Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
andro93
üzenetére
Oké: nem fogadja el a kártyám, nem egy profilon lesznek a játékok, nem tudok kényelmesen, akár telefonról vásárolni, nem tudok pontosan vásárolni, további emailt és profilt kell regisztrálni, ügyelni kell DLC-k, mentések, miegyebek régiózárára, stb. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Akinek megéri az a mennyiségű spórolás, tegye. Én is úgy teszek, ahogy jónak látom.
-
törölt tag
válasz
andro93
üzenetére
Erre csak annyit mondanék, hogy R6-ban, ha egyedül játszom bot-ok ellen TH-t, 60-80fps között ugrál és érezni, hogy valami van. (mutatja is lent a bal alsó sarokban ezen értékeket)
Viszont, ha multi megy a többiekkel, akkor 60fps fölé még soha nem láttam menni és akinek sima ps4 gépe van annak szintén annyit mutat az érték, mint nekem, szóval nem juttat előnyhöz.(igen 60fps a Siege, csak offolni kell a V-sync opciót)
CoDBO3-nál nem tudok ilyen számokat beállítani, de nem éreztem előnyt vagy hátrányt a boost mód bekapcsolását követően.
BF1, TF2, Hardline ugyan ezt tudom elmondani. -
marilllyo
veterán
válasz
andro93
üzenetére
Pont ugyanez...
Számomra nevetséges kategória. A Jeep a legjobb . Szakadék-fal semmi sem számít átmegy mindenen. Grafikailag szerintem gyenge . Talán még a Witcher is szebb.
Egyébként nem lenne ez rossz Csak még olyan messze van egy végleges kiadástól hogy hujujj. Megint a vásárlók lesznek a béta tesztelők...
Anno a Division betája mennyivel jobb volt... ott a béta jobb állapotban volt mint a kész játék .Egy szó mint száz .... Jelenleg senkinek nem ajánlom a megvételét. Várjatok pár hónapot ... addig még reszelgetik meg játekaimon is már bagóért lesz fenn...
-
privacy99
senior tag
válasz
andro93
üzenetére
Fura, mert igaz, hogy én csak a DriveClubbal játszom, viszont videók alapján lekörözi az összes többi autós játékot minőségben, pl.:
A kommentek is ezt tükrözik. Lehet, hogy azért láttad ezt, mert PC-n komolyabb a grafika?
(#107320) Vadernagyúr: Igen, azokat meg kell venni. Amikor akcióban volt én vettem Season Pass-t, így majdnem mindegyik játszható lett.
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
andro93
üzenetére
Nem megyek ebbe itt most bele mert megint én leszek a csúnya rossz, de mikor megjelent a pro gondolkodtam hogy azt vegyek a sima ps4-em helyett vagy vga-t a gépembe, a vga mellett döntöttem és nem bántam meg, egy rx480-at vettem és ez is körbehugyozza a pro-t, pedig harmadannyiba (vagy negyed) kerül mint egy gtx 1080, szóval ilyeneket mondani hogy majd egy pár update után kenterbe veri az 1080-at, megmosolyogtató. A 4K gamingről meg annyit hogy ahogy olvasom a fórumokat az 1080 is kevés a 4K gamingre, inkább a titan x nem is tudom már melyik verzióját javasolják inkább.
-
válasz
andro93
üzenetére
Nekem azért nem volt egyértelmű.

Az a fura irányítás meg a klasszik abból az időből mikor még nem volt csak a d-pad.
Én most legutóbb a zero-t is úgy toltam mert nekem meg az analóg garis irányítás vokt fura egy okyan resibe mint a régiek.
Az új rész meg tetszik de megvárom míg kijön hozzá minden tartalom meg esrtleg kap valami skciót. -
marilllyo
veterán
válasz
andro93
üzenetére
Én minden PC-re megjelenő résszel játszottam. Kiakasztani viszont csak a 2,4,5,6-ot meg a Revelations-t akasztottam. Szerintem jók voltak az újabb részek is. Én legalábbis csíptem a 4-5-6-ot. Bár örülök, hogy a 6-tal felhagytak ezzel a "csak álló helyzetből lehet lőni". Ez még a rögzített kameranézetek idején oké volt de már a 4-nél el kellett volna hagyni. A 6-tal szerintem nem volt gond mint játék...de mint Resident evil ki tudja. Amúgy is ez a sorozat ez olyan..... összevisszaság kicsit. Már szerintem senki nem tudná megmondani, hogy mi az az "igazi resident evil".
-
válasz
andro93
üzenetére
Ha legagyizod a régi részeket akkor ott emeld ki hogy mire gondolsz mert így olyan mintha mindre értenéd.
Nekem pl a resi 1 a kedvenc és az tuti hogy nem gagyi.
A 4 is jó volt de az már egy másfajta resi volt. A revelations-ok is jók.
Szal van pár spinoff ami gyengébb de bőven akad jó resi játék szerintem. -
törölt tag
válasz
andro93
üzenetére
No problémó, csak megjegyeztem két dolgot, ennyi.
Szerintem amúgy érdemes kipróbálni akár a mostanában felújított első részt vagy a zero-t vagy akár a 6-ot is, mert nem olyan gagyi az, mint hiszed.
Nekem a zero és az első rész felújított változata meg is van és csak akkor veszem elő, amikor nosztalgiázni szeretnék.
Sokszor van, hogy a nekem favorite Resi 3 Nemesis kerül bekapcsolásra egy emulator segítségével a laptop-on.
Remek részek! 
-
törölt tag
válasz
andro93
üzenetére
Nem kötözködésből, de érdekes dolgokat tudsz írni.

"Szóval vegyétek, vigyétek, az eddigi gagyi részek után most igazán megérdemlik a támogatást a fejlesztők."
Gagyi részek?

aztán...
"Nekem Resident Evil szűzként kereknek tűnt a sztori, a végén lezártak számomra minden kérdést/szálat"
Hát akkor ezt meg is beszéltük...

-
válasz
andro93
üzenetére
Mondjuk demók alapján tuti nem a DC VR lenne az első teljes játék amit megveszek VR-ra. Demók közül nekem a RIGS jött be leginkább eddig. RE7-et nem merem megvenni, bármennyire is dicséri mindenki. Sajnos nincs hozzá gyomrom. Csak úgy simán is a halálomon lennék egy ilyen trancsír horrortól, hát még VR headset-tel a fejemen. Amúgy jó a cucc, azt kaptam amit vártam, az RE7 meg előre vetíti hogy lehet ebből a VR-ból jót is kihozni.
-
N@idia
őstag
válasz
andro93
üzenetére
Személyes tapasztalt, hogy a pro gép nem csak 4k-s tv-hez ajánlott fhd tv is bőven ajánlott ott is látszik a különbség. Példának elég említeni a Bf1-et a sima ps4-en olyan szinten droppol a játék, hogy sokszor a játszhatatlan kategóriát súrolja, ugyan ez pro gépen teljesen smooth stabilabb az fps. A múltkor néztem egy videót 1.05 patch után hogyan fut a játék és botrányos még mindig a sima ps4-en még az xbox 1s-en is jobban fut a játék ami elég kellemetlen, de pro gépen hozza az elvárt szintet közel 60 fps végig
Battlefield 1: Patch 1.05 Vs others Full SP & MP Tested PS4Pro/XB1s/PS4 FINAL VERDICT -
zojjektum
őstag
válasz
andro93
üzenetére
Ez nálam látod így van. Nekem nem volt sima ps4-em, ezért én úgy voltam vele, hogy, ha tudok venni egy erősebb gépet, számomra egész jó áron akkor miért ne? Azt gondolom fekete pénteken 115-ért nem volt rossz vétel. Hozzáteszem engem sem vet fel a pénz, de, ha már összegyűjtöttem egy százast, azért ahhoz már nem kellett olyan sokat rádobni.
-
-
kevepapa
aktív tag
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
andro93
üzenetére
Mint, ahogy sokaknak itt nekem a FF XV vilagitott ra a tenyre, hogy nem szabad mindenre rarepulni elsore, mert csak koppanas a vege. (Ott is be lett igerve pro patch decemberre meg minden es erre fel kapunk majd egy idoszakos dlct meg majd valamikor a kivagott storyt -a season passal-). Szóval nem, mar megbocsass de ez edeskeves.

-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
andro93
üzenetére
Heavy Rain az egy giga hangulatbomba, a negatív fajtából. Depresszió: Ultimate Edition.

Nagy kedvenc mai napig, a Beyond szerintem messze nem lett olyan jó sajnos. Szerintem az klisésebb, erőltetettebb. Bloodborne voltmár?

Szerintem indie szinten van még pár fasza PS és Steam exkluzív.

De tény, hogy nem olyan erős ilyen téren a Sony, ami nekem fájó (lassa PS4 Slim tulajként), hogy egy normális exkluzív autós játék nincs rá. Amott a Forza 6 és főleg a Forza Horizon mindent visz.
De nem sír a szám, bízom a GTSport-ban, egyes elemeiben borzasztó ígéretesnek tűnik az a játék. Remélem összekapják magukat a megjelenésre teljesen.

A jövő viszont abszolút a PS mellett szól.

-
-
Rigormortiis
veterán
-
válasz
andro93
üzenetére
Persze, nyilván lehet PC esetében is TV-zni meg kontrollerezni. Csak ott elsősorban billentyűzetre és egérre hangolják az irányítást, és multiban gyakorlatilag legyőzhetetlen hátrányod lesz mindenki mással szemben. Míg konzollal alap a kontroller és a kellemes ülőhelyzet, többjátékos módban is tutira mindenki így nyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

De miért kattint valaki a resetre a rebuild database helyett ha elmegy az áram?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek