Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Def26
üzenetére
A konzol egyáltalán nem támogatja a Bluetooth füleseket, tehát ez a JBL sem fog működni. Az USB-s hangkártyák viszont támogatottak, így egy megfelelő adapterrel (pl. Creative BT-W3) már használható lesz.
Ami lényeges, hogy legyen alacsony késleltetésű (Low Latency) módja is a fülesnek, mert anélkül zavaróan nagy a hang késése a látott képhez képest. -
törölt tag
válasz
Def26
üzenetére
Szàmít? Màrmint ja, szàmít, ha màshogy nem tudod a szolgàltatàsaidat, meg a jàtékokat eladni. Kivàncsi lennék hogy jött ki nekik az a 41milla. Visszamenőlegesen minden viszonteladótól kikérték hogy havi szibten mennyit adtak el?
A Classicot is felrakhattàk volna 21M darabszàmàval. -
Bogyi007
veterán
válasz
Def26
üzenetére
Na azokat irogassa az aki annyira ráér...
Két konzol (van az a retro masinákkal együtt vagy 7-8 is) mellett nincs nekem arra időm. Most is még be kellene fejezni a Pók NG+ módot legnehezebb fokozaton, aztán lehet hogy megveszem a Dlc pakkot is hozzá még vagy pedig elkezdjem az Uncharted sorozatot most már...
-
S@c@
őstag
válasz
Def26
üzenetére
Azt irtam...erdekel a 4k nativ flebontas es a game pass,ea asses..az exeket mar kivittem es jelenleg csak a last of us 2 ami meg mozgatja a fantaziamat. Ellenben az xbox one x csendes mukodese jo lenne, pedig most 7216b t hasznalok abbol is a csendesebb ventiset. Valamint a kontroller is nekem masszivabb xen. Pedig oriasi pses vagyok....lehet rosszul jarok...majd kiderul.
-
30z.Samu
titán
-
mcwolf79
veterán
válasz
Def26
üzenetére
A hütést kispórolta a Sony sajnos. Ha belerakott volna egy XOX-hez hasonló hütést, ami gyakorlatilag hangtalan és hatékony ,akkor nem nagyon lehetne a PS4 Pro-n fogást találni. Nem mellesleg akkor lehet hogy az APU-n is lehetett volna még picit feljebb csavarni.
Minden más tekintetben szerintem rendben van a gép.
Mellesleg én inkább felveszem a fülest és kizárom a hütés zaját a 2. legerősebb konzolon,és élvezem a Spider--man-hez, GOW-hoz hasonló igényes exklúzívokat, minthogy a legerősebb konzolon játsszak ONLY a szipiszupi multiplatformokkal (amik PS4 Pro-n is jól futnak mellesleg).
Moby:
Nem is tudom mikor járt utoljára lemez a PS4 Pro-mban, digitális párti vagyok. Amúgy emlékeim szerint annyira nem zajos a BR-drive. Hangja van, de nem annyira vészes. Úgyis csak akkor teker, mikor installál. -
-
törölt tag
válasz
Def26
üzenetére
Engem nem kell győzködni, én már kifejtettem itt korábban: szerintem ez a crossplayes izé úgy hülyeség ahogy van. Én amennyire lehet távol fogok tőle maradni. Csak a tényt közöltem, hogy ez most egy olyan buli, ahova mindenki elment, a sonyt kivéve. Engem nem zavar, én sem mennék el rá

-
válasz
Def26
üzenetére
na hát ilyen gond nincs PC-n a COd alatt... KB küldhetnél virágot is az aimbottereknek annyira veszik komolyan a report rendszert ott. Itt meg működik, frankón megy a kettős mérce ahogy látom. Még anno egy orosz játékostársam mondta, hogy őket 2 report után már tolják is BANra mert hát az orosz = cheater. am sztem is amúgy

Dedikált szerverekkel ez elkerülhető lenne egyébként, de szerintem az már soha nem lesz, sajnos.
-
-
gianni85
veterán
válasz
Def26
üzenetére
És erre lehet, vagy kellett reagálnod? Vagy elég, hogy a csávó dob egy report-ot, aztán röpül a bann? Remélem a kis görcsöt is kibannolják. Fenyegetés miatt fel is kellene jelenteni

Ilyenkor eszembe jut a Jay és néma Bob visszavág, amikor levadásszák a neten trollkodó kis szarosokat
-
30z.Samu
titán
válasz
Def26
üzenetére
Ez azért korrekt!
Semmi fenyegető jellegű szöveget nem írtál, mégis bannolnak. Nem feltétlenül ide tartozik, de azt szeretem még, Dragon Ball FighterZ-ben egyszerűen kilépnek meccs közben és nincs se report lehetőség se semmi. Ez akkor bosszantó, amikor kiélezett 1-1 meccs és Te állsz nyerésre, erre a vége fele fogja magát a gyerek és kilép...a másik véglet hogy nem lép ki, viszont üzenetben nekiáll magyarázni. 
-
Purple_46
tag
válasz
Def26
üzenetére
xboxot nem szívesen adnám el.

A válaszok és a graphics comparison videók alapján a Pro mellett foglalnék állást.
Újonnan egy ps4 slim 80-90 ezer forint mozog, pro 120-130. Időtállósága miatt mindenképpen megéri azt a 40-50 ezer forint többletköltséget. De mondjuk használtan már 100-110 ezer forintért megkapni
Legfeljebb most nem eszem, úgy is nyár van, ilyenkor megy az ember a strandra.

Deck: Értem, köszönöm a jó tanácsot.

-
-
NyMRooD
addikt
válasz
Def26
üzenetére
Nope, egy még megsem jelent játékot ad, de nem emlékszem a nevére (persze nem egy AAA game, de minden éven adnak valami game-et).
Egyébként most néztem végig a Sony konferenciát, hál Isten, hogy nem maradtam ébren, ez - szvsz - nagyon retek volt (maga a konferencia, nyilván a GoT, TLoU2 és Spiderman nagyon állat volt, a DS meg fura)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Entware topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pro 2TB Bontatlan
- Új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB/Media Markt gari 2028.01.30-ig/beszámítás ok/ingyen Fox
- Nintendo switch oled zelda edition +metroid dread +táska
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/Frissítve 03.15-én
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert egyébként a nem "OG", az 120€:

...

Ecco the Dolphin, Sonic és Resident Evil CN: Veronica+ Shenmue játékokkal

Valaki nyomja a új metrót pár órája nyomom de valahogy nem jött még be .

Kendek