Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
-
válasz
Kendek
üzenetére
Az idővel akadozós felületet nem lehet egy rendszerkarbantartással megszüntetni?
#283866 haromegesz14
Ugyan a csatlakozó SATA, de az adatátvitel egy USB interfészen keresztül történik, szóval annak az átviteli keresztmetszete a meghatározó. Eszembe jutott, ezért ajánlottátok anno, hogy SSD-t inkább külső keretben, USB3-as csatival kössünk a gépre! -
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Mai napig meglepődöm, hoyg mennyire liberális lett itt a rendszer törésekkel kapcsolatban.
EGyébként ez a bluray lemezes törés elég új mutatvány, meg is lepődtem, hogy hol tartanak. max 1 verziószámmal vannak lemaradva. Az enyém is 12.52-es verizó. Direkt nem frissítek hátha oda érnek hamar törésék.
Bár ha belegondolok nem is biztos, hogy megcsinálom. sok értelmét nem látom. Amúgy sincs sok játék ami érdekelne. Ha nagyon nagyon kibővítem a keresést akkor max 20 db. Azoknak az ára meg úgy látom mostanában szivárog lefelé. A ps3 játékok mostanában érték el a gagyi árat, a ps4 se lehet messze.
De persze közsi a leírást.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Szuper, az jó hír.
Akkor megyek egy külső USB3-as házért, épp hirdetett ma valaki ilyet itt a HA-n.
Még egy kérdés, ami HDD csere esetén fontos:
A Back Up folyamat minden user adatát menti egyben vagy ezt userenként külön-külön végre kell hajtani?
Szerintem az utóbbi, de ha ezt is megválaszolja valaki, nem kell kipróbálnom. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, közben keresgéltem a YouTube-on, azt kell még majd kipróbálni, hogy lehet-e több ilyen külső HDD-t cserélgetni?
Találtam egyet, ahol elvileg ezt teszteli egy barna bőrű kolléga, de végül mégsem nézi meg, csak félmunkát végez. De van több HDD-m, ki tudom próbálni, ha ezt még nem nézte meg senki.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát igen, sajnos ez sehol nem jött velem szembe tegnapig. A szétszedős videókon a táp tök könnyen kijött, én meg szívtam vele.
vargalex:
Hiába a guide, ha alaplap felől nem férsz hozzá, a táp meg alig jön ki. Én még ennyit nem anyáztam műanyaggal küzdés közben...
A táp felőli részén is gyenge a csatlakozó, és arról még a kábelt sem tudtam lehúzni, szóval majd rá kell mérni, hogy maradt-e kontakt. -
Amadako
tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen lattam horror kepeket a redditen rola, en a videot amit kovettem kiemelte hogy a tap oldala iranyabol kell lehuzni igy az alap iranyabol nem lett baja, es a kabelnek sem de a tapon levo hely ahova bedugod karosodott, oszinten nem tudom mit lehetett volna ovatosabban tenni mert a masik pron siman lejott az enyemen meg ra volt szorulva
-
-
AliasB
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm akkor marad ahogy van és lemondok a nes játékokról
van egy GTA5 játék is amivel még játszanék de az irányítása borzasztó és nem tudom átállítani
valamiért a járműveket csak a joyyal lehet irányítani a mellette lévő 4 hagyományos gombokkal nem
vagy csak én nem tudom átállítani? -
Archttila
veterán
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Meglett köszönöm a segítségeket!
Annyi volt, hogy én nem regisztráltam és kicsit bambultam. E-mailt küldött egy linkkel amit meg kellett erősíteni.Majd tudomásul venni, hogy nekem nem jó az a kód. Dejó. Ezt megbeszéltük és csak úgy kiírta és kész. De már fenn a mani a tárcában.
Az egész régiós trükközés miatt viszont egy csepp lelkiismeret furdalásom sincs. Ugyanis a 15.000 forintos giftcardból 20.000 lett mire kifizettem. Az eneba a paypal az otp mindenki levette a maga sápját...

-
intuicio
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Pont ezzel kapcsolatban akartam én is kérdezni itt a fórumon.
Megcsináltam a konzolomat HEN-re egy RPi 3-al.
Néha jó lenne ha pl. borítókat, infókat is letöltené a Itemzflow Game Manager apphoz, vagy hogy tudjak netezni, de ne frissítse a konzolt!
Milyen DNS-t érdemes beállítani neki?
-
I02S3F
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet megmaradni egy adott fw verziónál! Állandóan piszkál, hogy frissítsek. Ráadásul - ha jól tudom - a store-t addig nem is lehet használni, amíg nem a legfrissebb fw verzió van települve.
Úgy lehet megmaradni egy fw verziónál, hogy csak lemezes játékokkal játszik az ember?
-
vargalex
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Gimp-el kicsit szerkesztettem és nagyjából ott van, ahol bejelölted, bár elvileg egy kicsit lejjebb (tükröztem a board bejelölt részét és a furatot illesztettem a lemezen található lyukra):

A te képeden és itt is jól látszik (és ahogy írod is), hogy a fő baj az, hogy a chip fele a magasabbra hajlított részhez esik, azaz jó esetben és optimális vastagságú thermal pad esetén is legfeljebb a felület fele érintkezik fémmel...
-
vargalex
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
PC-n is játszhatóak felhő alapúként a PS4 jétékok és a Classic Catalogue:
"PlayStation Plus Premium members can choose to stream any PS4 game from the Games Catalogue and any game from the Classics Catalogue on PS4 and PS5 consoles. PS4 games from the Games Catalogue and the entire Classics Catalogue can be streamed on PC.
To stream games to your PS4, PS5, or PC, you need a broadband internet connection of at least 5Mbps. To stream in 1080p resolution, you must choose a game that supports it and have a broadband internet connection of at least 15Mbps.
To stream to PC you’ll also need the free PC app, available here."
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Premium előfizetést választottam. Viszont akkor figyelmetlen voltam, azt gondoltam, hogy akármilyen eszközön működésre tudom bírni a cloud gaminget, amire telepíthető a Playstation app. Ezek szerint a PS app nem erre lett kitalálva. A figyelmetlenségem most 6eFt-omba került

-
-
válasz
Kendek
üzenetére
Na szóval hogy mennyire rossz topik is ez erre, itt kaptam válaszokat, ott még nem

Egyébként az alapvető tapasztalatom a beárazós topikkal, hogy alá szoktak lőni.
Annyira árazzák be, amennyiért szerintük érdemes megvenni, nekem olyan maximális ár kéne a bevételmaximalizálás érdekében, amennyiért karácsonyig el tudom adni. -
-
-
-
-
-
Dinomano
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Én úgy jártam, hogy valamikor március végén frissült a rendszer 11.50-re. Bíztam bent, hogy 11.00-on lesz, de hát így jártam... Nem emlékszem, hogy én csináltam, vagy automatikusan csinálta-e a frissítést? Várhatok a 11.50-es törésre, ha lesz valamikor... (Downgrade-elni gondolom nincs lehetőség...)
-
-
válasz
Kendek
üzenetére
Na és most upgradeljek, le van mostmár sz*rva, vagy várjak 11.02 jailbreakre?
Elvileg egy verziót forrasztásos mókával lehet downgradelni, de az annyi időbe és/vagy pénzbe kerülne, hogy a felárat fel is emésztené.
Ja persze ha ez a 11.50 letöltése nem pont azt a tárolót használta fel ahonnan a 11.00 visszaállítható lenne. -
Archttila
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Szerintem az lehet a gond, hogy a tool tulsagosan regi (kb 3 eves) az fw a gepen meg mindossze par honapos, es mivel latszolag nincs frissebb tool igy jah... nem fogjuk tudni megoldani.

Van aminel szepen elsore mukodik (FC 24 , 1.00-rol siman frissult azonnal a legfrissebbre) ennel meg egyelore passz, de reggel meg folytatom, hatha igy egyesevel eljutok a vegeig
Mondjuk most jut eszembe, hogy az osszefuzott pkg -hez nincs shecksum, igy abban csak remenykedni lehet hogy jo, bar ketlem hogy ez lenne a gond
-
Archttila
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ennek ertelemszeruen kulon installere van, az fut le autorun amikor bedugod, es behuzza a pkg mappa tartalmat, ami aztan mint irod is, az ertesitesen megjelenik. (kiveve ennel a jateknal es csak a magasabb verziok) Itt a tool ha beleneznel: [link]
A módszeremmel nincs gond, mint irtam mas jateknal mukodik, a linuxos dolgok meg ne zavarjanak meg az csak annyi, hogy nem kell kulon download manager meg split tool... (wget/cat megoldja) -
Archttila
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Nincs hibakod, a modszer pedig valami ilyesmi:
lehuzom a csomagokat (darabolva taroljak oket) (CUSA ver. az OK)
szoval bedobom a linkeket egy fajlba wgetnek azt mondom:wget -i akarmi -q --show-progressls -la.rw-r--r--@ 4.3G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_0.pkg.rw-r--r--@ 4.3G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_1.pkg.rw-r--r--@ 3.9G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_2.pkgaztan osszefűzöm oket hogy megkapjam az erdeti pkg-t:
cat EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_0.pkg EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_1.pkg EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_2.pkg > EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100.pkg
(linux alatt nem kell kulon util mindenre)
szoval
ezt felmasolom a tool-al ellatott USB-re, PS4-be be, update elindul DONE. Itt most annyi a kulonbseg, hogy kiirja, hogy kesz de nem csinal semmit... (log az sajna nincs)
Most megnezem egy kozelebbi verzioval
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ROG ALLY X RC72LA-NH007W (Használt)
- Eladó playstation 2-t keresek!
- Több db Lenovo ThinkCentre Tiny VESA Mount II VESA rögzítő konzol Tiny PC-khez
- Újszerű,2026.11.04-ig garanciás, lemezes PS5 Slim 1TB eladó/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de akkor is...