Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35449) Madwe válasza wannnabeees (#35446) üzenetére


Madwe
nagyúr

Én nem elméleti, hanem gyakorlati indokaimat írtam. Mellesleg én eleve usa paypal accal fizetek, így amíg ott nem lesz gondom (ott nem lesz, meg van usa hitelesítésem is ha kell, de sose fog kelleni) addig semmi nem lesz. ugyanez igaz amazonra is. xblnél azért volt keményítés, mert ott tömegesen a fél világ egy kicsi, olcsó piacra migrált, ami nagyon feltűnő volt :D De ott is megoldható btw usa store meg valszeg menni fog késöbb náluk is, csak szarakodik a live...

(#35447) krx21 hát majd ha 8-10 év múlva eladom a ps4em (nem fogom, max nyugdíjazni) akkor majd pont a polcról fognak hiányozni a játékaim :D Ha meg mégis eladnám, s az akkor kb 200 forintért beszerezhető játékaimat is el akarom adni, akkor rajta hagyom psnemet is, új tulaj meg adhat érte plusz pénzt.
Eleve azt írtam, hogy olyan játékot veszek digit, amit tudom, hogy sokáig le fog kötni. elvből nem rendelek elő semmit (kivéve gta) és nem veszek meg semmit míg nem vagyok benne bizto h nekem kell. S digitbe meg olyat veszek, ami 2-3 év múlva is előkerül. Akkor a lemezesed max 2-3000 forintot fog érni, vagy annyit se. Az a pénz meg, már ne is haragudj, de a totál telibeszarom kategória nálam.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.