Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44901) Dinasti


Dinasti
senior tag

Sziasztok! A shopban a 7690ft-os 15,7 gigás Driveclub ugye nem a teljes játék?

(#44902) Syz válasza Madwe (#44900) üzenetére


Syz
senior tag

Hagyjuk..

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#44903) gaebriel válasza Dinasti (#44901) üzenetére


gaebriel
tag

De, teljes játék.

(#44904) Madwe válasza Syz (#44902) üzenetére


Madwe
nagyúr

Mit? Játék zenét leveszed, mp3akból beteszel amit akarsz, ugyanazt elérted mint eddig is, nem értem mi a gond? Valóban 1-2 lépéssel több, de a célt eléred.

(#44905) Dinasti válasza gaebriel (#44903) üzenetére


Dinasti
senior tag

Már meg is vettem:) Annyit simán megér....

(#44906) Syz válasza Madwe (#44904) üzenetére


Syz
senior tag

Tudo hogy van ilyen lehetőség, játszottam már le pendrive-ról zenét de az említett játékban ez nem így működik. Ezért mondom hogy hagyjuk mert akkor az lesz ebből hogy 1 játék miatt siránkozom.. Lényeg hogy én nem azt várom a konzolt hogy kávét főzzön meg porszívózzon.

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#44907) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Na most bontottam ki a gépet. Nagyon jól néz ki fehérben, nem gondoltam volna. Holnap lesz elvileg 2 játékom(inFamous SS és Killzone). Majd meló után lesz időm üzembe helyezni és ismerkedni a rendszerrel illetve a géppel.
CUH-1116A modell.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#44908) PandaMonium válasza haddent (#44891) üzenetére


PandaMonium
őstag

Ez nagyon gyenge kifogás. PS3-on is minden lehetőség megvan DLNA-zni, illetve DLNA-n sem csak warezolt contentet lehet nézni. Ilyen alapon a YouTube-ot is le lehetne tiltani rajta. Vannak akiknek régi tévéjük van (pl. osztálytársamnak hiába van 6 éves fullos bráviája ami annó 350k körül kóstált, DLNA-ról visszajátszásnál 720p fölött szaggat minden rajta), vagy csak nem szeretne ezért új eszközbe pénzt fektetni, nem feltétlen azért mert nincs rá pénze hanem inkább azért mert nem lenne rá szüksége, ha egyszer ott van a hardver rá a TV-je alatt/mellett ami több mint bőven elegendő lenne rá.

És akkor ugye még nem esett szó a másik dologról amit már korábban említettem, hogy játékokat ugyan mégis miért nem lehet sorba rendezni/csoportosítani mikor erre már PS3-on is ezer éve van lehetőség? Aki digitálisan szokott mindent vásárolni és gyakran váltogatja a játszott játékait annak ez zavaró tud lenni.

Ha elindítasz több letöltést egyszerre nem lehet őket pauseolni, konkrétan ki kell húzni a netkábelt meg visszadugni, hogy lepauseolódjanak a letöltések és utána egyesével folytatni tudod azokat amelyikeket szeretnéd.

Napestig lehetne sorolni, hogy milyen alapvető dolgok hiányoznak még az OSből, de ez van, a Sony-nak biztosan van jobb dolga mint ezzel foglalkozni a Sony Pictures brilliáns passwords.txt ügye után (még mindig rámjön a röhögés néha ha eszembe jut :DDD ). Ettől függetlenül szerintem még mindig a legjobb konzol a piacon HA csak játékra kell.

What I cannot create, I do not understand

(#44909) gianni85 válasza gyuromoj (#44907) üzenetére


gianni85
veterán

Régen az x360-nál alig vártam hogy legyen fekete verzió, viszont mind az X1, mind a PS4-ből nekem is a fehér jön be jobban. Élőben nagyon jól néznek ki.

(#44910) gyuribácsi88 válasza gianni85 (#44896) üzenetére

Nem játszottam a korábbi részekkel, és kb 1 hónap kellett ahhoz hogy megtanuljak benne mindent rendesen meg megszokjam, de szerintem a legjobb verekedős játék, az ilyen Mortal meg Injustice a fasorban sincs hozzá képest.

Madwe;gondolom a GTA5 miatt akar a vinyóra zenét rakni.

Djuree;nem sok dolog zavar, de a fillérb@szó hozzáállások igen, ne vedd magadra, nem neked szól, de hányni tudnék attól mikor itt egyesek azon lovagolnak hogy hogyan lehet igénybe venni a 14 napos ingyen! ps+t.

Tegla80-nak van igaza, sír mindenki mint a fürdős qurva, ahelyett hogy játszanának, ha jön egy update ami után minden csöves warez tartalmat le fog játszani a gép, akkor utána nem tudom mi lesz az új divat amiért sírni fognak, de biztos kitalálnak valamit amin dünnyöghetnek.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#44911) ForRedGlory válasza Kakaduku (#44894) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Azért azt nem tudom megérteni, hogy miért fáj valakinek, ha másoknak fáj bizonyos funkciók hiánya? :U El kellene fogadni hogy mindenkinek más igényei vannak. Nem kell azzal jönni, hogy vegyen rá céleszközt, mert rohadtul nem kényelmes a TV előtt +4 távirányítót kezelni.

(#44912) nismoka válasza ForRedGlory (#44911) üzenetére


nismoka
addikt

Ki kell írni mindent BD-re, azt viszi... :P Egyébként nem értem, mindenhol van pc, laptop stb ahol ps4 is van, nem nagy kunszt tv-re kötni őket ha egyszer nincs 20 ezer pld egy Oplay-re.

[ Szerkesztve ]

(#44913) gianni85 válasza ForRedGlory (#44911) üzenetére


gianni85
veterán

Tessék venni a TV alatti 8 eszközhöz még egy Logi Harmony távirányítót is ;]

(#44910) gyuribácsi88
Nem tudom mikor jutok el oda, hogy annyit játsszak vele, de nem adom fel

[ Szerkesztve ]

(#44915) Madwe válasza PandaMonium (#44908) üzenetére


Madwe
nagyúr

Lehet pausolni kb már 3 hónapja, csak mondom.

(#44916) shunter válasza Madwe (#44915) üzenetére


shunter
aktív tag

Épp írni akartam 😊
Am meg nem értem, h miért nem elég egyeseknek az, h pendrive ról lehet MP3 at halgatni. Miért kell, h felmásolható legyen. Nem értem...

Na megvettem az Ordert. Nekem Bejött. Ez az én fajtámnak való 😊 Tömény story. A qte k mennyisége se volt zavaró. Ott volt csak ahova kellett. De egyértelműen ez egy felvezető rész. A folytatás sztem akkora durva lesz, h bekakkantunk majd 😊

[ Szerkesztve ]

(#44917) Vasy09 válasza shunter (#44916) üzenetére


Vasy09
őstag

Nekem is tetszett! Én kétszer is végig vittem a platina miatt! :)

Gamertag: Vasy09

(#44918) shunter válasza Vasy09 (#44917) üzenetére


shunter
aktív tag

Sose érdekelt a platina, de itt nem nehéz kihajtani. Ennek ellenére nekem nem lett meg 😆 Bár én csak egyszer vittem végig, de még egyszer lenyomom a napokba 😊

[ Szerkesztve ]

(#44919) Kakaduku válasza nismoka (#44912) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Nem az a baj, hogy valakinek más igényei vannak és hiányolnak funkciókat, hanem az ahogyan teszik. Körülbelül így néz ki: "A Sony bezzeg ezt, meg azt csinálja, de nem értem, hogy ez meg az miért nincs benne, pedig egyszerű dolog" stb.

Miért így kell ezt megfogalmazni? Másnak meg lehet pont az a funkció hiányzik, amin a Sony éppen dolgozik.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Én most vettem meg, de nem volt még időm rá, csak a bevezetőt csináltam meg. A karakter mozgása hihetetlen jól néz ki. :Y

[ Szerkesztve ]

(#44920) vonSux válasza oriic (#44914) üzenetére


vonSux
őstag

De fasza :K

[ Szerkesztve ]

(#44921) nismoka válasza Kakaduku (#44919) üzenetére


nismoka
addikt

Igy van, létezik konkurens konzol is, lehet választani... ;) Én a játékok miatt veszek konzolt mert arra találták ki és pont. :K Mellette van pc is de nem szidom egyiket sem...

[ Szerkesztve ]

(#44922) haddent válasza oriic (#44914) üzenetére


haddent
addikt

Jó cucc :K Mint játék, elsöprő ereje nulla, grafika sima Source motor inkább gagyi, mint említésre méltó, fizika meg társai sose látták. Egyszóval szokásos Source játék, DE éppen ezért megunhatatlan, ezer!! órákat is bele lehet ölni egy jó társasággal. Szerintem megvevős lesz, ha lesz az ismerettségi körből aki tolja :K

(#44923) vonSux válasza haddent (#44922) üzenetére


vonSux
őstag

Így van , itt nem a grafika pornó a lényeg, remek coop játék.

BF Hardline-t tervezi valaki megvenni?

(#44924) haddent válasza Tegla80 (#44893) üzenetére


haddent
addikt

Voltak viták / hülyék már megjelenés előtt is, de valahogy mégis valami reális dologra hivatkoztak. Ami itt folyik az vicc.. Lehet, hogy jobban járt az XBone mégis, mert ott most valóban csak a keménymag maradt meg? :F Mondom ezt úgy, hogy én is pc szökevény vagyok, csak éppen nem retardált és beilleszkedtem már megjelenés előtt jóval. Megszületett a döntés amit nem bántam meg.

Kakaduku hát annyit szögezzünk le, hogy amit a PS4 tud(na), azt egy bármilyen TV is tudja ma már. Az enyém gond nélkül visz 1080p 3D filmeket reccenés nélkül (pedig Sony TV, és itt ez sértés, mert olyan hülyék a Sony tévék mint a föld, csak szép a képük nagyon). DE! ez nem dedikált hardver, mint a PS4 sem. Ha valaki nagyon kényes, annak úgyis dedikált hardver kell. Szóval röviden igen: felesleges 99% -ban.

Syz de mit vergődsz? Nem értem. ígért neked bárki is mást? Rá van írva a dobozra, hogy lejátssza a torrentes filmeket és még seedel is neked? Komolyan, sértegetés nélkül, segítőkészen javaslom, hogy add el.. Tényleg nem buknál rajta sokat, hidd el.

PandaMonium első részre: hsz. -em első része. 2014 -es modell már tökéletesen visz mindent az biztos. De nem célhardver, ha profin akar minőségit nézni akkor úgyis célhardvert vesz, NEM ps4 -et vagy bármi egyebet. Ha nem akkor meg nincs nyafogás, késsz passz :R
A hiányosságokat lehetne sorolni, és tudom, hogy te valamilyen szinten valahol benne vagy a programozás témában, de ennek ellenére néha nagyon naív tudsz lenni. passwords.txt.. ugye te sem hitted el? 15 éves koromban amikor portálrendszert írtam php-ban akkor az sql adatbázisban md5 hash-ben tároltam a jelszavakat. Gondolom akkor már leköröztem a Sony-t, nem? :W

Röviden annyiról van szó, hogy az emberek többsége lexarja van-e DLNA meg torrent meg mylittlepony háttér lehetőség és társai: játszani akar(unk). Szvsz. itt látszik nagyon, hogy rengetegen átcsődültek pc -ről, mert haldoklik (ja boccs most megint flame wart indítottam, de ez van, fájó igazság én is elkullogtam), és a ps4 -ben meg keresi a pc funkcionalitásokat. Hát nincs. Ha lesz, legyen,de csak úgy, ha nem jön mellé a pc hibakörnyezet is. :R

(#44925) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Tegnap megvettem az uj Resident Evil jatekot. Nem olyan rossz, de az hogy egy viszonyleg gyenge grafika mellett is baszakad az fps tobb mint szanalmas. Azert jo lenne, ha vegre elkezdenenek optimalizalni is a PS4-re, mert igy hirtelen csak az Order jut eszembe, ami hozta az elvarhato sebesseget az utobbi idoben (na meg a Driveclub).

[ Szerkesztve ]

(#44926) mahoni


mahoni
tag

Hali

Az mért van h ps4n leszedtem a dlc- feltelepítette de az írta h meg sincs meg?

42

42

(#44927) ForRedGlory válasza mahoni (#44926) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Stimmel a lemez/jatek regioja a DLC regiojaval?

(#44928) bulikavagyok válasza ForRedGlory (#44927) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Az stimmel, ezt már kitárgyaltuk a COD:AW topikban, merthogy arról a játékról van szó..:)

(#44929) Vasy09 válasza shunter (#44918) üzenetére


Vasy09
őstag

Pedig ezt szerintem tényleg nem nehéz! És szerintem egyáltalán nem volt rossz, mint ahogy itt is páran leszólták! :U

Gamertag: Vasy09

(#44930) kapricco válasza slick-adam (#18903) üzenetére


kapricco
újonc

Szia, az en PS4em is sipol kikapcsolt allpotban. Mivel a poszt mar regebbi erdekelne h megoldodott e a sipolas, esetleg kicsereltek a konzolt vagy tovabbra is megfeleloen mukodik. Koszi

(#44931) RunnyJuggler válasza oriic (#44914) üzenetére


RunnyJuggler
aktív tag

PC-n halálra játszottam, de nem fogom kihagyni most sem. Remélem, hogy nem lesz drágább, mint a steam-es verzió, mert azért nem mai játék ez sem.

Mondjuk pont a witcher után fog megjelenni, de majd szánunk időt mindkettőre. :C

[ Szerkesztve ]

(#44932) sting2


sting2
addikt

Sok , molyolás, maszatolás, rengeteg nekem félkész cím után " végső elkeseredésemben" megvettem a TLoU Remastered nevű csodát.
Nem maradt ki anno, de akkor annyit de annyit anyáztam a sok technikai hibák miatt, hogy abba hagytam.
Hát ez valami félelmetes, ez egy csoda, ez a nagybetűs precedens cím arra, hogyan néz ki az előző generáció csúcs játéka, a jelengeneráció csúcsjátékaként.
Minden nap játszom vele!
Most már én is akarok egy felújított Fallout 3 -at... :Y

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#44933) gianni85 válasza sting2 (#44932) üzenetére


gianni85
veterán

Nem flamekeltés a célom, de máshol is írtam már, hogy azért egy picit gáz, hogy a PS3 egyik legjobb játéka egyben a PS4 legjobb játéka.

(#44934) sting2 válasza gianni85 (#44933) üzenetére


sting2
addikt

Igen, valahol az.
Viszont ha úgy nézzük ennek a játéknak az érdemei legalább okulás azon fejlesztőknek, akiknek a legmagasabb minőség/élmény a céljuk egy konzol exkluzív elkészítésekor.

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#44935) gianni85 válasza sting2 (#44934) üzenetére


gianni85
veterán

Kár, hogy nyomasztó a hangulata, így nekem kimaradt. (pedig PS3-on, és PS4-en is elkezdtem)
Kicsit nagy a hype körülötte, de azért elismerem az erényeit. Tényleg jó lenne, ha ez lenne az elvárható szint minden exkluzívnál (beleértve az XO-t is)

[ Szerkesztve ]

(#44936) LorinczG


LorinczG
újonc

Üdv!

PS4 konzolt szeretnék vásárolni, a jövőre tekintve úgy gondolom, hogy a legjobb választás! Egy problémám van, hogy amivel játszani szeretnék mint pl.: Gran Turismo 6, WRC 4 ... PS3-on elérhetők. A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet a PS3-as játékokkal PS4-en játszani?
Segítséget előre is köszönöm!

(#44937) kenny123 válasza LorinczG (#44936) üzenetére


kenny123
addikt

Sehogy, nem kivitelezhető.
Legfeljebb ha megjelenik a PS Now, egy bizonyos előfizetői díj után korlátlanul tudsz bérelni ps3-as játékokat.

yo

(#44938) Madwe válasza LorinczG (#44936) üzenetére


Madwe
nagyúr

Sehogy. Lesz majd egy psnow nevű csoda, amivel ps1-2-3-as játékokat tudsz játszani (kb streameli a szerver, te csak az inputot adod be) ami azért nem lesz az igazi...

A GT7 mire kijön az biztos lesz még pár év sajnos... WRCről nem tudom. Egyelőre ami van az a Driveclub (sokan szeretik lehúzni, sztem zseniális, simcade, félig nfs félig gt) és nemsokára jön a Project Cars (sokan a megvéltót várják tőle, sztem nagy bukta lesz, közönségfinanszírozós akármik nagy része a felét nem hozza el annak amit ígért, pláne nem konzolon majd szvsz). Arról ne is beszéljünk h ha kormányt is akarsz mind xonera mind ps4re csak túlárazott thrustmaster kormányok vannak támogatva egyelőre...

Szóval ha next gen kell s most kell autós játék, s ezek nem tetszenek, akkor lehet az xo forza 5 + horizon + majd pc jobb választás. Vagy a ps3 s majd ha kijön 4re is olyan ami érdekel váltasz. Vagy egy pc :D sajnos nem egyszerű most a helyzete olyanoknak mint neked (kicsit én is ebben a cipőben járok, az lenne a fő profilom...)

(#44939) LorinczG válasza kenny123 (#44937) üzenetére


LorinczG
újonc

Értem! Akkor olyan nincs, hogy megveszem a PS3-as játékot beteszem a PS4-be és játszok vele.

(#44940) Gijon válasza LorinczG (#44939) üzenetére


Gijon
senior tag

Már nincs, ;) nekem a Bf4 így megy, de az más gyúródeszka. Én sokat várok a project carstól, de félő, hogy ott is szerver gondok lesznek, ha sokan rácuppannak.

(#44941) Madwe válasza Gijon (#44940) üzenetére


Madwe
nagyúr

De ott se a ps3as lemezzel játszol, hanem a crossgen genváltáskor upgradeelni tudtad ps4es verzióra.

(#44942) Gijon válasza Madwe (#44941) üzenetére


Gijon
senior tag

Persze, azért írtam, hogy mákos tészta. :D

(#44943) aizen92 válasza kapricco (#44930) üzenetére


aizen92
addikt

Nekem is "sípol" kikapcsolt állapotban.
Én le szoktam kapcsolni az elosztót. A táp ad ki ilyen hangot.
Nem tudom mi okozza.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#44944) gyuribácsi88

Azonnal hagyja abba mindenki amit csinál, tölthető a Limbo hintó

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#44945) gyuromoj válasza gyuribácsi88 (#44944) üzenetére


gyuromoj
veterán

Szuper játék, PC-n volt szerencsém végig vinni.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#44946) N@idia válasza gyuribácsi88 (#44944) üzenetére


N@idia
őstag

Én eldobnam csak más nem engedi el :DDD

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#44947) gyuribácsi88 válasza gyuromoj (#44945) üzenetére

Igen, azt mondják jó. Bár engem hidegen hagy.

Viszont ez Project Cars űberállat lesz :)) :C :Y

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#44948) Madwe válasza gyuribácsi88 (#44944) üzenetére


Madwe
nagyúr

Abbahagynám, de már pcn és ipaden is végigtoltam :D mondjuk amennyire zseniális, lehet csakazértis beszerzem psre is :D

(#44949) mrhitoshi válasza haddent (#44891) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Nem feltétlen illegális. Például olyan sorozatokat letölteni, amik itthon nem érhetők el, az nem illegális, hiszen nincs, amit megszegtél, és ilyen sorozatokat sokan néznek itthon.
Nekem nem hiányzok ilyen funkció, sőt egyébként funkciók tekintetében elégedett vagyok. Ha nagyon film buzi lennék, és nem lenne elég az agyontömörített x264 kodek .mkv konténerben, akkor vennék egy normális HTPC-t, de jó az is, ami a TV-ben van.

Spotify, meg normális YT kliens viszont elférne. YT kliens okádék. Na meg kiterjeszthetnék a PS appot a többi platformra is, pl WP-re. Úgyis kivonul a mobil piacról hála az égnek a Sony. Remélem mozdul valami ebbe az irányba, mert emiatt tuti nem fogok venni androidot. :W

(#44944) gyuribácsi88: awww. Isteni játék. Először 2010 környékén próbáltam PS3-on. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a platformer játékokat. 9eurót nagyon megér. Egyébként PS3-on volt +-ban, szóval nem ellenkeznék, ha megint lenne PS4-en.Ezért is hittem azt először, hogy ingyenesen érhető el. :B

[ Szerkesztve ]

PS4

(#44950) Rabbitf_24


Rabbitf_24
őstag

Murdered Soul suspect megér 3700 Ft-ot? Már szemezek vele pár napja a storeon. Van aki végigtolta?

Thief kategória az annyira nem bíztató.... ;]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.