Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
ForRedGlory #29783 üzenetére
Ha lejárt, azt érdemes megpróbálni, hogy akkor beadja e a bnod profiljan, hiszen akkor mar Bem kap ps+t es sose volt arra véve, hátha
-
fricci
tag
Nekem nagyon bejött, neten sokan kutyázzák hogy mennyire primitív meg csőjáték de úgy látszik nekem pont erre van szükségem. Mondjuk csak esténként tudok most játszani 1-2 órácskát, de szombatra tervezek egésznapos kockulást (családot elküldtem a mamához
) akkor jobban fogom látni.
-
Tatyla
őstag
[link]jön a raid
-
ForRedGlory
félisten
-
boost
veterán
válasz
gyuribácsi88 #29788 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy mindenki az
-
-
boost
veterán
Kinek hogy jött be a Destiny? Nekem nagyon tetszik, jó arcok vannak közöttünk.
-
nkAAA
aktív tag
Nekem van egy saját listám erre az évre
-
-
BMS
őstag
válasz
pauliboy23 #29779 üzenetére
max 2015
de inkább amik még idén
-
shunter
aktív tag
A sony hivatalosan is elismerte a disc eject problémát. Kiadtak egy hiba megoldó videót a youtube csatornájukon.
PS4 Unexpected Disc Eject: http://youtu.be/yU2Z6alUAcI -
Madwe
nagyúr
válasz
ForRedGlory #29776 üzenetére
De miért? Hiszen neki is van ps+a miattad ( ha nincs tedd primaryba az accod s lesz) mi hátrány ért? Ugyanitt lennétek ha beadja a kódot...
-
pauliboy23
senior tag
válasz
ForRedGlory #29776 üzenetére
Igy sajna igen. Mert olyan mintha neki is előfizetése lenne.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pauliboy23 #29774 üzenetére
Akkor besz*ptam
mivel egy gepen van a ketto
-
BMS
őstag
Meg tudom nézni valahol hogy milyen játékok fognak kijönni a közeljövőben? linkelne valaki?
-
pauliboy23
senior tag
Hülye kérdés a két profil egy gépen van?
Mivel a ps+ géphez kötött, igy több profilnál elég csak egy ps+ előfizetés, igy szerintem úgy veszi a rendszer, hogy elő előfizetés van.
ForRedGlory-nak válaszm
-
ForRedGlory
félisten
Na most hogy van ez a Destiny melle adott PS+ free trial? Ertem, hogy nekem nem lehet aktivalni, de baratnomnek miert nem engedi? Azt irja hogy 2098 Ft (vagy hasonlo osszeg) es gondolom le is vonna, ha nyomnek egy continuet.
Ma vettem meg PS4-re is... Sosem volt PS+ neki, csak be van rakva alam kulon profilban.
-
kovsol
titán
válasz
BlackDesert #29767 üzenetére
remélem elhasználtad, mert ha nem valaki le fogja nyúlni a kép alapján
-
N@idia
őstag
Aki a lemezes változatot vette a destiny-ből azokhoz lenne egy kérdésem! Én a Destiny Vanguard Edtion-t vettem és alapjátékot kaptam mindenki így kapta vagy kaptak,hozzá kódot ? Nekem Expansion Pass papír amin semmi kód nincs csak tájékoztató és 1 hónapos ps+ előfizetés van ....
-
BMS
őstag
Mennyire kelendő játék ez a Last of us? Illetve tartozék a PS4 kamera?
Bundle-ben venném de nem kell egyik sem... el tudnám passzolni a játékot kb 10-13ezerért?
a Kamerát meg 13-15ezerért kb? -
Hzoltan969
tag
Sziasztok! Ha valaki játszik Destiny-t (ki nem
, megköszönném, ha felvenne barátnak, mert solo-ban nem annyira buli. PSN ID: Hzoltan969
-
bandi0000
nagyúr
Beugratos kérdés, ha us accom és magyar játékot veszek lemezem és adnak hozzá ingyen dlc t akkor sr tudomleszedni rá?
-
Meghivott
addikt
Ha valaki vett már külön kontrollert,
a kontrolleren volt fólia, valamilyen ragasztás?
Amit a géppel együtt kaptam, azon volt, amit utólag vettem, azon nem... -
-
kovsol
titán
Detinyben én csak barátokkal tudok játszani? Hogy tudok idegenekkel játszani együtt coopban? Nincs valami kereső?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Xbox Series S
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest