Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73051) drk88


drk88
senior tag

Most még olcsóbb a Battlefront a storeba, ha jól emlékszem pár napja 14k volt most meg 10k xD nagyon tukmálni akarják a népnek.

(#73052) krx21


krx21
nagyúr

Köszönöm mindenkinek a választ! :R

(#73053) Wlac


Wlac
Ármester

A Battlefield 4-ben van valami titka a helikopter kilövésének (Baku), vagy adjam fel, és frizbizzek a lemezzel? Röhejes, de tök mindegy, hogy hova célzok, egyszerűen semmi sem történik, pedig a gránát láthatóan telibe kapja a gépet, mégis pár másodperc múlva meghalok. Eddig 19 alkalommal döglöttem meg, és már rohadt unalmas, de ahogy nézem, tele vannak a fórumok ugyanezzel.

James: szerintem elég hülyén nézett ki benne, nem beszélve arról, hogy a sztori szerint rejtőzködik, próbálja elkerülni a feltűnést, erre az alternatív kinézettel türkiz báli ruhában rohangál a disznósz*ros utcán.

“The wha-"

(#73054) MerLinh válasza aizen92 (#73050) üzenetére


MerLinh
senior tag

hát több infot mondj nem emlékszem az epizodokra, csakhogy mi történt =)

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#73055) aizen92 válasza MerLinh (#73054) üzenetére


aizen92
addikt

Life is strange ep 3
amikor Max megváltoztatja a múltat és Chloe nyaktól lefelé lebénul

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#73056) Dicker


Dicker
őstag

Üdv!

Valaki tudja, hogy most hol a legolcsóbb az éves magyar PS+? Volt 14000-es a hasznaltkonzolon, de már levették. Esetleg máshol láttatok valamit?
Köszi!

(#73057) james001


james001
veterán

Na így pár óra után eddig tetszik a Witcher 3,viszont bakker annyi minden cuccot meg kell jegyezni,hogy már besokallok :D A harc kissé fura benne,meg kell szokni. Így hogy magyar feliratos sokkal jobb,lehet angolul sok mindent nem értenék benne,hiába jó az angolom. Ja és a legnehezebb fokozaton kezdtem mert állítólag nem olyan nehéz azon,hát a f*szt nem :DDD
Ez a kártyajáték meg jó nagy bullshit benne,simán nyerésre álltam de a végén full levert az ellenség :F

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#73058) HoTDoG


HoTDoG
tag

Ez a The Last of Us hatalmas játék. A The Order sem volt rossz, de ez után az Order csak egy szép grafikai bemutató kevés tartalommal. Ráadásul van multi rész ami szintén egész jól sikerült.

Just Cause 3 vagy az új Metal Gear Solid-al van valakinek tapasztalata?

(#73059) tony7 válasza Wlac (#73053) üzenetére


tony7
tag

Szerintem valami játék hiba lehet. Fiam profilján játszottam és ott normál fokozaton simán elsőre lelőttem. Elkezdtem saját profilon a játékot könnyű fokozaton, és ugyan úgy jártam ahogy te. Szerintem nekem is volt vagy 20 sikertelen próbálkozásom. Félreraktam a játékot és majd újrakezdem ha lesz időm.

(#73060) james001 válasza james001 (#73057) üzenetére


james001
veterán

Griffin-t meg se tudom ölni :C :W

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#73061) gyuribácsi88 válasza drk88 (#73051) üzenetére

Ez lesz az első AAA játék amit betesznek ps+ free game-nek. :D

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#73062) drzozo


drzozo
senior tag

A media marktban 100 ezer forintért a fehér, natúr 500gb-os ps4 most jó vételnek számít? Próbálom meggyőzni magam, hogy ne xbo-t vegyek.

[ Szerkesztve ]

(#73063) Wlac


Wlac
Ármester

Na, találtam egy fórumbejegyzést, mely szerint újra kell indítani a játékot, és egyből menni fog. Megvolt, a helikopter közelébe se céloztam, csak vakon lőttem egyet, és egyből le is szedtem. Persze nincs map bug nélkül, így a következő pályán, amikor egy erkélyes lobbyt kell bevédeni, amíg a társunk a zárral szenved beakadt a játék, és hiába nem volt már ellenség, az ajtó nem nyílt ki. Szintén egy reload oldotta meg. Amúgy tetszik a játék, bár nem ad többet, mint egy CoD, de egyszer azokat is szeretem lenyomni (bár a Ghostot már kihagytam).

James: jegyezd meg az ellenségek attack patternjét, és nem lesz gond. A drowner előre ugorva támad, az ellen oldalra érdemes kitérni, és egyből csapni egyet felé. A nekkerekkel sok gondod lesz, de ők azon kevés szörnyek közé tartoznak, amelyeknek lehet védeni a támadását. A főzeteket érdemes használni, mivel kvázi ingyen vannak (egyszer kell csak megcraftolni őket, utána meditáláskor egy alkoholból minden cuccod újratöltődik). Bárhol látsz receptet, azt vedd meg. Mivel a játék elején még sok a bandita, ezért ajánlom, hogy vedd meg azt a skillt, amivel védés közben hárítod a nyilakat. A jelek közül én az Ignire mentem rá, mivel minél magasabb szintre fejleszted, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lángra kap az ellenség. A pontok amúgy egy főzettel bármikor újraoszthatóak, szóval nyugodtan kísérletezz. A szellemekkel a játék elején még nagyon sok a gond (Jenny O' the Woods), őket kerüld. Ha tudod enchantolni a cuccaid, akkor nyugodtan pakold tele őket, nem kell későbbre tartogatnod, az igazán jó felszerelés úgyis lvl 34 körül lesz meg (Feline set).

Én is Death March-on kezdtem, és csak az első tíz órában szívtam a fogam, amíg meg nem tanultam a fentieket. Utána már sima ügy volt a játék, bár nyilván ezerszer levertek. A gwentre érdemes rágyúrnod, mert egyrészt egy baromi jó játék, másrészt pedig kell a platinához. Keress egy random kocsmárost, és tapasztald ki nála a játékot. Ha túl nehéz, akkor keress másikat, mivel azért van egy-két olyan paklival rendelkező ember a játék elején is (khmm... nilfgardi nemes Vizimában), aki később is simán megszívat bárkit. Ja, és bárhol látsz eladó kártyát, mindenképpen vedd meg, mert az összes összegyűjtése is trófeát ad.

“The wha-"

(#73064) DM-Fan válasza Wlac (#73053) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én pont ma délután nyomtam azt a részt és érdekes módon nekem az elsőre sikerült. Viszont később lesz jópár rész, ahol garantáltan kitéped majd a hajad, hogyha Baku ennyire megviselt. Szerintem amennyire príma a BF4 multija, annyira szar a campaign. A karakter úgy vonzza a golyókat az egyjátékos módban, mint a mágnes, ugyanakkor számtalanszor előfordult, hogy közvetlen közelről beleengedtem egy tárat az ellenbe (ebből mondjuk 3 tiszta fejlövés), ennek ellenére az lazán visszaszambázott a fedezék mögé, majd két lövéssel leterített. Emiatt a tűzharcok rendkívül elhúzódóak tudnak lenni és állandóan esik-kel az ember, kis túlzással többet látom a sérülés miatti fekete-fehér képet, mint a színest. Pedig Normal nehézségen nyomom és van némi fogalmam az FPS-ről. Szóval szerintem az egy kiegyensúlyozatlan szar, de ahogy rémlik, már a BF3 campaign-ját is félbe (vagy inkább harmadba) hagytam anno, mert ott is ugyanez volt a benyomásom. Ilyen szempontból a CoD szerintem jobb. A multi viszont tetszik, az önmagában megérte az árát.

szerk.: na, látom, bug-ba futottál és az okozta a gondot. Ilyet nekem eddig nem produkált a játék sehol. A fent említett hülyeségei viszont sajnos megvannak.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#73065) Chereiose válasza HoTDoG (#73058) üzenetére


Chereiose
addikt

Én is most játszok vele :) Tényleg zseniális. Még a felénél se tartok szerintem :D

(#73066) Nayrobi válasza drzozo (#73062) üzenetére


Nayrobi
őstag

A legtöbb helyen már ennyibe kerül, tehát gondolom nem ez lesz a döntő érv.

(#73067) james001 válasza Wlac (#73063) üzenetére


james001
veterán

Majd beletanulok de inkább levettem normál nehézségre,úgyse hajtok a platinára.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#73068) DM-Fan válasza DM-Fan (#73064) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

De amúgy most én is kitépem tőle a hajam: folytattam volna a campaign-t, erre nincs ott a resume lehetőség, csak new campaign van, ergo a mentés valahova ment a levesbe, pedig már túl voltam jópár mission-ön. :W Ilyen egy fos bughalmazt! Pedig már nem friss ez a játék!

Get Moded!

(#73069) crue válasza DM-Fan (#73068) üzenetére


crue
őstag

A BF4 egyjátékos módja egy rakás szar. Én még PS3-on játszottam, de ezek az ordas nagy gamebreaking bugok minden platformon jelen vannak. A fejlesztők pedig magasról tesznek rá évek óta. A BF3 hasonló. Valószínűleg a Battlefrontból is azért hagyták ki a single kampányt, mert tisztában vannak vele, hogy képtelenek lennének rendesen megcsinálni.

(#73070) Elims válasza james001 (#73010) üzenetére


Elims
veterán

:-DDDD
Ezt ugye te sem hiszed el!! :-))
2óra alatt nyomtad le az uncharted 1-et???
Kizárt! :-)

(#73071) zzola válasza tony7 (#73059) üzenetére


zzola
félisten

Ott nincs benne hiba. Zoom nelkul kell leloni, ennyi...

(#73072) james001 válasza Elims (#73070) üzenetére


james001
veterán

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#73073) >Deego..


>Deego..
senior tag

World of Tanks on PlayStation 4 Second Open Beta January 8-10

" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...

(#73074) Tegla80 válasza DM-Fan (#73068) üzenetére


Tegla80
addikt

Annyi a titka,h amig nem tolod ki a singlit,addig ne indits multit,mert mindig igy fogsz jarni.
Ez ilyen benne es marad is,mint a tobbi bug is amibol pl a helis nekem is + volt ....
Ettol fuggetlenul En kitoltam,de teny es valo,h pl nekem is jobban bejott a cod ghost es aw nameg a bfh is singliben,mint ez.

Sony® & PlayStation®

(#73075) vonSux válasza DM-Fan (#73068) üzenetére


vonSux
őstag

Még annyi ahhoz ami Tegla ír, hogy nálam pl akkor sem dobta el a játék a mentést, hogy ha minden kilépés után manuálisan uploadoltam a BF4 adatokat a felhőbe. Így ment a multi és a single állás sem veszett el.

(#73076) dinostaRR válasza >Deego.. (#73073) üzenetére


dinostaRR
tag

Nekem a War Thunder sokkal jobban bejön, realisztikusabb, van fizika, lehet érezni a tankok súlyát :)
Próbáltad már?

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#73077) MdewC


MdewC
nagyúr

Sziasztok! :)

Szeretnék kérni egy kis segítséget, keresőben nem találtam, hogy mi a pontos menete egy elmentett videó feltöltésének? Játék közben elmentettem egy majdnem 15 perces részt, amit szeretnék megosztani, de a feltöltés közben azt írja, hogy "cannot upload". Rövidebb mentett videót sem enged feltenni youtube-ra, pedig érvényes a megadott regisztrációm, bár még videót egyszer sem töltöttem fel rá. Tuti valamit rosszul csinálok. :)

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#73078) MdewC válasza MdewC (#73077) üzenetére


MdewC
nagyúr

Közben sikerült megoldanom, szóval elnézést a bejegyzésért.

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#73079) EnterR válasza aizen92 (#73050) üzenetére


EnterR
veterán

Ha az epizód legeslegvégére gondsz (legutolsó jelenet), akkor nem. A negyedik epizódban egy elég komoly döntést kell meghoznod ezzel kapcsolatosan, de a végén nem lesz olyan rossz minden, ahogy gondolod. :)

Az ötödik epizód legutolsó döntése fog majd a legnagyobb fejfájást okozni, ennyit játékon még nem vesződtem. :D

[ Szerkesztve ]

PSN ID: marquuard

(#73080) Wlac


Wlac
Ármester

Közben befejeztem a második pályát (Shanghai?) is, és bár gamebreaking bug már nem volt, amikor elmegy az áram és sodródunk a hajón, miután Irish elkezd kiáltozni, hogy kövesse mindenki őt, szimplán átestem a hajón, bele a vízbe. De amúgy igaz, amit DM-Fan ír, elég hektikusan kezeli a játék a hitboxokat, van, hogy lazán átmegy az ellenségen a golyó. Mondjuk előtte már multiztam egész sokat (lassan 13-as vagyok), szóval nem arról van szó, hogy bele kell tanulnom a játékba hanem szimplán bugokról. Mindegy, valahogy lenyomom, mert már szeretnék újra multizni.

“The wha-"

(#73081) speter33


speter33
aktív tag

Srácok, aki játszott a Tomb Raider-rel, át lehet állítani bal analógra a nézelődést, és jobb analógra a mászkálást?
Előre is köszi :)

(#73082) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Azért annyira nem szar a bf4 szinglije. Oké, undorító, hogy a mai napig nem oldották a mentés-eltűnést, ettől függetlenül, technikai oldalról nagyon rendben van. Pl letettem a hajam, amikor először voltam a hajózós pályán, vagy amikor a hurrikán tépázta partot kellett bevenni. 360on és ps4en is többször kipörgettem, és soha nem untam.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#73083) Tegla80 válasza speter33 (#73081) üzenetére


Tegla80
addikt

Tyű,Te atyaúristen....ezt a gombkiosztast meg hogy/hol sikerult megszokni? :DDD (vagy alapban csak "bal kezes" vagy)
Amugy ha jatekon belul nem tudod,akkor a ps4 settings menuben probald az alap gombkiosztast megvaltoztatni itt.

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#73084) speter33 válasza Tegla80 (#73083) üzenetére


speter33
aktív tag

Sajnos én csak ballal tudok nézelődni, jobbal mászkálni :U
40 évesen már sehogy sem tudok ezen változtatni, világéletemben így toltam az fps-eket is :)
Már PS1-en is csak így tudtam játszani, a legelső DualShock-kal.
A TR még nincs meg, ezért nem is tudtam megnézni az options-ben :)
A Dying Light demo is számomra játszhatatlan a fordított irányítással miatt(teljesen suta vagyok így), ezért még azt sem szereztem be.
De köszi, a PS menüjében megnézem :R
Amúgy régebben elég sok játék támogatta a gombkiosztás változtatását.

[ Szerkesztve ]

(#73085) speter33 válasza Tegla80 (#73083) üzenetére


speter33
aktív tag

Szuper, PS4 setting menüben állítható :C
Örülök hogy így gondoltak a balkezesekre is :K
Így már jöhet bármilyen játék, nem lesz akadály többé az irányítás :DDD

Köszi szépen a segítséget :R

(#73086) Petreszku


Petreszku
senior tag

Sziasztok!

Megvettem a storeból a DC + Season Pass verziót. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a plusz kocsikat és a többi adalékot külön-külön kell leszedni vagy az egész pakk együtt jött le és installálva van?
El is kezdtem játszani vele és azt vettem észre, hogy van olyan event ahol két kocsi közül is választhatók. De az egyik kocsin lakat van és valamilyen "CLUB Lv1 szinttel" tudom csak megnyitni. Találtam is CLUB választási lehetőséget, de csak olyat, hogy én csinálok egyet vagy csatlakozom egy másikhoz. Itt lehet/tudok/kell csatlakozni vagy van más lehetőség is.

(#73087) Earl18


Earl18
csendes tag

Üdvözletem!

Nem tudja valaki ha veszek egy 365 napos Playstation Plus feltöltőkártyát akkor kér bankszámla adatokat? vagy anélkül is tudom aktiválni?

(#73088) delibab válasza Earl18 (#73087) üzenetére


delibab
senior tag

Lehet bankszámla nélkül is aktíválni.

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#73089) Earl18 válasza delibab (#73088) üzenetére


Earl18
csendes tag

Köszönöm a választ, akkor ez igaz a Network kártyára is?

(#73090) DM-Fan válasza Earl18 (#73089) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, tekintve, hogy a PS-profilodnak van saját wallet-je, ahová feltöltöd a fund-ot a PSN-Card-ról. Onnantól ott lesz jóváírva az összeg és abból költekezhetsz. Semmilyen bankszámlaadatot nem kell megadnod.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#73091) Rigormortiis válasza Petreszku (#73086) üzenetére


Rigormortiis
addikt

A dlcket nem kell külön leszedni, azok a peccsel együtt letöltődnek, viszont ha megvan a season pass, akkor tour nézetből lehet őket aktiválni. A free kocsiket viszont külön le kell szedni. A clubbos kocsikért meg be kell lépni egy klubba, akkor feloldódnak, ha elég magas szintű az egyesület.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#73092) Petreszku válasza Rigormortiis (#73091) üzenetére


Petreszku
senior tag

Szia!

Köszönöm a választ.
Ha jól látom ezeket a klubokat játékosok hozzák létre. Ha belépek az egyikbe onnantól kezdve a klub/csapat színeiben kell/fogok versenyezni? Klubba lépés jár valamilyen kötelezettséggel?

(#73093) Wlac


Wlac
Ármester

Mentségemre legyen mondva, hogy ez a második Battlefield játék, amivel játszottam (még anno botok ellen nyomtam az 1942-t), úgyhogy a sztoriban nem igazán vagyok otthon. Azt hittem, hogy ez egy sima háborús cucc, mint a CoD-ok, nem pedig hogy természetfeletti cuccokkal van tele, márpedig néhány manővert a Metal Gear Solid is megirigyelhetne. Annyi bugba futottam már bele, amennyit azóta nem láttam, hogy tíz éve lewarezoltam valami félkész orosz játék bétáját.

Az konstans dolog, hogy hiába lövöm az ellenséget, a golyók átmennek rajta. A két gamebreaking bugról tegnap már beszámoltam. Azokon felül már kétszer estem át a padlón. Valamilyen fedezék mögül lövöldözve sokszor előfordul, hogy a golyók nem jutnak el az ellenségig, mert megakadnak a fedezékemben. Ilyen "objektum van, textúra nincs" dolgot évek óta nem láttam. Sok a villódzó objektum, amik a képernyő szélére érve eltűnnek még azelőtt, hogy kikerülnének a látóteremből. Sokszor az ellenségeket csak úgy bedobja elém. És én még azt hittem, hogy a Dishonoredben volt zavaró a pop-in. Ráadásul öcsémmel azon röhögünk, hogy a börtönös pályán egy ellenség beleszaladt a falba, és a nyolc méterrel magasabb párkányon jött ki belőle, ahonnan vidáman lőtt minket.

És a fentiek csak a bugok, amik egy két éves játéknál még mindig jelen vannak, holott azért kapott rendesen javítást. És még csak nem is open-world játék, hanem egy sima cső FPS. Ne értsétek félre, nem panaszkodom, így is elszórakozok vele, ráadásul eredetileg nem is terveztem a single-t, csak a multit tolni, de azért ez mégiscsak csúnya, főleg annak fényében, hogy a fent említett golyómegakadás és hitbox problémákat nem vettem észre multiban.

A grafika sem nyűgözött le engem annyira, bár azt betudom annak, hogy ez a játék még kijött a régi rendszerekre is, plusz a current genre is hamar kint volt. Azért láttam, hogy hogy néz ki a Battlefront, szóval nem kételkedem abban, hogy a Battlefield 5 többet fog nyújtani. Aminek azonban örülnék, hogyha teljesen kihagynák a single-t, vagy pedig szakítanának ezzel a több mint tíz éve piacon lévő "néma főhős lassítva berúgja az ajtót, mialatt az arcába robban minden és a társa is a szeme előtt hal meg az áruló parancsnok/tábornok/fogatlan örömlány miatt" zsánerrel, és egy épkézláb sztorit kapnánk. Lassú küldetések, kidolgozott karakterek satöbbi. A Republic Commando is ilyesmi játékmenettel rendelkezett, mégis elérte azt, hogy máig sajnálom a Sev-val történteket.

A Battlefield 4-ből is ki lehetett volna hozni hasonlót. Vannak baromi jó jelenetek (például amikor a hídba csapódik a tankhajó), Irish is egész karakteres karakter (bár biztos vagyok benne, hogy pszichopata), de ez a néma főhősös dolog megöli az egészet. Próbáltam figyelni a sztorira, de igazából lövésem sincs, hogy ki ellen harcolunk, vagy miért, vagy... vagy egyáltalán mi van. Pedig valami biztosan folyik, mert néha vannak drámai zenék.

“The wha-"

(#73094) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#73095) Sefter


Sefter
veterán

Akinek megvan a Witcher 3 day one edition, kapott kódot a Hearts of stone-hoz :F

Psn ID: sefter_hun

(#73096) Petya2900XT válasza Wlac (#73093) üzenetére


Petya2900XT
aktív tag

Én nekem mindig is az volt az érzésem BF 3-4 téren,h azért van benne single,h a Cod fanok akik kipróbálják a játékot tudjanak mivel játszani és legyen alternatíva a Cod single ellen,ne lehessen azt felhozni,hogy a Codban milyen jó a story szál míg a BF csak only multi. Igazából olvasottak alapján aki megvette a Bf-et átrohant a single részen aztán egyből ment multizni. :U
A Bf a multira kihegyezett játék és a javítások tömkelege a multihoz jött,mert a Dice is tudta,h az érdeklődést a multival tudják fenntartani.

//6800K+1070–XboxOneX—PS4–Switch\\—GamingEmpire

(#73097) dinostaRR válasza Petreszku (#73092) üzenetére


dinostaRR
tag

Szia, nem jár csak gyűjtöd a pontokat a csapatnak is cserébe az unlockolt kocsikért. Van hely a csapatunkba ph-s emberekkel ha érdekel vegyél fel nyugodtan

[ Szerkesztve ]

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#73098) A`rpi válasza Wlac (#73093) üzenetére


A`rpi
addikt

Ennyi kínlódás után én azt javasolnám, töröld le a teljes játékot, és töltsd le újra. Ha gondolod a mentésed is kukázhatod. Másik alternatív megoldás, ha használod a chapter select-et.

Nekem is voltak érdekességek legfőképp PS3-mon szívtam sztorival,
de ilyen durvaságokba én nem botlottam bele.

(#73099) james001


james001
veterán

Black Ops 3-hoz érdekel valakit ilyen dupla xp-s kód a zombi módhoz? Monster energiaitalon van ilyen,állítólag március 31-ig beváltható. Mondjuk csak 15 percnyi dupla xp-t ad. Akit érdekel írjon rám :R

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#73100) eisento válasza Elims (#73070) üzenetére


eisento
addikt

miert ne lehetne?

UC1speedrun

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.