Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#217972) saelin válasza Kendek (#217963) üzenetére


saelin
veterán

Arra hát. Próbáltam a táp felőlit is, de annak a háza annyira mozgott, hogy nem mertem komolyabban ráfogni.

A pasztázás sikeres volt. Nagy meglepetésemre az összes csavar visszakerült a helyére... pedig nem szokásom ilyen precízen eljárni. :U
Thermal Grizzly pasztát és hőelvezető lapkákat használtam a gépbe. Eddig Red Dead Redemption 2 vagy God of War, de akar No man's sky next alatt is süvített a venti, de sokkal hangosabban mint a porszívóm alacsonyabb szívóerőn (nagyon jó porszívóm van :DDD )! Kb 3x-4x lett halkabb ezzel a közel másfél órás művelettel. A bekapcsolásnál hallható állapotától csak egy picivel lesz hangosabb full terhelés alatt.

Amik gondot okoztak:
- A felső burkolat mocsok nehezen jön le.
- A tápcsatlakozóra kegyetlen nehéz ráfogni! Nekem pici kezem van, de még így is alig tudtam odaférni, és a megfelelő erőt kifejteni rá hogy ki tudjam húzni azt a sz*rt. Azóta is fáj a hüvelykujjam.
- Teljesen csupaszra kellett bontani, hogy a ventilátorhoz és a bordához is hozzá lehessen férni, ami bazi sok csavart jelent. Hol sima Philips, hol pedig security torx van benne, de abból is 2 fajta.

A gyárilag rajta lévő paszta mennyisége és minősége egy kalap tevekakiéval ért fel. Gyurma keménységű volt már és nagyon kevés volt rajta...Gyakorlatilag az apu egyik oldalán volt csak paszta, a többi pedig rá volt folyva a tranzisztorokra. A memória pad-ek viszont jó állapotban voltak. Lehet jobban jártunk volna ha valami hasonló megoldással rukkolnak elő az apu-ra is, mert ez a paszta már a vásárlás pillanatától kezdve semmit nem ért. Nekem már akkor hangos volt a gépem, de úgy voltam vele ez ilyen. A frászt! Akinek süvít a gépe annak szarul van a gyári paszta felhordva, pont. Semmi köze a ventihez.

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.