Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Nem értem miért kell ezt a 3 órát ennyire túl reagálni ?
Oda is volt írva nem kezelendő kész tényként
-
haddent
addikt
válasz
gyuribácsi88 #43596 üzenetére
most tényleg lelőtted spoilerezted a 3órás kampány 20 másodpercét? ember vagy te?
-
Elderath
addikt
Egy order vélemény gafról
12.5 hours in.
The best word I can think of to describe the pacing is deliberate or maybe even methodical. The sound is absolutely top notch and I think the only score that will touch this one this year is Bloodborne or the Witcher III.Some of the ambient sounds are worth just standing still to listen to. Voice acting is superb some are better than others (Percival's va is so damn good while Lafayette's is hit or miss). The gameplay blends everything together in a very satisfying way.
Még nem ért végére. Persze biztos kamu, mert én azt hallottam, hogy 3 órás csak
-
A`rpi
addikt
válasz
shunter #43644 üzenetére
Nézőpont kérdése ez az egész.
Lényeg énszerintem:
Egy profil tartalma kettő felé osztható.
Egyik fél korlátozás nélkül eléri. (primary)
Másik fél csak korlátozottan éri el. (secondary)
Korlátozott fiók: (secondary) ami ezen lett megvásárolva tartalom, csak ezen a profilon játszható.
Megállapodás hogy zajlott részlet kérdése, ki vette, mit adott cserébe, stb stb.
16 profil adott, tehát tizenhatszor lehet elismételni ugyan ezt más profillal, kvázi 16 emberrel is üzletelhetsz ha úgy tetszik.
1. emberrel megveszed közösen: COD-ot.
2. emberrel megveszed közösen: BF4-et.
3. emberrel megveszed közösen: Beyond: Two Souls-t.
...
16.emberrel megveszed közösen: ニコリのパズル4 へやわけ-t -
shunter
aktív tag
válasz
Gebriel #43643 üzenetére
Úgy igen. De a harmadik becsatlakozóval nem tudsz sima megosztást csinálni, hisz te már egy gépen primary vagy. Ott csak a fizetem a felét műkődik.
Am igen, ez a megosztás lerajzolva könnyebben elmagyarázható az újoncoknak. Én már agyaltam, h csinálok róla egy képet, de azt inkább hagytam.
-
shunter
aktív tag
-
Gebriel
veterán
Online ID meg lehet változtatni utólag?
-
kentucky
őstag
válasz
Kicsit emlékeztet a TLOU-ból Joelre amikor nekivágja az ellenségeket a falnak
Nagyon várós.
-
Nayrobi
őstag
Jövő héten egy rakás dologgal kiegészül a DC, és az azt követő dolgokról is szó van itt.
-
A`rpi
addikt
válasz
Gebriel #43621 üzenetére
Szabály vér egyszerű.
primary elsődleges profil korlátozás nélkül
secondary másodlagos profil korlátozott
Korlátozás:megvásárolt tartalom csak ezen a profilon működik más profilon nem.
Ok okozatot írtam le mi miért van, az más kérdés hogy értelmezni nem sikerült.
Igen.
Neked annyi a dolgod, hogy másodlagosra teszed a profilod, amit szeretnél oda adni neki.
-
Elderath
addikt
válasz
varadigabor #43580 üzenetére
story központú lineráis TPSnél ez az átlagos és tökéletes hossz. Ez nem open world játék kismillió filler küldetéssel.
-
kovsol
titán
Esküszöm egy folyamatábrát kellene csinálni erről a megosztásról, mert nagyon nem megy a megértése az embereknek.
-
A`rpi
addikt
válasz
Gebriel #43617 üzenetére
Egyszerűsítsük csak profilra a dolgot.
Van egy profil, amin meg lett vásárolva pl: COD.
Ez az A proifil, ezt meg szeretné osztani veled, te vagy a B pofil.
Ő a COD játékkal amit megvásárolt az A profilra, másodlagos ként, csak az A profilon tud játszani.
Míg te az A profillal elsődleges ként bármely profillal tudsz játszani.
Ahogy mondod kölcsön tudod adni a játékot, csak ez a szabály van.
Ha van egy megvásárolt játékod egy profilon ami elsődleges primary. akkor nincsen korlátozás.
Ha van egy megvásárolt játékod egy profilon ami másodlagos secondary, akkor korlátozott, a korlátozás azt jelenti hogy csak azon a profilon tudsz játszani a játékkal amin meg lett vásárolva. más profilon nem.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Gebriel #43609 üzenetére
Kivitelezhető a dolog.
A, és a B júzer megváltozhatja secondary -re az accountját.(amin az adott tartalom van amit szeretnének veled megosztani)
Te mint C felhasználó pedig leszel primary A és B profilon.
Ennek köszönhetően, A és B csak a saját profilján tud játszani amik azon a profilon vannak amiket megosztottak veled.
Te mint C felhasználó, A és B felhasználó megvásárolt tartalmai közül primary-ként tudsz minden profillal játszani.
-
Gebriel
veterán
válasz
gyuribácsi88 #43611 üzenetére
Értem.
És mi az oka, hogy nem megy? Elméletileg 16 profil lehet a gépemen..Van már ilyen cimbi akivel megosztom, csak érdeklődöm.
-
-
Gebriel
veterán
Lehet nem fogalmaztam meg pontosan. Inkább írok egy példát.
"A" user FPS játékokat szereti, vele csak ezeket veszem meg közösen...
"B" user Sport játékokat szereti, vele csak ezeket veszem meg közösen...Én mint "C" user "A" és "B" useret a gépemen megváltoztathatom mint primary, épp mikor kivel mit veszek meg??
-
Zjunior
veterán
Lemezesen 17 ért találtam a legolcsóbban Order-t ingyen kiszállítással...
Talált vki esetleg olcsóbban? -
A`rpi
addikt
válasz
ForRedGlory #43606 üzenetére
Nem értesz.
Vásárolt tartalomra írtam, tehát én vásárolok valamit, egy accounttal, és az másodlagos, akkor azzal csak azon a profilon tudok játszani.
Ha az adott pofil elsődleges,(amin a játék van) akkor az minden további nélkül megy minden más profillal, legyen az elsődleges, vagy másodlagos.
-
ForRedGlory
félisten
"Aki a secondary, az csak azon a profilon tud játszani az adott tartalommal, amely profilon meg lett vásárolva a játék, más profilon nem."
Ez hülyeség. Simán tudok játszani a saját gépemen beállított saját secondary profilomon azzal a játékkal, ami a saját gépemen beállított primary accounton lett véve.
-
Zjunior
veterán
válasz
Ez már vmi...
-
A`rpi
addikt
-
Gebriel
veterán
Ezt a megosztós primary account dolog csak két user között lehet?
Vagy akár több userrel lehetek így megosztásban? -
Jhonny06
veterán
válasz
PandaMonium #43600 üzenetére
Tudsz kártyával
-
aizen92
addikt
BF4 másnál megy? EA serverre nem tud csatlakozni.
Valentin napi elkeseredettségében mindenki BF4ezni akart és lelőtték a szervereket? shiiiit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest