Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#199893) .LnB válasza skt (#199885) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szerintem az R6 már PC-n is megérdemelné, hogy letaszítsa a CS-t a "trónról". Az Ubisoft egyetlen játéka amire azt mondom, hogy büszkék lehetnek rá. Néha-néha a balance-ot elcseszik egy új operátor érkezésekor. De ez a competitív szcénára szerencsére nem hat ki.
Viszont maga a játék sokkal változatosabb mint a CS. A rombolható környezet, a változó plant helyek, mind mind rengeteg variációt, kombinációt, és taktikát von maga után. Míg CS-ben fontos a money management, itt ez nincs, viszont mivel itt vannak az operátoroknak egyedi tulajdonosságai, képességeik, így itt jelen van a pick, ban, counter pick jelenség.
Sok pálya van, amik ráadásul egyediek, és érdekesek is. És sok olyan játékmechanikai elem is van ami a CS-ben nincs, ezért szokatlan is lehet. Gondolok itt a drónozásra, a kamerákra, gadgetekre, a csapdákra.

Szóval, szerintem változatosabb mint a CS, jobb játszani, és nézni is (R6 The Invitational a legnagyobb verseny belőle, de ott a Pro League is). A CS után fura lesz, de ha adsz neki időt, akkor szerintem tetszeni fog. Nem könnyű beletanulni. Ha kicsit tanulgatni akarsz, akkor Beaulo videóit ajánlom. (Nonszensz a srác) :)

Viszont én csak PC-n játszottam vele. És a fentieket úgy írtam, hogy 11 évet játszottam aktívan CS-t.

(#199888) skt Semmiképp sem a Starter Edition-t!! AZT NE!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.