- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AliasB
senior tag
válasz
Kendek #283375 üzenetére
Köszönöm akkor marad ahogy van és lemondok a nes játékokról
van egy GTA5 játék is amivel még játszanék de az irányítása borzasztó és nem tudom átállítani
valamiért a járműveket csak a joyyal lehet irányítani a mellette lévő 4 hagyományos gombokkal nem
vagy csak én nem tudom átállítani?
-
Archttila
veterán
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek #283299 üzenetére
Meglett köszönöm a segítségeket!
Annyi volt, hogy én nem regisztráltam és kicsit bambultam. E-mailt küldött egy linkkel amit meg kellett erősíteni.Majd tudomásul venni, hogy nekem nem jó az a kód. Dejó. Ezt megbeszéltük és csak úgy kiírta és kész. De már fenn a mani a tárcában.
Az egész régiós trükközés miatt viszont egy csepp lelkiismeret furdalásom sincs. Ugyanis a 15.000 forintos giftcardból 20.000 lett mire kifizettem. Az eneba a paypal az otp mindenki levette a maga sápját...
-
intuicio
aktív tag
válasz
Kendek #283241 üzenetére
Szia! Pont ezzel kapcsolatban akartam én is kérdezni itt a fórumon.
Megcsináltam a konzolomat HEN-re egy RPi 3-al.Néha jó lenne ha pl. borítókat, infókat is letöltené a Itemzflow Game Manager apphoz, vagy hogy tudjak netezni, de ne frissítse a konzolt!
Milyen DNS-t érdemes beállítani neki? -
I02S3F
addikt
válasz
Kendek #283236 üzenetére
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet megmaradni egy adott fw verziónál! Állandóan piszkál, hogy frissítsek. Ráadásul - ha jól tudom - a store-t addig nem is lehet használni, amíg nem a legfrissebb fw verzió van települve.
Úgy lehet megmaradni egy fw verziónál, hogy csak lemezes játékokkal játszik az ember?
-
vargalex
félisten
válasz
Kendek #283153 üzenetére
Gimp-el kicsit szerkesztettem és nagyjából ott van, ahol bejelölted, bár elvileg egy kicsit lejjebb (tükröztem a board bejelölt részét és a furatot illesztettem a lemezen található lyukra):
A te képeden és itt is jól látszik (és ahogy írod is), hogy a fő baj az, hogy a chip fele a magasabbra hajlított részhez esik, azaz jó esetben és optimális vastagságú thermal pad esetén is legfeljebb a felület fele érintkezik fémmel...
-
vargalex
félisten
válasz
Kendek #282654 üzenetére
PC-n is játszhatóak felhő alapúként a PS4 jétékok és a Classic Catalogue:
"PlayStation Plus Premium members can choose to stream any PS4 game from the Games Catalogue and any game from the Classics Catalogue on PS4 and PS5 consoles. PS4 games from the Games Catalogue and the entire Classics Catalogue can be streamed on PC.
To stream games to your PS4, PS5, or PC, you need a broadband internet connection of at least 5Mbps. To stream in 1080p resolution, you must choose a game that supports it and have a broadband internet connection of at least 15Mbps.
To stream to PC you’ll also need the free PC app, available here."
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Kendek #282654 üzenetére
Premium előfizetést választottam. Viszont akkor figyelmetlen voltam, azt gondoltam, hogy akármilyen eszközön működésre tudom bírni a cloud gaminget, amire telepíthető a Playstation app. Ezek szerint a PS app nem erre lett kitalálva. A figyelmetlenségem most 6eFt-omba került
-
válasz
Kendek #282559 üzenetére
Na szóval hogy mennyire rossz topik is ez erre, itt kaptam válaszokat, ott még nem
Egyébként az alapvető tapasztalatom a beárazós topikkal, hogy alá szoktak lőni.
Annyira árazzák be, amennyiért szerintük érdemes megvenni, nekem olyan maximális ár kéne a bevételmaximalizálás érdekében, amennyiért karácsonyig el tudom adni. -
-
-
-
-
-
Dinomano
őstag
válasz
Kendek #282116 üzenetére
Én úgy jártam, hogy valamikor március végén frissült a rendszer 11.50-re. Bíztam bent, hogy 11.00-on lesz, de hát így jártam... Nem emlékszem, hogy én csináltam, vagy automatikusan csinálta-e a frissítést? Várhatok a 11.50-es törésre, ha lesz valamikor... (Downgrade-elni gondolom nincs lehetőség...)
-
-
válasz
Kendek #282114 üzenetére
Na és most upgradeljek, le van mostmár sz*rva, vagy várjak 11.02 jailbreakre?
Elvileg egy verziót forrasztásos mókával lehet downgradelni, de az annyi időbe és/vagy pénzbe kerülne, hogy a felárat fel is emésztené.
Ja persze ha ez a 11.50 letöltése nem pont azt a tárolót használta fel ahonnan a 11.00 visszaállítható lenne. -
Archttila
veterán
válasz
Kendek #282108 üzenetére
Szerintem az lehet a gond, hogy a tool tulsagosan regi (kb 3 eves) az fw a gepen meg mindossze par honapos, es mivel latszolag nincs frissebb tool igy jah... nem fogjuk tudni megoldani.
Van aminel szepen elsore mukodik (FC 24 , 1.00-rol siman frissult azonnal a legfrissebbre) ennel meg egyelore passz, de reggel meg folytatom, hatha igy egyesevel eljutok a vegeigMondjuk most jut eszembe, hogy az osszefuzott pkg -hez nincs shecksum, igy abban csak remenykedni lehet hogy jo, bar ketlem hogy ez lenne a gond
-
Archttila
veterán
válasz
Kendek #282104 üzenetére
Ennek ertelemszeruen kulon installere van, az fut le autorun amikor bedugod, es behuzza a pkg mappa tartalmat, ami aztan mint irod is, az ertesitesen megjelenik. (kiveve ennel a jateknal es csak a magasabb verziok) Itt a tool ha beleneznel: [link]
A módszeremmel nincs gond, mint irtam mas jateknal mukodik, a linuxos dolgok meg ne zavarjanak meg az csak annyi, hogy nem kell kulon download manager meg split tool... (wget/cat megoldja) -
Archttila
veterán
válasz
Kendek #282101 üzenetére
Nincs hibakod, a modszer pedig valami ilyesmi:
lehuzom a csomagokat (darabolva taroljak oket) (CUSA ver. az OK)
szoval bedobom a linkeket egy fajlba wgetnek azt mondom:wget -i akarmi -q --show-progress
ls -la
.rw-r--r--@ 4.3G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_0.pkg
.rw-r--r--@ 4.3G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_1.pkg
.rw-r--r--@ 3.9G alucard 29 Jan 2017 EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_2.pkg
aztan osszefűzöm oket hogy megkapjam az erdeti pkg-t:
cat EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_0.pkg EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_1.pkg EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100_2.pkg > EP9000-CUSA04529_00-UNCHARTED4000000-A0120-V0100.pkg
(linux alatt nem kell kulon util mindenre)
szoval
ezt felmasolom a tool-al ellatott USB-re, PS4-be be, update elindul DONE. Itt most annyi a kulonbseg, hogy kiirja, hogy kesz de nem csinal semmit... (log az sajna nincs)
Most megnezem egy kozelebbi verzioval -
válasz
Kendek #282060 üzenetére
Lenne még egy törési kérdésem. Fiam nagyon aggódik, hgoy márpedig mielőtt nekiállok lépjek ki a PS4-ből az ő Accountjával, nehogy lebannolják mert idegösszeomlást kap.
Mennyire valid ez? Úgy tudom PSN-re fel sem lehet menni csak a legújabb FW-rel.
Közben már láttam olyat, hogy RAspberry Pi tudású kis olcsó eszköz, beleépítve a PS belsejébe.
Amúgy jól sejtem, hogy nem feltételn rossz ez a 11.00 csak mert nem elég egy pendrive hozzá, mert egy csomó játék vagy verzió van ami nem megy a 9.00-val?
PS4 Pro GoldHEN-t sose látok aprón, csak sima 4-et, de így 4 kontrollerrel, dobozzal, kontrollertöltővel ahogy nekem van, nem tartom kizártnak, hogy megér 100-at. -
-
-
-
-
balintka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest