Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29801) mfranky válasza nkAAA (#29800) üzenetére


mfranky
őstag

Nekem meg már le kéne állnom ezzel a Destiny droggal, már második napja álmodom, h folyamatosan futok :D :D

Tegnap megint nem volt headset...baromi nehéz így beszéd nélkül!

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29802) kovsol válasza mfranky (#29801) üzenetére


kovsol
titán

miért nem járművel mész inkább? :-)

May the Force be with you!

(#29803) nkAAA válasza mfranky (#29801) üzenetére


nkAAA
aktív tag

Basszki, nem találtam meg a mikrofonomat, de téged meg csak akkor hallani, amikor üvöltesz, hogy "Ez mi a f*sz? Honnan jöttek elő?" + amikor PvP-ztünk akkor minden egyes kommentátori hangot kétszer hallottam így, szóval valami push-to-talk bill nem ártana hozzá, mert elég zavaró.

https://twitter.com/nkaaa

(#29804) mrgreen


mrgreen
csendes tag

Udv, egy olyan kerdesem lenne azoktol akik jatszottak a Borderlands-el es hasonlo mmofps szeru jatekokkal, hogy erdemes belekezdeni a Destiny-be? Az alapok es 1-2 otlet innen-onnan egyertelmu hogy at lett emelve mas jatekokbol de a Bungie meg tudta ezt ugy csinalni hogy egy veteran gamer is elvezze? Oszinten ez a 30szint eleg sovanykanak tunik elsore es bejarhato teruletbol sincs tul sok, de javitsatok ki ha tevedek. Igazsag szerint megvennem de nem akarok felulni a marketingesek altal keltett hype vonatra, oszinte velemenyre van szuksegem ;)

(#29805) Remi1234 válasza mrgreen (#29804) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Szvsz, ha a border tetszett érdemes megnézni. Bár a kritikáknak nagyrészt igazat adok, azért csak rá vagyok pöccenve :)

nkAAA (29800): Jó dolog a bountyzás. Bár félek, hogy aki később kezdi a játékot nem sok esélye lesz a PvP-ben. Nem tudom, hogy megy a matchmaking, de ugyanolyan és magasabb szintű emberekkel játszva szinte nulla esélyem van szemtől szemben. 2-3 lövéstől fekszek, míg nekem fél tár kell sok emberbe.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: RemiFungus

(#29806) boost válasza mfranky (#29801) üzenetére


boost
addikt

mrgreen:Ha szeretsz másokkal játszani akkor jó, akkor a coop elviszi a hátán, különben kevés, és ebben az esetben inkább használtan ajánlom egy hét múlva kb.

Rossz helyre válaszoltam.

[ Szerkesztve ]

(#29807) mrgreen válasza boost (#29806) üzenetére


mrgreen
csendes tag

Ket ismerosom is ma venne meg es pont ezert akarnak berangatni harmadik embernek, szoval a coop egyertelmu lenne minden szempontbol. A jozan eszem azt mondja, hogy nincs benne eleg tartalom ugyanakkor gamer lelkem meg azonnal ramenne, nagy dilemma. Egy kicsit azert javitott a helyzeten a korabban linkelt upcoming events-nel a sept.16-i raid, abban latok kihivast.

(#29808) spawn21


spawn21
veterán

Kellene venni egy fehér Joit, de mindenhol csak előrendelést látok

iPhone 13p

(#29809) Mrdevil válasza Remi1234 (#29805) üzenetére


Mrdevil
addikt

PVP-ben elvileg össze mossa a szinteket. Nem lehet különbség egy 1-es, és egy 26-os kari között, csak bele kell gondolni, armor, sebzés stb.... Az, hogy néha egy tár kell egy emberbe, az nem a szint miatt van, ilyen volt a bétában is bőven. ( és lesz is )

mrgreen: a riadnél vigyázni kell, mert tudtommal csak a friendlisten lévő haverokkal lehet nyomni, ami ha igaz, nagyon nagy butaság, nincs mindenkinek 6 jó tápos éppen játszó haverja, ez azért ritka valljuk be. Sőt egyforma szintű haver is ritka.

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#29810) Madwe válasza Mrdevil (#29809) üzenetére


Madwe
nagyúr

De a pvpnél a geart engedi behozni nem? azaz a lvl1es hiába lesz "egy szinten" a 26ossal,. ha neki egy sima fehér van, a 26osnak meg egy gold...

(#29811) Mrdevil válasza Madwe (#29810) üzenetére


Mrdevil
addikt

Persze azt engedi, csak elvileg nem kellene számítania. Milyen az, hogy egy full kocka, tápos száz milló órát játszó kari bemegy, és szitává lő mindenkit. Így ennek nem lenne értelme, szerintem.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#29812) mrgreen válasza Mrdevil (#29809) üzenetére


mrgreen
csendes tag

Valoban ez igy van a raidnel de azt gondolom hogy ha egy fireteamet tudok hozni akkor tegyuk fel hogy egy masikat ossze lehet hozni akar innen ph-rol is. Mivel egy het a reset a raidre igy van ido barmikor megcsinalni, valamint en ugy kalkulalom hogy amint megvan a lvl26 onnantol az lesz a fejlodesi/gear-elodesi alap. Amugy kivancsi vagyok meddig fogjak huzni, hogy nincs matchmaking, szerintem egy pont utan ezt be kell majd rakni.

(#29813) Madwe válasza Mrdevil (#29811) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nem kellene számítania? akkor mi értelme a gearnek :D? rohadt sokat számít, legalábbis gondolom ezért van telewhineolva minden fórum az inbalance miatt, merthogy az erősebb fegyver mennyivel jobb - ami így helyes szvsz, csak a matchmaking is vegye rendesen figyelembe... nomeg ha van olyan mód ahol fix gearrel megy mindenki, annak meg lenne egy kicsit kompetitívebb része

(#29812) mrgreen raidre fel kell készülni, eleve sok idő lesz, előre lefixált időpontokkal érdemes nekiindulni, nincs ezzel baj :)

[ Szerkesztve ]

(#29814) mfranky válasza nkAAA (#29803) üzenetére


mfranky
őstag

:D :D Valahogy éreztem, hogy nem vagyok egyedül a szobában... :D
Mert ott van mellettem és elfelejtem kikapcsolni, de sorry még1szer! :R

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29815) mfranky


mfranky
őstag

Destiny-be a "Materials"-t mire lehet használni? Gyűjtögetem oda szépen a dolgokat, de minek?

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29816) Remi1234 válasza Mrdevil (#29811) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Hát az ok, hogy lvl nem számít (bár ezt sem igazán értem, hogy miben nem számít) A Skill tree is megy veled nem? Az meg csak XP (tehát valahol szint) függő. Amire gondoltam az a gear, hogy sokat számíthat. Ahogy Madwe is írta, szerintem sem mindegy, hogy bemegyek mondjuk 90-es attackal + 280as defensel egy olyan ellen, akinek 190-es attackja meg csilliárdos defense van.

És most hogy pl. kaptam PvP-ben 2db kék cuccost is, a következő körben láss csodát még kill streakem is lett..

PSN ID: RemiFungus

(#29817) tepenzed válasza Madwe (#29813) üzenetére


tepenzed
őstag

gyerekek olvassátok már végig a multi módokat,valahol van gear előny,valahol nincs

(#29818) sting2


sting2
addikt

Sziasztok!

Kanadából származó játékkal tudok online játszani EU Acc. és EU géppel?

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#29819) boost válasza sting2 (#29818) üzenetére


boost
addikt

Igen. Sajnos Sony megemelte a kanadai játékok árait.

(#29820) sting2 válasza boost (#29819) üzenetére


sting2
addikt

:R

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#29821) nkAAA válasza mrgreen (#29804) üzenetére


nkAAA
aktív tag

Szerintem mindenképpen érdemes belekezdeni - már akkor is, ha szimplán FPS-rajongó vagy. Én pl. 13 éve kezdtem a Counter-Strike-kal, azóta jó pár címet elfogyasztottam, de ennek ellenére nagyon jól szórakozok vele. A szintek előrehaladtával egyre nehezebb egyébként egyedül végigrongyolni a pályákon, bár nekem szerencsém volt, mert az esetek többségében 3-an tudtuk egyszerre tolni és úgy jóval haladósabb az egész - ennek az a hátulütője, hogy ha egyedül vagy, az lényegesen lassabb.

A szintezéshez annyit, hogy tegnap pörgettük harmadik napja és most vagyok 16-os, bár ehhez hozzátartozik, hogy esténként megy a game meló után olyan 4-6 órában + a combosabb bossoknál jó pár tryba beletelik, mire túljutunk rajtuk. Ráadásul most álltam rá a PvP-re, ahol mind a domination, mind az FFA elég intenzív móka volt - élmény és XP szempontjából is. Aggódni egyébként nem kell, mert a Bungie szerint a (leg)magas(abb) szinten indul be az élet, mint ahogy a WoW esetében is.

Egyébként vedd meg, aztán ha nem tetszik, 1-2 ezerrel olcsóbban tovább is tudod adni, annyi pénzt meg mindenképpen megér.

[ Szerkesztve ]

https://twitter.com/nkaaa

(#29822) MrPG8 válasza nkAAA (#29821) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Ez csak akkor igaz, ha olyanokkal mész akik tudnak játszani. :D Hozzám becsatlakozott valaki tegnap, aki egyfolytában meghalt és csak lelassított. :D

(#29823) nkAAA válasza MrPG8 (#29822) üzenetére


nkAAA
aktív tag

Ez igaz. Nekem is volt, hogy ráuntam az esésekre-kelésekre, úgyhogy ilyenkor jobb másokkal vagy egyedül tolni, esetleg pörgetni egy kis PvP-t, ami helyrehozza az idegrendszert ;)

Franky: np, mindenkivel előfordulhat :)

[ Szerkesztve ]

https://twitter.com/nkaaa

(#29824) whYz válasza MrPG8 (#29822) üzenetére


whYz
addikt

Mikor tudnak hozzam csatlakozni random emberek? Betaban mindig volt mellettem 2 random ember amit meg betoltes elott keresett de mostanaban mindig egyedul vagyok.

(#29825) mfranky válasza nkAAA (#29823) üzenetére


mfranky
őstag

Egyébként szerintem van ahol segít is a játék, ha nehezebb ellenfél van. Tegnap mielőtt elmentél PvP-zni ugye megpróbáltuk vagy 4-5-ször azt a boss-t legyalulni, de nem sikerült...de pont mielőtt kiléptél én felszedtem valami snipert, ami sokkal többet sebzett a boss fejlövésén, mint ami volt nekem... az kb. 32-őt vett le, amit kaptam az meg egyből 640-et kb., ...nem kamu. Azon is bosszankodtam kicsit, hogy pont akkor léptetek le, amikor megkaptam ezt a fegyvert...utána becsatlakozott 2 idegen és röhögve lenyomtuk a boss-t...

...egyébként üzibe megírhattad volna, hogy hallasz és fogjam be... :D

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29826) nkAAA válasza mfranky (#29825) üzenetére


nkAAA
aktív tag

Oh, a fene vigye, lehettem volna türelmesebb :B Na, mindegy, valahogy úgyis ki fog feküdni a kicsike előbb vagy utóbb. Ahogy a leláncolt ogre is :(((

https://twitter.com/nkaaa

(#29827) MrPG8 válasza whYz (#29824) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Nekem küldetés elején, még a közös részeken szoktak rohangálni emberek, ha odamész hozzájuk, akkor tudod invelni őket a Fireteam-edbe.
Persze nem mindig vannak emberkék. 11 óra után elég kihalt volt a környék. :)

(#29828) whYz válasza MrPG8 (#29827) üzenetére


whYz
addikt

Ertem koszi. Akkor itt nem is keres automatan csapattarsakat hanem nekem kell? Ez kicsit visszalepes a betahoz kepest. :(

(#29829) boost válasza whYz (#29828) üzenetére


boost
addikt

Én a friendlistes emberekre szoktam csatlakozni.

(#29830) MrPG8 válasza whYz (#29828) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Szerintem nem, mondjuk én nem betaztam, de nekem automatán sohasem rakott be eddig másokhoz.

Aki még alacsonyabb lvl-ű az felvehetne. :) Jelenleg 8-as vagyok. ID: MrPG8

(#29831) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Sziasztok!

Aki még nem aktiválta a ps pluszt, itt a destinyből maradt 1 hónapos kódom:

7G29-65NN-2MQF

(#29832) whYz válasza MrPG8 (#29830) üzenetére


whYz
addikt

Akkor fel is veszlek, bar en meg csak 6os vagyok. :))

(#29833) Tegla80


Tegla80
addikt

Sztetek nem sok mar itt a Destiny?? :U
( ;] , :B )

Sony® & PlayStation®

(#29834) MrPG8 válasza Tegla80 (#29833) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Szerintem még mindig nem elég. :D

[ Szerkesztve ]

(#29835) Dreamie


Dreamie
őstag

Ezt a Fifa 15-öt nagyon eltalálták(pl.: kakaskodás egy keményebb ütközés után, partjelző arcrángatása, amin egyenesen betojtam), elég jó lett, legalábbis demo alapján, aki teheti próbálja ki! :)

[ Szerkesztve ]

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#29836) mfranky válasza Dreamie (#29835) üzenetére


mfranky
őstag

De a lassított mezhúzás is nagyon ott van! De szerintem a legjobban eltalált dolog az összefoglaló a meccs végén, zenével és a góloknál meg ordít a kommentátor! Ezt még a SKYSPORTS-on is így adják! :D
Amit hiányolok a demo-ból apró dolgok:
pl.:

- miért csak 1 színű mezben vannak a szurkolók? Nem tudom mennyiből állt volna "idegenbeli" mezt adni pár szurkolóra
- ezt a "borotvahabos" megjelölést szabadrúgásnál kár hogy kihagyták, amikor most minden bajnokságban benne van élőben
- Nike Magista Ombra cipőt még nem láttam...ezt sem tudom mennyiből állt volna, magasított szárú cipő a játékban..
- ami kicsit túlzás szerintem a fű kirúgás mutatása egy-egy lövésnél...azért ennyire nem kellett volna belemenni a részletekbe, mert szerintem a fűszál méret a pályával nincs arányban azért... :D
- dinamikus időjárás lesz a véglegesben?

üdv

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29837) gyuribácsi88 válasza nkAAA (#29826) üzenetére

Azt tegnap haverral mi sem tudtuk kinyírni, annyi knight-ot meg wizardot meg isten tudja mit küld hogy őt szinte nem is tudjuk lőni, hárman futottunk neki vagy 5x de nem tudtuk legyűrni :DDD

Más; mobiltelefon headsettel is tudtok beszélni ha nincs más.

[ Szerkesztve ]

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#29838) nkAAA válasza gyuribácsi88 (#29837) üzenetére


nkAAA
aktív tag

Ne is mondd, azóta festetem a hajamat :D

https://twitter.com/nkaaa

(#29839) Meghivott válasza mfranky (#29836) üzenetére


Meghivott
addikt

Dinamikus időjárás?! Kizárt! Sajnos...

(#29840) losilee1337 válasza Meghivott (#29839) üzenetére


losilee1337
aktív tag

Üdv miért?

Psn id: HungaryLosi

(#29841) mfranky válasza Meghivott (#29839) üzenetére


mfranky
őstag

Mondjuk most hogy belegondolok, az időbeállítás miatt nem tudom hogyan is tudnák megoldani...
Aki 4 perces meccset szeretne játszani, annak elég furán jönne ki...egy gyors zivatar :D
Szerintem úgy lehetne megoldani, hogyha minimum 10 perces félidős meccsek lennének, és ahhoz igazítani valamit...vagy 1-1 félidő más időjárási körülmények között lenne...

Más: Tegnap kipróbáltam a demóban ezt az ultimate team játékmódot is. Amit kivettem belőle itt az a lényeg, hogy max 2-3 csapatból állíts össze egy "válogatottat", akik egy klubban vagy azonos nemzetiségben játszanak, azok jobban megértik egymást... érdekes lesz...

PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+

(#29842) boost válasza mfranky (#29841) üzenetére


boost
addikt

Az nagyon jó része a Fifának, meg jó bevétel az EA-nek. :D De tényleg nekem az a része tetszett a legjobban.

(#29843) gyuribácsi88

Találok valahol egy olyan honlapot ahol érthetően le van írva minden a Destiny-vel kapcsolatban. Ilyenekre gondolok hogy, mi mire való, mit mivel érdemes használni, stb.stb.

Régen a játékokhoz mindig adtak egy kis könyvet (vagy füzetet) amiben minden le volt írva hogy mi micsoda, na mára ez is megszűnt :(((

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#29844) tepenzed


tepenzed
őstag

egy mini review a nextgen GTA5 zárt bemutatójáról: [link]

(#29845) tepenzed válasza gyuribácsi88 (#29843) üzenetére


tepenzed
őstag

van egy destiny strategy guide nevű 400 oldalas könyv,azt meg lehet venni vagy kis ügyeséggel megtalálni :)

(#29846) front3r válasza gyuribácsi88 (#29843) üzenetére


front3r
őstag

Ezt próbáld ki! Én az "Amazon"-t írtam, hogy hol vettem, és 9.-ét dátumnak, így elfogadta.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#29847) Zolka25 válasza ImpersonatoR (#29682) üzenetére


Zolka25
tag

Igen amikor elkezdődik a tényleges játék akkor iszonyat módon elkezdi hűteni.
Mások itt okoskodtak, hogy relatív, hogy kinek mi a hangos. Volt régebbi Xboxom, szóval tudom milyen a hangos konzol.
Direkt nyitott helyen van, raktam alá magasítókat, hogy alatta is járjon a levegő.
Csak elég bosszantó a dolog.

És erre semmi más megoldás nincs mint cseréltetni?
Mert szervíz Pesten van én, meg jó messze lakom onnan és nem tudom felvinni. Arról nem beszélve, hogy akár felviszem, akár elküldöm az megint költség. Ami most nagyon nem hiányzik.

(#29848) Madwe válasza tepenzed (#29844) üzenetére


Madwe
nagyúr

Én inkább így linkelném, s utána The Shogun hozzászólásait érdemes figyelni, sokági megy még a kérdezz felelek, sok szaftos kis finomság derül ki. Akarom, most azonnal :)

Pl utána ezt írta pár kérdésre:

"Ok thanks for the questions I'll answer what I can.

1. Character models have been improved for sure.

2. Street detail is massively improved. Rain water now pools up on the road and honestly reminded me of Infamous Second Sons wet roads.

3. Animal and Wildlife count has been upped. They specifically mentioned how much they learned from Red Dead Remption and the original GTA5 and wanted to improve animal interactions even more.

4. Animals now sport actual fur. As in strands of hair that stick out from the actual body not just flat textures like in the original release.

5. I believe this has been in development since before GTA5s actual release as they said its been heavily worked on for over a year. Believe me you can tell. This is a complete remaster not just an uprezzed port. A huge chunk of staff have to be working on this."

(#29849) ForRedGlory válasza front3r (#29846) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ez nagyszerű, köszi :R

(#29850) Remi1234 válasza ForRedGlory (#29849) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Nekem azt írta, hogy ez a kód már nem él, de a fórumban kutakodva azért sikerült találni egy tárhelyet, ahol word formátumban fejezetenként ki van téve

PSN ID: RemiFungus

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.