meg ha van valami külön könyv egy filmhez/játékhoz akkor az fejezetenként 1-2 cikket jelent, barom idegesítő egy oldal, még rss olvasóval is.
-
keIdor
titán
válasz
proly01
üzenetére
Én most a HZD-nél vettem észre, hogy ez is pörgeti mint a barom. Térkép alatt maxra felmegy, elég rajtahagyni egy percet.
Pedig fél éves paszta van az SOC-n, mikor két és fél éves volt még mondták is, hogy nagyon tiszta volt belül, tehát nem poros. Heti egyszer törlök mindent antisztatikus ronggyal.Ez ilyen, majd remélem a PS5 már XOX szintre sikerül legalább...
-
Gery9112
őstag
válasz
proly01
üzenetére
Multi nem kerül még a játékba mert a készítők is elmondták, hogy elsősorban a sztorira összpontosítanak. Pár hét múlva pontosan megtudod, hogy mi kerül bele megjelenéskor csupán arra reagáltam, hogy attól nem kell tartani, hogy olyan állapotban fog megjelenni mint egy híres-neves francia játékkiadó játékai.
UBISOFT
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
Tessék-> TLoU2 - Inside the World
-
front3r
őstag
válasz
proly01
üzenetére
Ma kellett volna bizony.
Kb az oldal közepén ott is van a dátum: 06.03.20
Lehet ezt is csúsztatják az események miatt. -
Steve1207
veterán
válasz
proly01
üzenetére
Úgy emlékszem ott van a térképen is az a rész, csak fel kell fedezni? Én végigjátszás után estem neki, akkor simán láttam, hogy hova, s merre kell mennem. Úgyhogy elméletileg azzal is kezdhetsz simán.
Viszont szerintem erősebbek az ellenek a TFW-ban, szóval én simán végigmennék az alapon és úgy a kiegészítőn. -
konikan
aktív tag
válasz
proly01
üzenetére
4chanen napok óta ez megy.

Személyes véleményem ehhez. Youtube videók alapján lelövöm a poént magamnak, és utána eldöntöm, hogy szánok-e pénzt rá. A leakek alapján ezt a döntést hoztam, az elsőnapos vásárlás helyett. Anno a Death Stranding-nél is ezt csináltam a Tokyo Game Show bemutató után, azóta sem vettem meg.
-
Mike
veterán
-
válasz
proly01
üzenetére
Én nagyon sajnálom egyébként, iszonyat bosszantó tud lenni. Nekem a Star Wars 7 premierje után spoilerezték el, hogy meghal benne Solo. Ráadásul egy témához abszolút nem kapcsolódó indexes cikk komment szekciójában, kikerülhetetlen volt. A GoT utolsó évadja alatt is fostam, alig mertem netezni.
-
Tegla80
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Engem nem erdekel a jatek sem,de mar zavar a hajciho itt ezzel a xarral...reszemrol ez is csak egy jatek ami nem kell.....
szval ird lemert nem lattam semmit az ugyben,igy legalabb tudhatnam,h min porog a topik.
szerk:
pm ben kuld el, mert utana az lesz a baj,h rakattintott valaki a spoiler-re es latta!

-
törölt tag
válasz
proly01
üzenetére
Egyébként ha nem lenne igaz, akkor nem próbàlnàk az égő hàzat vizeléssel eloltani.
Keldor.
Ugyan màr, nem lesz itt semmi baj.
Lehet hogy kevesebb lesz az eladàs, de a ND-nak nem ez lesz az utolsó jàtéka.Elég sokan àtmentek az The Initiative-be. Gondolom ott jobb a pénz.
-
keIdor
titán
válasz
proly01
üzenetére
Ezért tartom elhibázott döntésnek a június 19-et, pénzügyileg.
Ez majdnem még 2 teljes hónap. Ez idő alatt sok ember bele fog futni a spoilerbe, akár akar, akár nem. Ha kiadnák most digitálisan, hogy ott van, nesze töltsétek le, aki akarja várja meg a lemezest júniusban.Anyagilag ez a Naughty Dognak és a Sonynak is marha nagy minusz lesz ez így. A Naughty Dog munkatársainak 70%-a mondott már fel az Uncharted 4 óta. Amúgy szerintem ez lesz az utolsó cím ettől a cégtől, mert ezzel lesz vége a dalnak, sajnos. Csak reálisan nézem a dolgokat, sem ne pesszimistán, se nem optimistán...
Remélhetőleg más név alatt majd folytatja a csapat, talán.
Én láttam a videókat, minden igaz. A játékot a felénél ott fogják hagyni azok is, akik egyébként megveszik. Én nagyon nem ilyen irányba vittem volna a történetet. Ez eléggé el lett baszva szerintem.
Én játszani akarok vele, mert a grafika, az animációk minőségiek, ahogy azt az ND-től megszokhattuk, de a videók alapján, amit az első résszel felépítettek, az innentől kuka. Megy a szemétbe.
-
sting2
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Nem maradtál le semmiről.
Csak a szokásos, amióta ez a digitális fekély (internet) beszivargott az emberek életébe.
Egy még meg sem jelent játékról tettek fel egy rakás videót!
Pont úgy ahogy szinte minden címnél, csak egy kicsit most előbb sikerült mindez.
20 év múlva már közvetlen az agyunkba fogják a moslekot önteni... -
sirarcheer
senior tag
-
hyggelig
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
Ha jól értem a másik kontrollerrel akartad bekapcsolni a PS-t, ugye?
Mert nem tudod az összes kontrollerrel bekapcsolni a gépet. Ha a lemerülttel játszottál mint Player1 utoljára, akkor csak azt tudod használni. Ha kontrollert váltasz, akkor kezd azzal, hogy először magán a gépen kapcsolod be a konzolt és utána tudod társítani a játékoshoz a kontrollert is a PS gomb megnyomásával. -
válasz
proly01
üzenetére
Ezért lesz fontos kérdés hogy kezelik majd. Kétszer kell megvenned, mert két külön változat lesz... vagy ha megvetted PS4-re, akkor PS5-re megkapod a "jobb" változatot automatikusan.
Érdekes lesz ezeknek a multigen címeknek a kezelése ilyen szempontból.
Remélhetőleg ez nem lesz probléma és a nekünk kedvezőbb változat valósul meg, ha mégsem az szerintem nagyon gáz lesz.

Meg persze nem pénztárca kímélő.
-
Dreimus
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
Slim kabele FHDra van tesztelve nem UHDra tehat az biztos keves neki bar enelkul is ismert ps4pro hiba, amiatt jelentkezik hogy tul nagy adatot probal kuldeni es ehhez keves vagy a konzol hdmi portja vagy hdmi kabel. 100%os megoldas nincs ra, valakinek jo minosegu 2.1re hitelesitett hdmi kabelre valo csere jott be, masnak a hdcp lebutitasa segitett, valakinek meg csak megjavult magatol, valakinek meg elo se jon.
-
-
penge111
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Írok neked néhány local coop játékot, amiket még a többiek nem említettek:
Diablo 3, Blazing Chrome, Alienation, Dragon Crown, Borderlands: The Handsome Collection, Trine részei, Rayman Legends, Nex Machina, Sky Force Reloaded, Divinity Original Sin 1-2, Tomb Raider Temple of Light
Persze szinte az összes Lego, verekedős játék, valamint fifa is játszható coopban... -
nitro16
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
+
NoOne1976
Tyler DurdenÉrtem, köszönöm. Igazából szombaton berendeltem egy qe65q80-t, de ma hívtak, hogy lehet nem lesz belőle semmi mert nincs annyi és rövid időn belül nem kapnak....

És mellette ami szimpi volt a 65c9pla oled-je, tudom más liga a kettő. Csak mivel sok ps menne majd rajta ezért félek, hogy olednél "beégne hamar", de lehet akkor átnyergelek megint és várok egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára. Jövő szempontjából is, jobb lenne a hdmi 2.1 miatt is. Csak míg előbbi 450k addíg másik 720-650k akciósan.Amúgy ti ilyenkor gondolom 3-4 órákat nem egy játékon játszotok le hanem váltogatjátok közbe azért nem? Bocs az offért de tv topikba nincs nagyon olyan aki ps-en is tolja rendesen.

markknight: ahha, na ettől félek én is ezért is nem tudtam dőnteni, hogy felső kategoriás qled lenne a jobb vagy a fent említett oled. Qlednél még hátrány lenne, hogy csak 2.0 hdmi van rajta.
-
myckey
veterán
-
RudY
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Kábeleket mozgattam bekapcsolt állapotban húzgáltam össze vissza
Máskor is szoktál ilyet csinálni? A HDMI aljzatok nem igazán szeretik ezt. Az audio beállítások függetlenek a kép minőségétől így nem is zavarhatják. Ha ez a felállás PS->HDMI->soundbar->HDMI->TV, akkor iktasd ki a soundbar-t és teszteld közvetlenül a tv-re kötve a ps-t, másik HDMI aljzatban, és másik HDMI kábellel is. Addig nem igazán derül ki, hogy mi és hol szállt el. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
Mit jelent az,hogy "nagy bukó lesz"? Mert én nem tudom elképzelni,hogy ez meta 75-80 alá kerüljön már csak alapkoncepció miatt sem
Eladás szempontjából? Hisz tudjuk,hogy az elōrendelések alapján (elōrejelzések) Kojima best selling játékának tūnik. Nem csak arról van szó,hogy neked nEm TetSZiK?
-
penge111
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Ö, szerintem nagyon egyszerű megoldás van a problémádra. 3.5 méter nem optimális nézési távolság... 55" tv 2 max 2.5 méterről adja át a 4k plusz tartalmat. Nekem csak egy sima 55" Sony Led Tv-m van, de én is eleinte 3-3.5 méterről játszottam. Utána közelebb ültem a Tv-hez és teljesen más volt az egész, pozitív irányban értem persze.
Más: platináztam a pókit, nagy meglepetésemre még aznap meg is jött a platináért járó ingyenes avatar. A Bloodborne-ért járó miatt háromszor is írtam levelet, de azóta se semmi, hagytam is a fenébe...
No, de nem is ez a lényeg a hétvégén nekiestem a Trine 2 Complete Storynak, 890 Ft-ér vettem, hónapok óta porosodott a könyvtáramban. Ez is egy kis csoda a maga módján. A grafikája, atmoszférája fantasztikus ennek a játéknak. Nagyon tetszett, hogy a pályákon való továbbjutást, rengeteg módon meg lehet oldani. Sok pálya van a játékban, nekem 10-12 óra volt végigvinni a játékot, és ez a verzió tartalmazza a DLC-t is. A DLC számomra az alapjátékot is felülmúlta, itt már azért nagyon komolyan megdolgoztatta némelyik pályaszakasz az agytekervényeimet, a főboss is nagyon tetszett, a pályadizájnok is nagyon szuperek voltak. A játék sztorija az nem valami nagy durr, de nem is feltétlen kell az ilyen platformer, ügyességi játékoktól Witcheri magaslatú történetet várni. Mellesleg lehet coopba is mókázni vele. Ami nem tetszett, hogy a karakterek mozgását picit jobban ki lehetett volna dolgozni, illetve az a néhány ellenfél nem valami változatos képet mutat, és ezeknek is a mozgása néha picit természetellenes. Mindent összevetve ennyi pénzért ez egy jó kis játék volt.
Illetve neki estem egy másik kis játéknak a Trine 2 után, ez a Giana Sisters. Ez is kellemes csalódás, nagyon hozza a retró feelinget, itt is a sztori szintén nem egy nagy szám. Ez is egy ügyességi, platformer játék. A cél eljutni a pálya végére, lehető legkevesebbszer meghalni, és minél több kristályt kell összeszedni a pályán. Ami baromi érdekes, és meglepő ebben a kis játékban, az hogy itt két lánytestvért fogunk irányítani. Egy gombnyomásra tudunk váltani közöttük. Ami baromi menő, hogy ilyenkor teljesen átváltozik a másodperc töredéke alatt a pálya is. Az egyik idilli világban játszódik, a másik egy rémálomban. A zene is ugyanígy változik, az egyik kicsit lájtosabb, a másik sokkal zúzósabb. A váltogatásra természetesen azért van szükség, hogy tovább tudjunk jutni egy adott szakaszon, minkét leányzónak van egy-egy spéci tulajdonsága, ami szintén a nehézségek legyőzéséhez kell majd váltogatnunk. Az egész játék, olyan egyszerű mint egy faék, de valamiért mégis nagyon jól működik az egész. A grafika, zene szerintem szép. Szerintem nagyon jó játék gyerekeknek is, mert az első két nagy világ nem olyan nehéz, a 3-4 világba azonban már lesznek olyan részek, ahol könnyen megőszülhetünk... Még pár világ hátra van, de így látatlanban azt mondom, hogy 890 Ft-ért ez is egy kellemes játék, akár kisgyermeknek is ajánlom, a felnőttek max a végén besegítenek. Kb 6-8 órás lehet a játék, de a később a feloldható opciókkal rengeteg időt bele lehet ölni. Természetesen a Raymanhez nem ér fel, de nem is kell szégyenkeznie a játéknak...
Kíváncsi lennék a két kis platformer játékot valaki itt platinázta, elég durva achik vannak. A Giana Sisters tele van 0.1%-os achikkal
-
törölt tag
válasz
proly01
üzenetére
[kiindulási pontnak]
Ugyanakkora méretű TV-t nagyobb felbontással közelebbről kell nézni, hogy kijöjjön teljesen a felbontás előnye.(#218364) oriic
Remélem egy kellemes ghost of tsushima release date lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha véget is ért volna akkor se ide írnám hanem a saját topikjába, persze spoiler taggel. 

Kendek