Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#257851) opr válasza VTom (#257848) üzenetére


opr
veterán

Nem csak az exek fognak menni, hanem a teljes jatekbazis tobb, mint 99%-a. Annyi, hogy az ex cimek tesztelesere mar az elejetol nagyon figyelnek, aztan ha barmi gebasz volt, az javitva lett.
Szoval valoszinuleg nem olyan lista lesz, hogy melyik jatek mukodik jol, hanem hogy melyikek nem, es nyilvan ezek is egyre kevesebben lesznek, ahogy szepul-frissul a ps5 szoftver.

Fernet #257845: Nem kell felni, nyugodtan lehet vasarolgatni, plane ex cimeket.

ui.: Amugy ez az egesz hulye felreertes, hogy csak X jatek fog menni az elejen meg Cerny eloadasabol jon. Kivalo peldaja annak, hogy mi tortenik akkor, ha mernok beszel a nyilvanossag elott. Mert a mernok azt mondja, hogy "a jelenlegi, kezdetleges szoftververzioval megneztuk a top 400 jatekot, es 99%-a hibatlanul mukodott mar most is (megjegyzes: ez meg az 1.0 elotti szoftver)", a sok funkcionalis analfabeta szabadbolcsesszel (bocs) feltoltott mindenfele medium meg lehozza, hogy csak 400 jatek fog menni visszafele kompatibilisen, de meg az se mind.
Aztan ebbol lesznek az ilyen hulye infok, amik kb kitorolhetetlenek az emberek memoriajabol, mert az nem varhato el a neptol, hogy megnezzen egy tobb, mint egy oras, alapvetoen mernokoktol mernokoknek szant eloadast. Meg amugy is, minek nezne meg? Elvileg ezert letezik a sok mindenfele online meg offline medium, hogy megnezzek, ertelmezzek, es a nep szamara erdemleges informaciokat, technikai hatter nelkul is emesztheto modon lehozzak. Na, ez az, amiben kb mindegyik ujsag kudarcot vallott. :(

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.