- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
caska1991 #82827 üzenetére
Napokig küzdöttem én is ezzel a hibakóddal, szintén UPC a net szolgáltató.
Nagy nehézségek árán kiderítettük, hogy ipv6-os IP címet kaptam szolgáltatói oldalon, majd visszaállították ipv4-re és utána újra működött a login PSN-re.Nagy valószínűséggel nálad is ez lesz a probléma.
-
A`rpi
addikt
válasz
caska1991 #82827 üzenetére
Ezt próbáld meg:
Routeren nem kell állítgatni semmit, tegyél rajta mindent vissza gyárira.
PS4 internet beállításai között:
-Kézzel írd be a szolgáltatód DNS címét,
-vagy a Google DNS szerverének a címét.Minden más beállítási lehetőséget hagyj auton,
ahogy ebben a videóban is csinálják: [link] -
kovsol
titán
válasz
caska1991 #82832 üzenetére
Nincs otthon elfekvőben valahol egy normál router? Kösd rá azt is a hálózatra. Annak ugye megosztja majd a UPC-s cucc a netet, és talán annak sikerül tovább nyomni PS4-nek. Egyébként én is UPC-s vagyok, és az általuk adott modemet használom. Eddig nem tapasztaltam ilyen gondot.
-
-
HaZsolt
őstag
-
válasz
caska1991 #30993 üzenetére
Én se tudok most játszani, folyton ledobál
Más; Driveclub kedvcsináló vagy mi
-
-
N@idia
őstag
válasz
caska1991 #30100 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül nekem is ez az első MMO és én még a fegyvereknél tartok kb.A multiban is folyamat erősebbek nálam pedig a warlock karakterem 15-ös szintű viszont tegnap kaptam egy 155 Attack erősségű fegyvert,de nem nagyon használ semmit a 20-as feletti ellenfeleknél lassan én is ott tartok fogom az egészet és eladom
Az Armor páncélzatom is gyenge jó lenne egy olyan taggal tolni aki vágja ezeket és segítene abban,hogy milyen páncélzatot használjak és hogyan tudok erősebb fegyverekre szert tenni....
-
Madwe
nagyúr
válasz
caska1991 #29110 üzenetére
A ds4be alul az ext. portra van bekötve a tartó kar, gondolom ez kelleni fog hozzá, s azon keresztül kommunikál a telefon s a kontroller, de persze lehet tévedek.
Sony telefonokon kívül más eszközre szerintem nem nagyon fogják bejelenteni, ez ps eladásokat szerintem nem nagyon befolyásolja hogy ilyet is lehet, de a telefonokét nagyon is, valamint ps ágazat az egyetlen ami profitábilis náluk s jól fogy, telefonokon csak buknak, kell oda a boost...
-
sittes79
addikt
-
shunter
aktív tag
-
-
-
-
gianni85
veterán
válasz
caska1991 #24023 üzenetére
angol ebayről tudsz még rendelni, gyorsabban megérkezik, viszont drágább összességben. Hivatalos oldalról rendelve se annyira drága a posta, olyan 10$. Csak a Vortex-nél van magasságkülönbség a kettő között.
A BF prémiumról meg én pl lebeszélnélek, de vannak itt mások is hasonló véleménnyel -
Nescafé
őstag
válasz
caska1991 #24009 üzenetére
Prémium az hogy van egy naptár amiben megvan hogy mikor mien táskát kapsz és abban fegyverhez vannak cuccok..
Vagy kapsz kést , dögcédula, meg 25 , 50 , es boost.
Meg a kiegészítőket amik kijönnek hozzá azt le tudod szedni..
Meg dupla xp hétvége minden hónapba
X360 on prémiumos vagyok bf4 - be. -
-
-
-
fricci
tag
válasz
caska1991 #18910 üzenetére
ha újonnan veszed és a media-ban, akkor kérdezzél rá a kiterjesztett garanciára, + pénzért vehetsz hozzá pár év garit de csak a vásárlás napján. Mivel első generációs cucc még lehetnek gyerekbetegségei, én megnézném a helyedben.
Nekem killzone-os van, sokat nem multiztam vele, fps-nek jó bár néhány pályája hogy úgy mondjam "frusztráló".
-
Madwe
nagyúr
válasz
caska1991 #18910 üzenetére
Szia. Mind a Second Son mind a Killzone jó vétel, SS kicsit frissebb ugye... kérdés miféle játékot akarsz, fps-t vagy gta-s szuperhősöset... Amúgy szerintem csak magát a gépet vedd meg (használtan vagy újonnan azt te tudod) mert a bundle nem olcsóbb, míg használtan a játékot megveszed sokkal olcsóbban jössz ki... pl jatekaim.hu-n vagy itt keresel találsz 7-13k között játékokat...
Használt játéknál már nincs ilyen online pass marhaság, ugyanúgy elérsz mindent mintha újonnan vetted volna. Illetve maga a játék a te accodon lesz uh előző tulaj nem tud semmit se tenni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
caska1991 #18760 üzenetére
Szerintem külön vedd meg a gépet, a játékot itt hardveraprón olcsóbban megkapod és összességében jól jössz ki belőle. Ha pedig fontos a gari, akkor MediaMarkt, ott vehetsz akár 2-3 év plusz GOLD garanciát, ami még attól is véd, ha leesik vagy eláztatod. Nekem 2 éves GOLD van, igaz 16000 Ft, de ennyit megér, nem beszélve, hogy eladásnál bizony sokat fog számítani, ha esetleg arra kerül a sor. Csórik árulják az 1 hó garis PS4-et fillérekért, amikor nekem még 1 év és 1 hónap lesz rajta. Persze nem tervezem eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari